>Tuoli-mysteeri ei enää niin mysteeri!

>

Muistatte varmaan ku tiedustelin toissailtana sen ihanan valkoisen tuolin perään postauksessani Kuka tietää?
Mä arvasin et tää on tehokkain kanava kysyä jotain, hih!
Teiltä tuli hyödyllisiä kommentteja, kiitti kiitti!, ja lopulta Anun kommentti oli se ratkaisevin! Sen luettuani otin yhteyttä liikkeeseen ja sieltä ystävällinen myyjä kertoi tuolin olevan nimeltään Flower
 ja mikä parasta;
niitä saa mustan lisäksi valkoisina!
Huomio huomio kaikki kiinnostuneet!!! :D
Tuolin hinta on 99 euroa (näin ainakin yhdellä nettisivulla luki).

Picture 225

Mitä materiaalia tuolin istuinosa on? Tietäiskö joku..?

Picture 179
Picture 143
Kuvat lainattu täältä.

Voi voi, oispa ihana saada noi tuolit sekä mustana että valkoisena.
Yhden molempia.
Toinen vois olla aulassa ja toinen tietokonehuoneessa. Voi namiii!!!
Saiskohan ens kuun synttärisankaritar lahjaksi hieman pääomaa tuoleja varten ;D.
No, toivossa on hyvä elää!
:)

Comments

 1. Lehdokki
  2.2.2011 / 10:07

  >Oi, onkin kaunis. Etenkin valkoisena. Maistuis kyllä mullekin :) Vois olla aika hauska, jos olis ruokapöydän ympärillä vaikka neljä valkoista ja päissä mustat… Kalliiks tuli tän postauksen lukeminen! ;D ;D

 2. Outi
  2.2.2011 / 10:31

  >Aivan mahtava tuoli..en ole näin kaunista nähnyt ikänä???? Arvaa, ehkä taidan törsätä ja mennä tuonne Insideen viikonloppuna hakemaan omani. Tämä olisi täydellinen tietsikkatuoliksi, vanha on niin kulahtanut ja kamala..Kiitos tuhannesti vinkistä!!!!!!!!!

 3. Anonymous
  2.2.2011 / 10:40

  >Jeij, kiva että oikea tuoli löytyi! :)Kivaa keskiviikkoa!-Salli

 4. Hanna
  2.2.2011 / 10:58

  >Siis todella kaunis tuo tuoli! Kelpais kyllä mullekin! :) Tilaa äkkiä ennen kuin loppuvat! :D

 5. Maria
  2.2.2011 / 12:02

  >Meillä on lapset (3 ja 5 v.) jääneet koukkuun salkkareihin…läpi minun suodattavien korvieni/silmieni ;) Ja myös noihin Isabellan tuoleihin kiinnitin huomioni, kun kerran sattumalta ko.ohjelmaa lasten kanssa katsoin. On kyllä kauniita. Eikä ole hinnan kiroissakaan. Asiasta kolmanteen, mitkäs nuo teidän ruokapöydän tuolit olivat? Olen lukenut sen jostain aiemmista postauksista, mutta nyt en juurikaan sitä tietoa löydä…Nimim. kevääksi uusi ruokapöytä ja -tuolit hakusessa ;)

 6. Anu
  2.2.2011 / 12:32

  >Istuinosa on muovia…ja muistaakseni antoi hiukan periksi istuttaessa, eli ei kovin kovaa muovia…koeistuin tuolin muutamaankin otteeseen.ÄKKIÄ SIIS OSTOKSILLE jos kerta valkosiakin taas saadaan tähän maahan!! :)-A-

 7. -Heli-
  2.2.2011 / 13:45

  >Aivan ihana tuo tuoli kyllä, kelpais minullekkin valkoisena :)

