>Ystävänpäivä lähestyy…

>

Kiva lahja ystävälle tai puolisolle vois olla vaikka tämä canvas-taulu!

Ostin taulun Kodin Terrasta, hinta oli muistaakseni 7,90 €. Tauluja oli muutama erilainen.

Ihanan yksinkertainen +, valkoinen +, edullinen +, kiva teksti + ja mieluinen fontti +
 :)

Suomennoshan tästä kuuluu:
”Maailmalle olet vain joku, mutta jollekin olet koko maailma.”

Ja joo, ostin tulppaaneja, taas. Ihanan värisiä, ystävänpäivän värisiä :). Varmasti upeita kun avautuvat!

Mulle ei enää riitä ees yks kimppu, pitää aina ostaa kaks kerralla :P.

Mut mähän oon sanonukki et tänä keväänä ostelen myös viime kevään (raksakevät) edestä, että näin…
Mitäs teidän perjantai-iltaan?
Mä ajattelin siivoilla ja ehkä leipoa muutaman sämpylän <3.
Mukavaa iltaa!

:)

Comments

 1. Niina
  4.2.2011 / 17:54

  >Kiva idea ystävänpäiväksi tuo taulu :) Meidän perjantaihin taitaa kuulua salilla käynti ja lakanoiden vaihto. Mies menee vielä huomenna töihin, niin viikonloppukin alkaa tavallaan vasta huomenna :) Mukavaa viikonloppua! Huomennahan on Runebergin päivä ja silloin herkutellaan Runebergin tortuilla :D

 2. Nanna
  4.2.2011 / 18:47

  >Onpa kyllä joo nättejä tulppaaneja! :) Ja ihana taulu!

 3. Jane
  4.2.2011 / 18:58

  >Terra on yllättänyt mut kyllä ihan täysin. Aattelin aluksi, että se on ihan turha kauppa mutta sieltä löytyy vaikka mitä! AmandaB:n tuotteet on ihania ja niitä sieltä löytyy myös :) Täällä perjantaihin kuuluu siivousta, sämpylöiden leivontaa ja lorvimista. Isovanhempia odotellaan yökylään ja huomenna sitten esikoinen balettiin ja ihte kiertelemään rautakauppoja. On shoppailupaikat vähän muuttunut rakennusprojektin aloittamisen myötä :D Hyvää viikonloppua!

 4. Outi
  4.2.2011 / 19:01

  >Inania kukkia. Mä kattelin Valtsun kassalla tulppaaninippuja, mut iski nuukuus. Mutta ostin kaksi sisustuslehteä, en malta että pääsen niiden kimppuun. Lapset unille, lasi punkkua ja Avotakka/Plaza, ei vois pöllömmin viettää perjantai-iltaa.

 5. S
  4.2.2011 / 19:11

  >Niina: minäki aattelin lakanat vaihtaa :)). mulla on vapaa viikonloppu, nautin täysillä <3. kiitos samoin :).ai jaa en tienny yhtään et se on huomenna :O. kattelin kyllä kaupassa et ai, Runebergin torttuja, mut semmoset tulee yleensä kauppoihin niin ajoissa etten hokannu et se on tosiaan jo huomenna. mä ootan laskiaista, laskiaispullat on parhaita <3 :DNanna: kiva et tykkäät :)Jane: siis mä oon niin samaa mieltä sun kans! Terrasta onki tullu vaarallinen kauppa :P. ja tykkään AmandaB-tuotteista tosi paljon, kivasti niitä jo löytyykin meiltä :). täällä sämpylätaikina kohoamassa! voih, muistan nuo erilaiset shoppailupaikat… tsemppiä teille ja ihanaa viikonloppua myös :). Outi: mäki kyllä hetken mietin et otanko kaks kimppua, sain sitte itteni ylipuhuttua :D. kuulostaapa tosi kivoilta sun illan suunnitelmat :)).

 6. Hanna
  4.2.2011 / 19:16

  >Sulla on tulppaaniriippuvuus. :D Nyt riittää vielä kaksi kimppua, kohta tarvit kerralla kolme, sitten neljä…! :DTosi ihania nämä tämänkin kertaiset tulppaanit. <3Oi että, Runebergin torttuja ja laskiaispullia! Nam! :PTerra on ollut kyllä positiivinen yllätys! Tosi kiva tuo sun ostama taulu!

