>Blogistani

>

HeIkUnkEikUN!
Mulla tosiaan loppu bloggerin kuvatila tällä nykyisellä käyttäjätililläni. Loin uuden käyttäjätilin itelleni, sillä saan taas kuvia kehiin, joten sillä mennään nyt taas jonku aikaa eteenpäin. Sit mietitään taas mikä eteen ku siitä loppuu kuvatila :P.
Luulin et voin ostaa lisää kuvatilaa kertaostona, olin jo ostamassa, mut ei se niin olekaan! Täytyy tehdä maksusopimus, joka jatkuu hamaan tulevaisuuteen, jos sitä EI erikseen irtisanota. Ja tällasia juttuja mä vastustan ja inhoon!!! Mutta katotaan nyt, ehkä se on tulevaisuudessa ainoa vaihtoehto, kun ei innosta ajatus kuvien tänne lataamisesta jotain toista kautta (photobucket).
Nyt joudun vaihteleen käyttäjätiliä täällä blogissa käydessäni, sillä vanhalla käyttäjätililläni on mm. arvokasta tilastotietoa, joten en halua poistaa sitä. Ja sit taas tällä uudella käyttäjätilillä voin lisätä kuvia, huoh…
Ehkä mä huomenna kuitenki ostan sitä lisätilaa :D. En mä usko et mun vuoden budjetti kaatuu siihen 6 euroon.

Ootte varmaan huomannu et täällä on banneri vaihtunu aika tiuhaan viime kuukausina… Mutta NYT luulen et sain tehtyä sellasen ihanuuden, mitä jaksan katella vähä pitempään,  ainaki ystävänpäivään saakka ;).
Tosin huomasin kyllä et aina ku tänne tuun, mua alkaa tekeen mieli suklaata :P.
Tai kaakaota…
Täytyy siis yrittää keskittyä tohon keskimmäiseen kuvaan!

Tämä uusi vuosi on saanu mut kiinnostuun vaaleanpunaisesta pitkästä pitkästä aikaa. Siitä syystä myös bannerissa on ripaus possunpunaista :).
Hope you like it!
Turkoosiakin kovasti suunnittelen kesäksi, viime kesän tapaan… Se siis uppoo yhä!

 Lisäsin muuten kyselyn oikeaan sivupalkkiin, käykäähän vastaamassa et minkä huoneen postaukset teitä kiinnostavat eniten! Perustelujakin voi kertoa, jos jaksaa ;). Esim. jos keittiö-aiheet kiinnostaa eniten, ni mitä tarkalleen haluat keittiöstä lukea? Nyt saapi esittää toivomuksia!

Huomenna palaan siihen meidän olohuone-asiaan, olkaahan kuulolla!

Comments

 1. Sanna
  8.1.2011 / 20:11

  >Kaikki huoneet kiinnostaa yhtä paljon ;)Jotain eteisin säilytysjärjestelmää, keittiön kaappien sisältöä. Ne vois kiinnostaa!

 2. SUPERVAIN
  8.1.2011 / 20:13

  >suosittelen photobucketia tinypiciä tai jotain vastaavaa :) kuvaongelmaan siis!

 3. Enia
  8.1.2011 / 20:17

  >Tällä hetkellä ehkä haluaisin nähdä eteisestänne postausta. Meidän omakotitalo valmistuu kovaa vauhtia (lue: hitaasti, mutta varmasti), ja tänään tein ihan ensimmäisen sisustusostoksen uuteen kotiin, joka liittyi juuri eteiseen. Eli eteinen jostain syystä kovasti mietityttää… Haluaisinkin siis nähdä kokonaiskuvaa teidän eteisestä/aulasta. Muuten kiinnostaa kuvat sisustussommitelmista. Miulla itelläni on aina ongelmia kuinka kauniisti sommitella sisustusesineet esille lipastojen/tasojen päälle… :)

