Kuka bloggaa ja mistä bloggaa?

Ihana Nanna lahjoitti mulle eilen ystävänpäivänä The Gorgeous Blogger -palkinnon. Kiitos Nanna! :))

”The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat.”

Milloin aloitit blogisi?
* Raksablogi oli ensimmäinen blogini (suljettu), sitä kirjoittelin huhtikuusta 2009 heinäkuuhun 2010, jolloin syntyi sitten tämä nykyinen, sisustuspainotteinen blogini.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
* Kirjoitan sisustusjutuista, omasta kodistamme, kissaperheen elämästä, arkisista jutuista, monenlaisesta asiasta maan ja taivaan väliltä… Kuitenkin melko pintapuolisesti elämästämme :).

Tähän liittyen pieni ilmoitusluontoinen asia:

0,3 % blogini lukijoista ei ole ehkä ymmärtänyt, että
All you need is White -blogi on MUN blogi.
Ja mitä se sitten tarkoittaa? 
No se tarkoittaa mm. sitä, et luonnollisesti MINÄ päätän, mitä aiheita blogini käsittelee.
Esim. ihanista kissoistamme postaan täällä vaikka joka ikinen päivä kysymättä keneltäkään, onko asia OK. Myöskin blogin oikeassa sivupalkissa lukee, mitä blogini käsittelee, sieltä sitä voi käydä aika ajoin tarkistelemassa, jos se meinaa unohtua. Kannattaa myös muistaa, et joskus voi tulla postaus sellaisestakin aiheesta, mitä ei ole sivupalkissa erikseen mainittu, hui!
Kissat on todellakin usein ja vielä ihan oman postauksen arvoisia, aivan kuten muutkin lemmikit ja lapset! En minäkään valita kenellekään, mistä saa blogata ja mistä ei.

On hyvä pitää mielessä ettei koskaan voi miellyttää kaikkia eikä pidäkään. Jotku lukee mun blogia sisustusjuttujen takia, jotku meidän kisujen takia. Hyväksykäämme tämä asia. Ja uskokaa tai älkää, ei muakaan huvita joka päivä sisustuspostauksia kirjotella. Enkä kirjoita, jos ei huvita!
Siitä asti ku tämä blogi syntyi, oon ollu vaan yhtenä päivänä postaamatta. Joinain päivinä postauksia on tullu parikin kappaletta, joten ehkä ymmärrätte et haluan kirjotella muustaki ku siitä s-aiheesta :).
Niin ja jos on kissoille allerginen, ei huolta: sillä vaikka tämä blogimaailma on kovinkin ihmeellinen, ni ei tää ihan niin ihmeellinen oo et täällä kuvien välityksellä allergia pahenis… (kuten eräs nimeltä mainitsematon tais luulla)
Tätä blogia lukee mun perhe, osa mun sukulaisista sekä laaja ystäväjoukko. Suurin osa heistä kuuluu ns. äänettömiin lukijoihin ja heistä on mukava lukea täällä myös kissoistamme! Välimatkat on joihinkin ihmisiin pitkät eikä lähelläkään asuvia ehdi nähdä niin usein kuin haluaisin, joten heille tämä on kiva kanava seurata meidän kuulumisia :).
Tämä asia taiski tulla nyt selväks.
Ja muistakaa, tämä oli kohdistettu nimenomaan sille 0,3 %:lle lukijoistani :).

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

* Varmaan se sama seikka, mikä tekee jokaisesta blogista erityisen: kirjoittaja. Mä ainaki toivon et mun persoona välittyy blogikirjoitusteni kautta.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
* Raksablogia kirjoitin, että saataisiin kivoja muistoja raksavuodesta. Ilman sitä puolet olisikin jo unohtunut… :). Tämä blogi sai alkunsa kiinnostuksestani sisustamiseen!

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
* Tähän en kyllä oikeesti osaa vastata. Ei siksi, että pitäisin blogiani täydellisenä, mut en vaan osaa. Ite tykkään tästä ihan tällaisenaan, tää on mun näköinen :).

