>Lomalla

>

Eilen aamulla herättyäni mietin, miten voisin nauttia tästä lomatunteesta heti aamun ensi minuuteista lähtien ja täysillä! Mähän oon l-o-m-a-l-l-a!

No näin!

Uusimman Dekon lukemista puhtaissa, raikkaissa, mustavalkoisissa lakanoissa.
Ei mitään kiirettä nousta ylös.
Deko on ihan yks lempparilehdistäni. Jo kannen näkeminen ihastuttaa! Aina kivat sävyt ja ihanan mattapintainen.

Lukuhetken jälkeen valot pois ja silmien lepuuttamista kynttilänvalossa. Vielä viimeinen kääriytyminen peittoon <3.

Puuttui enää aamiainen sänkyyn…
Mutta se, joka sen aamiaisen ois tarjoillu, oli töissä ;).

Ei siis auttanu muu ku pedata sänky & sammuttaa kynttilät & hipsiä keittiöön aamiaiselle.

Ens viikolla tämä loma on ohi, mut ei mietitä sitä ;).
Nyt illan valmisteluja!
Ja jos en tänään enää palaa,
hyvää uutta vuotta teille kaikille <3
Muistakaa suojalasit!
Ja huolehtikaa pommeja pelkäävistä lemmikeistänne!

Comments

 1. Hanna*
  31.12.2010 / 11:16

  >Ihanan kutsuvan näköinen tuo teidän sänky taas! Tuo päiväpeitekin on niin ihana, voisin haluta meille samanlaisen! :)Minä en välitä koko raketeista! Aina joillekin sattuu onnettomuuksia niiden kanssa, eläimet pelkää niitä ja se raha, joka niihin laitetaan, menee ihan hukkaan!! Eniten ärsyttää kaupungin älyttömät, ylisuuret ilotulitukset! Niihin menevän rahan vois käyttää niin paljon hyödyllisemminkin! Eli meidän juhliin ei pommit ja raketit kuulu. ;)

 2. Anonymous
  31.12.2010 / 11:35

  >Ihana oma-aamuhetki!! Mukavaa Uutta Vuotta! =) -sussu-

 3. Nanna
  31.12.2010 / 11:36

  >Kaunis petaus! Mistä nuo lakanat ovat? Mullakin on tänään vapaapäivä ja edessä muutenkin viikon loma ennen kuin uusi työ alkaa. Ihanaa! Hyvää uutta vuotta sinulle S! :)

 4. Piiju
  31.12.2010 / 11:39

  >Deko on myös minun lempparini, Koti ja Keittiö lehden ohella:) Heh ja pakko tunnustuu, että juurikin tuon kansimateriaali muutoksen jälkeen sen asema on vain parantunut:DHyvää Uutta Vuotta myös sinulle:))

 5. Tui
  31.12.2010 / 12:02

  >Teidän makkari on kyllä vaan niin ihana! <3Ja Deko on oma suosikkini myös!

 6. Kirsikka
  31.12.2010 / 12:02

  >Hyvää Uutta Vuotta!

 7. suvi m
  31.12.2010 / 12:42

  >Ihanat lakanat! :)Minäkin alan pikku hiljaa valmistautumaan iltaan. Saatiin lastenvahdit. :) Hyvää Uutta Vuotta!

 8. Marika
  31.12.2010 / 12:49

  >Aivan ihastuttava petaus, voi että onkin kaunis :) Varmasti mukavaa viettää lomahetkiä noin kauniissa pedissä.Meillä ei onneksi kisulit välitä yhtään raketeista, mutta tiedän parin tuttuni koiraa, jotka pelkää raketteja ihan hullun lailla, säälittää kovasti ne koirat :(Erittäin hyvää ja onnekasta uutta vuotta 2011 ystäväiseni ja nautitaanhan vielä tästä vuodesta ja lomasta:)

