>Tv-tasoa ja viihde-elektroniikkaa

>

Eilisen postauksen myötä heräs paljon kysymyksiä meidän tv-tasoon liittyen. Ajattelin sit tehdä aiheesta ihan oman postauksensa heti eikä hetken päästä!
Meidän tv-tasona on Ikean Bestå-sarjaa; kaksi 120 cm leveää osaa vierekkäin pyöreillä alumiinijaloilla.


Vasemmanpuolimmaisen tason sisällä säilyy Ikean laatikoissa dvd:t:

ja cd-levyt:
Oikeanpuolimmaisen tason sisällä on laitteet: dvd-soitin, vahvistin jne.
Näiden sisähyllyjen paikkojahan voi muuttaa oman tarpeen mukaan. Bestå-rungon syvyys on 39,5 cm, jos joku haluaa mittailla omia laitteitaan sinne sopiviksi :).
Meillä tänne ovien taakse joukon jatkoksi muuttaa vielä digiboxi tason päältä!

Sain erittäin hyvän vinkin lukiessani Char and the City -blogia ja sieltä postauksen Tv-tasolla. Postauksessa Char kertoi nimittäin kaukosäätimen käyttöalueen laajentimesta eli laitteesta, jolla saa kaukosäädettyä suljettujen ovien takana olevat laitteet! Aion tilata sen ja niin meidänkin digiboxi pääsee Bestån uumeniin. Tason päälle jää sitten vain tämä:


Tämä on varmasti hyvä vinkki niillekin, jotka haluaisivat tv-tasoon umpiovet, mutta ovat sitä juuri tästä syystä epäröineet. Kuvittelisin et lapsiperheessäkin tällainen tv-taso on erittäin toimiva, niitä pieniä sormia ku niiiiin syyhyttää kaikenlaiset näkyvissä olevat nappulat ja laitteet :).
Pian tv-tasolla on tv:n lisäksi vain nämä ihanat valkoiset Magnat-kaiuttimet!
Jos kiinnostuit tästä kaukosäätimen käyttöalueen laajentimesta, sellaisia saa ainakin Valopisteen verkkokaupasta hintaan 30,20 € + toimituskulut.
Nyt mä sukellan koulutehtävien maailmaan, moi!
(jostain ihmeen syystä jääny 3 tehtävää roikkumaan :P)

Comments

 1. Outi
  27.1.2011 / 11:38

  >Lapsiperheellisenä voin sanoo, että erittäin toimiva on. Meillä siis myös korkeakiilto valkoinen Bestå. Tykkään tosi paljon.

 2. Hanna
  27.1.2011 / 11:53

  >Kiitos tosi hyödyllisestä postauksesta! Oon nyt tykästynyt noihin Beståihin ja tuo kaukosäätimen käyttöalueen laajennin (mikä sanahirviö!!!) on tosi hyvä löytö! Pitää puhua miehellekin tuosta. :)

 3. Sanna
  27.1.2011 / 13:46

  >Miekin tilasin tuon laajentimen (:D) toissa päivänä, onhan se paljon nätimpi kuu bestån sisään kaiken ylimääräisen :) Pitäisi saasa noita laatikoita kun pojan lempihomma on tyhjentää lasten dvd:t lattialle.. Ja ihanat valkoiset kaiuttimet. Miekin oisin halunnu, noh onneksi telkkari on valkoinen :)

 4. S
  27.1.2011 / 13:53

  >Outi: :) mäki tykkään, niin yksinkertainen, mutta silti kaunis!Hanna: eipä kestä :). joo pitää näpyttää tilaus piakkoin!Sanna: hyvä hyvä! me etittiin pitkään valkoista telkkaria, mut ei ollu tuon kokoisena mitä haluttiin! vaan ledtv:tä sai valkoisena, mut ei sellasta telkkaria kyllä haluta! mikä tv teillä on ja minkäkokoinen?

 5. Kirsikka...
  27.1.2011 / 14:12

  >siististi kaikki piilossa!