Tämän ihanan pinkin ruusun sain äitiltä ystävänpäivänä :).

Talviauringon lämmittäviä säteitä lähetän tiistaipäiväänne ♥

Palkinnon sääntöihin kuuluu, että se jaetaan edelleen viidelle bloggaajalle.
Minä haluan tällä kertaa antaa palkinnon melko tuoreille blogituttavuuksilleni, oon iloinen et oon tavannu teidät täällä blogimaailmassa! Tässä nimet aakkosjärkässä:

Anttis
Lehdokki
Marja
Mongusti
Piiju


Olkaas hyvät!

Mukavaa päivää teille kaikille ihanille!
:)

Comments

 1. Johanna
  15.2.2011 / 10:19

  >Hyvin sanottu :) Kaunis kukka, ja on ne teidän kisutkin niin suloisia, että mukava on kuvia katsella!

 2. Anonymous
  15.2.2011 / 10:26

  >Hei,Minä ainakin pidän blogistasi kun sopivassa suhteessa on sisustu ym. vinkkejä, kuvia ja hauskasti kerrottuja juttuja kisuistasi. Jatka samaan malliin :-)t.Iinuska

 3. Marja
  15.2.2011 / 10:46

  >Kiitos! Minustakin on ollut ihana löytää sinut täältä blogimaailmasta ♥ Mä tykkään tavastasi kirjoittaa, kauniista kodistasi ja kissoistasi :))

 4. Anonymous
  15.2.2011 / 10:58

  >onnea palkinnostasi!olet sen ansainnut hauskoista ja kivoista kuvista kissoistasi.en myöskään käsitä joka jättää negatiivistä palautetta toisen blogiin.pakkohan ei ole niitä juttuja lukea.piristää päivää erilaisuus ja monipuolisuutta tuo lukijoille jatka siis omalla luovalla tavallasi asioiden esille tuomista.olen lukenut jonkun aikaa blogiasi harvemmin olen kommentoinut kun ei aikaa tahdo olla.t.one

 5. Anonymous
  15.2.2011 / 11:00

  >Mä olen vasta vähän aikaa sitten hurahtanut tähän blogimaailmaan, mutta jo nyt huomannut, että te bloggaajat saatte jonku verrankin negatiivista palautetta. Mä ymmärtäisin sen, jos näitä ois pakko lukea, mutta kun tää on täysin vapaaehtoista, en voi käsittää, miten jollain on edes pokkaa valittaa toisen kirjoituksista! Jos tosiaan jonku päivän postausaihe ei kiinnosta, blogin voi sulkea ja tulla seuraavana päivänä uudestaan.Mä ainakin tykkään sun blogista tosi paljon, ja yhtään ei-kiinnostavaa aihetta ei ole vastaan tullut. Mielestäni blogisi on persoonallinen ja tunteella kirjoitettu – kisupostauksissa varmaan on pilke silmäkulmassa ;) Ja uskomatonta, että sä jaksat/ehdit joka päivä tehdä uuden postauksen, eikä ne ole edes mitään lyhyitä! Ja kyllähän ihmisen elämässä on muutakin kuin sisustaminen. Minusta olet saanut päivittäisen kävijän :) Aurinkoista päivää sulle!Ps. Ihana väripilkku toi pinkki ruusu, nappivalinta äidiltäsi:)-I-

 6. mine
  15.2.2011 / 11:15

  >on kyllä aivan upeat nuo ruusut :o

 7. Lehdokki
  15.2.2011 / 11:22

  >Onnittelut palkinnosta ja KIITOS!!! Olen ihan otettu…ja sanaton. Yritän reagoida tähän mahdollisimman pian. Kunhan löydän ne sanat ensin jostain. Kiitos! Ai niin, sanoinkin se jo :) Mutta kiitos silti vielä uudestaan :D

 8. Kirsi
  15.2.2011 / 12:38

  >Täällä yksi hiljainen lukija. Tykkään blogistasi juuri tällaisena. Ihania suloisia kisuja ja kivoja sisustusjuttuja sopivassa suhteessa.

