>Talven parhaita puolia

>

En varmaan ikinä kyllästy näihin oman takapihan näkymiin!
Näitä voi ihastella sekä olohuoneesta että ruokailutilasta:

Ihana koskematon lumihanki <3

Päivä pitenee, kevät lähenee!
:)

 Hei muuten!
Lukijan kotona -sarja kaipaa lisää esiteltäviä koteja!
 Lähettäkäähän tarpeeksi suuria (n. 2M) kuvia tulemaan sähköpostiini:

allyouneediswhite@hotmail.com

Mukavaa viikonloppua teille kaikille toivottelen!

Comments

 1. Lehdokki
  4.2.2011 / 15:10

  >Ihania kuvia. Talvi on kyllä kaunista aikaa. Niin rauhallisen näköistä. Kuin koko metsä olis talviunilla, kun ei edes metsäneläinten jälkiä näy.Mulla on niin huono kamera, ettei ole hyviä kuvia. Muuten lähettäisin :) Sun blogissa on aina niin kauniit kuvat!!!

 2. Hanna
  4.2.2011 / 15:39

  >Todella kaunista! Mukavaa kun ikkunasta näkyy vuoden aikojen mukaan vaihtuva maisema, ihan kuin taulu, joka muuttuu koko ajan. :)

 3. Anonymous
  4.2.2011 / 16:25

  >Loman jalkeen on ollut laiska olo, mutta taalla taas! Ihania postauksia, ihania kissoja, ihania astioita… Ja kiitos tulppaanivinkeista. Osan tiesinkin, loput tulen laittamaan korvan taakse. :-)Nuo piirretyt videot kissoista tuo kylla niin hyvin mieleen meidan misut. Kun ovi avataan, sielta ei sitten sisalle voikaan tulla ennen kuin on mietitty hetki. Samoin aamuisin keksivat vaikka mita jekkuja, etta herataan. :-DRags

 4. Rekku
  4.2.2011 / 16:32

  >meillä on sisustuksen uusimen käynnissä jospa sen jälkeen saisi aikaseksi kuvia laitettua.. oon siis tosi huono ottaan kuvia vaikka kuvauskohde ois hieno :Dja talvi on ihanaa aikaa kun on lunta ja valkoista ^^ harmi että täällä kaupungin melskeessä lumi menöö aika mustaksi/harmaaksi :/ onneksi pääsee aina luontoon :))

 5. Sirutuuli
  4.2.2011 / 17:10

  >Kyllä on komiat maisemat :) Metsä oikein kutsuisi hiihtämäänkin jopa :)

 6. S
  4.2.2011 / 18:06

  >Lehdokki: talvella on kyllä kaunista, lumi tekee ihmeitä :). sit tän valkoisen lumipaljouden jälkeen on ihanaa ku tulee kesä ja vihertää!! voi kiitos ihana kehuista <3. ja sullahan on ihania kuvia blogissa, tulemaan vain!!! :)Hanna: tuo on ihan totta! ehkä siks meidän seinät ei kaipaakaan tauluja :P.Rags: moi! kiva kuulla susta :). välillä pitääkin laiskotella! en ymmärrä mikä siinä on ettei ne kissat voi tulla heti sisälle ku se ovi avataan :D. meillä varsinki vanhempi harrastaa sitä tuumailua joka päivä…Rekku: joo tosi kiva juttu, laitahan sitte kuvia tulemaan :)). jep, totta et keskustoissa lumi on ihan harmaata, mut täällä ei tarvi mennä kauas ku on ihan valkoista <3Sirutuuli: eikö :). joo niin voi kutsua, mut ei mua :D. ei oo mun lempparipuuhaa ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.