 8. S
  2.2.2011 / 17:14

  >Lehdokki: joo voi että niin ois!! noita vois yhdistellä miten vain ja ne sopiikin mihin käyttötarkoitukseen vain :)Outi: eipä kiittämistä, mahtavaa jos tykästyit ja löysit sen oikean tuolin :). tuo on kyllä valtavan kaunis! eikä mun mielestä aivan järjetön hinta noin kauniista tuolista :).Salli: niinpä! kiitos samoin sulle :)Hanna: eikö vain! soitin sinne ja sanoivat et Lahdessa tuolit majailevat, lupas selvittää paljonko maksaa toimittaa ne mulle :). ois aivan upea meidän aulassa, voi NAM <3Maria: mua eka jännitti et minkä hintaisia nuo mahtaa olla, mut ton satkun voi just ja just yhdestä maksaa :). kohtuullinen hinta! meidän ruokapöydän tuolit ja pari baarijakkaraa on Kodin Ykkösestä, myöskin Flower-nimiset :). tuolin kappalehinta 49 euroa, joskus tarjouksessa 39 euroa (itekki tarjoushinnoilla ne nappasin). Anu: kiva että tää postaus tavoitti sut! kyllä niitä tosiaan saa valkoisena myös! tuoleja on Lahdessa, joten mahdollisesti joutuu pari päivää odottaa kunnes ne saa (jos monta tilaa).-Heli-: eikö olekin, todella kaunis!

 9. Lehdokki
  2.2.2011 / 17:54

  >Piti vaan tulla tänne sanomaan, että kiva, kun kävit välillä "meillä", kun mä olen aina täällä "teillä" :) Poikkea toistekin :)

 10. S
  2.2.2011 / 18:10

  >Lehdokki: voi tuun aivan varmasti, kävin taas hetki sitten :D. ja tykkään tosi paljon et oot aina täällä meillä :))

 11. Anonymous
  2.2.2011 / 19:34

  >K: Googletin ko.tuolia ja flower-nimellä löytyi useammanlaisia. Tässä linkki erääseen, josta ajattelin, että tykkäisitköhän tuosta kirkkaasta valkealla tyynyllä :)http://www.sisustusblogi.fi/flower-tuoli/

 12. S
  2.2.2011 / 21:41

  >K: ahaa kiva tietää! nuokin Flower-tuolit tosi erikoisia :)). kiitos linkistä! paljonkohan maksavat? tuli heti mieleen et terassille tommoset :D

 13. Minttunen
  2.2.2011 / 21:56

  >Tosi kivan näköinen tuoli,kelpais kyllä kummallakin värillä tännekkin:)

 14. MissV
  3.2.2011 / 17:10

  >Moi! Hieno löytö. Itsekin kiinnostuin! :) Meille on tulossa työhuoneeseen tod.näk. valkoinen MuuraMen työpöytä ja tuo tuoli valkoisena sopisi siihen kuin nakutettu! Mistä näitä saa ostaa?? :)

 15. S
  3.2.2011 / 17:31

  >Minttunen: eikö vain olekin :))MissV: moikka! no niinpä sopis!! ois aivan loistava yhdistelmä!! Inside.fi myy näitä ihanuuksia 99 euron kappalehintaan :)

 16. S
  6.2.2011 / 18:39

  >K: en tietenkään ota, mielipiteitä on yhtä monia ku ihmisiäkin :). täytyy sanoo et oon sun kans aivan eri mieltä! Miss Lacy kopion löydät tästä postauksesta, se on nimeltään Miss Crystal:http://allyouneediswhite.blogspot.com/2010/10/miss-lacy-vs-miss-crystal.htmltuo Flower-tuolihan on aivan erilainen, istuinosa siis. ja mulle ei oo merkitystä onko sitä matkittu jostain vai ei, mä tykkään JUST tuosta Flower-tuolista ja se riittää :). olkoon mikä hyvänsä sen alkuperä. ennemmin maksan siitä kauniista tuolista satkun ku Lacystä tonnin. mielipideasioita :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.