 4. Niina
  8.1.2011 / 20:51

  >Huomattu on, että banneri on muuttunut viime aikoina aika tiuhaan ;) Tämä nykyinen on tosi ihana. Tuli heti ystävänpäivä mieleen <3 Minä haluaisin tietää, minkälainen khh teillä on? ja onko sinulla jotain vinkkejä toimivan khh:n suunnitteluun. Olohuonepostausta odotellessa :D

 5. S
  8.1.2011 / 21:07

  >Sanna: kiitos paljon ku kerroit toiveitasi, tuon eteisen tulen toteuttamaan aivan varmasti, keittiön kaappeja harkitsen ;). kyllä ainakin osaa kaappien sisällöstä voin vilauttaa!SUPERVAIN: ok, kiitti tiedosta! etsin tietoa noista ja aika paljon niitäki haukuttiin, ettei kuvat näy lukijoille moitteettomasti jne. huoh, mikä älytön prosessi tästä kehkeytykään :DEnia: oi mitäs ostit? voimia ja tsemppiä kotiprojektillenne! voin toteuttaa toiveesi, mut en voi luvata millon sen ehdin tehdä.voi tuo sommitelma-juttuhan on kiva! voisin yrittää kehittää siihenki jonkun postauksen joskus :). kiitos Enia hyvistä ideoistasi!Niina: toivottavasti sua ei oo ärsyttäny bannerin vaihtuminen.. kiitos huippuideasta! onhan mulla vinkkejä vaikka kuinka tuohon :D. menee toteutukseen!

 6. SUPERVAIN
  8.1.2011 / 21:11

  >Laitoin sulle s-postin aiheesta! Mulla on ainakin toiminut suht hyvin kun oon kirjoitellut itse koodit.. ja kuvat monilla ei näy sen takia kun ne tuppaa siirtämään niitä photobucketin puolella eri kansioista toisiin, jolloin koodinpätkäkin muuttuu. :)

 7. Anttis
  8.1.2011 / 21:21

  >Minä väännin tuon kuva-asian kanssa tovin ja totesin, että kiltisti maksan tuon muutaman euron. Saa nähdä miten typerä päätös se oli mutta ainakin nyt helpottaa bloggaamista suuresti. Uusi banneri on ihana!

 8. Ansku
  8.1.2011 / 21:23

  >Mikä juttu tämä kuvatilan loppuminen on? Mitä se tarkoittaa? Siis ettei saa ladattua lisää kuvia blogiinsa ilman että maksaa tai lataa jostain muualta?

 9. Hanna
  8.1.2011 / 21:46

  >Minua kiinnostaisi nähdä vaatehuoneesi/vaatteiden säilytysratkaisusi, en ainakaan muista, että olisin siitä aiheesta aiemmin blogistasi lukenut. Correct me if I am wrong…Ihanan ahkerasti jaksat ilahduttaa meitä uusilla päivityksilläsi. Luen ihan jokaisen, vaikkein ihan aina puumerkkiäni jätäkkään <3

 10. Johanna
  8.1.2011 / 21:48

  >Bannerin vaihtuvuus on huomattu :) Minä toivoisin postausta teidän khh:sta sekä yleisesti huoneista, eli kokonaisia kuvia huoneista. Yksityiskohdatkin kiinnostaa.

 11. S
  8.1.2011 / 22:13

  >SUPERVAIN: ok. kiitos sähköpostista, ehdin lukea sen huomenna :). Anttis: joo voi olla et mä tuun perässä tehden saman! eipä tarvi sit (toivottavasti) miettiä tätä asiaa enää :D. millon sä ostit sitä lisätilaa?kiva että tykkäät bannerista!! :)Ansku: aivan! yks kaunis päivä se vaan tulee sullekin eteen, kuten mullekin eilen. sit vaan joko pulitat tai bloggaaminen vaikeutuu, ainakin mun mielestä.. mut 6 euroa vuodessa ei oo paha hinta et saa älyttömästi kuvatilaa lisää, kyllä sitä moniin muihin harrastuksiin saattaa mennä päivässä tai ainakin viikossa VÄHINTÄÄN tuon verran :)Hanna: ou nou. vaatehuoneen kuvaaminen saattaa olla ongelma. en ehkä halua sitä täällä näyttää :D.voi kiitos että luet kaikki, se tieto ilahduttaa suuresti! mä vaan nyt pursuan bloggausideoita, tuntuu et räjähdän jos en bloggaa :D. joskus tulee varmasti hetkiä ettei ehi koneen ääreen, mutta nyt on näin.Johanna: heh :). hain itteäni :D.khh-postaus tulossa joku päivä! jaa musta tuntuu etten muuta laitakaan ku kokonaisia kuvia huoneista, mut lisää niitä siis! kiitos toiveiden esittämisestä!