 9. Anonymous
  15.2.2011 / 12:39

  >Ihanat ruusut. <3Juuri niin, tama on sinun blogisi ja sina paatat mita tanne kirjoitat ja kuinka usein! Me lukijat saamme olla kiitollisia, etta paasemme ihailemaan kauniita kuvia kodistanne ja kissoistanne. En ymmarra, mika pakottaa tanne tai minnekaan muuhunkaan blogiin, jos siita ei pida?! Uskon, etta jokaiselle loytyy jotakin.Ja mua ei haittaa vaikka postaisit teidan ihanista kissoista kaksi kertaa paivassa!! :-)Terkut meidan tytoilta!Rags

 10. Enia
  15.2.2011 / 12:44

  >Voi inhotus, mistä noita "maailman omistajia" oikein sikiää. Ihania ovat kissasi ja onnea tunnustuksesta! (Sinun kuviesi takia olen alkanu harkitsemaan, josko meillekin kissa kotiutuisi. Harmi vain, että olen allerginen kissoille. Tosin oon kyllä allerginen koirillekin, ja meillä yksi seurakoira jo on… Siedätyshoitoa vain… :D )

 11. Anttis
  15.2.2011 / 13:29

  >Kiitos kaunis!Todellakin ihmetyttää se, miten joiltakin pääsee unohtumaan se että tämä on SINUN blogisi ja kirjoitat mistä haluat. Näin se vain menee. Piste.

 12. Päm
  15.2.2011 / 14:59

  >Suuresti Onnea saamastasi tunnustuksesta, olet sen ansainnut just niin ihanalla ja omaperäisellä tavallasi blogata, sekä kauniilla kodillasi :) Suositut blogit saa myös sitä kuraa niskaan, niissä kun niitä lukijoita on moninkerroin enemmän kuin "ei niin suosituissa-blogeissa"….itse olen saanut vain muutaman kommentin anonyymeiltä, joista yksi oli: "Voi kauhea, saako teillä koira olla pöydällä" ja toinen "Kauhea sekasotku toi teidän kuusi" :DD Eli niin tähän maailmaan vaan mahtuu monenmoista tallajaa, kaikkihan niillä anoilla ei ole kotona :/Mielettömän kauniin värisen ruusun sait :)Kivaa tiistain jatkoa Ässälle kisuineen =))

 13. Mussu
  15.2.2011 / 15:00

  >En ole seurannut kommentointia mutta onpas ihmeellistä, että kommentoidaan mitä saa tai pitäisi kirjoittaa. Ymmärrän hyvin että kirjoitat kissoistanne, meilläkin nämä karvaiset kaverit on meidän eka vauvat ja tosi tärkeitä, perheenjäseniä tietenkin.Yleensäkin ihmettelen miksi jonkun pitää esim. sanoa kissanomistajalle, että on enemmän koiraihmisiä. Eihän muitakaan eläimiä luokitella samalla tavoin. Tai minua ei ainakaan kiinnosta tuollainen kommentti, joka selvästi rivien välistä kertoo, että henkilö ei pidä kissoista. Pitäköön ihan omana tietonaan. Pah.Ja tosiaan mitä tulee blogikirjoituksiin, niin täysin vapaaehtoistahan tämä lukeminen on, eiköhän ei kiinnostavat jutut voi sivuuttaa vai miksi pitäisi väkisin kiusata itseään? Ei aina ymmärrä…No mukavaa päivän jatkoa, sulla on mahtava blogi, kissoineen päivineen :)

