>Uusi asukkaamme: Soihtu

>

Vihdoinkin, Lundian Soihtu, olkaa hyvät!
Ehdottomasti oman postauksen arvoinen valaisin!

Näytin miehelle valaisimen kuvaa netistä ennen ku sen liikkeestä tilasin.
Parin viikon kuluttua tilauksesta hain Soihdun kotiin ja kasasin sen ennen kuin mies tuli töistä. Ilme oli näkemisen arvoinen :D. Valaisinhan on melko kookas ja varjostin ihan omaa luokkaansa:

Näin kuitenkin pian miehen ilmeestä et ostos oli onnistunut ja jo samana iltana sitä piti käännellä ja väännellä, miehen toimesta siis :P.
Munki mielestä sopii meidän kotiin täydellisesti tuo, ihanan pehmeän oloinen valaisin vai mitä! Ja niin yksinkertaisen kaunis ja tyylikäs ♥.
Jos mä oisin kissa, ni mä ainaki makoilisin tuossa kulmauksessa lampaantaljalla, AmandaB-Collectionin lyhtyjen vieressä

Mut ei meidän neidit vaan… Taljaa vältellään viimeiseen asti! Joskus sen kans on kyllä vähän mäikätty, et siihen tulis vähän eloa…

Soihtu on Jukka Korpiheten Lundialle suunnittelema valaisin. Korpiheteellä oli yhtenä suunnitteluprosessia johtaneena yksityiskohtana mielikuva modernista kodista, jossa soi ajaton suomalainen tango. Hän sanoo, että alunperin moni todennäköisesti hankkii Lundia-valaisimen sen ulkonäön vuoksi ja huomaa vasta kotona, miten kauniisti se valaisee tilaa.
Näin juuri kävi minullekin!
Laitoin Soihtuun 60-wattisen lampun ja wautsi miten se valaisee! Ei tarvi iltaisin muuta valoa, valaisin valaisee koko olohuoneen, ruokailutilan ja jopa keittiötäkin pikkasen!
Nuorempi kisumme tykkää nukkua tuossa valokehässä, mikä maahan osuu :D.
Kaiken kaikkiaan voin sanoa et tosi hyvä ostos! Just ku tehty meidän kotiin ja ihana täyte tuohon kulmaan, joka tuntui joulukuusen lähdettyä niin tyhjältä.
Kyllähän se kerran kirpas, juu, mut oon ehdottomasti sitä mieltä et designvalaisimiin rahat ei mee hukkaan. Omalla kohdallani oon huomannu et mitä halvempi valaisin, sitä nopeammin siihen kyllästyn. Eikä se tuu halvaksi ostaa niitä edullisiakaan valaisimia, niitä ku tulee ostettua parhaimmillaan kerran kuussa.
Just vasta myin kolme tällaista pöytävalaisintani pois ku niille ei enää uudesta kodista paikkaa löytynyt ja olin niihin kyllästynyt. Toki edelleen ostan vaikka sieltä Anttilasta valaisimen, jos jonku aivan ihanan nään, sillä niillä edullisilla valaisimilla voi helposti tuoda kotiin vaihtelua, jos sitä kaipaa… Mutta tarkoituksena mulla on nyt näissä valaisinhankinnoissa hieman panostaa.
Ja jos joskus käy niin, että Soihtuun jostain kumman syystä kyllästyn (mitä en kyllä voi edes kuvitella tapahtuvan), voin aina myydä sen pois! Ja koska kyseessä on designvalaisin, säilyttää se myös arvonsa aivan eri tavalla ku ne edullisemmat valaisimet.
 Ku seuraavan kerran nään jonku ihanan pakko saada -valaisimen vaikka siellä Anttilassa, jätän ostamatta ja laitan valaisimen hinnan verran rahaa jemmaan! Sit esim. vuoden päästä katson, kuinka paljon jemmassa on rahaa ja ostan vaikka Le Klintin

Siitä oon jonku aikaa haaveillu, se ois unelma meidän makkariin! Tästä en oo vielä edes miehelle puhunu, yks juttu kerrallaan :D. Päivälleen 13 kuukauden päästä mulla on kolmekymppiset (iso kääk), viimeistään silloin voisin sen itselleni hankkia ;).

