>Lisää mustavalkoista keittiöön

>

Sain idean näihin tauluihin Marjan blogista.
Alunperin näihin tauluihin on taitanut kaikki innoittaa Therese Sennerholt Design.

T.S. Designin kova hinta sai mut tekeen oman versioni, for free.
Jotain, mikä kannattaa pitää mielessä:

”Onnellisuus ei ole määränpää, se on elämäntapa.”
Teksteissä ja fonteissa vain mielikuvitus on rajana! Eikä väliä vaikka tekstiin kyllästyis parissa päivässä, ku eihän se mitään ees maksanu! Ja niitähän voi vaihtaa kehyksiin vaikka joka päivä :). Kivan kollaasinkin saa tällaisista tauluista!

Kehykset voi myös vaihtaa esim. mustiin, jos haluaa… Ja tekstin voi tulostaa vaikka beigelle tai turkoosille paperille, jos ihan mustavalkoinen look ei oo mieleen :).

Helppoa & halpaa! Tai ilmaista, jos kehykset löytyy kaapista :).

Mutta kattokaas mitä ihanaa hetkeä pääsin eilen iltapäivällä todistamaan! Lunta sateli aivan pikkusen ja kuvan nuoli osoittaakin näitä hiutaleita, jotka kimalsivat auringonsäteissä kuin kristallit. (Näkyy jos oikein oikein tarkkaan tirkistelee :))

Se on kevät ennen ku huomataankaan!
(Eilen -30, tänä aamuna vain -28!)

Comments

 1. Minna Karoliina
  16.2.2011 / 11:03

  >Onpa hauska idea! Sinulla on niin kaunis koti voi että <3

 2. Maria
  16.2.2011 / 11:16

  >Juu, meilläkin on ilma lämpenemässä. Eilen -26 ja tänään -25. Hitaasti mutta varmasti :) Kivoja nuo taulut, Marjallakin kävin niitä jo ihastelemassa. Tosiaan, itse tuunaamalla saa monesta sisustusjutskusta edullisemman ja silti hyvännnäköisen.Kivaa pakkaspäivää! :)

 3. Anonymous
  16.2.2011 / 11:27

  >Kylla se kevat ihan pian on, pakkanen tippunut jo noin paljon!! :-DDDIhanan kimaltelevaa lunta! Rags

 4. Anonymous
  16.2.2011 / 11:34

  >Unohdin sanoa, etta natit taulut! Taidan varastaa idean… :-)Rags

 5. anne
  16.2.2011 / 11:49

  >Onnellisuus on elmäntapa, jatketaan samaan malliin.Hauska idea! Ja ihnania tekstejä :)ps. kyllä SE KEVÄT sieltä aikanaan saapuu, talvi vaan on ollut yllättävän pitkä.

 6. Minna-Enttirinteen Elämää
  16.2.2011 / 11:49

  >Upeen taulun oot tehny, kiitoksia hyvästä vinkistä!

 7. Sokrutin
  16.2.2011 / 11:53

  >Tää kuuluu suunnitelmiini, Marjalle thanks täältäkin suunnasta!! ;)

 8. Tickler
  16.2.2011 / 12:34

  >Kivoja tauluja! Ja mukavaa pakkaspäivää! Saa hyvällä omalla tunnolla vetää villasukat jalkaan, tehdä lämmintä tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja miettiä, milloin kevät oikeasti tuleekaan.Nautitaan näistäkin keleistä, niin osataan sitten arvostaa lämpimämpiäkin ilmoja :).

 9. -Heli-
  16.2.2011 / 14:07

  >Nättejä tauluja, kiva idea ja tosiaan halvalla saa :)

 10. Kirsikka...
  16.2.2011 / 14:19

  >kiva idea, kiitos!pitääkin kokeilla kun löytyy aikaa.raamejahan kotoa aina löytyy!ihana kevät-talvinen kuva!!!ihanaa keskiviikkoa

 11. Anonymous
  16.2.2011 / 16:07

  >Tosi kivoja =)Nyt tää lähtee tulostelemaan koko mustepatruunan tyhjäksi…Maiti

 12. Nanna
  16.2.2011 / 16:59

  >Tosi kiva idea! Ja itse tekemälä säästää kyllä niin monta euroa! :)

 13. S
  16.2.2011 / 17:29

  >Minna Karoliina: voi kauniisti kiitän sinua <3Maria: aivan, hitaasti mutta varmasti. nauttikaamme pakkaspäivistä lämpimissä kodeissame <3 :)). kiitos, kivaa päivänjatkoa Pirkanmaalle!!Rags: ideat on tehty varastettaviks ;). joo aattele mikä säänmuutos!! heti aamulla ku astuin ulos, ajattelin et nyt on kyllä pakkanen lauhtunu ;DDanne: kiitos Anne :)). joo ei se kevät oo koskaan vielä jättäny saapumatta ;). mä ainaki aion nauttia näistä pakkasistakin, muistelen näitä sitte kesällä ku tuskailen helteitä… :DMinna-Enttirinteen Elämää: voi kiitos Minna :)). kiva kuulla, pelkäsin jo pikkasen et onkohan turha postaus…Sokrutin: hih, kiva juttu :)