 14. S
  15.2.2011 / 17:07

  >Johanna: kiitos Johanna :). kiva kuulla!Iinuska: heippa Iinuska ja kiitos kivasta kommentista :). jatkan!Marja: voi ku mukava kuulla <3. lämpimät kiitokset :)one: voi kiitos ihana sinulle :). nimenomaan! enhän mä kenenkään kiusaksi näitä juttujani kirjoittele, vaan toivon et ois vähän vaihtelua tosiaan lukijoillekin :). jep, jatkan omalla luovalla tavallani :D. kivasti sanottu!I: siis aivan totta mitä krijoitit! ei muakaan aina kiinnosta jokaikinen postaus blogeissa, mut ei tulis mieleenkään alkaa blogin kirjoittajalle siitä nurisemaan! mitä se mulle kuuluu mitä kukakin omassa blogissaan kirjoittaa :D. täytyy muistaa et se aihe on kirjoittajalle jotenkin mieleinen ja KUNNIOITTAA sitä asiaa. kiitos ihana kehuista, lämmittää mieltä tosi paljon <3. juu huumorilla niitä kisupostauksia kannattaa lukea ;). joo ihanan pirtsakan värinen ruusu on, kyllä ne äitit osaa :)). ihanaa päivää sullekin I!

 15. S
  15.2.2011 / 17:20

  >mine: kiitti, niin mustaki! äiti tiesi mistä tykkään :))Lehdokki: heh hauska :D. kiitos! ja ole hyvä vain, olet palkintosi ansainnut :))Kirsi: voi miten kiva kuulla! kiitos sulle Kirsi ja kiva et tykkäät kisuistammekin :)Rags: eikö! joo varmasti löytyy jokaiselle jotakin, olen samaa mieltä :). ihmisten tulis kunnioittaa toisiaan täällä nettimaailmassa samoin ku oikeassakin maailmassa, silloin tää ois vielä paljon kivempi paikka :). kiitos sulle kivasta kommentista ja terkuista, joita lähetän myös teidän neideille!!Enia: kiitos paljon ihana Enia :). en ymmärrä miten joku voi olla tykkäämättä kissoista, laitankin sen aina tietämättömyyden piikkiin! mut meitä on monenlaisia… höh, allergiat on kurjia :/Anttis: ole hyvä vain :)). nimenomaan!!!Päm: kiitos ihana blogiystäväni <3. joo kaikenlaisia kommentteja aina näkee, paljon kestän, mut joskus ärsyttää niin et tekis mieli kiljua ihmisten TYHMYYTTÄ!!! en tajua, miksei ihmiset voi täällä blogimaailmassa käyttäytyä samoin ku kasvotusten… se karsis jo paljon pahaa täältä! tosin ei ne raukat sille tyhmyydelleen mitään voi ;D. joo ruusun sävy on kyllä ihana, mamma tietää ;). kiitos samoin teille sinne ihanaa päivänjatkoa!!

 16. S
  15.2.2011 / 17:46

  >Mussu: siis juuri noin, hyvin sanottu: ensimmäiset vauvat nääki on meille :D. päivien piristys, aina ihana tulla kotiin kissojen luo <3. ja oon muuten kiinnittäny huomiota tuohon samaan et sanotaan ettei olla kissaihmisiä jne. eivät mulle niin sanoneet oo varmaankaan pahaa tarkoittaneet, mut ehkä vähän voi särähtää korvaan sellainen kuitenki… mä oon ehdottomasti sitä mieltä, että normaali ihminen on eläinrakas (vaikka ois allergiakin) ja se eläinrakkaus kohdistuu KAIKKIIN eläimiin! eihän niitä voi erotella et "tykkään kaneista, mut en marsuista" :DD. sä joko oot eläinrakas tai sit sä et oo eläinrakas, niin yksinkertaista! oon minäki asunu 13 vuotta koiran kanssa, tykkään koirista paljon enkä ikinä unohda ihanaa edesmennyttä koiraamme <3. en mä sano et oon henkeen ja vereen kissaihminen, mulla vaan sattuu nyt olemaan kissoja eikä koiria :). hyvin mahdollista et meiltä löytyy jonain päivänä se koiruuskin :). kissojakin ottaisin vielä pari kipaletta, jos mies suostuis :P. enkä minäkään tosiaan hoe koiranomistajille et olen enemmän kissaihminen. mitä se sillä tiedolla tekis :O. huh tulipahan tekstiä mut tää on kans aihe mistä voisin puhua loputtomiin :). kiitos sulle Mussu ihanasta kommentista, josta tuli niin hyvä mieli :). minäkin tykkään sun blogista tosi paljon!! ihanaa tiistain jatkoa <3

