>Sisustuksen to do -lista

>

Tiedättekö tunteen ku on kauan odottanu jonkin valmistumista ja sit ku se on valmis, on jotenki turta olo?

Välillä on jopa päiviä, jolloin tulee ihan totaalikyllästyminen oman kodin sisustamista kohtaan.

Siltä musta on välillä tuntunu.

13 kuukautta taloa rakennettiin ja sen valmistumisella fiilisteltiin. Sitte muutettiin ja olin purkanu ekat muuttolaatikot. Loput tavarat oli yhdessä huoneessa suljetun oven takana ja jotain vielä vuokra-asunnolla. Silti musta tuntu et onpa valmis sisustus!

Nyt ku katon niitä alkuaikojen kuvia, tuntuu et VOI EI. Miten mä kehtasin ees päästää vieraat sisälle! Oli niin keskeneräisen näköistä, mut ei sitä jotenki ite sen kaiken prosessin jälkeen niin huomannu tai välittäny/stressannu. Siihen muuttopäiväänhän loppu kiire.
Pieni kisu yksin uuden kodin suurella sohvalla <3.
Kokosin tähän vähän itelleni muistilistaa tekemättömistä sisustusasioista, siis nämä on tehtävä ennen kesää! Kesällä aika menee pihahommissa… En halua ees ajatella vielä pihajuttuja, haluan vaan äkkiä terassit valmiiks et voin kalustaa & sisustaa ne :P.
Eli kohta on tulossa sit pihajuttuakin blogissa ja sitä riittää varmaan koko kesän ajan… Toivottavasti löytyy kiinnostuneita lukijoita :).
Ja kaikki pihaideatkin otan avosylin vastaan!
Jotain pihaluonnosta oon vähä paperille piirrelly, mut aika vaiheessa ollaan.
Wanted: yks helppohoitoinen piha!!!

Mutta tässä sitä mun sisustuksen to do -listaa:
* tilata olohuoneen sohvapöytä (työn alla)
* suunnitella ja toteuttaa työ(+ opiskelu)piste (hyvällä alulla jo)
* viimeistellä kahden makuuhuoneen sisustus (mikä tarkoittaa mm. tavaravuoren viemistä kirppikselle ja päätöksiä, mitkä huonekalut säilytetään ja missä huoneessa)

Alkukesästä ois suunnitelmissa pitää myös pihakirppis! Monta halukasta myyjää on jo ilmoittautunut, toivotaan et ilmaantuu niitä asiakkaitakin :). Jos ei, sit vaan tavarat vaihtaa omistajaa :D.

Onkos teillä kokemuksia pihakirppiksistä?

Ps. En oo kyenny lukemaan ihania blogejanne juuri minkään vertaa viime päivinä (kovat pääkivut). Toivon et pikapuoliin helpottaa pysyvästi ja pääsen lueskelemaan!!

Rentouttavaa viikonloppua!

Comments

 1. Niina
  28.1.2011 / 18:21

  >Voi, meilläkin on ollut aivan kaamean näköistä alkuun, vaikka ollaan vaan remontoitu :) Onneksi ollaan vähän edistytty :) Minä ainakin jaksan lukea pihajuttuja, kun ne pyörii mullakin koko ajan. Oon taas kaivanut kaikki Viherpihat esille ja haen niistä uutta inspistä. Vanhoja lehtiä lukee aina vähän eri tavalla, kun aika on vähän kulunut. Ja pihakirppis on tosi kiva idea! Voisin tulla vaikka asiakkaaksi :D Pikaista paranemista päänsärkyyn! <3

 2. Hanna
  28.1.2011 / 19:23

  >Mulla on ollut vähän samoja fiiliksiä talon valmistumisen suhteen. Välillä koko oman kodin sisustus tuntuu tylsältä, mutta sitten sitä taas muistaa, kuinka onnekas sitä on saadessaan asua näin kivassa kodissa! :)Ja toisaalta meillä on tuo yläkerta vielä rakentamisvaiheessa, niin saa siellä sitten toteuttaa uusia sisustusideoita. :) Sulta saatujen sisustusneuvojen lisäksi, kiitos niistä! ;)Mä odotan kovasti pihapostauksia! Meilläkin on piha keskeneräisessä vaiheessa, joten ei nämä hommat lopu, vaikka yläkerta valmistuukin. :) Ja siis se pihakirppis! Se kyllä oikeesti toteutetaan!

 3. Nanna
  28.1.2011 / 19:49

  >No voi kurjuus sun pääkipua. Mullakin oli sellainen viime sunnuntaina ja arvaa vaan oliko se samalla kun viikon ainoa vapaapäivä. Hieman mökötin peiton alla. :D Kivaa viikonloppua S! <3

 4. S
  28.1.2011 / 20:07

  >Niina: kiitos Niina <3. joo vähä jännittää millanen piha meille tulee ku mussa ei oo viherpeukaloa sit yhtään :D. ja toki tuut asiakkaaksi (ota kärry mukaan), ilmottelen ajan sitte myöhemmin, paikan jo tiedätkin ;)Hanna: joo ihanaa et teillä on vielä yläkerta, mitä saa sisustaa ihan nollasta!! kiva et tykkäsit sisustusneuvoistani :). ja pihakirppis on tosiaan toteutettavien listalla touko-kesäkuussa! oon jemmannu noita trukkilavojakin sitä varten :DNanna: joo aivan kauheeta ku vapaapäivät menee pääkivussa :/. mä oon kyllä ihan kypsä näihin ku 3-4pv/vko on kipua! mukavaa viikonloppua sullekin ihana blogiystävä <3

