>Puolivuotias blogini ja minä!

>

Hih, muistinpas tämän puolivuotispäivän :).
Tässä yhtenä päivänä sanoin miehelle et kohta on mun blogin puolivuotissynttärit. Mies kysy innoissaan et leivonko sitte kakun :D. Toivomuksena ois ollu (kuten aina) suklaapiirakka á la S. Ehkä sit heinäkuussa ku on yksvuotissynttärit ;).

 Olen saanut silloin tällöin kommentteja lukijoilta omia kuviani koskien. Kerrankin eräs kirjoitti, et häntä vaivaa miltä minä näytän. Se on täysin ymmärrettävää ja muakin joskus vaivaa miltä kukakin ihminen/lukija näyttää :).
Tämän puolivuotispostauksen kunniaksi vilahtelee nyt sitte ÄSSÄn kuvia, hihii!
En ole koskaan sanonut etten aio näyttää omia kuviani täällä, mut en aio myöskään luvata tämän paljastavampia näyttäväni. Tämä vaihtoehto tuntuu musta nyt parhaimmalta ja se riittänee.
Jotku haluis nähdä mun kuvia ja jotku taas tykkää ku blogissa on säilyny salaperäisyys, ne on näitä makuasioita :).

Arvontakommentteja luin suurella nautinnolla :).
Oon niin ilonen et joku saa tästä mun blogista inspiraatiota, innostusta ja ideoita omaan nykyiseen tai tulevaan kotiinsa. Aivan fantastinen juttu!

Kyllähän mua toki tämän blogin kirjoittajana innostaa tuollaista kuulla. (Säännöllisesti.) ;)

Sitte haluan kiittää ihan henkilökohtaisesti ihmisiä, jotka jätti mulle niin kultaiset kommentit etten varmaan koskaan niitä unohda. Kiitän tällä tavoin, koska nimimerkkejänne ei voinut jäljittää.
Kiitos MACTIQ.
Kiitos Repsukka.
Kiitos Titta.

Kiitos Malla.

Kiitos myös kaikki te muut ♥.

Jos oisin rikas, lähettäisin teille kaikille lahjakortit mihin vain!
Mut ku en oo, postailen täällä ja kiittelen :).

Voisin tässä samalla vastata multa ehkä eniten kysyttyyn kysymykseen! Saa toki kysyä jatkossakin, mut ajattelin vaan ilmoittaa tässäkin ku kaikki ei aina jaksa kysymyksiä näpyttää ;).

Eli meidän kodin lattia!
Se on laminaattilattia, jonka tilasimme Kaakelikeskuksesta.
Haro Tritty 75, sävy white oak.
Lattia ei ole valkoinen, ennemminkin tosi vaalea beige.

Vaaleassa lattiassa eniten mua miellyttää se, että se tuo valoa, avaruutta ja lisää tilan tuntua sekä se, ettei siinä näy pöly! Esim. tumma pähkinä -laminaattilattia on kaunis, mut voi kuinka kaunis se on aurinkoisena päivänä jos et oo just edellisenä päivänä mopannu sitä… Olen vieraillut tällaisessa kodissa vuosia sitten ja huomioni kiinnittyi ainoastaan siihen lattiapölyyn (koti oli kyllä ihan siisti). Lisäksi kaikki naarmut (lasten/lemmikkien aiheuttamat) näkyvät tummassa lattiassa erittäin selvästi.
Mutta edelleen; makuasioita :).


Niin ja mulle on ehdotettu videopostauksen tekemistä meidän kodista. En oo kieltäytyny enkä lupautunu. Harkitsen asiaa ja tulen sen ehkä kesällä toteuttamaan, jos mun pokka pitää :D. Haluan et kotimme sisustus on (lähes) valmis ennen kuin tän toteutan!
Meidän kisutkin on saanu teiltä ihania kehuja kommenttien joukossa. On kehuttu mm. et ovat ihanan persoonallisia, suloisia ja ilmeikkäitä kissoja ♥. Kyllä neitien nyt taas kelpaa keimailla! :)
Nyt toivotan teille kaikille ihanaa tammikuista viikkoa!
Ihaillaan ja nautitaan vielä näistä upeista valkoisista talvimaisemista eikös juu! :)
Have a nice winter week you all!
(Koska täällä käy paljon muiden maiden mustikoitakin lukemassa :))

