>Tunnustus ja muuta…

>

Sain ihanalta blogiystävältäni Hannalta Powder Roomista tämän Stylish Blogger -tunnustuksen.
Kiitos Hanna, ihana piristys torstai-iltaan :)).
Samat tunnustukset sain vielä Marialta Siirtolaisrouvana Baijerissa -blogista
sekä
FanniAurooralta
Kiitos teillekin!!!

Tämä tuli aika hyvään saumaan ja varmaan aika moni tietää miksi ;).
On ollut pienimuotoista blogikärhämää havaittavissa lähinnä kommenttiboxeissa…
Haluan uskoa ja uskonkin, ettei tässä jupakassa kukaan tahallaan ole kenenkään mieltä pahoittanut. Joskus niin vain käy, sekä oikeassa elämässä että tässä blogielämässä.
Se on tämän ihanan harrastuksen varjopuoli, mutta kuten jo sanoin:
c’est la vie!
Sitten te, jotka olette lähettäneet erilaisia kommentteja asiaan liittyen!
Haluaisin sanoa, etten niitä kommentteja julkaise, koska siitä tulisi vain riitaa ja pahaa mieltä ihmisille. (Enkä hyväksy et mun blogin kommenttiboxista tulee taistelutanner ;D.)
Kiitän kuitenkin siitä, mitä kivaa ootte minusta & blogistani sanoneet. 
Tämän asian päätän nyt tähän, asia on osaltani loppuunkäsitelty.

Jatkakaamme siis eteenpäin entistä vahvempina ja iloisempina ja yhdessä tätä mukavaa harrastusta :).
Hyvää mieltähän näistä blogeista tullaan hakemaan, muun muassa :).
Loistava alku tälle on tämä tunnustus, jonka toivon teidän ottavan vastaan!
Sen on jokainen täällä piipahtava (ja muutkin) ansainnut!

Tunnustuksen kun sain, mun kuuluu kertoa 7 asiaa itsestäni:

* mulla on vihreät silmät
* olen vanhin lapsi (nykyään jo aikuinen)
* koko lapsuuteni aina 16-vuotiaaksi asti vierelläni vartioi maailman ihanin kultainennoutaja, jota en unohda koskaan <3
* elän elämää vahvasti tunteella, se hankaloittaa asioita joskus (nytkin kyynelsilmin kirjoitan ku muistu mieleen edesmennyt koiramme <3)
* arvostan läheisimmissä ystävissäni eniten sitä, että he osaavat aidosti iloita puolestani ilman kateuden häivääkään!
* olen horoskoopiltani kalat
* toivon, että tulevaisuuteni on sisustusalalla

Nyt viettäkäämme kaikki ihana & rentouttava ilta vaikka katsomalla Satuhäitä!
:)

Comments

 1. Outi
  20.1.2011 / 21:02

  >BTW, se viimeviikkonen Satuhäät oli ihan järkyttävä. Onkohan tälläkertaa yhtä kaamia pariskunta :)

 2. Paula
  20.1.2011 / 21:25

  >Kaikenlaiset kärhämät blogi- ja oikeassa maailmassa on tosi kurjia.. Ne pitäisi osata jättää omaan arvoonsa, mutta aina se ei ole helppoa. Onneksi niitä positiivisia asioita on enemmän, niistä täytyy teidän bloggareiden pitää kiinni :)Tuli tuosta koira-asiasta mieleeni, että onko sieltä teidän matkatoimistosta kuulunut mitään sen sinun ilmoituksen jäkeen?

 3. J&M
  20.1.2011 / 21:27

  >Harmitti tosiaan kun jäi viimekertainen Satuhäät katsomatta, taisi olla aika hmmm…mielenkiintoiset bileet! :DTäällä perinteiseen torstai-iltaan kuuluu Beck :)Kivaa illanjatkoa!