 5. Anonymous
  28.1.2011 / 21:30

  >Se on muuten jännä, miten silmä tottuu omaan sisustukseen ja siten sisustus muuttuu jopa tylsäksi. Toisaalta jos on poissa kotoa muutamankin päivän, niin koti näyttää taas upealta, kun palaa:) Minä tosin havittelen juuri tuollaista sisustusta kuin sinulla, kun se vaan on niin perfect. Ajattelen kuitenkin, että hiljalleen kun sisustaa ja remontoi ilman kiirettä, lopputuloksesta tulee mieleinen ja on jatkuvasti jotain, mitä tavoitella. By the way, tänään saapui postissa Ergorapido ja on kyl aika jees laite, onnistuu jopa pimeässä imurointi "ajovalojen" ansiosta:) Sinulla taisi myös olla samainen laite? Onko toiminut tähän asti ok? Minulla on myös kertynyt kaiken maailman sisustuskamaa nurkkiin ja yritän päästä niistä pikaisesti eroon. Huuto.netissä voisi yrittää kaupata niitä polkuhintaan, mutta tuo kirppis voisi olla tietty toinen vaihtoehto. Ja jos tarvitset pihan suunnitteluun apua, niin voin antaa joitain vinkkejä. Minulla kun on tuota miljöösuunnittelijataustaa…-Inksu-

 6. S
  28.1.2011 / 22:15

  >Inksu: hei kiitti kommentista!!! :)niin kuvailin varmaan hiukan väärin, omaan kotiin en suinkaan oo vielä kyllästyny enkä sisustukseenkaan vaan sisustamiseen :). tulee joskus kyllästyminen ja ähky. luonnollista tietysti. ja tuo on muuten niin totta et ku kaikessa rauhassa tekee ni tulee paras lopputulos!! ehtii muhia ne ajatukset ja tulee tehtyä oikeita valintoja :). ja onhan se mukava ku on aina jotain pikkuprojetia työn alla!joo meillä on ollu sama ergo reilu puoli vuotta ja on toiminu hyvin! se on näppärä kyllä ku ei aina jaksa sitä kunnon imuria esille ottaa pikkujuttujen takia :). kissoille kauhistus ne ajovalot :D (äänen ohella).mä ajattelin jotain pientä kaupustella huutonetissä ja sit vaikka kk päästä kirppikselle loput :).hei mahtavaa et tarjoudut pihavinkkejä antamaan!! kiitos! niille tulee kuule varmasti kysyntää :)). teen joskus jonkinlaista pihapostausta, vaikka helmi-maaliskuussa ni palataan sitte. saa toki aiemminkin aiheesta kertoa jos haluaa :)

 7. Päm
  29.1.2011 / 00:30

  >Kyllä mulla ainakin tulee tyhjä tunne kun jotain suunnittelee kauan ja vihdoin saa toteutettua, niin "takki tyhjä" olo, et tässäkö sen nyt oli. En tiedä tarkotitko tota oloa vai yleensäkin vaan en ei yhtään jaksa, esim nyt sisustaa :/ No johan tuli sepustus….klo on nyt 23.25 kun tätä kirjotan ja nousin just sängystä kolmen tunnin päikkäreiltä :DDVoi, niin kanssa odotan, et pääsee pihaa laittaa, joo en tod. ole viharpeukalo, mut kans terassinlaitto on ihanaa :)Pihakirppis hyvä idea, kannattaa ajoissa laittaa paikallislehtiin ilmoo säävarauksella ni saa kivasti väkeä paikalle :)Voi, tsemppiä pääkivun tainnuttamiseen!Mukavaa viikonloppua! <3

 8. Ansku
  29.1.2011 / 00:32

  >Jos vaan ikinä kunnon pihan saan, tulee etupihasta pieni, ja takapihasta suurinosa olkoon patiota ja loput nurmea. Ei istutuksia pensaita tai kukkapenkkejä joita tarvitsisi kupsutella. Korkeintaan joku puu mihin ei tarvitse kajota :D

 9. S
  29.1.2011 / 17:30

  >Päm: noiden sekoitusta tarkoitin :D. no huh otit sitte kunnon päikkärit!! jouduitko valvomaan koko yön? juu kunnon mainostaminen on pihakirppiksessä kaiken a ja o :).kiitos!! ja kiitti samoin sulle <3Ansku: meillä on kans etupiha pienempi ja takapihalle painottuu sit kaikki, ku on suojaisempi :). iiiisoa patiota suunnittelen minäkin! ei kukkapenkkejä, jotain tosi kauniin yksinkertaista vain :) mitä se sitten onkaan, aika näyttää :D

 10. Anonymous
  22.8.2011 / 17:32

  >Hei! Sattuisitko muistamaan mikä ikean tuoli teillä on makuuhuoneessa? Mukavan näköinen tuoli! -V

 11. S
  22.8.2011 / 17:52

  >V: moi V! ja voi että, en valitettavasti muista yhtään tuolin nimeä :/. ostettiin se sillon Ruotsin Ikeasta extempore, joten seki on varmaan yks syy etten muista nimeä. kiva tuoli se kyllä on! katsoin sekä Suomen että Ruotsin Ikean sivuilta enkä löytänyt nimeä, harmi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.