>Tyhjä paikka joulukuusen tilalla

>

Jotenkin tosi tyhjältä näyttää kulma, missä joulukuusi oli.
Tuli heti tunne et siihen on pakko saada jotain! Ei voi jäädä noin paljaaksi.
Mulla on jonkinmoisia ideoita sen suhteen, mut aina on kiva kysyä teiltä, jos saisin jonkin uuden idean!
Joten mitä kehittelisitte tuohon kulmaan?

Voin sitte myöhemmin esitellä, mitä oon ite siihen alustavasti ajatellu.
Mut sen verran paljastan, et tää kissojen rakastama & retuuttama kiipeilyteline mulla EI oo mielessä…

Ideoitanne odotellen,

Comments

 1. Eija
  7.1.2011 / 19:27

  >Tuli mieleen sellainen isompi kynttilälyhty tunnelmaa tuomaan.Sun kissat on ihania!Ja blogisi lukemieni parhaimmistoa!!

 2. S
  7.1.2011 / 19:32

  >Eija: kiitos kommentistasi! ja vielä suurempi kiitos kehuista, blogikehu sekä varsinkin kissakehu lämmittää sydäntäni mielettömästi. kiitos Eija!

 3. Sanna
  7.1.2011 / 19:34

  >Itse laittaisin jonkun ison maljakon ja siihen sellaisin valkoisen risukimpun :) Itsekin haaveilen isosta lasimaljakosta, mutta haaveeksi jääkin kahden villin vekaran kanssa.Niin ja Eijan sanoihin ei voi muutakuin yhtyä :)

 4. Jenni
  7.1.2011 / 20:59

  >Miten olisi joku ruukkukasvi? En oo teillä paljon kukkia tms. nähny vai eikö oo ottanu silmään..:)

 5. Hanna
  7.1.2011 / 21:34

  >Aarnion puppy tai puu. En tosin tiedä käviskö ne mittojen puolesta tai onko ne muutenkaan sun juttu. Tai kenties Kartellin Stone :) Hitsi nyt kyllä uteliaisuus tosiaan nostaa päätänsä, mitä itse ajattelit? Tuplakupla? Kerro jo! :)

 6. S
  7.1.2011 / 22:11

  >Sanna: hyvä idea! ja aivan toteutuskelpoinen, mut silmiin ei oo osunu valkoisia risuja…voi kiitos tuhannesti sullekin!Jenni: no mä en suorastaan rakasta viherkasveja, siksi niitä ei meillä oo. ja usein pääsee kyllästyyn kukkiin, et tulppaanikimppu on tosi jees, viikon ajan kiva katella :P. saapa nähä jos joskus ruukkukasveihin tykästyn. niin ja kisuthan pistelis sen poskeen, kuusikin maistui vaikka oli TEKOkuusi :DHanna: kiitos ideoista, hyviä! heräs paljon ajatuksia!niin… en ymmärrä oikeen puppyn tai puun funktioo. mitä se puppy siinä tekis, vieläpä kissakodissa :D. ja voin vaan kuvitella miehen reaktion asiaan :D.Kartellin Stone ois kiva, mut tohon liian pieni ja huomaamaton ehkä.Tuplakupla liippaa jo läheltä omia ajatuksiani… anoppi ehdotti et ostaisivat meille lahjaks tuplakuplan, mut en innostunu, koska liikkeessä jo meinas tulla hedari siitä! liian valkoinen valo! eli harmi ei taida mun kotiin onnistua se :/

 7. Hanna
  7.1.2011 / 22:30

  >Ai joo, olimpas ajattelematon että puppy kissanaiselle ;)

 8. Minttunen
  7.1.2011 / 22:34

  >Ei kyllä osaa yhtään ehdottaa mikä sopisi tuohon,mutta uskon että keksit just sopivan!