 4. Nanna
  20.1.2011 / 21:38

  >Haha, se viime viikon Satuhäät oli ihan kammottava. Poikaystävä katsoi sitä mun kanssa ja nyt oon varma ettei se ikinä kosi, kun luulee että se on tuollaista aina. Noo, vitsivitsi. :D Vaikka en muuten horoskooppeihin usko, niin olisin voinut lyödä vaikka vetoa että olet juurikin kalat. Tunnut ihan samanlaiselta ihmiseltä kuin eräs ystäväni, joka hänkin on kalat. :)

 5. Niina
  20.1.2011 / 21:39

  >Onnea tunnustuksesta! Olet sen ansainnut <3 Pidetään yhtä me blogisiskot ja kannustetaan toisiamme tässä mukavassa harrastuksessa :D

 6. S
  20.1.2011 / 21:52

  >Outi: :D aika yleinen mielipide näyttäs olevan tuo :D. toivottavasti se morsian ei lue tätä mun blogia tai mut varmaan lynkataan :/Paula: juuri näin Paula :))voi sattupas hauskasti et kysyit niistä koirista, oon vasta lähettäny Finnmatkoille kyselyn et mitä asialle kuuluu! informoin täällä sit ehdottomasti, jos jotain selviää!J&M: voi voi mitä missasit!! parasta viihdettä :D. kiitos samoin sulle <3Nanna: Nannaaaaa soot nii hauska :DDDse viimekertainen jakso ei tainnu kyllä kellään nostaa hääkuumetta :D. ne viimeiset sekunnit oli ehkä parhaat :D. oikee "loppukevennys" ai kauhee ku naurattaaaaaai jaa oho, millasia kalat sitte on? :PNiina: voi kiitos ihana Niina <3. tottakai pidetään yhtä, paljon enemmän tämä antaa ku ottaa :)

 7. anne
  20.1.2011 / 22:36

  >Hauskaa, kuulin seuravana päivänä radiosta siis siitä viimekertaisesesta Satuhäät jaksosta ja ajattelin WHAT!!!Tänään vai eilenkö se tuli uusintana päivällä, niin khyllä se aika jännä pari oli. Ei ehkä ihan niin paha, kuin radiosta kuullessani luulin :), mutta j ä n n ä on ehkä oikea sana kuvaillakseni paria?!?Olet tunnustuksesi ansainnut <3

 8. J&M
  20.1.2011 / 22:44

  >Hahahaa!!! No on kyl ihan PARASTA viihdettä- poni ja aasi?! Mutta ihanaa että ovat toisensa löytäneet, kaikkea hyvää heille :D

 9. Hanna
  20.1.2011 / 22:44

  >Kiitos kun kirjoitat minusta noin nätisti! Toisena herkkänä kalana melkein pitää silmäkulmaa pyyhkiä <3

 10. suvi m
  20.1.2011 / 22:57

  >Olipas kiva lukea tunnustuksesi. Voin samaistua kohtiin 4 ja 5. :)

 11. JessiJ.
  20.1.2011 / 23:19

  >Kirjoituksiasi on aina niin mukava lukea. Onnea tunnustuksesta :)Taattua "Satuhäät" -kamaa oli tänäänkin tarjolla, toisaalta tuli kyllä mieleen, että ihanaa, että ihmiset löytävät toisensa. :)

 12. S
  20.1.2011 / 23:21

  >anne: joo olihan ne kyllä aika persoonia :D. ainakin morsian… kiitos Anne, ihana kuulla et oot tuota mieltä :)).J&M: siis ei oo totta :D. ekan vartin olin et voi hitto mikä pari TAAS, onko todellistakaan.. sit olin vartin sillee et no onneks ovat löytäneet toisensa, reppanat… viimisen vartin nukuin :DD. seuraavaa jaksoa odotellessa! :)Hanna: voi ei mitään kiittämistä <3. ai sinäkin kalat, hih :)suvi m: kiva että voit samaistua ja muutenkin kiva kuulla susta :))

