>Viikonlopun kunniaksi

>

Tänään poikkesin kotimatkalla Kodin Terrassa. Ajattelin et haen vielä yhden tulppaanikimpun, katos kaveriksi sille minkä mies toi (pyynnöstäni :)) pari päivää sitten kauppareissulta.

Ostin kimpun valkoisia…

… ja kimpun pinkkejä tulppaaneja.

Nyt on possunpunaisia, valkoisia ja pinkkejä! Kissakin niitä ihastelee…

Miten käy liian uteliaille ja yli-innokkaille kissoille?
Ne kaapataan syliin!

Ihastelin Terrassa ikuisuuden AmandaB-tuotteita, kuten aina… Ostinkin tällaisen lasimaljakon:
Tosi kiva mun mielestä, tuo muoto on mun mieleen! Tulppaanien jälkeen siirrän tuon keittiöön ja täytän hedelmillä.
”Nams, tuoreita!”

Nämä taitaa säilyä hyvinä pisimpään ku nostin ne tänne ruokailutilan lipaston päälle, missä ne on suojassa kissojen hampailta :).

Heräsin viime viikolla yhtenä aamuna särkyvän lasin helinään: sydän pamppaillen & unenpöpperössä hipsin eteiseen tsekkaan tilanteen: iso, lasinen lattiamaljakkoni pieninä palasina lattialla. Yks kissa keittiön pöydällä säikähtäneen näköisenä korvat luimussa ja yks kiipeilytelineen putkessa pää piilossa peppu muhun päin, häntä viuhuen. Kumpaa veikkaatte syylliseksi? :D

Jep, ”Hildan” temppuja… Oli varmaan yrittäny leikkiä niillä oksilla, mitä maljakossa oli…
 Se oli vasta toinen esine, minkä kisu lähes 4 vuoden aikana rikkoi et ei paha.
Ja onneks ei loukannu pikku tassukoita lasinsiruihin.
Niinpä tänään ostin Terrasta tämän rikkoutuneen lasimaljakon tilalle uuden sylinterimaljakon: 80 cm korkean, ihana!!!
Myös muutama liljankukka koristeeksi, tässä pieni kurkkaus (esittelen myöhemmin paremmin):

Kodin Terrassa oli kaikenlaista alessa: ihania kukkaruukkuja & erilaisia kynttilänjalkoja (mm. isoja köyhänhopeisia vitosella). Ruukkuja oli ainakin mustia, valkoisia, purppuranpunaisia ja pinkkejä, edullisesti! Meinas lähtee mopo käsistä niiden keskellä, mut hillitsin itteni ja ostin vain yhden possunpunaisen ruukun tulevalle terassillemme :)).
Käykäähän kurkkaamassa Terrassa :).

Ihanaa viikonloppua!
Ps. Arvontaan osallistumisaikaa on enää alle vuorokausi, jos haluat osallistua, klikkaa tästä ja jätä kommentti!

Comments

 1. Johanna
  21.1.2011 / 18:32

  >Kauniita kukkia! Liityin lukijaksesi ja laitoin blogisi listalleni, toivottavasti on sallittua :) Taitaa joutua pinkaisemaan lähipäivinä KodinTerran aleen itsekin, vinkistä kiitän!

 2. Sanna
  21.1.2011 / 18:35

  >Mulla taas karkas lapasesta :D Niinku yks päivä tuonne kirjottelin. Meillä tosin ei kukkaruukut ollu alessa. Oliko tuo iso vaasi alessa? Meillä ne on vielä normihinnalla, 49,95 muistaakseni.

 3. Piiju
  21.1.2011 / 18:44

  >Tosi nätti Amanda B:n lasimaljakko:) Helposti voin kuvitella sen täyteen vaikka pikku klementiinejä tai omppuja :DJa ou nouuu kisua, onneksi ei tullut naarmuja tassuihin! Hmm, aika paha.. oiskohan syyllinen ollut se joka oli rynnännyt piiloon sinne kiipeilytelineen kätköihin?! Häntä heilui, kun ärsytti:D

 4. Jenni
  21.1.2011 / 19:04

  >Ihania tulppaaneja :) Mulla tulee aina Anna mieleen tulppaaneista :D Ei oo tullu ostettua kukkia pitkään aikaan kun yks täystuho kiipeää pöydillä ;)