Comments

 1. Anonymous
  24.1.2011 / 11:05

  >Kiitos tunnustuksesta! Mäkin olen joskus sua kehottanut astumaan kameran eteen mutta odotellaan vielä sitä päivää :D-MACTIQ

 2. Sanna
  24.1.2011 / 11:22

  >Ihanat hiukset sulla ;) Pitäisi itekin jatkaa tätä vaalennusoperaatiota. Ja se pähkinän värinen laminaatti, never again. Aika kaameen näkönen näin puolen vuoden jälkeen enkä oisi sitä uskonut kun laminaatin kovuusluokka on 32 vai 33 eikä kuitenkaan halvimmasta päästä. Sitten kun aurinko alkaa paistaa mä paan verhot kiinni :D

 3. anne
  24.1.2011 / 12:04

  >Lattianne on väriltään täys kymppi, ihana!Kuvasta päätellen olet siis Blondi :)

 4. Lehdokki
  24.1.2011 / 12:09

  >Onnea puolivuotiaalle!!! Vaalea, kuinkas muuten: All you need is white, pätee myös hiusväriin :) Ihania kuvia taas olit laittanut! Ja siis valkoinen lattia…aaaahhhh! Haaveissa minulla myos. Mokille ajattelin toteuttaa ensin ja ehka seuraavaan kotiin…

 5. Essi
  24.1.2011 / 12:26

  >Onnea!!! Jatka vaan samaan malliin :D Täältä saa niin hyviä vinkkejä omaan kotiin!!

 6. Päm
  24.1.2011 / 13:45

  >Onnea puolivuotiaalle! <3 Täyden kympin postauksen teit, ihan mielettömän mageesti toteutettu =)) Ja blondiksi olisin sua veikannutkin, hih ;))Meillä pähkinälaminaattia, muttei pahasti ole pölyt erottunu vaikkei joka päivä imuroisikaan, muuten tosiaan pimentää kodin yleisilmettä, siksi vaalea olis kivempi :/Ihastuttavaa päivän jatkoa! <3

 7. -Heli-
  24.1.2011 / 13:55

  >Aivan ihana postaus :) Joo samoilla linjoilla mennään, minäkään en tahdo kuvaani laittaa blogiin..ainakin nyt tuntuu siltä. Valkoinen lattiahan on aivan ihana, mutta mieheni ei sitä hyväksynyt joten täytyy laittaa se toinen minun vaihtoehdoistani :) Paljon onnea puolivuotiaalle blogillesi!

 8. S
  24.1.2011 / 14:47

  >MACTIQ: kiitos vaan itelles niin kivasta kommentista :). jep, odotellaan :D. ehkä nämä kuvat nyt vähän uteliaisuutta hillitsevät :)Sanna: voi kiitos ihana Sanna :). hassua kuulla täällä blogissa kehuja MUHUN liittyen, heh! voi höh, kurjaa. mut älä anna sen lattian häiritä ja verhot auki vaan ja vielä matotki kaappiin :D. voin lohduttaa sua et tässä vaaleessa lattiassa loistaa ihan mukavasti näiden meidän kissojen karvat ;D. mä en välitä… ;)anne: kiitos, kiva et tykkäät! yes, I'm proud to say I AM! :DDLehdokki: tuhannet kiitokset <3. voi enpä ollu aiemmin tätä hiusväriä noin ajatellutkaan :D. valkoinenhan meidän lattia ei ole, ennemminkin vaalea beige, mut siis vaalea kuitenkin :). oman mökin jos omistaisin, laittaisin/maalaisin sinne valkoisen puulattian, oi ihanuutta!!! sinä onnekas!Essi: lämpimät kiitokset sulle Essi <3. niin mukava kuulla et saa vinkkejä :)).Päm: blogi ja minä kiitetään <3. mahtava juttu et tykkäsit ja oikeen täyden kympin annoit!! joo mulla oli sillon teininäkin kännyn taustana "Yes, I'm Blonde, so HWAT?!" :DDniin, kyllä kaikissa lattiasävyissä vaan on hyvät ja huonot puolensa, siitä ei pääse mihinkään. joskus toivon et meidän kisut vaihtais turkin väriä yhdessä yössä valkoiseksi: kivasti näkyy nuo niitten tummat karvat tässä lattiassa, mut oon oppinu hyväksyyn tän ikävämmän tosiasian ja elämään sen kans :D. kiitos samoin sulle!!-Heli-: kiitos paljon Heli :). monet lattiasävyt on kauniita ja kaikissa on hyviä ja huonoja puolia :). se on vaan se valinnan vaikeus! aivan valkoisen lattian laittaisin mökilleni, jos aivan oman sellaisen omistaisin :)