 14. S
  16.2.2011 / 17:40

  >Tickler: hei kiitti ja samoin! villasukat ja viltti, niistä on tämä(kin) ilta tehty!! ehkä myös takkatuli, joten kyllä, nautin näistä pakkasista ku saan olla sisällä :)). aivan ihanan eksoottisia nää meidän talvet :D. tiedän et kesähelteillä tuskailen ja ikävöin talvea, heh! taidan olla ainoa suomalainen…-Heli-: kiitti ja oon samaa mieltä :)Kirsikka: eipä mitään, mä kiitän Marjaa ku satuin näkemään nää ja tykästymään :)). kiitos, ihanaa keskiviikkoa Kirsikka!Maiti: voi hehe :D. ja kiitos sulle siitä toisestakin kommentista vanhaan postaukseen, oli aivan ihana <3Nanna: siis nimenomaan! kattelin T.S. Design -hintoja ja huh huh… satasta hipoo yks juliste, joten en taida tilata :/

 15. Anonymous
  16.2.2011 / 18:14

  >Kissaihmiselle vinkiksi, että Vallilan kevätmallistossa on aika hauska kissa-aiheinen kangas. Nimi tais olla Violino tai jotain sinne päin. Siinä kuitenkin valkoisella pohjalla juoksentelee mustia kissoja, paljon, paljon =))Maiti

 16. Hanna
  16.2.2011 / 19:40

  >Tosi kiva idea! Heti rupesin miettimään, että mihin meillä sopisi tuollainen! :)

 17. Anonymous
  16.2.2011 / 20:53

  >Kiva idea ja tyylikkään näköisen taulun olet tehnyt -sopii tosi kivasti teidän keittiöön! Musta-valkoisesta tuli mieleeni, että muistanko oikein, että jossain postauksessa teidän keittiön pöydällä oli valkoinen mariskooli? Jos näin oikein, mistä olet sellaisen löytänyt?-I-

 18. S
  16.2.2011 / 22:10

  >Maiti: oi kiitti vinkistä :). sehän vois olla hauska, vaikka tyynynpäällisiin :)).Hanna: hmm yläkerran aulaan, makkariin, tai eteisaulaan :)I: kiitos paljon :). on mulla valkoinen mariskooli, tai joku skooli.. Kärkkäiseltä oon sen ostanu eli ei Iittalan :)

 19. Niina
  16.2.2011 / 22:28

  >Tosi kiva idea! Ja vielä edullinen :) Kyllä se kevät sieltä tulee :) Päiväkin on pidentynyt jo niin, ettei aamun työmatkalla tarvitse käyttää pitkiä valoja :D

 20. Hanna
  16.2.2011 / 22:29

  >Noihan on tosi kivat! Pakkanen ja lumi kyllä sais jo riittää…

 21. Päm
  16.2.2011 / 23:29

  >Hauskoja tauluja saa todellakkin itse toteuttamalla :) Mietinkin, että mitenhän sopivat mustavalkoiset ruskeavalkoiseen sisustukseeni, mut kaippa niitä vois tulostaa ruskeana tekstinäkin :OKivaa pakkasviikon jatkoa!

 22. Lehdokki
  17.2.2011 / 00:17

  >Voi miten ihania! Mä ajattelin heti, että lastenhuoneisiin olis kiva tehdä tuollainen taulu, missä olis vaikka lapsen nimi ja syntymäaika… Ja mustekasetit tilaukseen samantien, kohta huutaa tyhjää ;D

 23. Marja
  17.2.2011 / 11:17

  >:D onpas hienoja! Ja ole hyvä vaan ideasta, ja kiitos Theresellekin :))Mulla loppui jo ensimmäinen mustepatruuna :) Mies varmaan itkee pian kun joka huoneessa on joku tekstitaulu :) Mutta kun niitä tosiaan on niin helppo tehdä! Mun pitääkin postata yhdestä uusimmasta :) Jos joskus ennättäisin… kauhee kiirus.

 24. S
  17.2.2011 / 11:33

  >Niina: edullinen todellakin :)). joo ihanan valoisaa alkaa olla, koko ajan enemmän ja enemmän <3Hanna: eikö :). joo varsinkin lumi sais riittää ja vois toi pakkanenkin laskea vaikka kymmeneen asteeseen…Päm: joo niin voi jos vaan on väritulostin :). jos ei oo, ni osta vaikka ruskeaa paperia, seki ois kiva :)). mukavaa viikonjatkoa sullekin <3.Lehdokki: joo sehän oiski kiva idea! :)) tai joku ihana lastenloru <3Marja: :) heh, meillä tulostin ei oo vielä valittanu. parikymmentä versiota taisin tulostaa :P. joo postaa ihmeessä uusimmasta!! tiiän, kiire ja muu elämä haittaa tätä kivaa harrastusta :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.