 

Mut nämä valaisinhankinnatkin on niitä mielipideasioita :). Jokainen tekee kuten parhaaksi näkee.
Minä oon onnellinen Soihdusta, niin paljon iloa se päivittäin tuottaa ♥.
Mukavaa helmikuista päivää teille!
Tää lähtis poteen lähestyvän kolmenkympin aiheuttamaa kriisiä…

Comments

 1. Nanna
  9.2.2011 / 10:10

  >Täytyy myöntään, että ensimmäisen kuvan perusteella en vielä oikein syttynyt valaisimelle, mutta kun siinä on valot päällä, niin sehän näyttää tosi hyvältä! Ihanan yksinkertainen ja kaunis! :)

 2. Anonymous
  9.2.2011 / 10:15

  >Mulla on myös Soihtu, hiekanvärisenä pöytämallina vaan. Tykkään kovasti, vaikka ehkä hiukan jälkeenpäin harmitti, etten ottanu valkoista. Mutta kaunis tuokin on.Olen tullu lamppujen suhteen samaan johtopäätökseen,että halpikset menee nopeammin vaihtoon. Nykyään meillä on enää pelkästään design-lamppuja, mutta yhtäkään en antais pois, eikä tulisi mieleenkään ruveta vaihtamaan.Lamppuja meille onkin siunaantunut, ja myös tosta Le Klintistä oon haaveillu, mutta ei enää mahdu mihinkään. Ehkä sitten sinne omakotitaloon joskus…Mukavaa tiistaita ja rapsuja kisuille!-I-

 3. suvi m
  9.2.2011 / 10:16

  >Aivan ihana tuo Soihtu ja sopii teille niin nätisti! :)Me hankimme Le Klintin liki 10-vuotta sitten, enkä ole yhtään kyllästynyt siihen. Joten suosittelen sitä erittäin lämpimästi. Bourgie taas tulee minulta korvista ulos ja uudessa kodissa se pääseekin meidän pikkuneidin huoneeseen.

 4. Sokrutin
  9.2.2011 / 10:18

  >On kyllä täydellinen. Voi juku, tiedätkö kun meilläkin olis just täydellinen paikka tuolle. Auts. Samalla tavalla vino sisäkatto oh, rh, k kohdalla. Olen oh nurkkaan odottanut 2vuotta isompaa jalkalamppua,mutta en ole löytänyt sopivaa. Tuo leikkisä muoto sopisi vinon sisäkaton kanssa niin hyvin. Nuista hämäristä kuvista näkee miten valo osuu. Upea!

 5. Päm
  9.2.2011 / 10:19

  >Lisää ässiä taloon ;) Teidän kotiin just nappi valinta. Kulmassaan näyttää hienolta ja valonsäteet hienosti heijastelee kumpaankin suuntaan ja korkea katto tulee kauniisti esiin :) Hyvä Ässä!Kivaa pikkulauantaita!Ja kääk…♫♪♪"Sä oot kolmekymppinen, kolmekymppinen"♫r♪, hih…vielä reilu vuosi…alahan suunnittelee jo isoa juhlia ;)

 6. Sanna
  9.2.2011 / 10:30

  >Se on niin hieno ♥

 7. Lehdokki
  9.2.2011 / 10:30

  >Ei saa näyttää mulle tällaisia!!!!!!!!!!!! Tuo on siis aivan täydellinen! Mulla on hirveä designvalaisinkuume ollut jo pitkään. Ainoa, mikä meillä toistaiseksi on, on ruokapöydän päällä Lokki (jonka joulupukki edellisjouluna ystävällisesti toi). Lisa Johansson-Papea on listalla ja vaikka mitä muutakin ihanaa… Meillä ei ole makuuhuoneissa edes tarpeeksi valoa, kun oon päättänyt myös, etten hanki sinne mitään väliaikaisia halpiksia, vaan kunnolliset. Kiva, kuulla, että jollain toisella on samanlaiset ajatukset :) Tuo oli hyvä idea laittaa aina sen verran rahaa säästöön! Mä taidan koittaa tuota samaa. Ei se 30 muuten niin paha oo…itse ylitin sen just muutama kuukausi sitten ja kyllä siitä pikkuhiljaa alkaa toipua :D

 8. Hanna
  9.2.2011 / 10:35

  >On se kyllä kaunis valaisin! Ja todella upeasti tulee valo sekä lattiaan että kattoon! Varmasti luonnossa vielä upeampi kuin mitä kuvat kertovat. <3 Ei ole menneet rahat todellakaan hukkaan! Voisin haluta meillekin tuollaisen, jos sisustuksemme olisi modernimpi. :)Ja kääk tuota kolmenkympin lähestymistä tosiaan!!!! Minulla se on vielä lähempänä!!!

