>Kohti uutta vuotta…

>

Nyt oon valmis luopuun ihanasta joulukuusesta. Nyt musta tuntuu siltä! I’m ready!
Koristelin nimittäin sen korvikkeeksi uuden vuoden ”puun” vai mikä sille ois parempi sana ruokailutilan lipaston päälle ;).

Ei ollenkaan niin jouluinen, menee hyvin uutena vuotena, ainakin mun silmissä :).
Koristeina sydämiä ja lempparijoulupalloni (joita ostin lisää alesta…).
Oikein kiva uuden vuoden asetelma, vähän säihkettä niin ku kyseiseen juhlaan kuuluu :).
Joillakin on vielä joulukuusi, meillä on tää :).
Joulupallot Anttilasta, muut koristeet ja teline Ikeasta.
Sitäkin voi nyt sitte ihailla ruokapöydästä :D.
Jouluvalot saa vielä olla ikkunoissa, niistä tulee niin ihana tunnelmavalaistus.
 Tämän postauksen kuvat otin Canon Powershot S95 -kameralla.
Ostin nimittäin myös sen :D.
Toinen lähtee palautukseen, vaikka mielelläni pitäisin molemmat eli myös Canon EOS 500D:n. Mutta rahaa tarvitaan muihin hankintoihin, kahdella (vanhalla & uudella) kameralla pärjään kyllä :).
Call me crazy, mut taidan pitää Powershotin :P. Todella hyvä kamera!!! Eli jos harkitset uuden kameran ostamista, mut et välttämättä innostu järkkäristä, on tässä erittäin hyvä vaihtoehto! Vaativan kuvaajan pienikokoinen & tehokas kamera :).
Mietin et jos myöhemmin haluankin järkkärin (ku saan eka hankittua jostain lisää kärsivällisyyttä) ni ostan sen myöhemmin! Järkkärihimon iskiessä voin myöskin lainailla vanhempieni kameraa, heillä on sama Canon EOS 500D.
Oon kyllä ihan myyty tälle Powershotille, hyviä kuvia tulee ja erittäin valovoimainen objektiivi! Löytyy kuvanvakain ja myöskin videokuvaus! Pieneen käteen täydellinen pikkukamera :).

Comments

 1. Hanna*
  30.12.2010 / 11:31

  >Hih, ostit sittenkin sen toisen kameran! :) Se on varmasti hyvä kamera! Mullakin meinaa loppua kärsivällisyys järkkärin kanssa, kun en jaksa opetella sen käyttöä (mies käyttää sitä enemmän), joten mun kuvat on aina, mitä on. :DKiva tuo uudenvuodenpuu! :) Meillä lensi kuusi eilen aamulla ulos ennen kello seitsemää, kun kissat kaatoi sen ajaessaan toisiaan takaa! :D Miehellä meni hermot ja kuusi lähti (se mietti kyllä hetken, että kumpi lähtee hankeen, kuusi vai kissat – sain vedottua korkeaan pakkaseen ja kissat jäi sisälle :D ) Se kuusi saikin olla ihan liian rauhassa koko joulun ajan, joten pakkohan tuollainen yksi kuusen kaatuminen oli sattua! ;)

 2. Esmeralda
  30.12.2010 / 11:56

  >Onpa se kiva! Hienosti sopii uuteen vuoteen, sopivasti säihkettä ja kimallusta.Minäkin olen powershotin käyttäjä, minulla tosin sx-sarjaa. Vaikuttaa tuo sinunkin kamerasi oikein hyvälle. Toisinaan haaveilen järkkäristä, mutta se haave saa vielä odottaa.

 3. S
  30.12.2010 / 11:56

  >Hanna*: joo voi että mua ärsyttää ku oon joskus tämmönen jahkailija.. mut se on vaan hyväksyttävä. siis mulla on meinannu pariin kertaan mennä hermot ton järkkärin kaa!!! mä haluun räpsiä kuvia, satoja, enkä jatkuvasti olla säätämässä ja värkkäämässä kameraa!!!!!!!!! :Dvoi tosi hauska kuusi-tarina, kiitos, sain hyvät naurut :D. kisut yritti vaan "hienovaraisesti" vihjata et tää kuusi on vähän tiellä hei… :D. säikähtikö lapsi?meillä neiti S leikkii edelleen innokkaasti kuusen kans, päivittäin.. pallot saa tassusta ja neulasia syödään. leikin lomassa myöskin päikkärit nukutaan kuusen alla, kuusi on parasta <3. neiti T ei välitä juuri yhtään.

