>Vaaleanpunaista

>

Ostin eilen näitä ihanaakin ihanampia tulppaaneja pari kimppua!
Siis kuka voi vastustaa ton värisiä tulppaaneja? Ei kukaan!

Valkoiset tulppaanit on toki äärettömän kauniita, mut niin on nämäkin! Valkoisia ei ollu tarjolla, joten päädyin näihin enkä kotona ne esille saatuani katunu yhtään, päinvastoin! Aivan ihana kimppu valkoisessa ympäristössä <3.

Kisu kattelee ulos, toivoo varmaan näkevänsä vihreen nurtsin valkoisten lumikinosten sijaan ;).

”Lattiaan saakka ulottuvissa ikkunoissa on sekin hyvä puoli ettei kissojen tarvi kiipeillä pöydille nähdäkseen ulos!”
– Minä miehelleni rakennusaikana –
Tämän kuvan nähtyäni nauroin; tässä on kaikki vähän vinksin vonksin :D.
– silitetty pöytätabletti, joka ei näytä silitetyltä
– takan kuumuudesta vääntynyt kynttilä
– kissan häntä, pöydällä 
Takan päälle on tarkoituksella jätetty valosarja, tuo kivaa tunnelmavaloa edelleen niin pimeisiin iltoihin.
Kolme tulppaania laitoin olohuoneeseen, Pentikin pieneen sydänmaljakkoon/tuikkulyhtyyn.
Sydänmaljakko & sydänkynttilä, sillä tasan kuukauden päästä on Ystävänpäivä :)
Psst! Huomenna käynnistyy arvonta!

Comments

 1. Niina
  14.1.2011 / 11:30

  >Ihanat tulppaanit! Tosiaan Ystävänpäivä on tasan kuukauden päästä <3

 2. Esmeralda
  14.1.2011 / 11:31

  >Kauniita, suloisia! Meilläkin on loppiaisen jälkeen ollut koko ajan tulppaaneja. Toistaiseksi vaaleanpunaisia, kun valkoisia on ollut niin huonosti saatavilla. Mutta seuraavat on kyllä valkoiset! Pianhan se ystävänpäiväkin tulee. :)Täytyypä tulla huomenna takaisia, kun on arvontaa luvassa!Hyvää viikonloppua!

 3. J
  14.1.2011 / 11:53

  >Onpas meillä nyt tulppaanipäivä tänään ;) Ja arvontaakin olen tässä suunnitellut ku lukijoita tullut lisää:)

 4. Minttunen
  14.1.2011 / 11:54

  >Tosi kauniin näköinen kimppu,valkoinen olisi ollut liian valkoinen,tuo passaa oikein hyvin:)

 5. Hanna
  14.1.2011 / 12:05

  >Kaunista! Juuri mietin että pitäisköhän tänään käydä ostamassa kevään eka tulppiskimppu. Nähtyäni sinun kuvat voi olla että nyt en enää voi muutakaan ;) Hauska toi häntäkuva :)

 6. Marika
  14.1.2011 / 12:51

  >Kauniita tulppaaneja, tuovat ihanaa kevään tuntua talven keskelle :) Tuovat minulle jostain syystä mieleen pääsiäisen, joka onkin tänä vuonna tosi myöhään, melkein vappuna.Ja kissoja on kyllä aika mahdoton pitää pois pöydältä… Sinne on niin kiva hyppiä ;)Ei muuten ollut mun mielestä kovin kummoinen se eilinen Satuhäät-jakso. Mulle jäi vaan mieleen ketjussa polttava morsian ja morsiusparin riita häitä edeltävän yönä.