 12. Piiju
  8.1.2011 / 22:19

  >Uusi banneri on herkullinen ja siten hyvin vaarallinen minun herkkulakkoni kannalta:D Hihiih;)Minäkin toivon yleisesittelyä eli laajempia kuvia vaikka kaikista huoneista:)) Miten olisi sellainen kotikierros tyylinen esittely? Itselläni tosin on vastaava kierros edelleen kesken meidän kodista, hups:)

 13. Enia
  8.1.2011 / 22:27

  >Kiitos S tsempeistä, niitä tarvitaan! Ostin eteisen seinälle puiset HOME -kirjaimet, joista meinasin "duunata" vierasnaulakon. :)

 14. J&M
  8.1.2011 / 22:46

  >Kiitos vastauksesta tuoliasiaan!! Ihan totta että lapsiperheessä kangaspäällysteiset tuolit eivät ole se järkevin vaihtoehto, mutta katsotaan… järjellä näitä päätöksiä ennenkään tehty ;DMulla edessä sama kuvatilan loppuminen, ärsyttävää! Eihän se nyt ole kuin muutaman euron, mutta periatteessa luulisi nyt bloggaamisen olevan ilmaista.No mutta se on sen ajan murhe sitten!Ja täällä ollaan kiinnostuneita ihan kaikesta:Laatikoiden vetimistä, huonekaluista, vaatehuoneen/kaapin säilytysratkaisuista- you name it, kaikki otetaan vastaan avosylin :DMukavaa viikonlopun jatkoa sinne! :)

 15. Mongusti
  8.1.2011 / 22:47

  >Tykkään bannerista!! :)Ja kaikki postaukset ovat IHANIA, kun kerran koko teidän koti on niin ihana! MUTTA, silti vastaan että keittiö jutut ovat tällä hetkellä kivoimpia, kun ne on itselle niin ajankohtaisia;) Tosin oon jo inspiroitunu vanhoista postauksista:)

 16. S
  8.1.2011 / 23:45

  >Piiju: hih, koitetaan kestää :Ptoiveesi laitettu ylös! saapa nähä mitä sitä keksii, ehkä jotain tontyylistä vois tulla ennen kesää :). en oo vaan vielä koko kotia hirveen laajasti esitelly ku sisustus ei oo ollu valmis. vieläkin joitain puutteita.. eikä oo mieltä keskeneräistä esitellä, mut ehkä piakkoin :).Enia: no niin, kuulostaa hyvältä :))J&M: niin aivan! sittepä hyvä syy ostaa kokonaan uudet tuolit ku kankaat on entiset ;D.muaki ihan periaatteessa ärsyttää tuo maksaminen, mut ei kai se auta muu..sulta tulikin hyviä ideoita, kiitos niistä!ja kiitos samoin sinne :)Mongusti: kiva juttu :)voi kiitos ihana kehuista :). keittiöjuttuja olin jo parin postauksen verran suunnitellutkin! toiv. ovat mielenkiintosia!