 5. Anonymous
  21.1.2011 / 19:24

  >Oletko huomannut, että tulppaaneissa olisi laatueroja verrattuna vaikkapa viime kevääseen?Olen ostanut parin viime viikon aikana kaksi kotimaista tulppaanikimppua K-ryhmän marketeista, toinen säilyi hyvänä kaksi päivää ja toinen näytti jo seuraavana päivänä lakastumisen merkkejä. Olen yrittänyt valkata aina sellaisen kimpun, jossa olisi kukat vasta nupullaan, mutta näissä viimeksi ostetuissa kimpuissa ensimmäiseksi nahistuu lehdet eikä kukat:/t.tiiu

 6. S
  21.1.2011 / 19:42

  >Johanna: voi toki on sallittua :). kiva että liityit lukijaksi! mukavia aleshoppailuja sulle :))Sanna: nooh kerrankos sitä ;). iso maljakko ei ollu alessa! tuo mun makso 39,90 koska en ottanu AmandaB-versiota, joka oli samanlainen mut kalliimpi..Piiju: joo appelsiineja tai mandariineja minäki siihen kuvittelin, ihanaa väriä keittiöön :). jep, oikein arvasit syyllisen :D. se jännitti siellä tuomiotaan, mut enhän mä voinu ees ääntä korottaa ku se oli niin hassu :D. toivottavasti tää uus pysyy ehjänä, paljon arvokkaampikin kun on..Jenni: niin mustakin :). ai jaa mitenköhän Anna tulee mieleen, hassua :D. no sitte ku täystuho vähä kasvaa ni pääset osteleen :).tiiu: nyt täytyy kyllä sanoo etten oo huomannu! syynä voi kyllä olla sekin etten viime keväästä juuri muuta muista ku raivopäistä raksailua :D. en tainnu ku pari kimppua sillon ostaa, nyt ostelen siis kahden kevään edestä :P. mäki oon ostanu tulppaaneja K-marketeista ja niiden välillä oon huomannu eroa!! meidän lähimarketin kimput tosi hyviä mut kauempana, missä ennen asuttiin, huonompia! vaikka tosiaan molemmat K-marketteja. paremman K-marketin kimput on kestäny lähes viikon. saapa nähdä miten käy näille Terran kimpuille..

 7. Niina
  21.1.2011 / 20:02

  >Ihania tulppaaneja! Onneksi ei pikkukissa loukannut tassujaan! Lasinsirut tekee pahaa jälkeä… Täytyypäs käydä Terrassa sitten uusi keikka, kun viime viikolla siellä kävin, mutta mitään en löytänyt. Mukavaa viikonloppua!

 8. Marilla
  21.1.2011 / 21:01

  >Hei! Ensi kertaa vierailulla blogissasi ja ihastuin välittömästi. Todella kaunis ja selkeä koti ja ennen kaikkea ihanat nuo Villeroy&Bochin astiat! (olen juuri itsekin suunnitellut alkavani niitä keräämään). Kyllä valkoinen vaan vie voiton kaikesta!

 9. Anonymous
  21.1.2011 / 21:04

  >Kiitos hyvistä alevinkeistä! Tämä nyt ei liity lainkaan postaukseesi, mutta noista aikasemmista postauksista mieleeni jäi teidän kovin kauniin sävyinen lattianne. Saanko kysyä mikä sävy on kyseessä? Näyttää todella kauniilta ja sopii kyllä täydellisesti kotiinne! Kiitos ihanasta blogista, tätä on oikein rentouttava lukea pitkän työviikon jälkeen :)

 10. K
  21.1.2011 / 21:16

  >Ai että mua hymyilytti; meillä on ihan samanlainen tulppaaniasetelma pöydällä; kuva löytyy olohuoneen esittelypostauksesta!

