>Uuden vuoden asu

>

Ei minun vaan sisäisen harmonian hallimme!
Sama mitä itellä päällä kunhan vessassa on oikea juhlakausi :D.
Punaiset tuikut kaappiin ja tilalle mustat kynttilänjalat valkoisine kynttilöineen! Ihanan raikasta :).

Punaiset pyyhkeet pyykin kautta kaappiin ja tilalle mustat! :)
Joulupukki toi meille lisää käsipyyhkeitä, nämä voisin ottaa käyttöön vaikka keväällä tai kesällä. Sopivat vessan tapetin kans hyvin yhteen.
Käsipyyhkeisiin oli kääritty kiva käsisaippua, tykkään saippuapullon muotoilusta erittäin paljon! Saippuan väristä puhumattakaan ;).
Ja niin uuden vuoden asukokonaisuus on valmis!

Nyt mä näytän teille, miten tämä kisu 3-vee toimii halipulassaan!

”Jaa täällä mami puuhastelee, mä jo kaipailin… Meen ihan lunkisti tästä vaan… trallallei…”

”Mä vaan hipsin täällä, älä musta välitä… Lallallallallaa…”

 ”Hoh-hoijaa…”

”Yletänköhän jo..?! Oho, osuin katkaisijaan ja valot sammu!”

”Mut ei se mitään, päämäärä saavutettu! Mamin syli <3
Purr-rrr-rr”

Tiistaiterkuin,
– muutamia kertoja kissa sylissä/olkapäällä meikannut, blogannut, tiskannut, syönyt, pyykännyt, nukkunut –

Comments

 1. Tui
  28.12.2010 / 11:22

  >Todella kaunis kokonaisuus tuo kylppärinne ja kissa on vallan ihastuttava! <3 Kivaa vuodenvaihdetta!

 2. Soile
  28.12.2010 / 11:47

  >Upeita pyyhkeitä; sekä mustat että ne Marimekot:)

 3. maisamiisa
  28.12.2010 / 11:49

  >Upeat kynttilänjalat! Ja teillä on kyllä tosi hyvän kokonen vessa, tai siis anteeksi, sisäisen harmonian halli :D

 4. Laura
  28.12.2010 / 11:52

  >Meillä nuorempi kissa on kanssa ihan mahddottoman hellyydenkipeä. Ja aina kun se tulee syliin, se kiipeää olalle tarkastelemaan maailmaa :D.

 5. Maria
  28.12.2010 / 13:37

  >Kauniita pyyhkeitä :) Ja noita kissakuvia kattelee aina mielellään! Näytin miehellekki niitä aikasempia ja tais hällekin vähän kissakuume tulla, oompa ovela :DRentoa tiistaita!

 6. S
  28.12.2010 / 17:05

  >Tui: kiitos Tui :). sitä samaa myös sulle!Soile: kiitti, niin mustaki :) varsinki noi mustat!maisamiisa: mäki tykkään noista mustista kynttilänjaloista tooosi paljon. ja veskistä ei kyllä heti lopu tila kesken, hyvin mahdutaan aamuisin yhtäaikaa hääräämään :)Laura: meillä tää nuorempi ei usein oo hellyydenkipeä, mut sit ku se on, ni aika on niin väärä… aina sillon ku itellä EI ois aikaa, se tahtoo syliin! ja se pysyy sylissä vaan sillon ku sattuu huvittamaan… vanhempi kissa taas on täysin sylikissa <3Maria: kiitti :). kissat on kyllä ihania otuksia, ottaisin lisääkin jos mies suostuis, mut ei kuulemma oo tulossa :D. sullekin rentoa tiistaita! :)

 7. Hanna*
  28.12.2010 / 19:00

  >Voi ihana tuota kisua!! <3 <3 :DTosi kivoja pyyhkeitä ja tyylikäs kokonaisuus tuo sisäisen harmonian halli!Meillä on ollut tuota samaa saippuaa. Hyvää saippuaa onkin, mutta tuo purkki kestää rajoitetun ajan puristelua. Yksi purkki hajosi jo ennen kuin saippua loppui ja toisen kanssa yritin olla ekologinen ja lisätä siihen toista saippuaa täytepussista, ja se purkki hajosi sitten hetken päästä. :) Tai sitten me vain ollaan niin kovia puristelijoita! :D

 8. Niina
  28.12.2010 / 19:32

  >Pienellä oli kova halipula <3 Todella kivalta näyttää nuo mustat pyyhkeet ja kynttilänjalat punaisen värin tilalla. Tuosta saippuasta ja nimenomaan tuosta pullosta olen kuullut töissä varsin hyvää palautetta. Itsellä ei ole käytännön kokemusta. Kuinka monta neliötä muuten tuo teidän vessanne on?

