>Designing Good Life

>

Arvaatteko jo otsikosta minkä merkkiset keittiön pienkodinkoneet meille päätyi?
Jep!
OBH Nordicalla oli kaikista näistä meidän tarvitsemista pienkodinkoneista useampi mallivaihtoehto, mutta päädyin Avanti-sarjaan (joka oli tietysti mun tuurilla se kallein, höh). Silti hyvään hintaan saatiin nämä kaikki: n. 140 euroa.
Kahvinkeitin, leivänpaahdin & vedenkeitin.
Ruostumatonta terästä, tykkään et sopii hyvin meille :).
Kivannäköisen kahvinkeittimen löytäminen on ollu haasteellista, niin tai sitte mä oon liian vaativa :D. Mehän ei ite juoda kahvia, joten ominaisuuksista viis: kahvinkeittimen ulkonäkö ratkaisee! (Sori vieraat, mut uskon et ihan hyvät kahvit tääki keittää :P.)
Halusin modernihkon lookin ja tässä kahvinkeittimessä se on!
Ja tähän kahvinkeittimeen ihastuttuani oli helppo päättää leivänpaahdin ja vedenkeitin :).

Pannun kohdassa on aukko läpi asti:
Kahvinkeitin on muutenkin erikoisen kivan mallinen; litteä ja samanmuotoinen joka suunnalta:

OBH Nordicalla oli leivänpaahtimia kolmea eri mallia, mutta niistäkin miellytti eniten tämä Avanti-sarjaan kuuluva. Vaikkakin siihen yhteen vaihtoehtoon ois saanu 4 leipää kerralla paahtumaan, haluttiin tämä kahden leivän paahdin:

Vedenkeitin miellyttää silmää myös :)
Tämmönen setti! Erittäin hyvä vaihtoehto kenelle vain. Käyttökokemuksia vielä ei ole, mut luotan et on hyviä kahden vuoden takuulla.

Nyt voin esitellä teille koko keittiömme joka nurkkaa myöten ku uudet pienkodinkoneetki on vihdoin hankittu!

Huomenna näytän mitä muuta Kärkkäiseltä tarttu mukaan.
Ei me tietysti näiden pienkodinkoneiden vuoks sinne asti lähdetty, toki kotikaupungistakin ois löytyny :D. Ajateltiin vaan et samalla ku mennään ni monta kärpästä yhdellä iskulla ;).
 

Ihanaa sunnuntain jatkoa!
Ps. Alla arvonnan voittajan paljastus!

Comments

 1. SP
  23.1.2011 / 17:30

  >Vau, todella tyylikkäitä ja edullisia!

 2. Päm
  23.1.2011 / 17:31

  >On todella tyylikkäät ja juuri teidän keittiöön sopivat :)Obh on ihan hyvä merkki, meillä kahvinkeittimenä Obh Nordican King of Koffee helmenvalkoisena ja tykkään kovasti. Meillä juodaan vaan kahvia, eikä omisteta edes vedenkeitintä :) Mikro myös samaa merkkiä :)Hauskaa sunnuntain jatkoa!

 3. Heini
  23.1.2011 / 17:57

  >Hyvännäköiset laitteet! meillä on niin eri paria kaikki pienet keittiön laitteet, haaveilen uudistamisesta piakkoin. Onko tuo ruostumaton teräs muuten herkkä sormenjäljille?

 4. Nanna
  23.1.2011 / 17:58

  >Onpas tosi tyylikkäitä! Etenkin tuo vedenkeitin osui silmään. Meillä sitä käytetään monta kertaa päivässä eikä tuo nykyinen ole kovinkaan hyvä. Oliskohan aika vaihtaa uuteen.. :)

 5. Marika
  23.1.2011 / 18:19

  >Meilläkään ei juoda kahvia ja vaikka tuo kahvinkeitin ihan ok näköinen onkin, olen vähän suunnitellut sen piilottamista kaappiin. Kannattaako sitä tuossa tasolla pitää satunnaisia kahvivieraita varten?Tällä hetkellä kaappitilasta on kuitenkin niin iso puute, että kahvinkeitin nököttää omassa sopessaan. Seuraavassa kodissa se saa kyllä muuttaa kaapin perälle ja tasolle voi siirtyä joku kivat smoothiet pyöräyttävä tehosekoitin! :)

 6. Maria
  23.1.2011 / 18:35

  >Sielläpä on pistetty raha haisemaan ;) Kyllähän noita kelpaa näytellä! Ei oo niin ku meillä, että ku vieraita tulee, niin piilotetaan leivänpaahdin kaappiin :D No ei vainkaan, voishan noita pieniäkin kodinkoneita aika ajoin uusia… Jospa sitten omaan taloon joskus, jos ei sitä ennen hajoa :)Muksaa sunnuntai-iltaa!