 7. Anonymous
  4.2.2011 / 20:35

  >Ihanan väriset tulppaanit olet löytänyt, ihan kuin akvarelleja!:) Onko siinä kahta eri väriä?Miun on jo pitkään pitänyt kysyä, että mistä olet löytänyt nuo ekojen kuvien mustat kehykset? Minkä kokoiset ne on? Samanlaisia olen etsinyt kauan, tuntuu vaan, et Suomesta on hirmuisen vaikea löytää neliön mallisia kehyksiä!Kukkien kuvat kehyksissäkin on hienot.t.tiiu

 8. anna
  4.2.2011 / 20:52

  >täällä sama, kaks nippua piti saada tulppaaneja :) tänään siivosin vaatehuoneen, kyllä nyt on taas ihanan siisti :) jos sitä sitten huomenna ihan vaan rentoutuis, ehkä…;) hyvää viikonloppua!

 9. Terhi
  4.2.2011 / 20:59

  >Onpa kiva tuo taulu! Mä ostin tänään vaan yhden tulppaaninipun, huutavat kavereita, kun ovat niin orvon näköisiä maljakossa ;) Hyvää viikonloppua!

 10. S
  4.2.2011 / 21:03

  >Hanna: joo ehkä pienimuotoinen, mut pidättäydyn kyllä kahdessa kimpussa!! :) mä ootan niitä laskiaispullia :Dtiiu: en oikeen tiiä mitä noista paljastuu :). kaks samanlaista kimppua ostin, noi jotku näyttää vähän vihertäviltä, heh! laitan kuvaa ku avautuvat ni näätte minkä värisiä niistä tuli!nuo kehykset kukkineen on Ikeasta. tarkka koko 53×42 :). nuokaan ei oo neliön malliset: pystysivut kun on pitemmät.anna: oi kiva :). minkävärisiä ostit? voih, mulla tuo vaatehuoneurakka on vielä eessä :/. onneks vessan laatikot oon saanu tällä viikolla tiptop-järjestykseen, edes jotain ;). kiitos samoin sulle :)).

 11. Marja
  4.2.2011 / 21:05

  >Onpas kiva taulu – ja yksi mun suosikkifonteista :) Ja hyvä kun muistutit, mun piti käydä ostamassa tulppaaneja mutta en muistanut. Höh. Huomenna sitten! Suunnitelmissa siis tulppaanien osto :) ja keittiökaupoilla kiertelyä, tyttöjen uimakoulua, sunnuntaina tulee vieraita (en haluaisi kutsua meille enää ketään ennen remppaa!)… pari juoksulenkkiä, siivousta. Viikonloppu on vaan ihan liian lyhyt! Nyt korkkaan green apple lightin joten kippis ja leppoisaa viikonloppua!

 12. S
  4.2.2011 / 21:10

  >Terhi: joo ihastuin tauluun heti! hih, sunki pitää hakee toinen nippu tulppaaneja :). kiitos paljon, samoin sulle!!Marja: munki suosikkifontteihin lukeutuu toi :)). mä en ikinä unohda ostaa tulppaaneja, vaikka joskus ehkä vois… kivoja viikonloppusuunnitelmia teillä! ja niin on liian lyhyt, toivotaan et tää perjantai-ilta kestää kaaauuaaannnn!!! :Dkippis kippis ja kiitti samoin :)

 13. Piiju
  4.2.2011 / 21:18

  >Ihanan hemppiksen väriä tulppuja:) Vaihetaanko, saat ne keltaiset tilalle;) Niistä vaan ei ole enää jäljellä.. ööh.. oikein mitään:D :D

 14. KittyCatCat
  4.2.2011 / 21:47

  >Ihana toi teksti taulussa ja kauniita noi tulppaanit, kyllä mullekin kelpais tollaset hempeet (pitää varmaa vihjailla miehelle ku ystävän päiväki lähestyy).Mun perjantai-ilta on menny thainyrkkeilyssä ja nyt pitäis alkaa valita vaatteita tän viikonlopun kolmiin juhliin (kyllä kolmet juhlat, kaksi päivää :P).

 15. Anonymous
  5.2.2011 / 02:24

  >Siis täh? Nyt mun silmät kyllä valehtelee. Ihan näyttivät neliskanttisilta, pitää varmaaan kipaista Ikeaan ostoksille ;)t.tiiu

 16. S
  5.2.2011 / 10:16

  >Piiju: hehe :). arvaa, mä nakkasin noista 4 roskiin aamulla, oli aivan lerppuja!!! oiskohan paleltunu tai jotain :/. saapa nähä elääkö nuo ees siihen asti et aukeevat…KittyCatCat: joo vihjailehan, miehet tykkää vinkeistä :D. ohhoh, siellähän on oikee juhlien viikonloppu! mukavia juhlia :))tiiu: heh, voipi olla et varsinki eka kuva antaa ymmärtää et ovat neliskanttisia :).