 7. Anonymous
  14.1.2011 / 13:00

  >Olen kaynyt taalla jo vahan aikaa ihastelemassa, nyt ajattelin jattaa jalkeni. :)Ihanat kisut (ja kaunis koti!), rupesi ihan naurattamaan tuo kommentti miehellesi lattiaan asti ulottuvista ikkunoista ja heti peraan kuva kissasta poydalla. :D Poydilla ne meidankin kissat istuu ja makoilee!Ihanaa kun laitat kisujen touhuista kuvia ja juttua. Sopolaisia ovat. Rags

 8. Hanna*
  14.1.2011 / 13:03

  >Tulppaanit on ihania! Niitä täytyy ostaa aina keväisin! Ja siis nythän teoriassa on jo kevät! :) Heh, kissat varmasti tykkää isoista ikkunoista, mutta näköjään ne tykkää myös pöydästä. :D Meillä ainakin on kissoilla sellainen mielipide, että mitä korkeampi paikka, sen parempi. Suosikkipaikkoja ovat jääkaapin ja keittiön kaappien päälliset. :)Tosi kauniita kuvia olet taas osannut ottaa!

 9. Päm
  14.1.2011 / 13:48

  >Valkoisessa kodissa kaikista eniten ihannoin juuri tota, että pienet väripilkut erottuu niin hienosti kokonaisuudesta…niinkuin nyt nämä ihanaiset vaaleanpunaiset tulppaanit :)Joo hauska kuva kissanhäntineen päivineen ;)Ihastuttavaa viikonloppua! <3 …itse olen töissä koko viikonlopun :/

 10. Ullis
  14.1.2011 / 14:06

  >Hei! Kaunis koti sinulla. Meillä vasta kivijalka valettu uuteen kotiin ja etsin vinkkejä pintoihin ja sisustukseen. Yritin etsiä vanhemmista postauksista, mikä laminaatti talossanne on, mutten löytänyt vastausta.

 11. -T-
  14.1.2011 / 15:57

  >Sun tulppaanit on niiiiiiin 'kevään värisiä', ihania! Itsekin tykkään yleensä vain valkoisesta, mutta johtuisko siitä että jokapuolella on nyt niin valkoista (lunta), että yhtäkkiä huomaan kaipaavani väriä ympärilleni…?Mukavaa viikonloppua!-T-

 12. Saila
  14.1.2011 / 16:10

  >Kyllä se kevät tekee tuloaan ku niin miellyttää silmää kaikki värikäs, vaikka mustavalkoistahan ei mikään voita! Nuo "lattiasta kattoon"-ikkunat on kyllä aivan ihanat! Voisin vaan kuvitella monta koiran lähmästä kuonoa meillä ois ikkunassa ;).Nautinnollista viikonloppua!

 13. S
  14.1.2011 / 17:06

  >Niina: eikö ookki, aivan ihanat <3Esmeralda: sun blogissa ihastelinki tulppaaneja, oi että <3. teen lupauksen et ostan joka tai ainakin joka toinen viikko tulppaanikimpun :).kiitos, viikonloppuja sullekin ja tuuhan huomenna ;)J: ai jaa, tuunpa heti sulle kurkkimaan :). ja kiva jos pidät arvonnan! onnea uusista lukijoista :).Minttunen: kiitos :). seuraavaks taidan ostaa valkoisen, jos vaan jostain löydän, neki on niin kauniita!Hanna: kiitti Hanna! joo käyhän ostamassa, ne on ihania ja tulee kivan keväinen fiilis kotiin! hännän omistaja on niin kultainen <3 :DMarika: nimenomaan! ai mä en tienny et pääsiäinen on niin myöhään tänä vuonna! en oo ajatellu niin pitkälle :).Satuhäät ei ollu kyl kovin kummoinen, erikoinen pari sanotaanko näin…