 17. Nanna
  15.2.2011 / 18:05

  >Ihana! <3

 18. Hanna
  15.2.2011 / 20:40

  >Kuten olen niin monesti ennenkin sanonut, blogisi on aivan ihana ja mukavaan sävyyn kirjoitettu! On mukava katsella ihanaa kotianne ja suloisia karvatassujanne! Jatka samaan malliin S! <3<3Ihana ruusu!

 19. Piiju
  15.2.2011 / 21:28

  >Voi kiitos ihana <3 Ja täysin samat sanat itsellesi, onneksi törmäsin sinuun täällä blogimaailmassa :))

 20. Anonymous
  15.2.2011 / 22:06

  >Aloin lukemaan blogiasi sisustus-aiheen vuoksi ja iloisena yllätyksenä eräänä päivänä postasit kissoistasi, oi kuinka se piristi päivääni, koska itse istuin kissa sylissäni blogiasi lukemassa! Blogisi on todella mukava, kuvat ovat upeita ja jutut mielenkiintoisia, jatka samaan malliin! Harvoin kommentoin mihinkään, mutta nyt oli ihan pakko :)t. miu, karvavauvojen mami

 21. S
  15.2.2011 / 22:31

  >Nanna: <3Hanna: ihana Hanna <3. kaunis kiitos niin lämpöisestä kommentistasi <3. sulla on niin suuri ja kultainen sydän :)Piiju: ole hyvä <3. voi ku mukava kuulla :)).nää asiat on tätä blogimaailman parasta antia!!miu: iloinen moi toiselle karvavauvojen mamille :D! ihana ku jätit tuon kommentin, tuli niin hyvä ja iloinen mieli :)). kiitos sulle miu!! rapsuja teidän kisumisuille <3nyt mä otan toisen kattimuksen kainaloon (vanhemman, nuorempi ei ikinä suostu :D) ja alan kattoon telkkaria!

 22. Anonymous
  15.2.2011 / 22:57

  >Olen koukuttunut sisustusblogeihin vasta tänä talvena ja sinä olet ensimmäinen, jolle kommentoin :). Blogisi on hieno ja itsekin kissaihmisenä vaadin että kisut ovat kuvissa jatkossakin! Oletko muuten saanut vastausta sieltä Finnmatkoilta niiden koirien kohtalosta? Se oli surkea tapaus…-Pilvi

 23. Marika
  15.2.2011 / 23:20

  >Pidän kovasti blogistasi ja kaikesta huomaa miten paljon näet vaivaa sen eteen. Jatka vaan samaan malliin omalla lämpimällä ja persoonallisella tyylilläsi. Jos joku ei halua lukea vaikkapa kissajuttuja, niin nehän on harvinaisen helppo jättää lukematta ja ikävät kommentit kommentoimatta. Erilaisia mielipiteitä tietysti saa olla, mutta en käsitä miten jotkut haluaa tieten tahtoen tuottaa toiselle vaan pahaa mieltä. Keep going:)

 24. Anonymous
  15.2.2011 / 23:33

  >Sulla on tosi kiva blogi. On mukava vierailla täällä. Jatka vaan samalla tyylillä. Terkuin Marjaana

 25. Leena
  16.2.2011 / 16:25

  >Onnea palkinnostasi! Aherrat tosi kovasti blogisi eteen. Tyttäreni pahoitti mielensä saatuaan blogiinsa anonyymin asiattoman kommentin. Turhaan hän asiaa mietti iltakaudet ja perusteli postauksiaan jonkun mieliksi. Onneksi kommentoija poistui blogista ainakin toistaiseksi. Meitä on moneksi. Mukavia kevätpäiviä!

