>Joulun jälkeen

>

Mulla loma vielä jatkuu, ihanaa! Vasta ensi vuoden puolella töihin :).
Yritänkin kuumeisesti miettiä, miten vietettäis uutta vuotta
Minkälaisia uuden vuoden suunnitelmia teillä on?
Aion sitkeästi suunnata katseen tulevaan et jouluhaikeus häviäis ;).
Huomaan myöskin tämän päivän alennusmyyntien auttaneen jouluhaikeuteen… Lahjakorteille tuli käyttöä & kaikenlaista pientä kivaa lähti kaupoista kotiin ;).

Mm. tämän hurrikaanin ostin Anttilasta 7 eurolla, tämä on hieman pienempi ku se mun AmandaB-Collectionin versio.

Otin urakaksi vähentää kynttilävarastojani ;).

Joulua en ole kodista karsinut, tuntuis niin kylmältä ja julmalta heti kaikki repiä pois. En raaski vielä, pikkuhiljaa tässä viikon aikana, ehkä ;).
Nuorempi kisuliinikin saa vielä aloittaa ja lopettaa päivänsä kuten jokaisena päivänä viimeisen viikon aikana: joulukuusta syömällä & joulupalloja heiluttelemalla

Äitini teki mulle tällaisen ihanan valkoisen tähden, hän laittoi sen eteisen koukkuun jouluaattona ja sinne se jäikin ku niin hyvin sinne sopii :). 
Happy holidays – kyllä, sitä vietetään vielä tämä viikko!

Eteisen oksiin laitoin nämä valkoiset puusydämet, ei liian jouluisia et voi hyvin pitää uutena vuotenakin :)

Aiempina jouluina oon käyttäny enemmän punaista ja joulu on häipyny kodista heti joulunpyhien jälkeen. Nyt huomaan ettei tämä valkohopeinen jouluasu kyllästytä yhtään, minkäänlaista ähkyä ei aiheuta! Suosittelen! :)
Kyllä se kodikas ja ihana joulu tuli ilman yltäkylläistä punaistakin.
Ja arvatkaas; eniten mä haluan karsia joulun pois makkarista ja vessasta. Kas kummaa ku ne on ainoat huoneet, joissa sitä joulunpunaista oli tai on edelleen :). Tänään joulu lähtee ainakin vessasta ja huomenna viimeistään makkarista!

Eteisen sähkötaulun ovessa roikkuu sydän myös:

Hemtexistä löysin jotain kivaa uudeksi vuodeksi.
Pentikiltä löytyi puolestaan jotain pientä & pirtsakkaa & pinkkiä ystävänpäivää silmälläpitäen, mutta siitä enemmän vasta helmikuussa :D.
Aina täytyy olla jotain mitä odottaa vai mitä ;).

Comments

 1. Hanna*
  27.12.2010 / 17:17

  >Mäkin haluan alennusmyynteihin!!Tänään en ehtinyt, kun oltiin yksissä perhejuhlissa ja huomenna tulee vieraita. Jospa sitä loppuviikolla ehtis käväisemään shoppailemassa. :)Täytyykin tässä ruveta laittelemaan joulujuttuja pois. :)

 2. Anttis
  27.12.2010 / 18:19

  >Täälläkin vaivaa pieni haikeus joulun päättymisestä. Onneksi on lomaa ja uusi vuosi nurkan takana. Meillä vuodenvaihtumista juhlistetaan naapuruston kesken (herättää muuten paljon hämmenystä ihmisissä. Mutta meilläpä onkin aivan mahtavat naapurit)

 3. Johanna
  27.12.2010 / 21:01

  >Mutta kyllä se punainen vaan tekee joulun, ainakin meillä.. Äitisi tekemä tähti on kyllä kaunis.

