>Fireworks

>

Ihanaista sunnuntaiaamua ♥
Eikös oo mukava palailla arkeen pikkuhiljaa?
Vai oonko ainoa, jolla alkaa pyhäpäiväkiintiö olla ääriään myöten täynnä..?
Loppiainen vielä tulevalla viikolla (kiva et oon sillon vapaalla), joten viikon päästä onkin aluillaan sit ensimmäinen normiviikko vähään aikaan!

Vielä piipahdus uuden vuoden viettoomme iltakuvien merkeissä!

Käytiin vuoden viimeisen illan aikana ihastelemassa peräti kahta ilotulitusta!


Ensimmäinen oli klo 22:

tämä eka oli myös hienompi ku toinen ilotulitus…
Ilotulituksen jälkeen kotiin, jossa tavoistamme poiketen oli myös muutama raketti odottamassa.
Rakettivastaavaa (miestä) piti jonkun tietysti pitää silmällä:

Vanhempi kisunen oli arempi, raasu hipsi sängyn alle aina ku me lähdettiin ilotulitusta katsomaan ♥.

Vuosi vaihtuikin keskustassa illan toista ilotulitusta katsellen ja kuunnellen:

Ilotulituskuvat melko huonoja, mut saa niistä nyt jotain käsitystä :).
Mukavaa sunnuntaipäivää!

Comments

 1. J&M
  2.1.2011 / 11:23

  >Hyvin onnistuneita rakettikuvia!Meillä koira pelkäsi pauketta taas kerran kamalasti, halusi viereenkin peiton alle nukkumaan mitä ei siis milloinkaan muuten tee.Onneksi Uusi Vuosi on vain kerran vuodessa! Täällä tosin paukutellaan kauppojen puolesta joka avajaiset, synttärit, teemapäivät, joulunavajaiset jne. mutta meidän osalta ne on nyt onneksi koettu! :)

 2. Marika
  2.1.2011 / 11:25

  >Hienoja kuvia, varsinkin nuo ekat. Mä voisin kyllä viettää näitä pyhäpäiviä vaikka kuinka paljon;) Onneksi ensi viikolla on itselläni lyhyt työviikko, ma-ke ja sitten taas loppuviikko vapaata. Mukavaa tämmöinen pehmeä lasku töihin loman jälkeen :)

 3. Hanna*
  2.1.2011 / 11:27

  >Kiva kun otit noista ilotulituksista kuvia! Onhan ne kivoja nuo rakettien "kuviot", mutta siitä paukutuksesta en tykkää. :)Ihana rakettivahti ikkunassa! :D

 4. Soile
  2.1.2011 / 12:15

  >Pikkuisen on huolestunut ilme oli silmälläpitäjällä;)

 5. Ansku
  2.1.2011 / 14:12

  >Kieltämättä on kyl ihanaa et arki alkaa. Juhlat on ihania mutta jostain syystä rakastan arkea :DOnnellista uuttavuotta!

 6. Niina
  2.1.2011 / 18:13

  >Ihania raketteja! Meillä oli tänä vuonna niin paljon kaikenlaisia raketteja ja pommeja, että meinattiin jäätyä pihalle! Mulla tulee aina loman jälkeen jotenkin sellanen väsynyt olo, ettei millään jaksaisi lähteä töihin. Menee ainakin pari viikkoa ennen kuin arki alkaa kunnolla rullaamaan ja tuntuu, että saa jotain aikaiseksikin :)

 7. Hanna
  2.1.2011 / 21:49

  >Voisin kyllä lomailla pidempäänkin :)Oikein Hyvää Uutta vuotta!

 8. S
  3.1.2011 / 12:01

  >J&M: kiitti :))joo voi eläinraasut <3 :(meillä on venetsialaiset eli kaks kertaa vuodessa joutuu eläimet pelkäämään :(.Marika: joo eka ilotulitus olikin hienompi! oi tollanen pehmeä lasku onkin kiva :)). siis kyllähän mä voisin olla lomalla ikuisesti, mun ei tarvis tehä töitä ollenkaan, oon sitä mieltä :D. viihtyisin kotona aina <3. MUTTA, koska sinne töihin on pakko mennä, yritän ajatella noin ;D.Hanna*: joo paukutusäänet ei kyl oo kivoja… varsinkaan sellanen kauhee ujellus :/. rakettivahti oli niin sulonen ja yritti pysyä urheana <3Soile: joo reppana <3 heti ku eka raketti pääsi irti, katos kisuli ikkunasta :/Ansku: mä rakastan lomailua, voisin olla kotona AINA. rakastan olla kotona :D. mut pyhät ei oo kivoja jos niitä on jatkuvasti, kaupat on kii jne.. mut piti ajatella jotenki noin positiivisesti et kykeni eilen töihin :D.kiitos, onnellista uutta vuotta sullekin :)Niina: joo tiiän tunteen.. mulla oli eilen arkeenpaluu, vielä tää ja huominen töitä, sit taas muutama vapaa.. ehkä ens viikolla pääsee johonki rytmiin ku on eka ns. normiviikko ilman ylimääräsiä pyhiä :).Hanna: mä voisin lomailla aina, mut ei tarvis olla pyhiä ku tykkään et kaupat on auki ;D. yritin kato ajatella tollee positiivisesti et se töihin paluu ei ois niin ankeeta..kiitos, hyvää uutta vuotta sulle myös :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.