 26. S
  16.2.2011 / 17:11

  >Pilvi: voi kiitos kunniasta et sain ensimmäisen kommenttisi :)). tämä blogimaailma on kyllä todella mukaansatempaava! kiitos ihanasta kommentistasi, kisut tulevat olemaan osa tätä blogia niin kauan kuin minä tätä kirjoitan, muuta vaihtoehtoa en ole koskaan edes harkinnut :). olen saanut vastausta, postausta tulossa lähipäivinä asian tiimoilta!Marika: kiitos ihana ihana Marika <3. oot niin kultainen ystävä :)). just noin asia on! jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mut sen voi ilmaista myös nätisti. eikä sitä tarvi ilmaista ollenkaan, jos sitä EI kysytä :). näin ainakin on asiat täällä blogimaailmassa, sitä mieltä olen!Marjaana: kiitos kiva Marjaana :). niin aion tehdäkin! ja kiva että vierailet täällä :). Leena: kiitos paljon Leena <3. voi miten kurja juttu sattui tyttärellesi :(. terkut hänelle, toivottavasti hänellä on jo parempi mieli!! todella epäkypsää ja moukkamaista olla asiaton ihmisille heidän omissa blogeissaan. kaikki näkee vaivaa oman bloginsa eteen ja kirjoittaa sitä vain iloa tuottaakseen! iloa sekä itselle että muille, sitä pitäisi jokaisen kunnioittaa. minäkään en aio kenellekään perustella mitä kirjoitan ja miksi, no tämän yhden kerran oli pakko, mut pääasiassa asiahan ei kuulu kenellekään! ja tiedän et pitäis aina vaan olla välittämättä tyhmistä kommenteista ja hyvin oon mielestäni siinä onnistunutkin. ei sitä vaan aina voi olla ihan viilipyttynä, tuntevia ihmisiä kuitenkin kaikki ollaan :)

 27. Anonymous
  16.2.2011 / 20:03

  >Jatka samaan malliin! Minä ainakin pidän blogistasi juuri sellaisena kuin se on! Mua yllätti todella kirjotuksesi näistä nurisijoista. Ilmeisesti niitä ei voi välttää missään. Ihme touhua… Mun mielestä blogin pitäjä kirjottaa tasan tarkkaan siitä mistä itse haluaa. Tsemppiä ja ihanaa kevään odotusta joka tapauksessa! -heidi

 28. Anonymous
  16.2.2011 / 23:58

  >Ai että minä ainakin tykkään noista kissapostauksista <3 Noh, mutta minä olenkin kissaihminen ja itselläkin yksi kappale kissaneitejä. Tuo kissahuumori kai kolahtaa siksikin, että teen itse samanlaisia puhekuplamaisia kommentteja omiin kissakuviini valkokuva-albumiin. Elämää ei saa ottaa niin vakavasti!-elle-

 29. S
  17.2.2011 / 11:27

  >heidi: oon täysin samaa mieltä sun kans Heidi :)). kiitos ku jätit viestiä!! ihanaa kevään odotusta sinullekin :)elle: voi ku mukava kuulla :). elämää ei todellakaan voi elää pipo kireällä!!! huumorilla vaan :D. ja kissat on aivan ihania <3. silityksiä sun kissaneidille :))

 30. Anonymous
  20.2.2011 / 02:18

  >aina meitä macin käyttäjiä syrjitään! se ruksi voi olla myös vasemmassa yläkulmassa ;)

 31. S
  20.2.2011 / 12:39

  >Anonyymi: voi soriiiii :D. en tee samaa virhettä toiste, promise!

 32. Mongusti
  20.2.2011 / 16:04

  >Olet ihan super über ihana :) Kiitos kovasti tästä <3 <3 Sinun blogiisi on aina ihana tulla arjen kiireiden keskellä ja jäädä nauttimaan upeista kuvista ja inspiroitua. Joka kerta tulee yhtä hyvälle mielelle <3

 33. S
  20.2.2011 / 17:38

  >Mongusti: voi sinua M ♥sydäntä lämmittää tällaiset kommentit, kiitos!! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.