 4. S
  30.12.2010 / 12:02

  >Esmeralda: kiitti :). kiva kuulla että sopii!tykkään tosi paljo kyllä tuosta powershotista, erityisesti mieleen on se valovoimaisuus!! hämärässä tulee älyttömän valoisia kuvia! eikä se järkkäri sitä hyvää kuvaa takaa, eniten vaikuttaa ite kuvaaja kuvan onnistumiseen :)

 5. Minttunen
  30.12.2010 / 12:19

  >Minulla on powershot A580.En ole oikein vain hyvä kuvaaja:) Olen tykännyt tuosta,kun on sopivan kokoinen käteen.Hyvää uutta vuotta!

 6. Johanna
  30.12.2010 / 12:40

  >Raikkaita kuvia kyllä saa uudella kamerallasi. Tottahan se on, ettei se järkkäri tee kuvista parempia, kuvaajalla on aika suuri rooli aina kuvaamisessa :) Mehän oltais kaikki tosi superkuvaajia jos jokin kamera itestään ottais hulppeita kuvia.- Mutta on kyllä huomattavasti parempia kuvia, jopa teräviäkin. Kuvaamisen iloa :D

 7. S
  30.12.2010 / 13:57

  >Minttunen: joo mäki tykkään tuosta mun powershotista sen koon vuoks, järkkärillä ku kauan kuvasin putkeen, alko kättä särkeen :D. liian iso kamera, liian pieni käsi…hyvää uutta vuotta Minttusellekin!Johanna: niinpä! kiitos, ilo on kuvailla :))

 8. Hanna*
  30.12.2010 / 14:22

  >Ei se lapsi säikähtänyt kuusen kaatumista. Oli kuulemma lähtenyt innoissaan ryömimään kaatunutta kuusta kohti. :D Minä heräsin siihen, kun kuusi kaatui. :D

 9. Soile
  30.12.2010 / 15:25

  >Hieno on uudenvuoden puusi! Pyörittelin Ikean Fyndissä samaa, kun olis kahdella eurolla lähtenyt ja nyt kun näin sen sulla niin harmittaa, etten ottanut mukaan, tosi kivannäköinen:)Mulla on muuten jo kauan ollut Canonin Powershot A590 ja oon kyllä ihan tyytyväinen sen kuvien laatuun. Ainoa on hämäräkuvaus eli kuvat on rakeisia, mutta tuo on muuten niin pieni ja kätsy ja sillä saa hyvät lähikuvat:) Toinen hyvä puoli järkkärissä olis se että ihmisistäkin sais kauempaakin hyviä kuvia, mutta enemmänpä sitä tulee noita sisustuskuvia otettua;)

 10. ~M~
  30.12.2010 / 16:34

  >Aivan ihana muuten tuo teidän lattia! Olen miettinyt että jos saisin itse valita pinnat,niin juuri tuon värisen lattian ottaisin itselleni:) Vaihdetaanko,ota sinä meiltä tämä tylsä pähkinänvärinen niin me voidaan ihastella tuota teidän unelmaa:) :D Lisäilen sinut muuten suosikkeihin jossain vaiheessa ja liityn tuohon käyttäjäraatiin lukijaksi,kun nyt muistaisin miten ne tehdään,kun olen vielä ihan aloittelija tämän kanssa kun koskaan ei kerkeä syventyä edes tuota Blogin otsikkoa tekemään hienommaksi.

 11. Mongusti
  30.12.2010 / 17:56

  >Teillä on niiiiiin ihanaa ja nättiä!!!! <3 <3

 12. sarppa
  30.12.2010 / 18:05

  >Wau,onpas hieno uudenvuodenpuu koristeineen! <3 Samalla saa vielä nauttia mieluisista joulun koristeista.Pitäis itsekin keksiä uudeksi vuodeksi jotain repäisevää! ;)Ihanaa uutta vuotta sinne!

 13. Nanna
  30.12.2010 / 18:38

  >Miten teillä voi olla aina noin nättiä ja siistiä? Hööh, oon ihan kade. :D Tosi kivoja koristeita olet löytänyt Ikeasta, harmi kun en ole itse tajunnut! :)

 14. -Heli-
  30.12.2010 / 19:06

  >Todella kaunis uuden vuoden puu :) Ja tuota lattiaa ihailin..onko se laminaattia vai mitä? Muistatko/tai haluatko paljastaa sitä väriä (tai värikoodia)? Lattioiden laitto olisi ensi vuonna ja vaihtoehtoja täällä puntaroidaan mieheni kanssa läpi..mutta ei tummaa pähkinää..se aika meni jo :D ainakin mulla!