 7. S
  23.1.2011 / 18:45

  >SP: kiitos, niin mustakin :)Päm: kiitos :)). kiva kuulla kokemuksia! ja mukavaa sunnuntaita sinnekin :)Heini: meilläkin oli eri paria, siks nyt vaihdoin ja olihan ne vanhat käytössä jopa 10 vuotta :). no melko samalla tavoin käyttäytyy ku rosteriset jääkaappi & pakastin eli näkyy sormenjäljet, mut ei aivan niin selvästi. ja noissa on noita mustia osia, täytyy koittaa osua näpeillä niihin ;)Nanna: kiitos Nanna :). vedenkeitin maksoi vähän alle 40 euroo, ei muuta ku vaihtamaan ;)Marika: niin laita ihmeessä kaappiin! äkkiäkös sen sieltä esille ottaa tarpeen vaatiessa :). mä pidän tasolla, tuo on liian nätti ja tyylikäs piilotettavaks! entistä ois kyllä voinu säilyttää kaapissa.. ;). voi nyt alko tekeen mieli smoothieta!! :PMaria: joo mä ajattelin et aika vaihtaa uusiin ku keittiökin on uusi :). ja kyllä ne vanhat oli käytössä 10 vuotta! halusin nyt samaa sarjaa kaikki ni ei häiritse :).mukavaa sunnuntai-iltaa sullekin!!

 8. Sabuska
  23.1.2011 / 19:04

  >Tosi kiva setti!Ottaisin itsekin jos olisi tarvetta. Meillä on kaikki vähän eri sarjaa :-/

 9. maisamiisa
  23.1.2011 / 19:19

  >Hyvännäköinen setti! Kahvinkeitin meillekin pitäisi kohta uusi hankkia, ja sama juttu kun teillä: ite kun ei kahvia juoda niin ulkonäkö ratkaisee :D Tuo voisi olla kiva, lisäksi ainakin näyttää että olisi säilytyksen kannalta kätevämpi kuin normi "pyöreä" keitin. Vai huijaako kuva vaan? Meillä tosiaan kun sitä ei päivittäin käytetä niin välillä voisi vaikka kaappiin tuikkasta. Tai siis voisi, jos kaappeihin mahtuisi :S

 10. Niina
  23.1.2011 / 20:11

  >Hyvännäköinen ja ennenkaikkea Teidän näköinen setti! Mitähän muuta sieltä Kärsyltä löytyi? :D Joo, mökillä oltiin. Mikä uusi asukas on teille tullut???

 11. Hanna
  23.1.2011 / 20:16

  >Samaa minäkin tulin sanomaan, että onpa tyylikkäät laitteet! Mä voin tulla joskus käymään, niin saat keitellä mulle kahvit tuolla keittimellä! :D On nimittäin aika mukavan erilaisen näköinen kahvinkeitin!

 12. eanna
  23.1.2011 / 20:39

  >Hieno kahvinkeitin (muutkin toki) ! Voi kun kaikki laitteet saisi johdottomina : johdot ovat 1) rumia 2) usein liian lyhkäisiä 3) vääränvärisiä ; )http://needyouheartbeat.blogspot.com/

 13. Piompu
  23.1.2011 / 21:38

  >Tyylikäs setti. Tiedätkö onko kahvinkeittimessä automaattinen virrankatkaisu? Meillä käytetään kahvinkeitintä paljon niin meille se on tärkeä juttu, ei tarvii miettiä jäikö se päälle. Halpa palovakuutus ;)Viimeks kun ostettiin uusi keitin niin se rajoitti hirveesti :( Niin jospa vaikka tässä olisi niin voisi harkita.