 9. Päm
  28.12.2010 / 19:35

  >Kivalta näyttää! Itse tässä tuskailen materiaalivalintojen kanssa…sisäisen harmonian hallimme on siis vihdoinkin päässyt rempan asteelle…seinät edelleen tuottaa tuskaa ;)Ihanaa viikon jatkoa Ässälle kisuineen!

 10. Nanna
  28.12.2010 / 20:57

  >Kauniita pyyhkeitä! Miltä tuo saippua tuoksuu? :) Ihana muotoilu tosiaan!

 11. S
  28.12.2010 / 21:14

  >Hanna*: kiitos :)). ahaa pitääpä puristella sitä erityisen hellästi, hyvä ku varotit :DNiina: joo sillon ku tällä pienellä on halipula, hän ei hellitä ennen ku saa halikiintiön täyteen :). kiva että näyttää kivalta! vessa on 6 neliötä.Päm: kiitti :). voi ne tuskailut vaan täytyy läpikäydä, ennen ei tuu tulosta/päätöstä :D. laita blogiin tuskailuvaihtoehdot ni ehkä joku/jotkut osaa auttaa..?mukavaa lomaviikkoa sullekin! :)Nanna: kiitos :). öö no sellaselle vähän ku kukkaistuoksulle :D. mun erittäin tuoksuherkkään & tarkkaan nenuun ei miellyttävin mahdollinen tuoksu, mut menettelee :)

 12. Marika
  28.12.2010 / 21:44

  >Todella hyvin kyllä sopivat pukin tuomat pyyhkeet tapetin kuosiin, olipa pukilla hyvä maku :)Meilläkin ollaan kissaneitien kanssa tehty melkein kaikkea muuta kuin oltu suihkussa ja imuroitu, imurin ääntä vihaavat nimittäin yli kaiken ja suihkukaan ei ole mikään lemppari. Tosi usein mäkin täällä kirjoittelen kissa kainalossa:)

 13. sarppa
  28.12.2010 / 22:39

  >IHANA kisuliini! <3 <3 Mahtavat kuvat olet saanut!:DMusta käy valkoisen kanssa erittäin hyvin yhteen! <3 Ihailen sitä toisten valkoisissa kodeissa.

 14. S
  28.12.2010 / 22:59

  >Marika: joo meille suihku on kauhistus ja imuria varsinki vanhempi pelkää aivan hulluna. et nou-nou -sarjaan lukeutuvat meilläkin :). kissa kainalossa on kyllä mukavaa :D.sarppa: joo, nauratti kyllä seurata sen touhuja. silti naurultani sain kuvat näpsittyä :Den varmaan koskaan kyllästy mustaan ja valkoiseen :)

 15. Esmeralda
  28.12.2010 / 23:34

  >Kissoilla on ihastuttava taipumus puskea joka touhuun mukaan. Onhan se kiva, että kisukin haluaa osallistua!Täytyyhän ne vessakin olla edustuskunnossa aina kauden mukaisesti! :DIloisia vuoden viimeisiä päiviä!

 16. Anonymous
  29.12.2010 / 00:00

  >Ei voi olla totta!! Ihana kisu halus vaan mamin syliin aaw <3 Hauskaa vuoden vaihdetta ja niin on tyylikäs wc!-Anne-

 17. S
  29.12.2010 / 12:24

  >Esmeralda: joo kissat haluaa kyllä aina osallistua :). mukavaa loppuvuotta sullekin!Anne: :) joo se on aina tommonen, syliin aina huonoimmalla hetkellä..kivaa vuodenvaihdetta sullekin :)) ja kiitos :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.