 15. S
  30.12.2010 / 19:38

  >Hanna*: no hyvä ettei säikähtäny :D. kauheeta ku jäis traumoja heti ekasta joulusta!Soile: voi kiitos :). äkkiäkös sä käyt sen iltalenkillä sieltä kipasemassa ;). mä suunnittelin tolle puulle jo lookin ystävänpäivääkin varten :D.joo mut järkkäriin uppois aivan sikana rahaa niihin putkiin, just makrokuvaukseen yms. ja pitempiä putkia et sais kauempaakin hyviä kuvia.. vois helposti mennä tonni pelkkiin objektiiveihin!~M~: oo kiitti :)). tykkään itekki kyllä tosi paljon meidän lattiasta, heti oli selvää et vaalea lattia tulee enkä oo katunu. voidaan vaihtaa vaiks tämän illan ajaks :D.juu harjoittele rauhassa, helppoo tää on ku vaan vähä jaksaa perehtyä :)Mongusti: kiitos kiitos oikein paljon :)sarppa: kiitos samoin!! tykkään kyllä tuosta puusta, tekosyy pitää vielä koristeita tosiaan ;)Nanna: voih, ei meillä aina ole, joten suotta kadehdit :). oispa Ikea lähempänä ni hakisin sieltä jatkuvasti jotain :P.-Heli-: kiitos Heli!! lattia on laminaattia juu. no tottakai kerron eli laminaatti on Kaakelikeskuksesta Haro Tritty, sävy White Oak. kestävältä on vaikuttanu tän puolen vuoden ajan mitä ollaan nyt asuttu :). ja tykkään ettei näy pöly, kuten tummassa pähkinässä!

 16. Marika
  30.12.2010 / 19:43

  >Kauniisti vaihtui kuusi uuden vuoden puuhun, todella tyylikäs! Ja teillä on tosiaan aina niin supersiistiä, voisit tulla meille siivoamaan ;)Taisin joskus mainitakin, että mun hermo ei ole kestänyt opetella mieheni järkkäriä ja sen kaikkia hienoja ominaisuuksia, sillä saisi kyllä upeita kuvia, mutta kun ei pinna kestä niin se ei kestä. Olen ollut erittäin tyytyväinen omaan Ixukseeni. Itse ainakin saan sillä paljon parempia kuvia kuin järkkärillä, eli tosiaan on kuvaajasta kiinni, ei kamerasta… Mutta ehkä vielä joskus opettelen sen järkkärinkin, never know…

 17. Niina
  30.12.2010 / 19:51

  >Ihana puu! Ja kauniit koristeet <3 Niin ja ihana kuva uudessa bannerissa :) Teillä on valtavan kaunista nyt niin kuin joulunakin. Tosi kauniisti olit koristellut kuusenkin :)

 18. Piiju
  30.12.2010 / 19:56

  >Teillä on kyllä kaunis koti <3 Uuden vuoden puukin näyttää tosi kivalta!Ostin miehelle joululahjaksi juurikin tuon powershot s95. Hän on jo pitkään toivonut pikkupokkaria, sillä järkkärillä kuvaaminen ei häntä kiinnosta. Valinta oli kyllä helppo, s95:ssa on tosi hyvät ominaisuudet, valovoimaisuus ja vaikka mitä.. vakuutti minutkin:))

 19. S
  30.12.2010 / 20:29

  >Marika: kiitos Marika :). onpa kiva et tulee sellanen vaikutelma et meillä on aina supersiistiä :P.oon ihan samaa mieltä tosta järkkäriasiasta, kävin tänään palauttaan sen omani. ostan sellasen myöhemmin jos tulee joku pakottava tarve :).Niina: voi mikä IHANA kommentti <3. kiitos Niina <3. toiv. oot jo parantunu :)Piiju: kaunis kiitos kehuista <3. aivan!! mäki aivan yllätyin kuinka hyvä toi onkaan, Malenan Malenami-blogissa tosta powershotista myös kehuja luin :)

 20. Hanna
  30.12.2010 / 21:04

  >Oi ihana "puu"! Ottaisin tuon paljon mielummin kuin meidän "hoikka poika" kuusen joka nököttää olkkarissa.

 21. S
  31.12.2010 / 12:35

  >Hanna: kiitos Hanna, kiva että tykkäät :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.