>Näin vieroitan kissan joulukuusesta

>

Meillä kuusi lähti vasta loppiaisena, ennätys!
Pidettiin sitä näinkin kauan nuoremman kissan vuoksi, hän nukkui lähes kaikki unensa kuusen juurella, kuten täällä blogissakin on muutamaan otteeseen näkynyt :). Kuusella ja sen koristeilla oli myös niin mukava leikkiä eikä se edes kaatunut kertaakaan! Eikä leikkimisestä aiheutunut mitään muutakaan vahinkoa.
Entisessä kodissa nuoremman kisun lempipaikka oli kiipeilyteline. Sen päällä neiti nukkui suurimman osan unistaan. Niinpä ajattelin siirtää kiipeilytelineen kodinhoitohuoneesta kuusen viereen, josko siinä ois vielä jotain taikaa…
Seurasin tilannetta sohvalta:

Ja pian kiipeilyteline alkoi kiinnostamaan…

Kumpikohan kisu on se adhd? Toinen lähes samassa asennossa koko ajan ja toinen häärää minkä ehtii ;)

Hetken leikkivät, sit toista alko jo hirvittään toisen ylitsepursuava energia ja hipsi makkariin turvaan & nokosille!


Minä jatkoin sit leikkiä villimmän kans, tallensin villikohtauksesta kuvasarjan.

”Tästä se lähtee!”

Pikkusen kädellä rapinaa ja villi oli valmis!
Putki, alataso, keskitaso…
… ja kurkkaus!
Syöksy putkeen, törmäys kameraan, pää pyörällä, huimaa…

Ja sitten huilataan: (on vähän raavittu telinettä juu ;))

On niin mukava tämä kiipeilyteline. Kuusen puuttumista ei enää kunnolla ees huomaa!

Harmi vaan ettei tää kiipeilyteline oo yhtä kaunis ku joulukuusi :/.

Comments

 1. Piiju
  7.1.2011 / 11:53

  >Hihihii, ihana hyväntuulen postaus! Hauska kisunen teillä:)) Pstt.. teillä on upea takka!

 2. Hanna*
  7.1.2011 / 12:12

  >Mahtava kuvasarja!! :D :D Osaan niin kuvitella liikkeen noihin kuviin! :DSe on muuten jännä, miten kissat kiinnostuu ihan uudella tavalla kiipeilypuusta aina kun sen paikkaa vähän vaihtaa. :)Ja ei tosiaan ole mitään hienoja sisustuselementtejä nuo kiipeilypuut, mutta pitää sitä kissoillakin joku raapimis- ja kiipeilypaikka olla. :D

 3. Niina
  7.1.2011 / 12:16

  >Ihana postaus! <3 Meillä on samanlainen kiipeilypuu, mutta meidän kissa ei viihdy sitten ollenkaan tuossa putkessa. Sieltä käydään vain joskus hakemassa joku lelu. Yleensä istutaan välitasolla ja katsellaan ulos tai sitten nukutaan ylätasolla. Kisulla on sellainen tapa, kun on käynyt kakalla, niin sen jälkeen juostaan suoraan vessasta ylätasolle ja kopsutetaan ikkunaa :) Hauska seurata näitä kissoja :D

 4. J&M
  7.1.2011 / 13:00

  >Villiä menoa! Oon itse rakentanut kissalleni (joka nykyään asuu vanhemmillani) kiipeilypuun joka on yli 2 metriä korkea, vanhasta parrusta tehty. Ympärille metritolkulla paksua hamppuköyttä ja kulmarautojen avulla pari välitasannetta. Yleensä välitasanteet jää vallan väliin kun syöksyy suoraa runkoa pitkin kiiveten ylätasanteelle :D Ja vauhti on niin hurja että puu välillä keikkuu uhkaavasti, kaatunut ei vielä onneksi ole!

