>Sunday brunch

>

Moi!
Mitäs teidän viikon viimeiseen päivään?
Minä aloitin tämän vapaapäiväni & sunnuntain näin:
Pari lasillista tuoretta appelsiinimehua siitä syntyi! Mutta se oli vasta alkua :P
Vähän hedelmäsalaattia; omenaa, appelsiinia, banaania, viinirypäleitä & kiiviä:
Puuhastelujen lomassa vilkaisu ulos ikkunasta ja just oikeaan aikaan! Äkkiä portaille ottaan kuva…

Pöydän kattamista & croissantit pois uunista (ne ois tosin voinu ottaa pois uunista minuuttia aiemminkin, mut ei se nyt oo niin justiin ;)) 

Mieskin heräili sopivasti lieden ääreen (:D). Sanoi ettei yhtään jarruttelis jos ottaisin tällaisen aamiaisen teon tavaksi. No, ehkä kesällä seuraavan kerran ;). Uudella terassilla jei!

Mansikat toi puuroon tosi kivan lisän! Vadelmatkin sopii kivasti. Ihanaa, kohta on kesä ja saadaan niitä tuoreina <3. 
Lämmintä kaakaota ja pinnasta kärventynyt croissant :P.

Tässä etualalla näkyy miehen panos tähän aamiaiseen: munakokkelia mulle, paistetut kananmunat ja pekonia hänelle! No söin minäkin pari pekonipalasta ku sitä nyt oli kerran paistettu :P.

En mä nyt ihan kaikkee tota munakokkelia syöny, sitä oli hiukan reippaasti :D.
Jos joku kiinnitti huomion tulppaanikimpun väsähtäneeseen ilmeeseen, löytyy syy hyvin läheltä…
Tässä lähikuvassa näkyy miten pikkuhampaat on kimppua maistellu… Varsinkin vanhempi kisu on harrastanu tätä maistelua oikein ahkerasti, vaikka tuossa kuvassa taka-alalla niin viattomasti istuukin ;D.
Tulppaanit ei kauheesti edusta, jyrsitty sieltä täältä… Kiitti kisut!

Kohta kissojen kans lenkille (tai heti ku jaksetaan liikkua), kiva et pakkanenkin hiukan hellitti!
Iltapäivän ohjelmassa on ihanan, kuukauden ikäisen tyttövauvan nuuskutusta :).


Mukavaa sunnuntain jatkoa teille kaikille!

Käykäähän osallistumassa eilen käynnistyneeseen arvontaani alemmassa postauksessa!
Aion palata joihinkin kommentteihinne ihan oman postauksen muodossa, niin ihania juttuja tullu esiin <3.

Comments

 1. Hanna
  16.1.2011 / 14:14

  >Ihanan näköistä! Voi kunpa jaksaisi itsekkin joskus nähdä noin paljon vaivaa aamiaisen eteen. Meillä pakkasta 19 astetta :(

 2. mine
  16.1.2011 / 14:15

  >oi nam! oispa mullekin joku väsännyt tuollaisen namnam aamiaisen tänään, pitääkin tästä varmaan lähteä kauppaan hakemaan appelsiineja :)ihanaa sunnuntaita!

 3. Nanna
  16.1.2011 / 14:21

  >Teilläpä on ollut pöytä oikein koreana! :) Rauhalliset sunnuntaiaamiaiset ovat kyllä parhaita, harmi että niitä on ihan liian harvoin. Ainakin meillä! Tuo puuro näyttää muuten tosi herkulliselta! :) Kiitos mansikka-vinkistä!

 4. J
  16.1.2011 / 14:27

  >Herkullisen näköinen ja terveellinen aamupala, namskis! Kunnon vitamiinipommi. Ja tuon maisemakuvan värit nii mahtavat <3Ohhoh, miten sun kimpulle kävi, tuostahan on monta lehtee jyrsitty poikkiki! Ei tainnu ny onnistua se neulajutun kokeilu, tuli kukkiin vähä enemmän reikiä ku yks ;)

 5. Niina
  16.1.2011 / 14:34

  >Onpas mahtava aamiainen teillä! Niin upea kattauskin :) Kisut on antaneet panostuksensa kodin sisustukseen ;) Ihanaa sunnuntain jatkoa teille!

 6. Soile
  16.1.2011 / 15:27

  >Voi kun näyttää hyvältä; terveellinen aamiainen ja kaunis kattaus. Se oliskin kun joka aamu saisi tuollaisen tehtyä:)

 7. Mussu
  16.1.2011 / 15:59

  >Todella kaunista ja herkullista. Ja noi ihanat astiat! Aivan upeaa!Meillä mies pääsi juhlapäivän kunniaksi valmiiseen aamiaispöytään, mutta meillä ei ollut noin terveellistä evästä tarjolla….Nyt pitäiskin todella skarpata ton hedelmäpuolen suhteen.

 8. Piiju
  16.1.2011 / 16:28

  >Onpas herkullisen näköinen brunssi kattauksineen:)) Hedelmäsalaatti, tuore appelsiinimehu, voihan nams! Arvaas kuka kuvaili eilen aamupala-kuvia.. hih tämä ei ole totta:D Tosin meille se oli enempi meiningillä, miten 4 kuivahkoa ruisleipä palasta saisi maistumaan paremmalta;))

 9. Anonymous
  16.1.2011 / 16:41

  >Onneksi olin juuri syonyt lounaan, olisi voinut tulla vahan nalka. :)Meilla myos monet tulppaanikimput ovat karsineet saman kohtalon, siksi yritankin aina muistaa yoksi ja kun lahdemme kotoa pois, siirtaa kimpun kissojen ulottumattomiin. Onneksi tulppaanit ei sentaan taida olla myrkyllisia (sipuli vain?).Rags

