Hot Chocolate

Eilen vietettiin miehen kanssa yhteistä vapaapäivää.
Niitä ei ihan joka viikolle osukaan ku toinen tekee vuorotyötä, joten sillon ku niitä on, pitäis niistä ottaa kaikki ilo irti :).

Aamupäiväisen talvipakkasissa reippailun jälkeen oli kiva nauttia kaikessa rauhassa lämmintä juomaa.

Joulupukki oli laittanut jouluiseen jättiherkkukoriimme mm. kaakaopussin, O´boyn Daim-kaakaota :P

Se maistui niin hyvältä näistä mun lempparikupeista <3. Joululta oli jäänyt karkkikeppejä, jotka toi kuumassa sulatessaan kivaa lisämakua kaakaoon.

Päälle kaunistamaan nokare kermavaahtoa, nokare on aika suhteellinen käsite ;) (Oli siellä itse sitä kaakaotakin juu)

Ja pisteenä iin päälle vielä ripaus mustia nonparilleja!

Ihana kaakaohetki <3

Tämä toistetaan! Pian! :)

Ps. Kerron teille piakkoin suunnitelmistani olohuoneemme suhteen, kiitos vaivannäöstänne edelliseen postaukseen liittyen!

Toinen asia: miten olette menetelleet kun kuvatila Bloggerissa on loppunut?
Ottaneet uuden käyttäjätilin vai tehneet maksusopimuksen uudesta tilasta (esim. n. 5eur/vuosi)? Asia on mulle nyt ajankohtainen!

Comments

 1. FanniAuroora
  8.1.2011 / 12:11

  >nam, vesi herahti kielelle sun kaakao-herkku kuvista!!Ihanaista viikonloopua =)

 2. Nanna
  8.1.2011 / 12:11

  >Oioioi, kun näyttää herkulliselta… Tässä vietetty totaali hiilaritonta loppukiriviikkoa ennen ensi viikon ulkomaanreissua, niin tekee koko ajan mieli jotain herkkua… :)

 3. Reetta
  8.1.2011 / 12:27

  >Mun herkku on myös kermavaahtokaakao. Saattaa mullekin käydä joskus niin että siellä on enemmän kermavaahtoa kuin kaakaota ;) Mä selviän kuvatilan kanssa niin että latailen osan kuvista bloggerin kautta suoraan ja osassa käytän Photobucket kuvapalvelinta. Mulla se on toiminut niin todella hyvin. Olen kyllä kuullut että jotkut ovat ratkaisseet ongelman luomalla blogille "toisen" käyttäjän jonka kautta kuvatilaa saa lisää. Vaihtoehtoja siis näyttäisi olevan..

 4. Hanna
  8.1.2011 / 12:41

  >Onpas loistava idea noi karkkikekit kaakaokupin reunalle! Pitänee testata joku kerta!

 5. Hanna*
  8.1.2011 / 12:49

  >Voi miten herkullisen näköisiä kuvia! :) En tiennytkään, että ette juo kahvia! Aina oppii uutta! :)Minäkin olen tuota kuvaongelmaa miettinyt ja maksamaan en kyllä ala! Tuo Reetan ehdottama toisen käyttäjän luominen voisi ehkä toimia. Blogillahan voi olla monta kirjoittajaa. Pitää kokeilla onnistuuko lisätilan saaminen noin! :)

 6. S
  8.1.2011 / 12:59

  >FanniAuroora: se oli kyllä herkkua :P. kiitos samoin!!Nanna: voin kuvitella.. tuo oli tosi namia :))Reetta: heh, pitäähän sitä nyt kermisviikset saada!! kiitos tiedosta Reetta! mä loin jo toisen käyttäjän blogilleni ja kuvien lataaminen sillä toisella käyttäjällä onnistuu, mut mietin vaan hermostunko käyttäjän vaihtelemiseen… luulin et sillä viidellä eurolla voi tehdä kertaoston, olin jo ostamassa, mut sehän on maksusopimus! eli jatkuu automaattisesti kunnes sen irtisanoo ja semmosesta en tykkää sit yhtään.Hanna: testaa ihmeessä! varmasti lastenki mieleen ku aikuistenki :PHanna*: kiitti, herkullinen oli hetkikin :). erikoiskahvit menee joskus jossain, mut koskaan kotona kaksistaan ei kahveja keitellä..mä loin jo toisen käyttäjätilin ja sillä kuvien lataaminen onnistuu. oisin ostanu sen viiden euron lisäkuvatilan (ois ollu jotenki helpompaa), mut mua ärsyttää koska se on jatkuva sopimus! inhoon tollasia sitovia juttuja, oon epäluuloinen ehkäpä :D

 7. Maria
  8.1.2011 / 13:03

  >Herkullisen näköinen kaakao. Täällä on nyt PAKKO koittaa olla ilman herkkuja, kun ei pääse kunnolla liikkumaankaan :/ Olen just tollasten herkkujuomien suurkuluttaja… Lattet ja kaakaot on niiiiin hyviä!Mukavaa viikonloppua ja innolla odotan, mitä keksit olkkariin!