 9. anne
  9.2.2011 / 10:58

  >Ihana Soihtu ja sopii tosiaan teille kuin nakutettu.Olin myös aika yllättynyt kun livenä soihdun näin, että tuo varjostin oli niin ISO! Kuvassa jotenkin pienenee tai ainakin minun silmässä. Eli katsojassakin voi olla vikaa.Olen samaa miletä kanssasi, että kun jättää tilpehöörit kauppaan säästää useampia satasia vuodessa ja voi hyvillä mielin hankkia aikanaan jotain arvokkaampaa. Toki minä rakastan tilpehööriä, mutta se ei vaan sovi meille. Ja rakastan kaikkea kaunista, mutta katsominen ja ihasteleminen kun ei onneksi maksa mitään. Toki sitä sortuu vileäkin virheostoksiin, mutta onneksi niistä pääsee eroon säännöllisellä kirppistelyllä. Nautihan täysin rinnoin Soihdun valaistuksesta.Ihanaa keskiviikkoa!

 10. Outi
  9.2.2011 / 11:06

  >On se soihtu kyllä kaunis.Toivon itsekkin että olis varaa joskus hankkia design-valaisin. Se ois vähän kuin piste iin päälle.

 11. Anonymous
  9.2.2011 / 11:34

  >Kaunis on ja kauniisti valaisee. Ja tuohan on "ikuinen". Hyva ostos.Ja kumma kun meidan tytotkaan ei oikein pida noista taljoista, miksikohan?? Musta olis niin sopoa, jos ne makoilisi niiden paalla. Alussa kylla ne olikin, mutta uutuudenviehatys tainnut menna.Jos mina olisin kissa, niin kylla ma siina makoilisin kaiket paivat… :-DHauska tuo teidan nuorempi kisu; han haluaa olla valokeilassa. :-)Rags

 12. Rekku
  9.2.2011 / 12:32

  >oi kuinka kaunis se on<3 !!hyvä idea pistää rahaa jemmaan jos meinaa halpavalaisimen ostaa! otan heti käyttöön! :D tervetuloa design!rakastan suomalaista ja tanskalaista designia yli kaiken ja niihin kyllä kannattaa satsata :))

 13. Anonymous
  9.2.2011 / 12:34

  >Heippä taas.Itsekin kriiseilen jo ensi vuoden kolmeky.. en halua edes kirjoittaa sitä sanaa! :D Huh!Valaisin on kaunis, ei mulla muuta. :)/Minna

 14. Maria
  9.2.2011 / 12:50

  >I-h-a-n-a! Hei odotas, kun pääset tähän 35-vuoden ikään…ei tunnu muuten kolmenkympin kriisit näin jälkeen päin enää miltään ;)) Nimim. lähestyvä neljänkympin kriisi päällä(kö?)

 15. Anonymous
  9.2.2011 / 13:10

  >Hei,tuo Tango-lamppu on mahtava ! Onnea uudelle lampulle ;) Tango sopii teille todella upeasti.Meillä on makkarissa Le Klint. Olen ollut tosi tyytyväinen ostokseeni. Lamppuhullu kun olen, meillä on Eero Aarnion Moon keittiössä ja Yki Nummea pöytävalaisimena, Harri Koskisen Block ja Eero Aarnion Tuplakupla löytyvät myös.Norman of Copenhagenin kattolamppukin on. Mutta meiltä löytyy myös samainen Pentikin lamppu mitä teilläkin mutta isolla varjostimella ja se on jostain syystä mun suosikkilamppu. Mies sanoikin eräänä päivänä kun ostin Stokkalta tarjouksesta Block-lampun että eiköhän lamppukiintiö ole nyt täynnä! Malla

 16. HeidiM
  9.2.2011 / 13:45

  >Hei,ihanan näköinen kun tuo katto sopii niin hyvin lamppuun ;)Meillä on sama valaisin olohuoneessa, mutta mies ei pääse yli muotoilusta – muistuttaa kuulemma liikaa sellaista koiran raapimissuojaa tms. Pyh :)Valaisin on aivan yllättävän tärkeä ja hyvä kohde sisustaa ja saada huoneelle särmää. Meillä on nyt neljässä huoneessa pelkää designia, vieläpä aika suurikokoisia valaisimia ja tykkään kyllä kovasti! Olen ostanut n. yhden lampun vuodessa, itselleni synttärilahjaksi ja seuraavaksi uusin käytävän+lastenhuoneiden karmivat Ikea-viritykset.ai niin, olin myös aikeissa ostaa tuon Le Klintin, mutta päädyin sittenkin Norm69:ään, siinä oli kyllä näpertelemistä…-HeidiM

 17. J
  9.2.2011 / 13:55

  >Voi on se niin ihana teidän kotiin! Sopii hyvin tuohon nurkkaan, mistä näkyy joka puolelle. Miten iso tuo varjostin on, näyttää metriseltä :) Meillä mies ei ymmärtäis jos ostasin noin kalliin valaisimen,mut ei sen tarvii ymmärtääkään :D Mä oon haaveillu siitä Octosta.