 6. Terhi
  27.1.2011 / 14:13

  >Jaahas, kiitos tästä postauksesta ja vinkistä!! Täytyy illalla näyttää postaus miehelle ;)

 7. Elluu
  27.1.2011 / 15:11

  >Hei sattuipa postauksesi sopivasti, koska olen lähdössä lauantaina noutamaan tuota samaista bestån tasoa tv-tasoksi, mutta meille tulee vain yksi, tällä hetkellä enempää ei mahdu kun tv-n paikka on aika pieni. ja olen juuri miettinyt että minkähänlainen tuo kaappi on sisältä ;D ja juurikin tuo kaukosäätimen laajennin on meille myös tulossa! :D niin se ajatukset vain menee yhteen, sinun makusi on juuri samanlainen kuin minulla (:

 8. Minttunen
  27.1.2011 / 16:22

  >Kiitos vinkistä.Inhoan kun tv:n vieressä on digiboxi ja dvd soitin.On jotenkin tökerön näköinen tuo meidän viritys:)Teillä on muuten just samanlainen digiboxi,kuin meillä!

 9. J
  27.1.2011 / 20:02

  >Mä kans luin jostain blogista tuosta laajentimesta. Mahtava keksintö. Sit jos meille tulee enemmän noita elektroniikkavehkeitä ni ostan kyllä tommosen :)

 10. Anonymous
  28.1.2011 / 02:34

  >Ihailen teidän Ikean Bestå tv-tasoanne kuten muutkin täällä.*huokaus* Yksinkertaiset mutta kauniit väriltä ja muodolta! Suunnittelemme myössen hankkimista mutta Ikeassa ei taida olla enää myytävänä noita, ainakaan korkeakiiltovalkoisena vaan valkoisena, lue: mattavalkoisena. :(Onko tuo teidän tv-tasonne tosiaan korkeakiiltovalkoiset??Maria

 11. ada
  28.1.2011 / 10:08

  >siis me ostettiin JUST uus tv-taso, ja pakko oli ostaa maitolasilliset ovet kun ajateltiin ettei kukan jaksa sohvalta nousta availemaan kaapinovia, että saa laitteet skulaaaan :D noooh, jatkossa sitten viisaampana:) ps. mii laik joor blog

 12. Anonymous
  28.1.2011 / 12:58

  >Heips!Täällä kans yksi Bestå-tasosta kiinnostunut. Voisitko kertoa mitat, eli minkä korkuinen se on noilla pyöreillä jaloilla. Pitäisi saada ikkunoiden alle mahtumaan pari kpl ja meidän ikkunat taitaa alkaa n. 50-60 cm lattiasta. Noilla jaloilla näyttää tosi hyvältä.Ja kiitos tuosta kaukosäädinvinkistä. Kiva kun joku aina jakaa näitä hyödyllisiä juttuja :)Muksaa viikonloppua!- Nipsu

 13. Anonymous
  28.1.2011 / 17:01

  >Kiitos kivasta blogista! Kun muillakin on ollut kysymyksiä Beståsta, laitan minakin omani tähän joukkoon. Kaikki asiasta tietävät saavat vastata :) Eli onko tuo kaluste vaikea koota ja tarvitseeko siihen jotain erikoisia työkaluja? Kaksi käsiparia löytyy sekä ruuvimeisseli ja suht tehoton ruuvinväännin. Etenkin ovien asentaminen askarruttaa. Saranat niissä on ilmeisesti jo paikallaan, mutta saako ne helposti tuohon "kaappiosaan" kiinni?Tumpeloterkuin, Neiti Näpsä

