>Lisää lunta? Ei kiitti, meille riitti!

>

Postilaatikko!
Meidän postilaatikko!
Kiitti auraaja!

Kesää odotellessa…

Hmm, pihaan uppoo. Ei muuta ku kola käteen!
”Mami ei tykkää lumitöistä. Minä en tykkää lumesta.”
Tämä kuva vastaa kysymykseen ”Miltä näyttää tympiintynyt kissa?” :
(en ymmärrä kuvan purppurasävyä :o)

Sisälle mentäessä intoa ei voi pidätellä, ovea ja seinää vasten pompitaan kahdella tassulla. Ja näin tehdään AINA.

Sisällä lämmitellään baarijakkaralla ja odotetaan kerrankin kiltisti ja ennen kaikkea rauhassa murkinaa:

Mukavaa torstain jatkoa!

Ps. Satuhäät palaa tänään ruutuun klo 21 TV2!
:)

Comments

 1. Niina
  13.1.2011 / 18:31

  >Juu, lunta on tupruttanut tasaseen tahtiin koko päivän. Minäkin jouduin kirjaimellisesti raivaamaan pihatien päästäkseni sisälle. Saapa nähdä kuinka kauan tuon lumen sulaminen kestää. Ihana kaveri sulla mukana lumitöissä <3 Meillä ulkoilut kestää tätä nykyä n. minuutin :)

 2. Anonymous
  13.1.2011 / 18:32

  >Jee, Satuhäät!!Rapsuja kisuille, ja jaksamisia lumitöihin. :)- Salli, ensi kesän morsian x)

 3. Heidi
  13.1.2011 / 18:45

  >Aivan mahtava toi kissa! Eikö se lähde karkuun pihalta?

 4. S
  13.1.2011 / 18:49

  >Niina: no niin on! teinki hetken lumitöitä, mut luovutin ku sato niin paljo, nyt mies kolaa pihaa :P. ei meidänkään kisut juuri talvisin ulkoile, siks otinki ne mukaan ku tykkäävät olla hetken ulkona jos on seuraa :)Salli: kiitos rapsuista <3. takas teidän kissoille! voi teille tulee aivan varmasti niin upeat häät ja oot niin kaunis morsian, ne hääpuvutki oli todella kauniita!! unohdin siitä kommentoida. tuleeko teistä juttua Satuhäihin ;)?

 5. S
  13.1.2011 / 18:52

  >Heidi: hih, huippukommentti, nauroin ihan ääneen täällä, kiitti :D. ei se lähde karkuun, ei kumpikaan kissamme. ne ulkoilee aina meidän kans, seuraavat vapaina meitä kuin koirat :). paitsi etteivät tottele käskyjä…

 6. Hanna*
  13.1.2011 / 19:11

  >Voi postilaatikko parkaa! Mahtaa sillä olla kylmä tuolla lumen keskellä. ;DMinä käytin pitkästä aikaa meidän kisuherraa ulkona ja se ei oikein innostunut lumesta. Se oli siis pikainen reissu! Yhtä innokkaasti meilläkin pyrittiin ovesta sisälle lämpimään kuin teilläkin. :D

 7. Marika
  13.1.2011 / 19:13

  >Kyllä sitä lunta on tullut tosiaan tänä talvena jo ihan tarpeeksi. Tänäänkin sai huhkia kolan varressa ihan urakalla. Mäkään en kolaamisesta pahemmin perusta ja meillä on kuitenkin vielä paljon vähemmän kolattavaa kuin teillä. No, otetaan se vaikka kuntoliikuntana… Ihana kolauskaveri kyllä sulla ja aivan ihania kuvia taas :)Hei, kiitos tosi paljon kun mainitsit satuhäistä, olisin muuten unohtanut sen ihan kokonaan, ihmettelen kyllä miten saatoinkin unohtaa! Olen suuri hääohjelmien fani, ne on ihan parhaita :)

 8. Anonymous
  13.1.2011 / 19:27

  >Voi kamala, en osallistuisi Satuhäihin vaikka maksettaisiin! Hyi kun tuli ihan kylmät väreet!Katson kyllä mielelläni, kun muut tuovat omat parisuhteensa ruutuun koko kansan (arvosteltaviksi) nähtäville ;)Mut kiitos kehuista! Et varmaan kyllä ole nähnyt mua (?) mut jokainen morsianhan on aina kaunis :)Meidän katit kiittää kutituksista!-Salli

 9. S
  13.1.2011 / 19:51

  >Hanna*: hah :D. voi kisumisut ku talvi on vastenmielistä! kesä & kärpäset, niitä meidänkin neidit oottaa :)Marika: kiitos :). joo hartiat tykkäs ku kola heilu! mä en ois tienny Satuhäistä ollenkaan, mut onneks mun täti soittaessaan kerto asiasta :). ootan jo iltaa et pääsen nauttiin ohjelmasta :).Salli: heh :). en minäkään semmoseen haluais, en varmaan osais olla rennosti omissa häissäni ohjelman takia.. mut muita on tosiaan hauska kattoo :D. varsinki jos ne sattuu oleen tuttuja niin ku parina kertana!joo jokainen morsian on kaunis, mut luulen tietäväni sut blogini kautta u know :)

