>Ystävyyden puu

>

Uutena vuotena tässä Ikean telineessäni keikkui vielä joulupalloja.
(Kuvia täällä.)
Ystävänpäivän lähestyessä halusin telineen ylle uudenlaiset koristeet. Vaaleanpunainen houkuttaa nyt koko ajan enemmän ja enemmän :).

Ostin vaaleanpunaista nauhaa ja hieman koristelin…


Kipsisydämiä ja lasisydämiä…

Hurrikaanista alkaa kohta pohja näkyä, kuka lie syöny vaahtokarkit…

Myöhemmin tällä viikolla näytän teille mun vaihtoehdot ystävänpäivän kattaukseen.
Saatte sit kertoa mikä on eniten teidän mieleen :).

Ja jos haluat muistaa ystävää, voit vaikka tilata hänelle jotain Decodeco.fi -verkkokaupasta. Koko helmikuun ajan voit hyödyntää -15 % alekoodia
ALLYOUNEEDISWHITE.
Tarjous koskee ihan kaikkia tuotteita!

Huomenna luvassa jotain, mitä tiedän monen jo odottavan :).

Mukavaa viikon jatkoa!

Comments

 1. Johanna
  8.2.2011 / 10:48

  >Kovin kaunis asetelma! Kiva ajatus aina juhlapäivän mukaan vaihtaa teemaa. Odotan innolla kattauspostausta, ystävänpäivän kattauspulman kanssa painin täällä :)

 2. Hanna
  8.2.2011 / 11:54

  >Ihana postaus taas! Vaahtokarkit pitääkin syödä pois nopeasti tai ne kovettuvat! :) Näin kävi mun vaahtokarkeille… :/

 3. S
  8.2.2011 / 12:20

  >Johanna: voi kiitos Johanna :)). ehkä tuohon vois taas pääsiäiseks kehitellä jotain, jos haluaa… kattauspostaus tulossa näillä näkymin torstaina tuutista ulos!Hanna: oih, kiitos <3. kiva että tykkäsit :). joo ne on vähä jo kovettuneita, mut vaan ihan vähän :)

 4. Päm
  8.2.2011 / 13:55

  >Kiva puu kun voi muokata vuodenajan ja tunnelman mukaan….mulla siinä roikkuis tähtiä ;)

 5. Lehdokki
  8.2.2011 / 14:41

  >KAUNIS <3 Vaaleanpunainen – valkoinen – musta -UPEA yhdistelmä! Kyllä sä osaat sitten tehdä niin mun makuun näitä juttuja!!! Koska tuut meille???? ;D

 6. O
  8.2.2011 / 14:49

  >Kivaa vaihtelua siun puuhus :)

 7. suvi m
  8.2.2011 / 15:03

  >En ole taaskaan ehtinyt kommentoida pitkään aikaan, vaikka aina käyn kaikki jutut heti lukemassa. Odottelen innolla sitä lamppu-postausta! Kai teet siitä oman postauksen? :)

 8. Anonymous
  8.2.2011 / 15:59

  >Hei, ihana asetelma ja kaikinpuolin ihana blogi. Jos saa kuitenkin ehdottaa – ota tuosta puusta tuo varressa oleva rusetti pois. Asetelmasta tulee selkeämpi ja vielä kivempi. :DAC

 9. Sanna
  8.2.2011 / 19:13

  >Toi puu on niin hieno, haluun kans ;) Tästä kaupungista ei tunnu löytyvän samantyyppistä mutta jospa Oulusta kun sinne pääsen.

 10. Kirsikka...
  8.2.2011 / 19:59

  >ihana koriste ystävänpäiväksi…selkeä,puhdas ja raikas!

 11. Anu
  8.2.2011 / 20:35

  >Ihana idea! Itse olen taiteillut vaaleanpunaisista ja kirkkaanpunaisista hamahelmistä sydänmagneetteja jääkaapin oveen. Sen lisäksi on ihanaa, pientä, punaista sydän confettia mitä ripottelen pöydälle maanantaina :)

 12. S
  8.2.2011 / 22:54

  >Päm: :) voipi olla et oisin osannu veikata sun puuhun niitä tähtiä ;)Lehdokki: voi ihanainen, kiitos kommentistasi <3. missäpäin te muuten asutte? ;)O: niin on :)suvi m: voi älä siitä huoli, oon ilonen et käyt kuitenki lukemassa. ymmärrän kiireet, niitä on itellänikin :). toivomasi postaus tulee nopeammin kuin arvaatkaan ;)AC: tänx! ja voi tiäkkö! ku olin julkassu tän postauksen, tuntu jotenki epämiellyttävältä ja sit tajusin et siks ku nuo kuvat on otettu just sinä koristelupäivänä ja vähä innostuin ja laitoin rusetin jalkaankin :D. otin sen kyllä samana iltana pois, joten se on kyllä täällä kotona ilman sitä :). Sanna: kiva et tykkäät :). toivottavasti löydät omasi!Kirsikka: kiitos, kiva kuulla :))Anu: :). voi kuulostaapa kivalta! otahan kuvia sitten ni tuun kattelemaan :))

 13. Outi
  8.2.2011 / 22:54

  >Ihania keraamisia sydämmiä. Mulla ei vaahtokarkit kerkeis edes kuivumaan, eihän tuollaista maljaa uskaltais laittaa ees esille. Sehän tyhjentyisi yhdessä illassa.Oikein sydämellistä ystävänpäivää, näin ennakkoon, valkoiseen kauniiseen kotiinne.P.S. Lamppu-postausta odotelles…:O)

 14. S
  8.2.2011 / 22:58

  >Outi: ehhehee hauska Outi :D. mies kyllä meinas ottaa urakaksi kulhon tyhjentämisen yhdessä illassa, mut hillitsin sit vähä ;). valaisin-postaus tulossa pikemmin kuin arvaatkaan! ja voi kiitos ♥, sydämellistä ystävänpäivää ennakkoon sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.