 13. S
  20.1.2011 / 23:31

  >JessiJ.: oi ku ilostuin, kiitos Jessi ku kerroit :)). kiitti!joo aika hauska jakso taas, nukuin viimisen vartin :D

 14. Hanna
  21.1.2011 / 11:21

  >Olet tuon tunnustuksen kyllä ansainnut! :)Mulla on nuo Satuhäät menneet nyt ihan ohi, vaikka yleensä niitä katsonkin! Harmi, koska kuulostaa, että ois ollut katsomisen arvoisia häitä! :D

 15. Lehdokki
  21.1.2011 / 11:23

  >Heips. Olen blogiasi seuraillut jo jonkin aikaa, mutta olen niin huono kommentoimaan (tai siis ei muka ikinä ehdi..). Olen itse erittäin kovin valkoisen ystävä ja sinä olet innostanut karsimaan värejä entisestään…kohta meillä ei ole edes harmaata enää :DSopiiko, jos laitan blogisi oman blogini "Näitä seurailen" -listalle? Tai oikeastaan laitoin jo, mutta poistan sen toki sieltä, mikäli niin toivot :) Voit kurkata tästä: http://liliannalehdokki.blogspot.com/ Lista löytyy oikeasta reunasta, kun rullailee alemmas.Ihania valkoisia juttuja lisää odotellen,Lehdokki*

 16. salsas
  21.1.2011 / 15:39

  >Mä en katsonut eilistä satuhäät-jaksoa. Se kuitenkin oli meillä töissä kahvipöytäkeskusteluna, joten uusinta ensi tiistaina on katsottava! :) Niin paljon tuli naurettua, kun työkaverit kertoivat jaksosta.

 17. Maria
  21.1.2011 / 15:44

  >Myös minä annoin sinulle tunnustuksen. Blogisi totisesti sen ansaitsee! :)

 18. S
  21.1.2011 / 18:43

  >Hanna: kiitos paljon <3. no se eilinen jakso oli ihan surkee, niin surkee et nukahdin kesken kaiken :D. se taitaa tulla alkuviikosta (vissii ti) uusintana, jos haluat nähdä :)Lehdokki: moi!!! oi että ku kiva kuulla et oon innostanu jotain tekemään jotakin, vaikkakin sit värejä karsimaan :D. toki saat pitää blogini siinä listassa, pitääpä tulla kurkkaamaan :). kiitos sulle kommentistasi!salsas: se oli aivan kauheeta, siis mä nukahdin sen aikana ku oli musta niin tylsä :D. kaikella kunnioituksella toisten hääpäivää kohtaan… makuasia tietysti :).Maria: kiitos vielä täälläkin kiva Maria <3

 19. Jenni
  21.1.2011 / 20:36

  >Mä oon ihan koukussa Satuhäihin. Tämän viikon pariskunta oli toki hieman erilainen, mutta silti tästä jäi parempi fiilis kuin siitä viimeviikkoisesta. Tällä morsiammella ei paljon häästressiä ollu :D Horsmatkin olis kelvannu hääkimppuun :D Se oli niin söpöö kun ihan lopussa se Janne sano Mirvalle että "arvaa mitä, mä rakastan sua" kun muuten oli niin hiljanen ja ujo :)

 20. S
  22.1.2011 / 00:11

  >Jenni: minäkin koukussa!!! jaa mä en nähny sitä loppua, nukuin viimisen vartin :).

 21. Joëlle - TrendyHomes
  22.1.2011 / 07:42

  >Congratulations "S" for your awards!Be worth seeing your beautiful and interesting blog, wonderfull house and so funny cute cat!P.S: sorry, didn't have time to answer to your nice comment on your blog, but hope you had seen I did it on mine!Have a White nice day!Joêlle

 22. S
  22.1.2011 / 10:43

  >Joëlle – TrendyHomes: thank you so much!! I really appreciate your lovely words :). and thanks, I will. I hope you will enjoy your weekend too :) I like you visiting my blog although I write in Finnish :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.