 18. Marja
  9.2.2011 / 14:01

  >I H A N A ! Jotenkin en ensin lämmennyt tuolle mutta näyttää kieltämättä tosi hyvältä! Ja valaiseekin upeasti. Ja on ihanan yksinkertainen malliltaan. Hitsit, mihinkähän tollanen sopisi meillä… ei varmaan mihinkään =/Ja komppaan Mariaa… 3-kympin kriisi ei (näin jälkikäteen) tuntunut miltään verrattuna tähän uhkaavasti lähestyvään 4-kympin kriisiin… ;D

 19. Hanna.A
  9.2.2011 / 14:23

  >Siitä se sitten lähtee. Olen täysin samoilla linjoilla kanssasi noissa lamppuasioissa ja näyttääpä olevan monessa muussakin asiassa :-) ja kolmekymppisenä on kiva olla ;-)

 20. Anonymous
  9.2.2011 / 16:37

  >Hei,jostain käsittämättömästä syystä puhuin Tango-lampusta(?????) ;) kun uuden lamppunne nimi on Soihtu. Dementia juveninilis ilmeisesti iski.Malla

 21. S
  9.2.2011 / 17:47

  >Voi teitä ihania miten paljon ootte mulle viestejä jättäny <3. kiitos, tosi kiva työpäivän päätteeksi näitä lueskella :)Nanna: joo aivan ihana on, just mun makuun. mut eihän kaikki pidä kaikista/kaikesta :)I: joo kyllä valaisimet on yks juttu mihin voi panostaa ja kyllä sitä rahaa niihin saakin uppoomaan :P. kiitos samoin sulle! ihana et huomioit kisutkin :)suvi m: kiitos Suvi :). joo teidän kodin kuvissa sitä oon jo jonku aikaa kuolannukki, Le Klintiä siis ;D. se on kyllä todella kaunis!Sokrutin: totta puhut, upea ja täydellinen! varmasti sopis teillekin mainiosti, ei muuta ku kauppoja tekemään ;)Päm: joo mikähän vois olla seuraava ässä :D. kiitos niin kivasta kommentista, ei mulla oikeesti kauhee ikäkriisi oo, heti helpotti ku sen näin julkisesti mainitsin :D. kivaa pikkulauantaita sinnekin <3Sanna: voi niin mustakin, kiitos kommentistasi :)Lehdokki: voi voi nää kuvat ei varmasti tee hyvää sun designvalaisinkuumeelle… soriiiii :D. mut sehän on kiva kerätä rahaa johonkin ja sit ostaa jotain mistä on kauan haaveillu :). mäki haaveilin tuosta muutaman viikon, pitää antaa ajatuksen aina muhia ettei tuu tehtyä virheostosta! joo mun ikäkriisi heti helpotti ku siitä näin julkisesti mainitsin :D. ihan kiva ikähän se on ;)