 17. Anonymous
  8.1.2011 / 23:57

  >Kiva banneri, hyvät värit!Keittiöpostaukset on kivoja, esim. missä ja miten säilytät astioita ja millaisia astiastoja sinulla on, tarjoiluastiat, ruokailuvälineet, kuivat aineet, jääkaapin sisältö jne. :)Mua ei niinkään kissat kiinnosta, tai niiden elämä. Ei millään pahalla. Se on mulle allergiselle jopa täältä blogista poistyöntävä vaikutin.Jennah

 18. S
  9.1.2011 / 12:00

  >Jennah: niin mustaki! jääkaapin sisältöä tuskin täällä tulen esittelemään. astiapostauksen tein lokakuussa, näät sen täällä:http://allyouneediswhite.blogspot.com/2010/10/astiakaapissani.htmlkissoja tullaan näkemään täällä blogissa jatkossa aivan samalla tavalla ku tähänkin asti. ne on mulle yks tärkeimmistä asioista koko maailmassa, ne tekee tämän kodin ja ne vaan kuuluu kalustoon, kuten miehenikin sanoi kun kommenttisi hänelle luin :). ehkä sun täytyy sit allergisena pysytellä kissattomissa blogeissa.

 19. Hanna*
  9.1.2011 / 12:35

  >Ihania bannereita olen bongaillut täältä! Tänne blogiin onkin aina mukava tulla, kun vastassa on usein uusi ja kaunis banneri!Paitsi että koko ajan tekee mieli suklaata kun katson tuota banneria! :PMä en ymmärrä, miten joku jaksaa kommentoida, että kissojen elämä ei kiinnosta tms. Blogiahan ei ole mikään pakko lukea, jos aiheet ei kiinnosta. Ja tuskin kissa-allergisen allergia siitä pahenee, vaikka muutaman kissapostauksen selailee läpi?! Mutta kuten sanoit, onneksi allergisille löytyy kissattomia blogeja! :D :D Tämä on sinun blogisi ja sä kirjoitat tänne ihan mistä haluat!En voi muutenkaan ymmärtää, miten jotkut jaksavat jättää sellaisia kommentteja toisten blogeihin, joista blogin kirjoittaja voi pahoittaa mielensä?! Ehkä lukija purkaa vain omaa oloaan tai kateuttaan negatiivisilla viesteillä, mutta ihan tyhmää se kyllä on. Tämä asia on vaivannut minua useissa blogeissa… :( Minä haluan ainakin jatkossakin nähdä ja lukea ihanista kissoistanne sisustusasioiden lisäksi! <3

 20. S
  9.1.2011 / 12:46

  >Hanna*: voi kiitos, mäki tykkään vaihtelusta :). ja kiitos Hanna <3, kirjoitit niin nätisti kisuistamme, tuli ihan ilon kyyneleet :D.jokainen kirjoittaa omaa blogiaan miten haluaa, lukijoiden ois hyvä kunnioittaa sitä ja ymmärtää, et lemmikit on yhtä rakkaita ku lapset (inhimillisille ja normaaleille ihmisille ainakin), joten se satuttaa kun niistä ei tykätä. mua satuttaa enemmän kissoihimme kohdistuva kritiikki ku muhun itteen kohdistuva.ja oon huomannu blogeissa kans tuota, et joidenki on pakko kommentoida jotain negatiivista… tiedän että se on jonkinmoista kateutta. palautetta voi antaa nätistikin tai oikeestaan en tiiä tarviiko negatiivista semmosta ees antaa :D

 21. Ansku
  9.1.2011 / 15:57

  >Voihan nenä. Viimeksi kun bloggailin muutamia vuosia sitten, ei tuollainen ongelma tullut eteen. Mutta juu, tosiaan 6 euroa ei ole kauhea summa. Saako sillä sitten kuvatilaa rajattomasti, vai vain vuoden ajaksi?

 22. Anttis
  9.1.2011 / 17:05

  >Muistaakseni sellaiset pari/kolme viikkoa sitten ostin lisätilaa. Jahkattuani ensin hetken :D

 23. S
  9.1.2011 / 17:20

  >Ansku: se sopimus on jatkuva, mut sen voi tietysti ite irtisanoa. jos ostaa sen halvimman, se oli muistaakseni 5USD (n. 6 euroa veroineen) ja sillä saa 20G kuvatilaa. se sopimus siis jatkuu ekan vuoden jälkeen ja taas pitää pulittaa se 6 euroo :)Anttis: ok. mulla on vielä se jahkaus menossa :DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.