 14. J&M
  23.1.2011 / 21:40

  >Onpas linjakkaat yksilöt! Meillä kanssa materiaalina teräs, kahvinkeittimenä Mocca Master, ei mikään ilo silmälle, mutta keittää hyvät sumpit :D Leivänpaahdin pitäis vaihtaa, nyt oikea matsku mutta sellanen pyöreähkö malli…Vedenkeitin myös joka päivä kovassa käytössä, mulla kotona ollessa koko ajan joko kahvi- tai teemuki kädessä :)

 15. Marilla
  23.1.2011 / 21:40

  >Upea setti! Tosi tyylikäs ja varmasti sopii teidän kauniiseen kotiinne :-)

 16. S
  23.1.2011 / 22:29

  >Sabuska: kiitos, kiva kuulla :)maisamiisa: kiitti! onhan tuo kapea kun vertaa normikeittimeen, mut taitaa olla aavistuksen korkeampi. mut ei tosiaan vie kaapissakaan niin hirmusesti tilaa :)Niina: voi mahtavaa et on meidän näköinen :D. lähipäivinä tulossa toinen ostospostaus, mut kuten sanoin en paljoa ostellut :). uutta asukasta joudut hiukan vielä jännittämään, hih! sanotaanko vaikka näin että se ei hengitä, eli harmi se ei ole kisupentu :(Hanna: kiitos Hanna :). joo toki tuu käymään ni voin reenailla kaffinkeittoo uudella keittimellä ;)eanna: kiits kiits :). no sanoppa muuta! miksei joku jo keksi johdottomuutta :DPiompu: niin on! on siinä autostop :). J&M: eikös eikös :). oon niin ilonen nyt ku on uudet noi eikä enää niitä mitkä 10 vuotta sitte opiskelijana ostin :DMarilla: kiitti, niin mustakin. ja voi kiitos paljon :)

 17. Ansku
  23.1.2011 / 22:57

  >Mukavan näköinen sarja. Minuunkin iskee tuo väri. Vedenkeitin mulla onkin tuonkaltainen, vielä kun saisi uuden kahvikeittimen! …vanha kun vielä toimii, niin jotenkin turha ostaa uutta. …sanoo mies ;D

 18. Hanna
  23.1.2011 / 22:58

  >Kivannäköiset on! Vielä kun jostain löytäisi uuden keittimen, jossa on kaksi pannua. Meillä kun toinen juo kahvia ja toinen teetä. Nykyinen keitin kaipaisi jo uudistamista, mutta ei haluta vedenkeitintä kun tykätään enemmän keittimestä jolla saa haudutettua teetä.

 19. Kirsikka...
  23.1.2011 / 23:17

  >tyylikkäitä, ja mahtavaa kun ovat samaa sarjaa kaikki!hyvää alkavaa viikkoa!

 20. Esmeralda
  24.1.2011 / 00:18

  >Tyylikkäät laitteet! Ja hienoa, kun on kaikki samaa sarjaa. Meidän keittiölaitteet ovat eriparia, mutta kuitenkin saman värisiä ja tyylisiä, nykyään! :)Iloa alkavaan viikkoon sinulle!

 21. Soile
  24.1.2011 / 00:20

  >Hieno setti ja sopii teille tosi hyvin, vaikka ethän sinä nyt sellaisia sopimattomia olis valinnutkaan;)

 22. S
  24.1.2011 / 11:46

  >Ansku: joo miehet vetoo aina tohon, jos se hankinta ei tuu autotalliin tai autoon :D. onhan se turha autojakin vaihtaa jos vanhalla vielä pääsee :DDHanna: kiitti :). jaa mä en oo nähnykkään tollasia keittimiä, tai en ainakaan oo tietonen asiasta :)Kirsikka: kiitos paljon! ja sitä samaa sullekin :)Esmeralda: kiitti :). tykkään kyllä ku saatiin yhtenäinen ilme noillekin. ja kiitos samoin!!Soile: voi ku kiva kuulla, kiitti Soile :)

 23. Marika
  24.1.2011 / 20:02

  >Todella hyvät ostokset ja sopivat kyllä erittäin hyvin keittiöönne ja vielä kohtuuhintaisetkin. Meidänkin pitäisi uusia ja yhtenäistää vedenkeitin ja leivänpaahdin. Voisin kyllä todellakin laittaa harkintaan ostamasi sarjan, vaikuttaa laadukkaalta!

 24. S
  24.1.2011 / 21:07

  >Marika: kiitos, mukava kuulla et onnistuttiin :). laitahan korvan taa ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.