 9. Anonymous
  24.1.2011 / 15:44

  >Ihana blogi sinulla! Tuo ensimmäinen kuva taisi olla jostain kopsattu? :)

 10. J
  24.1.2011 / 15:51

  >Paljon Onnea puolivuotiaalle!! Tosi mahtava postaus! Mä jo luulin et nyt paljastat lopuksi kuvan itsestäsi mut eipä tullukaan :) Kivempi olla vähä salaperäinen, you know ;)

 11. Anonymous
  24.1.2011 / 16:11

  >Onnea puolivuotiaalle ja monia puolivuosia lisaa!!Jostain syysta kuvittelin sinut tummahiuksiseksi (en tieda miksi?) mutta loogisestihan sinun tuleekin olla vaalea koska all you need is white! :-)Rags

 12. Nanna
  24.1.2011 / 17:11

  >Ihanat hiukset sulla, arvasin että oot blondi. :) Toivottavasti jatkat tätä blogia vielä tooosi pitkään. :)

 13. Anonymous
  24.1.2011 / 17:15

  >Löysin blogisi viime syksynä ja huomasin sisustustyylisi olevan samankaltainen kuin minulla:) Blogisi on ollut todella suuri inspiraation lähde kotini sisustamisessa, koska juuri raikkaan valkoista, yksinkertaisen kaunista sisustustyyliä olen hakenut. Meillä on tiedossa tässä kevään aikana lattialaminaatin vaihtoa ja valkoinen siitä todellakin tulee. Keittiömme työtaso on tummaa puuta ja siinä tosiaan näkyy kaikki mahdolliset pölypallerot ja leivänmurut, joten tiskirätti viuhuu keittiössä aika tiuhaan tahtiin. Saa nähdä, miten käy valkoisen laminaatin, kun kotonamme asustaa pieni ruskea sheltti-koira:) Jatka vaan kirjoittamista ja kuvien laittamista, täällä ainakin yksi odottaa innolla uutta matskua:)-Inksu-Ps. Kärkkäinen rules

 14. Luksu
  24.1.2011 / 17:24

  >Onnittelut puolivuotiaalle! Toivottavasti saamme lukea ihania ja innostavia juttujasi vielä pitkään :) Mahtavat silmäpussit olen saanut hankittua kun olen ahminut juttujasi yömyöhään.. Kaksi pientä lasta pitää päiväsaikaan kiireisenä. Kävin tänään kyselemässä kotikaupungissani laskosverhojen ompelumahollisuutta, mutta näyttää siltä, että pitää itse tehdä. Saas nähdä mitä siitä tulee, kerron kun on valmista :D

 15. JessiJ.
  24.1.2011 / 19:46

  >Onnea puolen vuoden kunniaksi :)MÄ olen kans vaaleiden lattioiden kannalla (ei sillä, etteikö tummatkin ole hienoja)…näin parin kuukauden asumisen jälkeen voin sanoa, että meille paras vaihtoehto oli se, että päädyttiin pähkäilyjen jälkeen valkoiseen lattiaan(ei olla mitään siivousintoilijoita). :D

 16. Marika
  24.1.2011 / 20:07

  >Onnea blogillesi, jatka samaa rataa, kirjoituksiasi on tosi kiva lukea ja ihastella upeita kuvia :) Mukavaa viikon jatkoa ja rapsutukset kisuille!T:Toinen blondi ;)

 17. Hanna
  24.1.2011 / 20:09

  >oNnEa puolivuotiaalle! Hauskoja kuvia :)

 18. Niina
  24.1.2011 / 20:35

  >Sylin täydeltä onnea puolivuotiaalle blogille! Hurjan suosion on blogisi saavuttanut! Kivat kuvat olit tehnyt meidän iloksi :D Veikkasin sua kans blondiksi ;) Kisuille terkut seitintuoksuiselta Miisulta!