 22. S
  9.2.2011 / 18:00

  >Hanna: kiitos Hanna :). tuo on kyllä tosiaan luonnossa vielä kauniimpi. ja kiva et sä täytät ensin 30 ni voit sit kertoo miltä se tuntuu :DDanne: kiitos! joo siis mähän en ollu nähny koko Soihtua luonnossa aiemmin, vaan netissä & paperilla. järjettömän kokoisessa pahvilaatikossa oli varjostin, olin tosi yllättyny sen koosta siis minäkin :D.joo voih, mulla on monta laatikollista kirppiskamaa oottamassa et joku ne myyntiin veis :P. ehkä niillä rahoilla voisin sit ostaa ton Le Klintin ;). kiitos Anne, nautin!!! ihanaa keskiviikkoa <3Outi: niin on :). laita vaikka joka kuukausi kymppi tai pari jemmaan, sit vuoden päästä on jo kiva summa satsattavana eikä kirpase kerralla niin paljon! ja lahjatoiveeksi aina pääomaa valaisinhankintaan :)Rags: siis nimenomaan tuo on ikuinen! en tiiä mikä taljoissa tökkii, ihme juttu :D. jep, nuorempi tahtoo aina olla keskipisteenä, kauhee linssiludekin :D. esim. kerran paikallislehti tuli tekeen juttua vanhemmasta kisustamme (oli ollu kateissa 10 päivää), kuvaaja halus tietty vanhemman kisun kuvaan ni nuorempi oli aivan nenä kiinni sen kamerassa et ne joutu kuvata sitte sitäki :D. nuorempi pääsi sit myös lehteen, mut eri jutun yhteyteen :).Rekku: no niin kannattaa!!! jee tervetuloa design tosiaankin :D. mut käyköhän tässä niin et aletaan käymään joka viikko Anttilassa tyyliin minkä näistä haluisin nyt? tuon! okei neljäkymppiä jemmaan! :DMinna: heippa Minna! sano sano vain ääneen, mullakin heti helpotti eikä tunnu kriisi enää :D. se ääneen/julkisesti myöntäminen siis helpottaa nähtävästi :D

 23. S
  9.2.2011 / 18:28

  >Maria: hihii kiva tietää :)). tässä kymmenisen vuotta voin siis ottaa löysin rantein :DMalla: kiitos Malla :). hiukan ihmettelin kyllä ku puhuit Tangosta :DD. luulin jo et onko mulla menny jotain ohi… wautsi mikä lamppukokoelma sulla!! on mulla vielä matkaa tuohon :D. no jos nyt eka sen Le Klintin, kattoo sit myöhemmin muita, jos mieli tekee ;). tuo Pentikin Rondo on kyllä ihana! Norman of Copenhagen onki mulle outo, pitääpä heti googlettaa!HeidiM: kiitti! haha mitä sun mies on sanonu :D. kaikkee ne keksii! mun mies näyttää tykkäävän tuosta :). mitäs muita valaisima teiltä löytyy? mielenkiinto heräs :)Norm 69 on uus nimi mulle, seki pitää googlettaa :)J: kiitos paljon jii :). piti ihan mitata varjostin :D 62 cm!joo kyllä meilläkin pääsee miehen suusta yks tai kaks julkaisukelvotonta sanaa ku hinnasta tulee puhetta, mut hän on niin tottunu :). (ehkä myös oma lehmä ojassa, siis omat tulevat hankinnat…) ja ku kysyn, mitä mieltä on jos ostan sen ja sen, yleisin vastaus on "viikkorahoillas voit ostaa". mistähän sitä viikkorahaa saa, siihen en oo vielä saanu vastausta :DD. Octo sopis muuten tosi tosi hyvin teille!! haaveet on tehty toteutettaviks ;).Marja: joo just siks tykkäänki ku on niin tyylikäs, yksinkertainen, silti tosi kaunis! ja jotenki ihanan pehmee eikä mitenkään kolkko! valaisee tosiaan aivan upeasti!heh, kriisiä kriisin perään… no ei musta enää tunnu pahalta täyttää ens vuonna 30 :)Hanna.A: juu! eka arvokas valaisinhankinta oli ruokapöydän yläpuolelle solero-kruunu, love it!! nyt tää ja seuraavaks Le Klint ;). kiva kuulla kokemuksia kolmekymppisenä olosta :DD

 24. O
  9.2.2011 / 20:03

  >HIENO! Ei omaa tyyliäni mutta käy teille aivan ihanasti. Kannatti satsata tohon :)

 25. Marika
  9.2.2011 / 20:14

  >Soihtu on todella upea! Älä turhaan stressaa kolmenkympin kriisiä, mulla ainakin meni ihan ohi moinen eikä ole vieläkään näkynyt :)

 26. J
  9.2.2011 / 20:16

  >On kyllä melko iso. Ja näyttävä! Joo ei oo viikkorahoja näkyny täälläkään:D Kyllä mä sen haaveen taidan joskus vielä toteuttaakin :) Mietityttää vaan että pitäiskö olla korkeempi tila niin isolle valaisimelle. Mut monissa lehdissä oon kyllä nähny Octon kodeissa missä on ihan normi kattokorkeus niiku meillä.

 27. S
  9.2.2011 / 21:39

  >O: niin mustakin :))Marika: hih, en stressaa ;). hienoa kuulla toi! :)J: joo toteuta ihmeessä! ei välttämättä vaadi normaalia korkeampaa huonetilaa, varmasti upea teidän kodissa!!