 14. S
  28.1.2011 / 17:33

  >sohvanpohjalta vaan kaikille moi! nyt vasta pystyn vastailemaan teille.Kirsikka: niinpä!Terhi: eipä mitään, mitä mies tuumas? :)Elluu: hih, kiva juttu :). tuo Bestå näyttää kyllä olevan suosittu, eikä suotta! hinta-laatusuhde kohdillaan!Minttunen: jep, sama täällä: mitä vähemmän laitteita näkyvissa, sen parempi! pölyäkin keräävät hirrrrmusesti.J: joo ehdottomasti sit tilaukseen :)Maria: kiitos, kiva kommentti :). eli näissähän on kaikissa runko (päädyt & taso myös) aina mattavalkoinen. ovet saa sit valita minkäväriset tahansa, meillä on tosiaan korkeakiiltovalkoiset :)ada: voi kiva et tykkäät!!! eihän sitä kaikkee voi tietää!! ;) ens kerralla sit yhtä tietoa rikkaampana :).Nipsu: voi ihana juttu et tämä postaus tavoitti vielä jonkun asiasta tietämättömän :). Bestå noilla pyöreillä alumiinijaloilla on 48,5cm korkea ja ilman jalkoja (siis niillä Bestån mukana tulevilla minijaloilla) korkeus on tasan 40cm. et kyllä mahtuu teille ikkunan alle jaloillakin :).kiitos samoin sulle!Neiti Näpsä: voi eipä mitään, kiva et tykkäät :). mun mies tuumas et kyllä ton saa kasattua ilman työkalujakin :D. et aika iisi (ristipääruuvimeisseli kyllä auttaa). ovien saranat ei ollu paikoillaan, mut helpot oli laittaa siitä huolimatta :). ja Ikean ohjeethan on tosi tosi selkeet, kaikki vaiheet selostettu pikkutarkasti. kokoamisen iloa!!

 15. Niina
  28.1.2011 / 18:18

  >Minä törmäsin tuohon samaan vempaimeen juurikin Charin blogissa. Nyt, kun on suunnitteilla uusi tv-taso, niin olen miettinyt tuota umpiovien mahdollisuutta. voi, miten ihanassa järjestyksessä sulla on kaikki dvd:t ja cd:t!!! Haluatko tulla meillekin järjestelemään? :D

 16. S
  28.1.2011 / 18:23

  >Niina: on se kyllä kätevä vempain :). suosittelen umpiovia, säästyy siltä ihanalta pölyjen pyyhkimiseltäkin :P. voi mä rakastan järjestellä!!!! mut noi pikkulaatikot saisit koota ite, mulla oli sormet kipeinä 2 päivää ku näpräsin noita laatikoita kasaan lähes 20 kpl! :D

 17. Elluu
  28.1.2011 / 21:43

  >hei, anteeks tuleeko tos mukana erijalat kuin mitkö teillä on paikallaan tässä? kun luin näitä kommentteja täällä ja ikean sivuilla lukee et korkeus on 48 cm, niin ajattelin et onko se eri sit vai? kun olen laskenut sen varaan että se on sen korkuinen, kiitos vastauksesta :)

 18. S
  28.1.2011 / 22:06

  >Elluu: kääk miten saisin tän ymmärrettävästi selitettyä :). meillä on olkkarissa tota beståta kahdella eri seinustalla, näät tätä aiemmasta postauksesta kuvia: olohuoneemme kokonaiskuvia -postauksesta. tv-tasoon ostimme ERIKSEEN nuo pyöreät alumiinijalat. eivät tuu siis mukana.tv-tasoa vastapäätä seinustalla meillä on myös bestå-sarjaa (kahta eri kokoa, mut otin mitan pienemmästä, joka on sama kuin tv-taso). näissä meillä on ne minijalat, mitkä TULEE bestån mukana (ei voi imuroida alta, niin lattiassa kiinni). nuo mitat otin lattiasta tv-tasosta (jossa siis ON ne alumiinijalat) ja sit toisesta, jossa ei oo alumiinijalkoja, vaan ne jalat jotka tulee bestån mukana :). tv-tason korkeus alumiinijaloilla on tuo 48,5 cm ja ilman alumiinijalkoja = bestån mukana tulevilla jaloilla korkeus on 40cm. kysy jos et ymmärtänyt :)

 19. Elluu
  28.1.2011 / 22:23

  >aaa, aivan.. :D kun olen katsonut semmosta ko bestå penkki+jalat semmonen bestå, täysin samannäiköinen vähän neliskulmaisemmat jalat vain näköjään.. siksi säikähin et onko se korkeus eri kun siinä ilmoitettiin et 48 cm :D

 20. S
  28.1.2011 / 22:25

  >Elluu: hyvä jos selvis :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.