 17. anna
  5.2.2011 / 22:39

  >keltaisia ja punavalkoisia tarttui mukaan, vaikka tuosta punaisesta saiki jo "lievän" yliannostuksen jouluna..;) eihän sitä sitten mitenkään voinut rentoutua tätä päivää, aloitin urakan siivoamalla vaatekaapit ja heittämällä pois turhat :) ja ensi viikolla pitäisi tulla jotexin paketti, tilauksessa valkoiset lankaverhot ja valkoinen/beige päiväpeite :) jotexilla on yllättävän laadukkaita tuotteita ja suht laaja valikoima ainakin verhoja :)

 18. S
  6.2.2011 / 10:31

  >anna: voi mun pitäis alottaa vaatehuoneurakka just heittämällä pois turhat.. eli kirppikselle ja huuto.netiin pitäis laittaa myyntiin, kuitenki ihan hyviä vaatteita ni ei viitti muulla tavoin hävittää. mihin sä laitoit turhat? on muuten totta tuo mitä sanoit jotexista!! mäki oon sieltä tilannu muutamat verhot, laadukkaita ja tosi kohtuuhintaisia! myös päiväpeiton oon sieltä tilannu, sen musta-harmaan (kakspuolisen) :).

 19. anna
  6.2.2011 / 13:54

  >osa meni siskolle uusiokäyttöön ja loput sitten kirpputorille, viimeksi kun oli kirpparipöytä niin kaikki meni! yli 100e sain, että oli kyllä tosi hyvin :) keväämmällä ajattelin ottaa kirpparipöydän, josko ihmiset olis silloin taas enempi liikkeellä :) ja minäpäs tilasinki sen saman päiväpeiton mutta valkobeigenä! uskoisin, että on sama :) sitä oli kovasti kehuttu ja halusin valkoisen päiväpeiton kun meillä makkarissa on tummat tapetit (vuokralla siis asumme). itse haluan sitten ihan omaan asuntoon hyvin vaalean makuuhuoneen, on hyvä että perusvärit on hyvin neutraalit niin saa sitten leikkiä vapaasti noilla väreillä..:) valkoinen koti on aina niin puhtaan näköinen, en itse tykkää tummista seinistä tai todella tummista lattioista. ja muutenkin sisustus hyvin pelkistettyä, minuun ei oikein uppoa se, että tavaraa on jokaisessa nurkassa ja sisustus muutenkin hyvin värikylläistä. mutta nämä ovat toki makuasioita :) josko sitä menisi vaikka siivoamaan keittiön kaapit, inspiraatio iski taas kummasti…;) kuinkas teillä muuten mies suhtautuu huonekalujen uudelleen järjestelyyn? :) meillä tahtoo olla niin, että järjestän yleensä uusiksi silloin kun mies ei ole kotona, hän ku ei oikein ole aina innostunut kyseisestä operaatioista ;) mutta tylsäksihän se sama järjestys käy, miehet ei vaan oikein tunnu aina ymmärtävän tätä asiaa ;) hyvää sunnuntain jatkoa!

 20. S
  6.2.2011 / 14:05

  >anna: on tosi hyvä saalis 100 euroa, vautsi! minäki aattelin oottaa hiukan et keväämmällä veisin kirppikselle. kesäisin oon saanu tosi hyvin tavaraa myytyä, sillonki ihmiset kiertelee kirppiksiä! mulla kyllä sattu hyvin sillon olemaan sateinen kesäviikko ku oli kirppispöytä ni ihmiset kiersi ahkerasti kirppiksiä auringonpaisteen puuttuessa ;).ja oon ihan samaa mieltä (varmaan täältä huomaakin :D) tuosta et valkoista paljon ni on ihana yhdistää sit muita värejä ja kaikki passaa :)). tämä on meillä miehen ja mun toka yhteinen asunto ja täällä ei oo vielä ollu tarvetta huonekalujen paikkaa vaihdella eikä ekassa asunnossa oikeen voinu, joten ei oo juurikaan kokemusta… tosin suunnittelen olohuoneeseen muutosta, saapa nähdä minkä vastaanoton suunnitelmani saa :D. joulukuusen paikka meillä vaihtu ennen joulua 3-4 kertaa, sen paikan hän mukisematta ainakin vaihtoi :DD. pientä jupinaa kuului, mutta vaihtoi kuitenkin :). kirjottelen tänne blogiin sit ku olkkarin muutos on ajankohtainen!

 21. S
  6.2.2011 / 14:06

  >niin ja sullekin Anna mukavaa sunnuntain jatkoa :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.