 28. Hanna
  9.2.2011 / 22:14

  >Vaan onhan se aika UPEA! Sopii kyllä hyvin teidän tyylikkääseen kotiin =)

 29. Mongusti
  9.2.2011 / 22:44

  >I love it!!!! IHANA! Meille ja tuollainen <3

 30. S
  10.2.2011 / 17:20

  >Hanna: voi kiitos ihana Hanna :))Mongusti: me too!!! :)) kiitos kommentistasi!

 31. Niina
  13.2.2011 / 14:58

  >Onnea uudesta perheenjäsenestä! Superhieno ja sopii teille tosi hyvin! Meillä taitaa olla samassa kuussa synttärit, tosin mulla vielä pari vuotta pyöreisiin matkaa :)

 32. S
  13.2.2011 / 16:15

  >Niina: kiitos paljon Niina :). ai jaa kaloja ollaan sit molemmat varmaan, vai?

 33. Niina
  13.2.2011 / 19:43

  >Sulla on sitten synttärit ennen mua. Olen sitä seuraavaa laatua eli oinas :)

 34. S
  13.2.2011 / 20:03

  >Niina: ahaa ok :)

 35. Anonymous
  29.4.2011 / 13:58

  >Olisin kovin kiitollinen tiedosta, paljonko tuollainen Soihtu lattialamppu maksaa?

 36. S
  29.4.2011 / 16:26

  >Anonyymi: Soihtu-lattiavalaisimen ovh on 351 €. jälleenmyyjä joko antaa vähän alea tai sitten ei, riippuu liikkeestä :)

 37. Anonymous
  20.6.2011 / 18:19

  >Soihtu on kyllä todella kaunis ja sopii teille hienosti. Saanko udella mistä tilasit sen, koska ellen väärin muista kirjoitit, että netistä jostain? Haaveilen nimittäin itsekkin samaisesta. nim. kotimamma

 38. S
  20.6.2011 / 18:25

  >kotimamma: niin on ja tykkään siitä päivä päivältä enemmän :). ihan paikallisesta liikkeestä ostin (jälleenmyyjä), en siis netistä tilannut.

 39. Anonymous
  2.8.2011 / 18:22

  >PAKKO kommentoida vielä "vanhaa" kirjoitustasi :) Kun muutimme uuteen asuntoomme sanoin miehelleni että LE KLINT ostetaan maksoi mitä maksoi ;) ja kirkkonummelta asti piti sitten mennä hakemaan le klint♥♥ (asutaan helsingissä) AAHH se on NIIN KAUNIS tuossa ison valkoisen keittiön pöydän päällä ♥T: Niina ja 4kisua

 40. S
  2.8.2011 / 21:30

  >Niina: meillekin muuttaa Le Klint vielä jonain päivänä ;) täytyy eka päättää mikä koko ja mihin huoneeseen!

 41. Anonymous
  29.10.2011 / 22:01

  >Hei,Näyttää kyllä todella kauniilta ja kotiinne sopivalta valaisimelta. Itselläkin tämän innoittamana tuli halu hommata vastaava valaisin, jotenolisin myös kiitollinen tiedosta mistä tuo Soihtu kannattaa hommata? Nykyään hinta kun tuntuu ainakin Lundialla itsellään nouseen aivan käsittämättömiin lukemiin.

 42. S
  30.10.2011 / 11:06

  >Anonyymi: kiitos, tuo on kyllä ihana ja joka päivä sitä tulee ihailtua :)) vieläkin! sillon ku mä ostin tämän, hinta oli 351 €, onko siitä noussut? paikallisesta liikkeestä valaisimen tilasin, jälleenmyyjältä siis, ja jälleenmyyjästä tietysti riippuu antaako yhtään alea. aika nihkeästi ainakin täälläpäin annetaan :/ missäpäin asut?

 43. Anonymous
  31.10.2011 / 21:26

  >Moikka,Lundia itse myy tuotetta täällä Vantaalla hintaan 579 e. Ja sama vastaus tuli Järvenpääläiseltä jälleenmyyjältä. Jokseenkin kohtuuton hinnannousu vajaassa vuodessa…

 44. S
  31.10.2011 / 22:43

  >Anonyymi: no ohhoh mikä hintaero! ja tosiaan helmikuussa valaisimen ostin :O mistähän johtuu moinen… voit ihan mielenkiinnosta kysyä täältä meidän KalusteTriosta mikä ois hinta. ite siis heidän kautta tilasin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.