 19. Hanna
  24.1.2011 / 20:36

  >Lämpimät onnittelut puolivuotiaalle blogille! <3 Miten se aika meneekin niin kauhean nopeasti?! Tosi tyylikäs ja ihana postaus! Olit kivasti toteuttanut tuon omien kuvien esittelyn. Hiuksesi näyttävät ihanilta! :) Ja sun kirjoitustyyli on sellainen, että lukeminen on helppoa ja mukavaa. :) Toivottavasti jaksat bloggailla vielä piiiiiitkään! :)

 20. Mongusti
  24.1.2011 / 20:44

  >Sinä se oot kyllä niin ihana <3Sait masentuneen sairaslomalaisenkin pirteemmälle mielelle taas niin positiiviselta:)Mä rakastan jättää kommentteja blogeihin, mutta silti aika ei riitä kirjoittamaan niitä niin paljon kuin haluaisi. Mutta kyllä kommenteista tulee aina niin hyvä mieli puolin ja toisin; kirjoittaessa ja saadessa:)

 21. J&M
  24.1.2011 / 21:50

  >Nätiltä näytät ainakin hiuskiehkuran perusteella ;DMekin arvottiin lattian sävyä, mutta pähkinän lämpö taivutti puolelleen- ja pikimustakarvainen koira josta lähtee ihan kiitettäväti karvaa :DSaa nähdä miten käytössä kestää, struktuuripintainen valittiin jo valmiiksi et parit lapsen tai koiran tekemät extra-stuktuurit ei ketuttais niin paljoo!

 22. Anttis
  24.1.2011 / 22:07

  >Onnea puolenvuoden etapin saavutuksesta! Hauska saada sinulle edes himpun verran "kasvoja" :)

 23. Anonymous
  24.1.2011 / 22:07

  >Onnea onnea onnea ihanalle blogille ja blogistille! :))Mä odottelen kuumeisesti, koska vilautat kunnolla omia kasvojasi ;)-Salli

 24. Maria
  24.1.2011 / 22:19

  >Onnea puolivuotiaalle <3! Mä oon aina kuvitellut sut tummatukkaiseksi, hih ihanaa, että paljastit osan itsestäsi ja tosi tyylikkäällä tavalla :)

 25. S
  25.1.2011 / 00:54

  >Anonyymi: voit ihan omalla nimelläsikin kommentoida, mut miten vaan… joo ei se kyllä mun kuva oo ;)J: kiitos hirmusesti jii!!! joo mustaki on kiva näin, ymmärrän mitä tarkoitat ;) Rags: kiitos mukava Rags! katsotaan kuinka pitkälle tämä blogielämä vie :). juu heh, mä en ollu tosiaan ajatellu tota vaaleutta noin pitkälle :D Nanna: kiitos ihanainen ♥. hih, kuulostaako mun jutut blondin jutuilta :D Inksu: sydämellinen kiitos sinulle niin mukavasta kommentista!!! oon tosi ilonen et oot saanu inspiraatiota ja näistä mun kirjoitteluista on oikeen jotain hyötyäkin! valkoinen lattia kuulostaa superhyvältä! hetken aikaa ne koirankarvat voi häiritä, mut sit laittaa vaan asian oikeisiin mittasuhteisiin ni niitä ei enää huomaa :D. meillä on mm. ergorapido sitä varten keittiössä hyvin saatavilla, siis jos sattuu kauheesti jotku karvapallerot häiritsemään. kissoista niitä kuitenkin aika ajoin irtoaa, keskenään ku mäikkäävät :D Luksu: kiitos sinulle tosi paljon!!! voi ku oot hauska :D minä oon sitte syytön niihin silmäpusseihin :DD. mulla ei oo kokemusta laskosverhojen ompelemisesta, mut ystävälläni Soilella on! tässäpäs linkki Soilen hyviin laskosverho-ohjeisiin:http://sisustusjasepustus.blogspot.com/2008/08/nin-ompelen-laskosverhot.htmltoivotaan että ohjeesta on hyötyä :) juu palaahan sitte kertomaan ja voit toki mielellään jättää viestejä ennen niiden verhojen valmistumistakin :P JessiJ.: kiitos paljon :)). joo niin se on et kaikki lattiat on kauniita ku ovat oikeassa ympäristössä :) ja tosiaan kaikissa sävyissä on sekä huonot että hyvät puolensa! Marika: kiitos paljon Marika :). ihana kuulla!!! ja kisut kiittää blondia ;) Hanna: kiitos <3 <3 <3 Niina: sylintäydeltä sua kiitän Niina!!! sinäkin blogiani seurannu aivan alkumetreiltä saakka :). voi voi kuulostanko mä niin blondilta ku suurin osa sitä veikannu :D.siis kissoille tuli aivan kauheet seiti-himot, joutuu huomenna heti kurvata kauppaan. ei toi naukuminen muuten lopu :D. ja ne käski kiittää Miisua ku muistutti moisesta ihanasta herkusta :P Hanna: niin paljon sua kiitän ♥. aika se vaan rientää, totta… niin paljon kehuja tuli et ihan häkellyn! kiitos kiitos kiitos ♥. tosi mukava kuulla ja sitä minäkin toivon :) Mongusti: voi ihana Mongusti <3. aina saat niin mukavan mielen mulle, kiitos aivan hirmu paljon ♥. ja ymmärrän, en itekkään ehi niin paljo kommentoida mitä haluisin… jos kymmenenki kommenttia jättää, ni kyllä niihin vaan minuutteja kivasti uppoo ja aina niitä ylimääräisiä minuutteja ei vaan yksinkertaisesti ole!sulle toivon pikaista paranemista ja pirteää mieltä! :)