 10. S
  16.1.2011 / 17:29

  >Hanna: kiitos <3. joo mä oikeen panostin tällä kertaa, kyllä siihen aika kivasti aikaa sai kulumaan etten ihan heti aio toistaa aivan samalla kaavalla :D. meillä pakkasta -12.Mine: oli kyl nam ;). appelsiinit on aivan ihania, nuo oli tosi mehukkaita yksilöitä. tuorepuristettu appelsiinimehu on tosi herkkua!mukavaa sunnuntain jatkoa!Nanna: joo oli pöytä aika täynnä, ja mahat!! :)meilläkin tämmöset on harvinaisia, mut sit ku niitä on, tuntuu ne entistä kivemmilta :). testaa ihmeessä puuroa tuolla tavalla, me ainaki tykätään!J: kunnon aamiainen tosiaan, vieläkään ei olla päiväruokaa syöty :P. joo nuo kissat on just tommosia, huoh… ei maha mitään, pakko vaan nauraa ku en jaksa siirrellä kukkia aina piiloon.Niina: voi kiitos Niina :)). juu kisut mukana ihan KAIKESSA… kiitos samoin teille sinnepäin :)Soile: kiitti :). koko päivän on kyllä jaksanu noilla eväillä! ei sitä joka aamu ainakaan saman kaavan mukaan jaksa tehä, ja menishän siitä jo hohtokin sitte ;)

 11. S
  16.1.2011 / 17:34

  >Mussu: voi kiitos paljon ihanasta kommentista :). hedelmillä onkin kiva herkutella näin joulun ja uuden vuoden jälkeen, pitäis vaan osata jättää ne muut herkut pois :DPiiju: oli kyllä tosi herkullista ja fiilistelen jo ens kesän brunssilla auringonpaisteessa <3. :D aikamoista telepatiaa eikä eka kertaa :Dtuunpa illalla kurkkimaan sun blogiin, nyt lähetään sitä vauvelia nuuskuttamaan. tai minä ainaki nuuskutan, miehestä en tiiä :DRags: hih! mä en ikinä muistais tai varmaan ees jaksais siirtää kukkia kissojen ulottumattomiin :/. ei tulppaanit oo vaarallisia (meidän misut ainaki niin monet jo jyrsiny et tohin näin sanoa :D), mut joulutähti on!!!!! sitä ei meille siksi tulekaan. mukavaa sunnuntaita :)

 12. Maria
  16.1.2011 / 21:28

  >Nami! Meilläkin oli tänään runsas aamiainen olohuoneen ruokailutilassa :) Välillä niin ihanaa!!Mukavaa viikkoa!

 13. Hanna*
  16.1.2011 / 21:37

  >No nam!!! Kylläpäs näyttää hyvältä! Ihanan värikästä ja terveellistä ja piristävää!Tosiaan, kesää odotellessa, että pääsee omalle terassille syömään. :)Kisutkin on selvästi nauttineet tulppaaneista! ;DMeillä muuten kuvattiin tuota samaa punertavaa taivasta aamulla. :)

 14. Sabuska
  16.1.2011 / 22:39

  >Heeeeeeeeiiiii!Aivan ihana brunch teillä kaikkine hyvyyksineen, NAM!Ja todella U.P.E.A. maisema siellä! Mäkin haluaisin, mutta mun mies ei jostain syystä tottele mua, vaan haluaa asua taajamassa jatkossakin ja mitä lähempänä muita, niin sen parempi.. Ja kisutkin on näköjään herkutellut tähän kohtaan mun tarvii taas todeta ettei meidän kattimukset koske kukkiinkaan :-O Ihan outoja siis.Ihanaa alkavaa viikkoa sinne!!!

 15. Anonymous
  16.1.2011 / 23:00

  >Näyttääpä herkulliselta! :) Täytyisi itsekin joku päivä valmistaa brunssi.olisko sulla jotain tarjoilu ehdotuksia noiden lisäksi?

 16. S
  17.1.2011 / 11:06

  >Maria: eikö vain :). jos tätäkin tekis usein, menis hohto. hyvää alkanutta viikkoa!! :)Hanna*: maistuikin hyvältä, harmi ku kukaan ei valmistanu mulle tänä aamuna tollasta :/. joo vanhemman kisun oon yllättäny pariin kertaan tulppaanien kimpusta, ei millään meinannu uskoo ku komensin vaikka tämä kyseinen neiti on varmasti maailman tottelevaisin kissa! mut ehkä ne kukat vaan on niin vastustamattomia ettei auta mamin komentelut ;D. loput jyrsinnät on tapahtunu sitte mun poissaollessa..taivas oli kyllä äärettömän kaunis hetken ajan <3Sabuska: kiitos, ihana kommentti :)). kyllä me taajamassa asutaan, lähellä on naapurit :D. mut ei ehkä niin suuriväkilukuinen taajama ku isoissa kaupungeissa ;). voi oispa meidänkin kisut noin helppoja, mitä tuhoja ne sitte tekee vai tekeekö mitään?oikein mukavaa alkanutta viikkoa sullekin :)Anonyymi: no sitä se oli :P. no kahvin voi lisätä, sitä meillä ei ollu. jogurttia, mysliä, kiisseliä…sämpylöitä, ruisleipää erilaisilla lisukkeilla (juustoa, leikkeleitä, kasviksia, graavilohta (ehdottaa ihminen joka ei syö kalaa :D))nakit, lihapullat, perunasalaatti, punajuurisalaatti jos kyseessä kerran on brunssi. sit ois aika lailla hotelliaamiainen koossa :)

 17. S
  17.1.2011 / 11:08

  >Anonyymi: oi unohdin vesimelonin!!! sitä oisin halunnu meillekin mut unohdin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.