>Kortteja ja valmisteluja

>

Teittekö te itse ystävänpäiväkortit?
Mä oon usein tehny, mut tällä kertaa teetin ystävänpäiväkortit samassa paikassa ku joulukortit: fotonetti.fi -kuvapalvelussa.
Voin suositella, hyvä ohjelma: saa muokattua just sellaset kortit ku haluaa ja nopea toimitus! Teetin ystävänpäiväkortit tästä ottamastani valokuvasta:

Suloisesta kummipojastaan erittäin ylpeä S haluaa kiittää näin hienosta kortista:

Kiitos reippaalle kummipojalle hellusesta kortista, joka oli vielä itse kirjoitettu!
Terkkuja koko perheelle sinne Pirkanmaalle :)).

Tässä muutama kuva ystävänpäivään valmistautumisestani!
Eipä mulla muuta ku vaaleanpunaista lauantaita teillekin!
:)

Comments

 1. Anonymous
  12.2.2011 / 12:36

  >Ihana väriyhdistelmä tosiaan tuo musta-valkoinen-vaaleanpunainen, mun lempivärit :) Onko nuo sun maljakot Ikeasta? Kivan mallisia! Kiitos muuten sun ihanan blogin: meidän vieras/työhuonetta kaunistaa valkoinen Flower-tuoli! Olin kanssa pitkään ihastellut niitä "Isabellan" tuoleja, ja sun blogin kautta sitten sainkin vihjeen, mistä niitä saa. Eilen hain matkahuollosta.Leppoisaa viikonloppua ja hyvää tulevaa Ystävänpäivää!-I-

 2. Hanna
  12.2.2011 / 12:41

  >Oi kuinka suloisen kortin olet saanut kummipojaltasi <3 Ja kiitti korttikuvasta ;)Pakko ehkä napata itsekkin jotain vaaleanpunaista kaupasta ystävänpäivän kunniaksi!

 3. Saila
  12.2.2011 / 15:15

  >Aivan mun värit nuissa vimpoissa kuvissa! :D Minä askartelin muka ihan ite kortit meiningillä yksinkertainen on kaunista (helppoa, nopeaa ja halpaa)!

 4. Elämän Helmiä
  12.2.2011 / 15:22

  >Onpas kauniita kuvia <3-päivi-

 5. Päm
  12.2.2011 / 15:26

  >Voi hitsi miten toi vaaleanpunainen voikin olla niin ystävänpäivän väri.:) Toooosi suloisen ihanan herkkä :)Kauniin kortin olet teettänyt, onnenpekkkoja ystäväsi, jotka sen saavat! =))Kivaa viikonlopun jatkoa! <3

 6. Hanna
  12.2.2011 / 18:55

  >Kiitos kauniista ystävänpäiväkortista! <3Ja aivan ylisöpö tuo sun kummilapsen tekemä kortti!! Kivaa lauantain jatkoa! :)

 7. S
  12.2.2011 / 19:03

  >I: gerberan valkoinen maljakko on Ikeasta, mut valkoinen ovaalin mallinen on Pentikin :). voi ku mahtava juttu et sait oman Flower-tuolisi! mä en oo vielä saanu tilattua, mut jos ens viikon aikana :). ja voi kiitos paljon, samoin sulle :)Hanna: joo vaaleanpunainen sopii ystävänpäivään paremmin kuin hyvin :). ja eipä kestä!Saila: joo aivan herkkuvärit!!! itsetehdyt kortit on aina ihania :)Päivi: voi kiitos Päivi :), kiva et tykkäsit!Päm: joo aivan herkkuvärit, tuo vaaleanpunainen gerberakin aivan ku karkki :D. suuret kiitokset korttikehuista, saajatkin ovat onneks tykänneet :)). ja kiitos samoin sulle <3Hanna: ei kestä, kiitos sinullekin :). eikö ookki! mukavaa iltaa sinnepäin myös :))

 8. Leena
  12.2.2011 / 21:37

  >Onpa ihanaa, että teet ystävänpäiväkortteja. Ihailen! Vaaleanpunainen on ehdoton ystävänpäivän ja naistenpäivän väri. Löytyy sitä myös asusteistani kesäisin! Blogisi on todellakin vierailemisen arvoinen. Kiitos siitä!

 9. S
  12.2.2011 / 22:44

  >Leena: joo jee, aivan pian on naistenpäivä ja heti sen jälkeen mun synttärit!! elämä on yhtä juhlaa :D. ja kiitos niin paljon Leena sulle tuosta ihanasta kommentistasi, ilostutti mieltä kovin paljon :))

 10. Linda
  13.2.2011 / 11:54

  >Ihanat noi ton väriset tuikkukipot. ja en tee ystiksiä itse vaan käytin kierrätysteemaa tänä vuonna ja lähetin kortteja, joita oon aikojen saatossa keräillyt ja ostellut ja nyt osa niistä lähti uusiin osoitteisiin :)

 11. S
  13.2.2011 / 12:34

  >Linda: joo niin on ihanan pirtsakat :). toi on kyllä kans yks hyvä keino lähettää kortteja, ite voisin käyttää samaa ens vuonna!

 12. Niina
  13.2.2011 / 14:52

  >Tänä vuonna tuli jostakin syystä niin kiire, että ostokortit lähtivät matkaan. Ensi vuonna sitten täytyy skarpata, kun valmis kortti-ideakin on jo päässä :) Tosi kivannäköiset kortit olet teettänyt! Suloinen yhdistelmä tuo musta-valko-vaalenpunainen <3

 13. S
  13.2.2011 / 16:13

  >Niina: on ne valmiit kortitkin ihania, tärkeintä on muistaa ystävää <3. ja kiitos! :)

 14. Anonymous
  13.3.2012 / 12:40

  >fotonetti onkin hyvä nettikauppa, saa vallan kätevästi tehtyä myös kuvakirjat :-)

 15. S
  13.3.2012 / 12:44

  >totta! voi tämä kommenttisi muistuttikin minua, että mulla on edelleen tekemättä kuvakirja raksavuodesta… :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.