 14. S
  14.1.2011 / 17:41

  >Rags: kiitos jäljestäsi Rags, se ilahdutti!kiitos kovasti myös kehuista, niin kotiamme kuin kisujakin kohtaan. tuli niin hyvä mieli, kiva että tykkäät heistä :). joo pöydissä on kyllä jotain mystistä, aina pakko hypätä ja sieltä tähyillä..Hanna*: kiitos Hanna, kiva että tykkäät mun kuvista :). tulppaanit toi kyllä kotiin kivan keväisen fiiliksen! kovaa vauhtia lähestyy kevät, paras vuodenaika! teidän kisut on tosi hauskoja siellä jääkaapin/pakastimen päällä :DDPäm: kiitos kivasta kommentista :). nuo vaaleenpunaset tulppaanit on kyllä niin söpöt, herkut suorastaan :P. mukavaa työviikonloppua, mulla vihdoinkin vapaa sellainen (tai no koulua on vielä huomenna).Ullis: heippa Ullis! kiitos :).laminaatti on tilattu Kaakelikeskuksesta: Haro Tritty 75, White oak. -T-: eikö, ihanuuksia :). niin muuten voi hyvin olla! tollanen pieni väripilkku lämmittää yllättävän paljon :).kiitos, mukavaa viikonloppua sullekin!!Saila: joo ihanaa, kevät lähestyy!!!heh, meillä nuoremman kisun vakiotähystyspaikka on olkkarissa, missä myös ikkunat lattiaan saakka. siellä istutaan lattialla monia minuutteja ja tuijotetaan takapihalle… monesti on ikkuna hiukan huurussa pienestä nenusta :)kiitos samoin sulle! :)

 15. O
  14.1.2011 / 17:57

  >Tulppaanit on kyllä ihania samoin ruusut, minkä värisenä vain :)

 16. -Heli-
  14.1.2011 / 18:51

  >Aivan ihana kimppu, niin keväinen :) Hyvää viikonloppua!

 17. Nanna
  14.1.2011 / 19:58

  >Tulppaanit tuovat niin ihanasti jo toivoa keväästä. :) Mä en enää oikeastaan käytä noita kankaisia tabletteja, koska niiden kanssa on aina ihan järjetön tappelu pesun jälkeen. Vaikka kuinka silittää, niin ei kyllä siltä näytä. :D

 18. S
  14.1.2011 / 20:50

  >O: mä tykkään enemmän tulppaaneista, ruusutki ihan ok, mut niissä on liikaa vihreetä ja vielä tummana :D. tulppaaneissa se vihreys on vaaleampaa, kauniimpaa :)-Heli-: eikö ookki :). kiitos samoin sulle!Nanna: aivan! mäki oon hylänny kankaiset kauan sitte, mut nää oli pakko ostaa vuos sitte, ja samoin samalla reissulla yhet toiset kankaiset Hemtexistä :P. jotenki ne pyöreet, muoviset oli liian kylmät jouluna ja näin talvella. kankaisten kaa mun täytyy alkaa menetellä niin, et pesun jälkeen käyn mankeloimassa ne äitin luona :). mankelin läpi 15 kertaa ni eiköhän tuu ihan ookoot ;)

 19. Soile
  14.1.2011 / 21:18

  >Ihanaa kun alkaa taas tuo tulppaaniaika! Saa edullisesti kivaa piristystä kotiin:) Tosi upean värisiä ovat nuo pinkit ja vähänkö nauratti tuo "ikkunat maahan asti, niin kisutkin pysyy lattialla"…

 20. Piiju
  14.1.2011 / 22:37

  >Suloisia tulppuja täälläkin, eilen oli hyvä tulppaanipäivä;))Valkoiset ja pinkit on niin minun lemppareita! Olen kerennyt kantaa kotiin jo sellaisenkin kimpun, jonka tulppuset on pinkki-valkoisia. Kohta minun blogi on tulppaanikuvia pullollaan:D Mutta, on ne vaan ihania:)

 21. Reetta
  14.1.2011 / 22:39

  >Vaaleanpunaiset tulppaanit ovat kyllä ihanan näköisiä muuten vaaleassa sisustuksessa :)

 22. S
  14.1.2011 / 22:58

  >Soile: niin just, tulppaaniajasta on niin lyhyt matka kevääseen ja kesään :)). nuo on kyllä kivan väriset vaihteeks!Piiju: hih, niin oli :). mulla on just samat lempparivärit! älä huoli, ei niihin voi kyllästyä, tulppaanikuviin siis :)Reetta: eikö, niin söpöt :)

 23. J&M
  15.1.2011 / 22:29

  >Niin kaunista taas kerran :)

 24. S
  15.1.2011 / 22:58

  >J&M: voi kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.