 9. S
  31.12.2010 / 12:54

  >Hanna*: kiitti :). suosittelen päiväpeitettä, se on ihana ja laadukkaan tuntuinen!totta mitä kirjoitit pommeista/raketeista. mä oon sitä mieltä ettei niitä tarvis myydä ollenkaan, et riittäis se kaupungin ilotulitus. sattuis vähemmän onnettomuuksia yms. mutta ne ilotulitusrahatkin vois käyttää johonki hyödyllisempään.. joissain kaupungeissahan siitä onkin jo kokonaan luovuttu.sussu: niin oli :). kiitos!Nanna: kiitos paljon :)). onpa ihanaa alottaa vuosi lomalla, sinä onnellinen! raidalliset tyynyliinat Hemtexistä, muut Jotexilta :)Piiju: joo eikö! jännä miten se kansi vaikuttaa :D, aina ihastelen sitä mattapintaa! ja kiitos! :)Tui: voi kiitos, ihana kuulla :)Kirsikka: kiitos paljon :)suvi m: kiitti Suvi :). oi mahtavaa, nauttikaa illasta :). kiitos!

 10. S
  31.12.2010 / 13:06

  >Marika: hih, kiitos kiitos :).joo eläinraasut <3. meillä vanhempi kissa pelkää aika paljon, ei raaski jättää yksin niitä :(.kiitos paljon, toivotaan et aivan ihana vuosi alkaa huomenna :))

 11. Soile
  31.12.2010 / 13:20

  >Hih; olipa taas meillä telepatiat kohillaan; eilen juuri kuvasin vuodevaatteitamme, kun vaihdoin lakanat;) Tosin postaus siihen liittyen on tulossa vasta myöhemmin…eli meidän ulkomaanmatkan aikana;) Ihanaa Uutta Vuotta myös sinulle S ja kaikkea parasta tulevaan vuoteen:)

 12. Jenni
  31.12.2010 / 13:32

  >Hih, täällä olikin jo vastaus valmiina mulle, olisin kysynyt nimittäin, mistä tyynyliinat ovat. :) Näin jossain juuri tuontyyppisiä raitatyynyjä ja olen ajatellut niitä meidänkin makkariin.Hyvää uutta vuotta omassa kauniissa kodissa! :) Meillä ei kisut ainakaan ennen ole jännittäneet raketteja, saas nähdä, miten nyt käy. En kyllä minäkään jättäisi niitä yksin kotiin paukkeen ajaksi, sitten voisi jo jännittääkin.

 13. S
  31.12.2010 / 14:03

  >Soile: ai ihanko totta :D. voi ihanaa teillä on ens viikolla se matka :).kiitos paljon Soile <3Jenni: nuo raitatyynyliinat on kyl ihanat! mulla on sellaset ja pussilakanat myös harmaavalkoisina, neki aivan unelmat <3suuret kiitokset Jenni <3

 14. J&M
  31.12.2010 / 14:13

  >Ihanaa tulevaa vuotta sinnekin ja rauhallista vuoden vaihdosta! Täällä kaupungin ilotulitus ammutaan meidän ikkunan alta, ihan hiukan stressaa jo tuleva yö… en välittäis pommeista YHTÄÄN!! Eikä myöskään lapsi. Koirasta puhumattakaan :/

 15. J
  31.12.2010 / 15:25

  >Mukavaa uuden vuoden aattoiltaa ja Onnea tulevalle vuodelle <3

 16. Niina
  31.12.2010 / 15:53

  >Onpas ihanan näköinen aamu sinulla! <3 Oikein ihanaa tulevaa uutta vuotta 2011!

 17. S
  31.12.2010 / 19:36

  >J&M: kiitos :)). voi että, toivon ettei lapsi & koira pelkäis kauheesti! täällä alko vähä aikaa sit kuuluun pommittelut..J: kiitos paljon!!! :)Niina: oli kyllä ihana aamu eilen :). tai lomalla kyllä kaikki aamut on ihania! kiitos Niina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.