 26. S
  25.1.2011 / 01:01

  >J&M: hahaa :D. kiitos vain :). viisas valinta ku koirakin on ton värinen :). kyllä mä luulen että kestää sen mitä pitääkin!Anttis: kiitos Anttis :)). Salli: voi kiitos, sä oot niin ihana ystävä täällä blogimaailmassa :). aina tulee hyvä mieli ku näkee vaan sun nimenkin :). voi älä odota kuumeisesti, ku en tiiä palkitaanko sitä odotusta koskaan, aika näyttää.. ;)Maria: kiitos Maria! kiva että tykkäsit, ja kiva et tapa oli tyylikäs :))

 27. Reetta
  25.1.2011 / 01:09

  >Onnittelut puolivuotiaalle blogille. Kuvat oli jälleen todella ihania ja tyylikkäitä! :)

 28. Marja
  25.1.2011 / 11:52

  >Tää kanssa onnittelee! Toista blondia ;) Ihan kuin itseään peilistä katsoisi, samanlaiset hiukset. Tuo on tosiaan kaksipiippuinen juttu tuo omien kuvien julkaisu, tai lasten tai miehen.. toisaalta tekee blogin henkilökohtaisemmaksi ja mun mielestä on kiva tietää millainen ihminen blogin takana on. Mutta toisaalta.. jos nyt valitsisin niin säilyttäisin itsekin anonyymiyteni. Ehkä. Luulisin :)

 29. S
  25.1.2011 / 13:12

  >Reetta: kiitos paljon Reetta :). kiva et tykkäsit kuvista!Marja: voi kiitos Marja :)). hih joo niin on :D. joo kyllähän tuossakin asiassa on ne hyvät ja huonot puolensa, molemmissa vaihtoehdoissa. täytyy vaan miettiä mikä itestä parhaalta tuntuu ja tehdä sen mukaan :).

 30. Anonymous
  25.1.2011 / 15:34

  >Onnea puolivuotiaalle! ;) -heidi

 31. Luksu
  25.1.2011 / 19:46

  >Kiitos vinkistä Soilen laskoverho-ohjeisiin. Olen lueskellut myös Soilen blogia ja sieltä itseasiassa sain vinkkiä sinunkin blogista, tuota verho-ohjetta en ollut huomannut. Asutaan Soilen kanssa naapurikaupungeissa ;) En muuten huomannut mainita, että olen Marja A joka muutama päivä sitten löysi blogisi ja kyselin niistä khh:n laskoverhojen ompelusta.

 32. S
  26.1.2011 / 12:08

  >heidi: kiitos :))Luksu: eipä kestä :). ai jaa sinä oot se Marja, kiva tietää :). mukavaa päivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.