 10. Anonymous
  13.1.2011 / 20:12

  >Aaa – ymmärrän. Nyt leikkas blondillakin.:) Kiitos vaan kovasti sitten!:)-Salli

 11. J&M
  13.1.2011 / 21:17

  >Voi, hiukan nauroin tuota postilaatikkoa! Heh, on varmaan aamulla ollut hiukan hölmistynyt olo että mistäköhän suunnasta sitä valkoista postilaatikkoa alkais kaivaan esiin tämän valkoisen kinoksen keskeltä :D Voi kamalaa miten paljon lunta!Kisuista kyllä huomaa että lumi ei ole IN :)

 12. Kirsikka...
  13.1.2011 / 21:42

  >joo, sais lumentulo ja pikkuhiljaa loppua.täällä luultiin jo hetken että kevät tekee tuloaan plussa-asteineen, mutta pöh…taas on pakkasta, lunta ja liukasta!!!'mutta huomenna jo perjantai :)

 13. FanniAuroora
  13.1.2011 / 22:13

  >Hih, all you need is white….Nyt sitä valkosta tulee sulle taivaantäydeltä =)))Mut hei, ehkä sitä ei oo enää juhannuksena!!!

 14. Hanna
  13.1.2011 / 23:16

  >Riittäisi lumi jo tännekin osoitteeseen. Nimimerkillä auton kanssa lumee aamulla juuttunut…

 15. -Heli-
  14.1.2011 / 00:13

  >No ohhoh ompas paljon lunta, meillä ei onneksi oo postilaatikko lumen peitossa, ainakaa vielä :)

 16. Jane
  14.1.2011 / 00:58

  >Ei voi olla totta! Teillä saa postiljooni tehdä oikein kunnolla töitä :D Nyt kyllä saa mun mielestä myös lumi riittää :)

 17. Anttis
  14.1.2011 / 13:25

  >Voi kauhistus! Lunta näköjään riittää. Täällä sitä on myös viime päivinä tullut mutta ei liikuta lähestulkoonkaan tuollaisissa lukemissa.

 18. Anonymous
  14.1.2011 / 13:33

  >Voi että mä tykkään noista kissoista! Blogisi on muutenkin kiva, mutta erityisesti mun päivää piristää kissojen seikkailut. Meillä on taloprojekti loppusuoralla, ja ehkäpä talon valmistuttua mä bongaan itselleni jostain pienen kissanpennun :). -tps. Menisikö liian pitkälle nämä sisustusjutut, jos talviaikaan teillä olisikin musta postilaatkikko? ;)

 19. Ansku
  14.1.2011 / 15:05

  >Hahhaa, lunta tosiaan on! Itsekin juuri lisäsin blogiini yhden lumikuvan. Sitä on jotenkin niin paljon ettei voi enään kuin nauraa. Itkuista ja raivareista kun ei ollut apua ;)

 20. S
  14.1.2011 / 17:23

  >Salli: hih, blondiutta täälläkin ;)J&M: joo talveks pitäis varmaan laittaa musta postilaatikko, niin ku joku tuolla alempana ehdotti :DKirsikka: niinpä.. mut ennemmin lunta ku tää pimeä vuodenaika kuitenki meneillään, ois niin synkkää muuten vai mitä ;)FanniAuroora: no niinpä!! sitä valkoista tulee nyt sitte joka tuutista :D. toivotaan et juhannuksena voidaan nauttia vihreestä nurtsista!!Hanna: voi pöh, talven nurjia puolia :/-Heli-: lucky you! toivotaan ettei peitykään :)Jane: joo mustaki tuntuu et tää riittää ny ens talveksikin asti :D. miehellä oli hiukan kolaamista työpäivän päätteeksi ku joku oli päivällä jättäny hommat hiukan puolitiehen :PAnttis: koko eilisen päivän pyrytti et tuossa lopputulos :Dt: voi kuinka iloseks tulin tuosta kommentistasi, kisuista puhumattakaan :)). nuorempi kattimus makoilee nytki tässä mun sylissä. ne on niin rakkaita mussukoita, et ihana kuulla ku joku tykkää niistä ja tulee iloiseksi heidän seikkailujaan seuratessaan :). ne on meidän perheenjäseniä ja kuuluvat tähän pakettiin :D. voin jo kuvitella miehen vastauksen tohon ku sais olla postilaatikkoa vaihtamassa :DD. erottuishan se toki paremmin tuolta lumen keskeltä :).ihanaa viikonloppua ja voimia teille loppusuoralle! sitte voi vähän levähtää ku muutto on ohi ja toivon että teille päätyy oma ihana kisumisu <3 tai kaks ;)Ansku: jaa tuunpas kurkkaamaan :). ai mä en oo koittanu noita itkuja raivareita, pitäisköhän jos ne täällä toimis :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.