 9. S
  7.1.2011 / 22:36

  >Hanna: heeh, ei siinä, sehän on sulonen se puppy! aattelin lähinnä mitä kissatki tuumais ja miten sen puppy-raukan täällä kävis ;D

 10. Maria
  7.1.2011 / 22:54

  >Ihana, tyhjä tila! Nautikkaahan tyhjästä tilasta :)Hyviä ideoita tuli aiemmin, mun kannatuksen saa tuo iso lasimaljakko (noin 50-60 cm korkea) ja siihen jotain korkeita oksia..esim tosiaan valkoisia. Mutta en tiedä onko kissojen takia paras mahdollinen…etteivät ala hyppimään noihin risuihin ja sitten kaada maljakkoa?Mahtuiskos siihen jokin ihana nojatuoli…? Silleen vinosti selkä ruokaryhmää kohti? Tai sit joku ihana isompi kannellinen säilytyskori (esim harmaa) lehdille tms.Kivaa viikonloppua :)!

 11. S
  7.1.2011 / 23:13

  >Minttunen: ok, kiitos kuitenkin kun vaivauduit jättämään kommentin <3Maria: juu mut se selvästi kaipaa jotain täytettä :D. tv-tasokin näyttää hassulta tyhjän kulman rinnalla. kisut antaa oksien olla, luulen, sillä niitä on eteisessäkin :).divaania voisin tossa joskus pitää vaihtelun vuoks, hetken se siinä joulukuussa olikin sillon ku joulukuusi oli ikkunanurkkauksessa. kiitos paljon ideoistasi ja sitä samaa sulle :)

 12. J&M
  7.1.2011 / 23:15

  >Ihanalta näyttää noinkin, tyhjänä tai pikemminkin avarana! Mutta innolla odotan ratkaisuasi, as always :)Olisin kysynyt minkä merkkiset ovat teidän baarituolit? Meillä harkinnassa joko puhtaanvalkoiset (jolloin olisivat juurikin tuollaiset) tai pellavanväriset jolloin niissä olisi kangaspäällinen ja siis aivan eri tuolit.Huoh näitä valinnan vaikeuksia!

 13. Anonymous
  7.1.2011 / 23:17

  >Jotain korkeaa sen olla pitää… korkeaa ja kapeaa, en vielä keksinyt mikä se sitten voisi olla… :D Niin ja kissojenkestävä, of course!-miu

 14. S
  7.1.2011 / 23:26

  >J&M: joo onhan se kiva et on avaraa, mut nyt kaipaan tuohon jotakin :). kiva et odotat, saapa nähä mitä siihen päätyy ;).baarituolit on samaa sarjaa ku ruokapöydän tuolit eli Flower-tuolit Kodin Ykkösestä. mä ehkä lapsiperheeseen ottaisin tällaset kangaspäällisten sijaan, tuntus helpommalta :).tsemppiä valintoihin, tiedän tunteen…miu: hyvä Miu! samoilla linjoilla olemme :)

 15. Anonymous
  8.1.2011 / 00:44

  >Moikka!Pakko oli kommentoida sen verran että…risut olis aika mageet! Risut muuttuu valkoisella spraylla nopeasti valkoisiksi ;)Oma anoppini oli kokeillut ja niistä tuli oikein kivat! Tuohon kulmaan sopisi myös näyttävä ISO jalkalamppu…mut millanenhan sen sitte pitäis olla? …vaihtoehtoja tuntuu olevan kauhean vähän!:( Itsellä myös hakusessa joku muu kuin TUPLAKUPLA.-Krista

 16. Enia
  8.1.2011 / 00:49

  >jalkalamppu! :O

 17. Hanna*
  8.1.2011 / 10:08

  >Täällä onkin tullut jo hyviä ideoita tuohon tyhjään kohtaan! Tuollainen iso lasimaljakko oli minullakin mielessä ja sinne voisi laittaa aina erilaisia juttuja sisälle, kuten käpyjä, oksia, viinipullonkorkkeja, hedelmiä jne. Mutta myös tuo tuplakupla sopisi tosi hyvin tuohon! Mutta eipä sitä kannata ostaa, jos siitä tulee päänsärky. :) Entäpä joku iso lattiavalaisin?