 5. S
  7.1.2011 / 14:27

  >Piiju: kiva et tykkäsit :))kiitos takkakehuista <3. enää takassa ei tosin oo joulusukkaa ;)Hanna*: joo hiukan se oli villinä!! :D pelotti vähä kameran puolesta välillä, oli semmosta esitystä päällä :D. meillä oli aiemmin tosiaan khh:ssa tuo eikä ne siellä oleile… olkkarissa ovat enimmäkseen niin ku meki ja aina ohikulkiessa pitää vähä raapia puuta ;). saapa nähä minkä paikan tolle keksin, ei siinä kauheesti silmä lepää :D. mut olkoon nyt tossa niin kauan ku se kiinnostaa näin kovasti. sit voin viedä sen taas johki muualle ja tuoda taas hetkeks takas ni pysyy mielenkiinto yllä!Niina: meillä nuorempi usein nukkuu putkessa ja sit tossa ylätasolla :).voi eikä :D on se Miisu hauska!! se on niin ilonen ku masu toimii :DJ&M: voi mahtavalta kuulostaa tuo sun rakennelma!! se on kissalle varmasti aivan unelma!! peittoo näy kaupan hökötykset mennen tullen :).

 6. Mari
  7.1.2011 / 14:48

  >Vaikken kissoista tykkääkään, niin hauska tuo kurkkaus-kuva :DTeillä on muuten hienot kaakelit pesuhuoneessa ;)Meillä on samaa vessassa.

 7. S
  7.1.2011 / 15:20

  >Mari: joo sille kuvalle on kyl naurettu :D. voi kuinka surullista ettet tykkää kissoista :(.tosin en mä itekkää tykänny 9 vuotta sitte, olin vannoutunut koiraihminen. mut ei tarvittu ku yhden ihanan pikkupirpanan pelastaminen ja sille kodin tarjoaminen ja mun sydän suli <3. enää en vois kuvitella elämää ilman kisuja.joo ne laatat on kyllä kivat, tykkään tosi paljon :).

 8. Hanna
  7.1.2011 / 19:51

  >Ihania <3 Toi kurkkauskuva on kyllä tosi hauska!

 9. S
  7.1.2011 / 20:03

  >Hanna: kiitos ku tykkäät heistä <3

 10. Marika
  7.1.2011 / 20:59

  >Hyvin on kisuli vieroitettu kuusesta, aivan ihana kuvasarja ;) Pidän suoranaisena ihmeenä että kuusi pysyi teillä pystyssä, meillä ei olisi mitenkään onnistunut kun varsinkin vanhempi kissaneiti on vähän villinsorttinen ja vikkeläliikkeinen. Meilläkin on kiipeilypuu kovassa käytössä, mikään kovin kaunis sisustuselementti se ei tosiaan ole, mutta mitäpä sitä ei kissojen puolesta tekisi. Välillä kyllä saa puu sellaista kyytiä että ihme että on vielä pystyssä….

 11. S
  7.1.2011 / 21:47

  >Marika: kiitos :)). joo kyllä mäki ootin et kuusi ois kokenu paljo pahempaa, mut hyvä näin :). oli niin sulosta kattoo ku toinen sillä leikki monta kertaa päivässä <3. nuo kiipeilypuut on kyllä hyvä keksintö!

 12. Paula Bagge
  8.1.2011 / 21:41

  >Kukapa ei kissoista pitäisi! Ihmiselle on taipumus rakastaa eläimiä. En ymmärrä jaottelua kissa- ja koiraihmisiin. Inhimillinen ihminen pitää kummistakin, eri asia sitten on, ottaako kotieläimiä.Ihan mahtavia nuo sinun kisulit, hauskoja ja veikeitä.

 13. S
  8.1.2011 / 21:55

  >Paula Bagge: nimenomaan! mun sydämen kissat on vallannu täysin, toki pidän koiristakin. olen koiran, aivan ihanan & rakkaan koiran kanssa elänyt 13 vuotta ja vieläkin häntä usein muistelen <3. en ymmärrä ihmisiä, jotka eivät välitä eläimistä. heillä on suuri puute!kisuneitimme kiittävät ja kehräävät kauniisti :)

 14. Joëlle
  9.1.2011 / 07:08

  >Hello,Love too much this funny picture at seventh place from the top. He looks so cute! This cat must be spoiled (?) and he's being very lucky to live in such a beautiful house.Joëllep.s sorry for my English,if I did some mistakes

 15. S
  9.1.2011 / 12:06

  >Joëlle: Hello! :)yes, I know, that's so funny :D. she was having a great time playing and me taking photos!thank you so much for your sweet comment!have a nice sunday!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.