 8. Kirsikka...
  8.1.2011 / 13:08

  >mmmm, varmaan maistui miltä näytää>>>>>herkkua!!!

 9. Piiju
  8.1.2011 / 13:13

  >Itse olen päätynyt siihen, että lataan kuvat Photobucketin kautta. Ihan ongelmitta ei tosin sekään suju, kerran tililtä loppui kaista (ööh?) ja kuvat katosivat moneksi viikoksi näkyvistä:S Mukava, että löysit jo jonkin ratkaisun ongelmaan:)

 10. Päm
  8.1.2011 / 15:46

  >HOt Chocolate, namnamnam, slurps! :)) Tiiäkkö, mulla on joku ihme tuntemus, kun mietin suklaan makua, niin jostain lapsuudesta tulee makunystyröihin suklaan maku, jota en osaa yhdistää mistä se tulee….joku kaakao tai suklaakastike tai joku :/ :)Ja nams mikä headerin uusi kuva :)

 11. Linda
  8.1.2011 / 16:24

  >ihanan näkösiä ja mullakin ois tuolla 2 karkkikeppiä jäljellä..käyttöön siis. kun ei nyt viiti tikkarina vetää :)

 12. Ansku
  8.1.2011 / 16:47

  >Sulla on kyllä niin kauniita kuvia. Ihania katsella.

 13. Mongusti
  8.1.2011 / 18:30

  >Oi nam! Hyvältä näyttää!!:)Mä poistin blogista sen vanhan kirjoittajan tilin kokonaan… Ei tarvii sitten vaihdella millä kirjoittelee..

 14. Niina
  8.1.2011 / 19:03

  >Ihana kaakaohetki! <3 Edelliseen postaukseen olikin tullut jo valtavasti ehdotuksia, mutta yhdyn niihin, jotka ehdottivat jalkalamppua tuohon tyhjään kohtaan. Innolla jään odottamaan ratkaisuasi :)

 15. S
  8.1.2011 / 19:33

  >Maria: voi tsemppiä ja kärsivällisyyttä sulle, varmasti menee aika hitaasti, mut ei se loputtomiin se liikkumattomuus kestä! kiitos, viikonloppuja sullekin ja odotus palkitaan huomenna :)Kirsikka: kyllä vain :PPiiju: ahaa, mut jotenki musta tuntuu et mulla menis hermot sen photobucketin kaa.. en tiiä, ei vaan oo kärsivällisyyttä tommosissa asioissa :/. taidan ostaa lisätilaa, ehkä helpointa..Päm: oli tosi namia!!!! oho jännä! :Okiitti, kiva et tykkäät :) tätä versioo katellaanki ny jonkun aikaa!Linda: käyttöön siis!!! :)) mä mietin jo et pitääkö sitä hipsiä Pentikille hakeen lisää noita et vois ystävänpäivänäkin herkutella :)

 16. S
  8.1.2011 / 19:37

  >Ansku: oi miten ihana kuulla, kiitos kiva Ansku :)Mongusti: eikös ;). mä en poistanu ku sillä vanhalla näkee mulle arvokasta tilastotietoa :D, en raaskinu poistaa.Niina: kiitti Niina :). siihen ehdotukseen onkin hyvä yhtyä, huomenna odotuksesi palkitaan ;)

 17. Peeta
  8.1.2011 / 21:39

  >Moikka, ite kuvatilan loppuessa siirryin Flickriin jonne saa latailla aika pitkään kuvia ennen kuin sieltä loppuu tila. Sitten päätin ostaa sieltä tilaa (rajattoman määrän) vuodeksi parilla kympillä. Onhan tämä sentään rakas harrastus josta voi vaikka hieman maksaa..! :D Ja kivat noi kupit =) Mistä ne on?

 18. S
  8.1.2011 / 22:04

  >Peeta: no aivan! mäki päätin et hitto mä maksan sen kuus euroo vuodessa et saan käyttää tätä bloggeria kuten ennen :D.kahvikupit on Villeroy & Bochin New Wave -astiastoa. mm. Kodin Ykkönen & Sokos myy!

 19. Anonymous
  10.1.2011 / 14:41

  >Voi nam!!! :PLuulin, että olin jo kommentoinut näitä kuvia, mutta enpäs taaskaan ollut muistanut. Ihania kuvia, ihanan näköistä kaakaota <3Täälläkään ei olla kahvin ystäviä. :)-Salli

 20. S
  10.1.2011 / 17:43

  >Salli: niin nam :). kiitti kommentista!mulla menee joskus erikoiskahvit :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.