>Jouluaaton tunnelmia

>

Jouluaattoaamuna menin asettelemaan joulusukkaa paremmin ja aivan säikähdin: sukan sisällähän oli kuin olikin jotain! :D
Illalla paljastui, että kyllä, se oli minulle ja se oli lahjakortti! Kerrankin maltoin olla kurkkimatta ennen aikojani…
Kannattaa siis käyttää tätä joulusukka-temppua, se voi poikia extralahjan ;).

Aattoaamu sujui leppoisin tunnelmin kotona joululauluja kuunnellen ja joulusaunoen.

Jo aatonaattoiltana kuusen juurelle ilmestyi pari ensimmäistä lahjaa…
Jouluaattona ehdoton on aamusauna! Sen jälkeen on kiva kaikessa rauhassa laittautua juhlapäivään ja odottaa jännityksellä, mitä päivä tuo tullessaan <3.
Aattopäivään meillä kuuluu myös joulukirkko. Ennen kirkkoon lähtemistä ehdin tehdä kattauksen laseja vaille valmiiksi.
Löysin kivoja kattausideoita, joista postasin otsikolla Joulukattausideoita, mutta päädyin kuitenkin lopulta yksinkertaiseen kattaukseen :).


Kankaisia lautasliinoja meillä ei ole eikä tule. Ravintoloissakin ne suorastaan inhottaa mua. Vaikka ne on pestyjä, niillä on kuitenkin joku tuntematon, oikeastaan monta tuntematonta, pyyhkinyt suunsa :D.

Pentikin lautasliinarenkaat pääsi eilen eka kertaa käyttöön:

Ennen joulukirkkoon lähtöämme saimme taas nauttia kauniista talvimaisemasta:
Joulukirkon jälkeen kokoonnuimme kaikki meille (vanhempamme & veljeni) jouluateriaa nauttimaan.

Eteisen lipasto valmistui vihdoin jouluksi…

Skoolasimme joululle ja ennen kaikkea ensimmäiselle joululle uudessa kodissamme.

Kiva kun nyt oli kerrankin mahdollisuus/tilaa viettää joulua meillä ja vanhempamme pääsivät vuorostaan valmiiseen joulupöytään <3.

Takassa paloi polttopuiden sijaan kynttilät. Tämä siksi ettei ruokapöydässä ois liian kuuma, takkaluukun kautta tuli lämmittää nimittäin melkoisesti molempiin suuntiin :).

Jouluateriamme koostui seuraavista herkuista:

Jälkkäriksi luumukiisseli joko kermavaahdon, vaniljarahkan tai tiramisurahkan kera. Tosin jokainen tais maustaa kiisselinsä näillä kaikilla lisukkeilla, joulu kun on ;D.

Tässä erittäin epäselvä kuva omasta jälkkäristäni, taisin olla hiukan malttamaton :P.
Hyvää oli!

Myöhemmin illalla oli lahjojen jaon vuoro. Pikkutonttu näytti aika väsyneeltä ennen kuin yhtäkään lahjaa oli edes jaettu…

Päästimme hänet sitten nukkumaan :). Parhaaksi tyynyksi osoittautui Dressmanin pehmeä paketti.

Pieni ruokalepo ja taas oli virtaa & innokkuutta!

Loppuilta sujui lököillen ja ihania lahjoja hiplaillen…
Kissatki vaan nukku mahat täynnä jouluherkuista.
Loppuillasta tyynyksi päätyi jopa mamin kenkä!
”Kinkku oli taas niin namia!”

Mukavaa joulupäivän iltaa!

 

Comments

 1. Nanna
  25.12.2010 / 23:17

  >Eikä! Niin ihania kuvia ettei mitään rajaa! :) Teillä on kyllä just sellainen koti minkälaisen itsekin haluaisin. <3 Ihana myös tuo joulusukka! :)

 2. Tiina
  26.12.2010 / 11:11

  >Teillä on todella kaunis koti ja siä osaat ottaa upeita kuvia! Näitä on ilo katsella ja samalla inspiroitua :) Ihanaa ja leppoisaa Tapaninpäivää sinulle ja perheellesi toivottaa Tiina Haminasta.

 3. Hanna*
  26.12.2010 / 11:58

  >Ihania kuvia! Kynttilät, kattaus, kisut, kuusi… Täydellistä!

 4. Laura
  26.12.2010 / 12:19

  >Meillä ei uskallettu laittaa lahjoja kuusen alle kuin vasta siinä vaiheessa kun tiedettiin että kohta ne jaetaan..:D meillä nimittäin nuorempi kissoista repii papereita, ja vanhempi kissa saalistaa lahjanaruja :D

 5. Maria
  26.12.2010 / 12:33

  >Ihania kuvia! Kiitos, että jaat teidän joulutunnelmaa meidän lukijoiden kanssa <3Nuo teidän kissat on uskomattoman ihania. Ja teidän kattaus on ihan superi!Mukavia lomapäiviä!

 6. Soile
  26.12.2010 / 13:11

  >Kauniita kuvia; niistä välittyi hyvin teidän joulutunnelma:)

 7. S
  26.12.2010 / 18:21

  >Nanna: kiitos Nanna :) niin ihana kommentti ettei mitään rajaa <3. mukavaa Tapaninpäivän iltaa sulle!Tiina: lämpimät kiitokset Tiina! ihana kuulla että nautit kuvistani. tätä blogia on niiiiin mukava kirjoitella, jos sillä on noin ihana vaikutus lukijoihin :). minä taas saan "palkkani" näistä ihanista kommenteista, kiitos :). mukavaa Tapaninpäivän iltaa sinullekin!Hanna*: kiitos Hanna :))Laura: o-ou :) kunnon lahjasaalistajat teillä! meillä ei onneks harrasteta tollasta, nuorempi keskittyi lähinnä lahjojen päällä makoiluun :)Maria: kiitos Maria, eipä kuule kiittämistä. kiva jos näistä nautitte :). kiitos kattauskehuista, oli aika yksinkertainen mut tykkään sellaisesta :).mukavia lomapäiviä sulle myös!Soile: kiitos, kiva kuulla et välittyi :). jouluaatto oli kyllä mitä ihanin <3

 8. Anna
  26.12.2010 / 20:21

  >Voi että miten super upeita kuvia !! Teillä on todella kaunis koti ja hienosti sisustettu ei voi muuta sanoo :). Kisulit on niin tyytyväisen näköisiä ;>

 9. Hanna
  26.12.2010 / 22:26

  >Pitelin kädessäni samanlaista tai ainakin hyvin samannäköistä joulusukkaa Tiimarissa. En sitten ostanut… Pitänee hakea se kuitenkin valmiiksi ensi jouluksi, jos minulle vaikka kävisi yhtä hyvä tuuri ;)

 10. S
  27.12.2010 / 10:43

  >Anna: kiitos paljon paljon ihanasta kommentistasi Anna :)). kisut vaikuttikin olevan erittäin tyytyväisiä koko joulun ajan ;)Hanna: Tiimarista minäkin tuon joulusukan viime jouluna ostin! kannattaa siis hakea ;D

 11. Marika
  27.12.2010 / 13:48

  >Kylläpä välittyi näistä kuvista teidän joulun tunnelmallisuus, todella kaunista! Joulusukkaidea oli varsin hyvä kun vielä poiki lahjan, hyvä vinkki :)

 12. S
  27.12.2010 / 17:04

  >Marika: voi kiitos Marika :). joulu oli aivan ihana, onneks kuvista jää kivat muistot <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.