 11. Johanna
  21.1.2011 / 21:22

  >Tulppaanit on kyllä aina kauniita. Kauniita sävyjä valitsit. Joku en nyt muista kuka antoi vinkkinä, että tulppaanit säilyvät pitempään kun niihin pistää nuppineulalla reiän kukan ja varren tyveen? Tai johonki se piti pistää, muista nyt sen tarkemmin :)

 12. Onnenkyynel
  21.1.2011 / 21:55

  >VAi sellanen tuholainen sieltä löytyy ;)Tosiaan, enpä muistanutkaan noita "paniikkikohmeisia" yöherätyksiä, joita kissat joskus tarjoaa meille..Meidän karvakorva on vasta 6kk, niin ei vielä ole mitään tuhonmnut, kopkopkop..Vaan kerran keikkui jo yksi lamppu ja kuusi rytäkässä, joten..Se taitaa olla pian korjattavissa tuokin onnenkantamoinen..Ihana tulppaanikimppu.Taitaa mullakin seuraavalla kauppareissulla jo olla kotiin tuotavia kimppujen muodossa=)Suloinen kissa kuvissa.Oikein mukavaa viikonloppua.

 13. S
  21.1.2011 / 22:39

  >Niina: niinpä, onneks ei loukannu <3. käyhän Terrassa :) ja kiitos samoin!Marilla: oon kyllä niin samaa mieltä et valkoinen on niiiiin kaunista :). kiva et löysit tänne ja kiitos kehuista! voin suositella V&B:n astioita, on aivan ihania ja tuo ripauksen ylellisyyttä joka ateriaan :).Anonyymi: ei kiittämistä :). kiitti paljon! meidän lattia on Kaakelikeskuksesta, Haro Tritty 75, white oak -sävy :). kiva että viihdyt täällä lueskelemassa!K: no niinpä olikin :D. onko se vielä sama maljakkokin?? ai hitsi sentään :D. paitsi et sun tulppaanikimppu on paljon kauniimpi, tosi kaunis!Johanna: totta! joo noi valkoiset varsinki nyt miellytti, viime viikkoiset pinkit oli unelman sävyiset, suorastaan herkut :). joo mäki luin tosta vinkistä White&Blac-blogista, se vinkki toimii! (ainakin jos ei oo kukista roikkuvia lemmikkejä) mä en löytäny koko talosta neulaa, en ees hakaneulaa ni pistin reiät nitojan niitillä :D. Onnenkyynel: kopkopkop :Dmeillä on kaks tuholaista, toinen vaan hiukan pahempi ja se nukkuu tällä hetkellä kyljellään keittiön pöydällä… kisu nauttii kehuista :). kiitos, mukavaa viikonloppua sullekin!

 14. Hanna
  21.1.2011 / 22:43

  >Voi että on hauska tuo kissan ilme tuossa tulppaanien haistelukuvassa! :) Oikein sellainen "minä vain nuuhkaisen, en tietenkään maistele". :)Mukavia ostoksia olet tehnyt!

 15. sirpy
  21.1.2011 / 23:05

  >Teillä ei siis ole lapsia? Olin kuitenkin jossakin aiemmassa postauksessa näkeväni lasten sängyn, johon olit laittanut jotain "meidän pikkuisen sänky" tms. Taisi olla yläkerrastanne. :)

 16. S
  21.1.2011 / 23:16

  >Hanna: eikö, just tota se ilme sanoo :D. heti ku kääntäisin selkäni, se haukkais tulppaanin suuhunsa :D.sirpy: ei ole lapsia, ei ole lasten sänkyä, ei ole yläkertaakaan tässä talossa :D. hmm, mielenkiintoista… :)

 17. Päm
  21.1.2011 / 23:41

  >Heips! Voi minkä värisiä tulip´peja, todella mahtavan hennon värisiä…possunpunaiset tosi erikoisenväriset. Täytyisköhän kanssa ostaa tammikuun eka kimppu :)Mukavaa viikonlopun alkua! <3

 18. Marika
  21.1.2011 / 23:44

  >Kauniita tulppaaneja, onneksi kisulle ei käynyt kuinkaan ja sirpaleet tuottavat onnea! Ilme oli kyllä todella utelias :)

 19. -Heli-
  22.1.2011 / 01:14

  >Kauniita tulppaneita sekä aivan ihana tuo AmandaB:n maljakko :)