 18. Anttis
  8.1.2011 / 10:21

  >Meillä oli sama ongelma! Joulukuusen paikka tuntui tosi tyhjältä..tai no autio se oli ollut ennenkin mutta nyt se jotenkin korostui. Ratkaisimme asian siirtämällä työhuoneen lattiavalaisimen tuolle paikalle. Teille passaisi tuohon kyllä myös hienosti kynttelikkö ym.

 19. S
  8.1.2011 / 11:09

  >Krista: moi! totta, spray on kätevä ;). mut ajattelin tuohon jotain isompaa, siis korkeempaa.. ja ku eteisessäkin on jo kaks risupuskaa :).jalkavalaisinta oon itekki tohon suunnitellu. postaan asiasta parin pvän sisällä! :) se oikea valaisinkin on jo mielessä…Enia: no sitähän minäkin ;)Hanna*: joo tuplakupla taitaa olla aika out meille… :) sitä paitsi se ois tuohon kulmaan liian leveekin. ajattelin jotain korkeampaa ku lattiamaljakko, vaikka se kiva oiski. lattiavalaisin it is! :)Anttis: ahaa, harmi ettei meillä oo valmiina mitään kivaa valaisinta minkä tohon vois siirtää, mut onneks niitä saa ostettua :P. sen aion tehäkki! kynttelikkö ois kiva, mut ehkä liian pieni ja matala tohon kohtaan..

 20. S
  8.1.2011 / 11:09

  >Hei ja kiitos kaikille ku jätätte ideoitanne avukseni <3

 21. Tui
  8.1.2011 / 13:28

  >Risukimppua valoineen ehdottaisin minäkin! Olen nähnyt valkoisia risuja mm. Stockalla ja Ikeassakin on jonkinlaisia. Tai sitten tosiaan joku kiva jalkalamppu?

 22. S
  8.1.2011 / 16:18

  >Tui: ahaa kiitos tiedosta!lattiavalaisin mulla on mielessä ollu jo jonkin aikaa ;)

 23. Peeta
  8.1.2011 / 21:58

  >Taisitkin jo päättää mitä siihen tulee, mutta itselleni tuli mieleen että siihen sopisi joku lehdistä pinottu kasa, joka on vyöllä vyötetty kiinni. Jos sinulla siis on paljon sisustuslehtiä jne =) Toisi kivasti väriä tuohon. Kun siinä kerta on jo lamppu niin en itse ehdottaisi jalkalamppua. Tosin en tiedä missä kaikkialla siellä huoneessa on muita lamppuja joten paha mennä sanomaan..Mutta tällainen idea putkahti mieleen! :–)

 24. S
  8.1.2011 / 22:01

  >Peeta: kyllä aika paljon löytyy sisustuslehtiä, joten ei paha idea! tarkoitatko siis et se pino ois tossa lattialla oikeen korkeena?tuo pöytävalaisin lähtee pois, jos laitan siihen lattiavalaisimen. sit tasolle jää tilaa johonki muuhun kivaan :).kiitos kivasta kommentista!

 25. Peeta
  9.1.2011 / 00:50

  >Niin tai ehkä saman korkuisena kuin tuo vieressä oleva taso =) Tai vähän korkeampana. Mut en tiiä miten hyvin sellanen pysyis pystyssä jos olis kovinkin korkea. Muutenhan se olis ihan mahtava korkeana!

 26. Anonymous
  9.1.2011 / 02:32

  >Moi, Kokeilen uudestaan, kun päivällä en pystynyt lähettämään kommentteja. Sculpture-valaisin mustana tai sitten Swan-valaisin?Käyn blogissasi useamman kerran päivässä ja kotisi on sellainen, johon voisin muuttaa mitään muuttamatta (tälläisiä koteja en ole juuri muita nähnyt)-Paula

 27. S
  9.1.2011 / 11:50

  >Peeta: joo sitä oiski varmaan kiva päivittäin haalia takas pystyyn ja keräillä lehtiä ku menis aina kumoon :DPaula: voi ku ihana kuulla!!! :)) tosi sama maku meillä sitte. huomaa jo tuostakin ku itekki mietin tuota Sculpturea, lisää siitä tulossa myöhemmin tänään postauksessa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.