 4. S
  27.12.2010 / 22:10

  >Hanna*: toivottavasti ehdit loppuviikosta aleihin, kyllä siellä varmaan vielä sillonkin löytöjä tekee :)Anttis: mäki oon nyt illalla oikeen urakalla miettiny uutta vuotta. täytyy koristella koti nyt uuteen vuoteen, hih :). tuohan on tosi kiva tapa et naapureiden kera juhlitaan! me ei vielä naapureitamme tunneta :).Johanna: niin, makuasioita makuasioita.. ja niin on :)

 5. -Heli-
  27.12.2010 / 23:33

  >Täällähän oli paljon uusia postauksia ja ihania kuvia :) En oo kerinny käydä täällä blogeissa nyt moneen päivään..nyt kiertelen kaikki läpi :) Joo kyllä se punainen kuuluu jouluun, ainakin meidän jouluun :) Joo kävin tänään zeppeliinissä katselemassa aleja, mutta oli niin paljon porukkaa että huh huh!!

 6. Nannas
  28.12.2010 / 00:38

  >Ihanien joulukuvien innoittamana lisäsin itseni lukijaksi.

 7. Esmeralda
  28.12.2010 / 00:58

  >Minä olen ihan samaa mieltä, valko-hopeinen joulu saa rauhassa odottaa uuden vuoden yli kodissa. Uuden vuoden juhlintaanhan valkoinen ja hopea sopivat oikein hyvin!Iloa vuoden viimeisiin päiviin!

 8. S
  28.12.2010 / 10:54

  >-Heli-: mäki oon tehny pikkuhiljaa blogikierroksia et pääsee ajan tasalle :D. joo aleissa ei tarvinu kyl yksin pyöriä!!Nannas: oi kiva, tervetuloa :)Esmeralda: todella hyvä mielipide :))ja kiitos samoin, ihanaa loppuvuotta sullekin!!

 9. Marika
  28.12.2010 / 21:40

  >Tääläkin loma jatkuu, onpas kyllä mukavaa! Nauttikaamme siitä :) Uudeksi vuodeksi on semmoisia suunnitelmia ettei ainakaan lähdetä missään nimessä kaupunkiin, ei vanhat enää jaksa:) Eikä muutenkaan kyllä kiinnosta. Kotona varmastikin tehdään hyvää ruokaa, korkataan skumppa, tehdään eväät mm. glögiä termariin ja mennään ampumaan ja ihailemaan muiden raketteja yhdelle semmoiselle metsäaukealle tähän aika lähelle meitä, josta näkyy tosi hyvin oman sekä naapurikunnan raketit. Täytyy vaan pukeutua lämpimästi jos/kun on kovat pakkaset.

 10. S
  28.12.2010 / 21:56

  >Marika: nautitaan kyllä täysin rinnoin :) voi että ku tätä tunnetta vois laittaa säilöön :Dtosi kivoja uuden vuoden suunnitelmia teillä! kuulostaa oikein mukavalta. oispa kiva viettää yhessä uutta vuotta joskus :) meki varmaan vaan kotosalla ollaan…

 11. ~M~
  29.12.2010 / 02:32

  >Ihanat nuo sydämet mitkä olit ostanut:)

 12. S
  29.12.2010 / 11:36

  >~M~: joo ostin ne jo vuosi sitte, ihanat valkoiset :)

 13. Anonymous
  28.9.2011 / 18:07

  >SULLA ON TODELLA KAUNIS KOTI. KERROTKO WC, OLOHUONEEN JA MAKKARIN VÄRIKOODIT, SIIS SEINIEN. SEINIEN VÄRIT OVAT TODELLA ONNISTUNEET, SIKSI KYSELEN…;)

 14. S
  28.9.2011 / 19:03

  >Anonyymi: kiitos! valkoinen maali on meillä kaikkialla sama, koodit on kuulemma muuttunu… mutta tehtiin sellainen kikka että maalikoneella poistimme puusepänvalkoisesta/listavalkoisesta kellertävän sävyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.