 20. anne
  22.1.2011 / 11:04

  >Hui, no onneksi ei kisu saanut tassujaan verille.Ihania tulppaneja, niin kauniita ja varsinkin valkoiset. Samoin valkoinen lija se on upea kukka. Mutta mulle kyllä käy melkeen kakki kukat, kunhan ne on valkoisia :)

 21. S
  22.1.2011 / 11:06

  >Päm: juu kyllä sunki täytyy käydä hakemassa kimppu :). kiitos paljon, samoin sulle!!Marika: kiitos ja älä muuta sano! toivotaan et tuottavat :)).-Heli-: eikö, niin mustaki :)

 22. S
  22.1.2011 / 11:10

  >anne: no onneks! varmaan lähti tuhatta ja sataa paikalta ettei ehtiny osua siruihin :). täällä toinen joka tykkää yli kaiken valkoisista kukista :)

 23. Anonymous
  7.8.2011 / 12:42

  >Terve taas!Olen ihastellut kukkiasi, kuten ihan koko kotia,mutta nyt puhe kukkiin ;). Maljakkosi ovat upeita ja osaat käyttää kukkia/oksia jne oikein hienosti sisustuksessa.Oletko koskaan tullut laittaneeksi kukkia kokonaan maljakon sisään? Nyt on kyse siis nimenomaan isosta sylinterimaljakosta? Itse pidän kovasti isosta maljakostani niin, että laitan sinne esim. ruusuja niin että ne eivät tule maljakon suun yli vaan jäävät kokonaan maljakon sisälle! Maljakkoni on harmillisen kapea joten sinne ei mahdu montaa, mutta on upean näköinen esim. seinän vieressä tyhjässä kodassa!Pitäsi ostaa vielä isompihalkaisijainen sylinterimaljakko. Ne on muuten lissääntyneet valtavasti. Ekani kun ostin, niitä sai ihan metsästää että löysi. Suosittelen kokeilemaan erikorkuisia asetelmia maljakon sisälle. Kukkia eritasoon tai kaikki saman mittaisiksi niin että täyttävät maljakon, upea katsoa ylhäältä päin!P.S. Kissatkaan eivät pääse käsiksi kukkiin ;) hehP.P.S. Saisiko vielä vaikka seuraavaan postaukseesi vinkin liittymisestä lukijaksi ja mitä se tarkoittaa jne. ?Kiitos blogistasi!Asta

 24. S
  7.8.2011 / 14:59

  >Asta: kiitos kivoista kommenteistasi ja ihana että tykkäät blogistani :) juu oon laittanu kukkia noinkin miten kirjoitit; kokonaan maljakon sisään. mulla on yks tosi suuri lattiamaljakko ja siinä pidän liljanoksia juuri noin!luetkohan täältä mun vastauksen sulle… eli jotta voit liittyä sivupalkkiin lukijaksi, sun täytyy luoda itellesi google-tili. tilin luomiseen tarvitset vain sähköpostiosoitteen ja salasanan. tilin voit luoda täällä (ei velvoita mihinkään eikä tietenkään maksa mitään):http://www.google.fi/support/accounts/bin/answer.py?answer=27441&ctx=siblingvoit sen jälkeenkin kommentoida valitsemallasi nimimerkillä :).hihkaise jos näit tämän ohjeeni! ja jos tarvitset lisää neuvoja :)

 25. Asta
  9.8.2011 / 20:51

  >Moi, luinhan minä vastauksesi :). Kerrankin (olen aikaisemminkin kommentoinut) laitoin ylös että mihin olen kommentoinut, että löydän vastauksesi jos vastaat jotain. Kiitos siis vastauksestasi! :)Mulla taitaa siis olla jo tuollainen Googletili, koska olen Gmailin käyttäjä!? Pitääpä tutustua asiaan.Käyn myös täällä kurkkaamassa, jos olen ymmärtänyt väärin tuon Google/gmail homman, ni tulen hakeen täältä uusia vinkkejä!Hyvää viikon jatkoa!Asta

 26. Asta
  9.8.2011 / 20:53

  >Jee, taisi toimia :) ?Asta

 27. S
  9.8.2011 / 21:00

  >Asta: kiva juttu!! ja näköjään juu oot hankkinu Google-tilin kesäkuussa, hienoa! ja kyllä toimii :)mukavaa viikkoa sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.