>Mustaa ja pinkkiä

>

Pieni ostosreissu paukkupakkasten keskellä piristi viikolla, vaikkakin autosta tyhjeni akku kesken kaiken ja jouduin soittaa lähes kaikille kännykän puhelinluettelon miespuolisille henkilöille ennen ku apu saapui :D. Nooh, loppu hyvin kaikki hyvin ja nyt on autossa uusi akku! Shoppailusaldo oli sitte hiukan suurempi tämän vuoksi, mut eikös sitä sanota et heräteostokset on niitä parhaita ostoksia hehhehee…

No löysin mä jotain kivaakin onneks, jotain minkä näkemisestä kotona nautin ♥.
Jyskistä mustia tabletteja (4 kpl 6 €).

Esim. lipaston päälle…

Sohvapöydälle…
Tai ruokapöydälle eri tavoin!

Hemtexissä hypistelin aivan ihanan pehmoisia, siis SUPERsoft, possunpunaisia pyyhkeitä! Meinasin jo ostaa, mut jätin sinne ku ei me nyt just pyyhkeitä lisää tarvita… Ei käsi- eikä kylpypyyhkeitä.
Sitä paitsi, suostuiskohan mies ees käyttään sitä vaaleanpunaista pyyhettä… Ehkä ei. Enkä mä ite välttämättä haluis nähdä hänen tulevan saunasta söpö vaaleanpunainen pyyhe lanteilla ;D.

Mut näitä pinkkejä tyynyjä en voinu vastustaa! Nämäkin löyty Jyskistä.

Tyynyjä oli useassa värissä, muistan nähneeni näitä mm. harmaina ja liloina.
Onkohan tää pinkki sit meidän tän kevään väri… ;)

Tyynyjen kaveriksi sopii hyvin tämä samansävyinen upea ruusu, jonka sain aiemmin äidiltäni:

Myöskin pinkki tulppaanikimppu sopis kokonaisuuteen. Ja muutama pinkki pöytäkynttilä :). Torkkupeittoa en tämänsävyisenä ostanut, koska niitä meillä on jo liikaakin. Täytyy eka hankkiutua muutamasta eroon ;).

Pinkkiä sunnuntaita!

Comments

 1. Hanna
  20.2.2011 / 10:35

  >Oho, sähän oot ihan villiksi heittäytynyt! :D Ihanasti kyllä sopii nuo pinkit tyynyt teille! Mustat tabletit on myös tosi kivat!Ja tosiaan, jotenkin mies pinkissä pyyhkeessä ei ole se houkuttelevin näky! :D

 2. Anonymous
  20.2.2011 / 10:48

  >Tosi kiva piristeväri tuo pinkki, sopii teille hyvin! Sulla tuntuu olevan pitkälti samanlainen värimaku kuin mulla :) Mun lempparehin kuuluu myös lisäksi vanha roosa. Oon hypistelly noita samaisia mustia tabletteja, mulla samanlainen vaaleanpunaisena kaitaliinana. Kiva idea tuo erilailla asettelu! Meillä kans mies ei ole kovin innoissaan vaaleanpunaisesta, mutta on tän kuuden yhdessäolovuoden aikana jo vähän karaistunut ;DMukavaa sunnuntaita teidän poppoolle!-I-

 3. Outi
  20.2.2011 / 11:03

  >Ihania löytöjä olet vaihteeksi tehnyt. Nuo tabletit on kyllä kivat. Ja ei tyynyissäkään vikaa.Mulla on tyyny mania. Musta tuntuu että jos vielä tuon yhdenkin koristetyynyn himaan, mut heitetään pihalle :)Sit kun mulla on se 200 neliöinen talo, joka paikassa on divaania,soffaa ja tuolia jotka hukkuu tyynyihin, hih.

 4. RUMBO
  20.2.2011 / 11:37

  >Mä ostin aikaa sitten samoja tabletteja, mietin niistä verhon tekoa.Kaunista pinkkiä.

 5. Anonymous
  20.2.2011 / 11:59

  >Ihana piristysruiske tuo pinkki! Ja nuo mustat tabletit on tosi mageet!! Niista on moneksi, kun voi asetella poydalle eri tavalla. :-)Rags

 6. Kris
  20.2.2011 / 12:11

  >tyylikästä, mustavalkonen ja pinkki iskee aina :)

 7. Päm
  20.2.2011 / 12:20

  >Oi miten ihanan pirtsakka kokonaisuus. Meitin tyttären huoneessa juuri noita värejä…mustaa, valkoista ja pinkkiä :)Ihanaa sunnuntain jatkoa…meitsi lähtee leipoo kakkupohjaa :)

 8. Johanna
  20.2.2011 / 12:35

  >Hienot ostokset, ihana pinkki väri, vaikken sitä itse juuri osaa käyttää. Meidän autosta jäätyi kytkin – onneksi oli mies enkä minä joka tienposkeen jäi, minen olis osannut tehdä mitään… :D

 9. Elämän Helmiä
  20.2.2011 / 12:39

  >Ihanan pirtsakan näköistä. Minulla oli joskus, ennen lapsia sisustus mustaa ja pinkkiä. Verhoista lähtien kaikki, ne käy jotenkin niin hyvin yhteen, kuin muidenkin värien kanssa kuten valkoisen.Nyt en osaisi ajatella pinkkiä meille, minulla on ollut turkoosi vaihe aika pitkään ja edelleen se alkaa nostaa päätään näin kevään tullessa. Vaalean sisustuksen piristävänä tekijänä se on kiva, talvella meillä on sit ruskeaa.-päivi-

 10. Anttis
  20.2.2011 / 12:59

  >Ihania ostoksia. Meillä muuten mies jostain syystä kerkeää aina napata juuri sen pinkin pyyhkeen käyttöönsä ja minulle jää valkoiset. Ihme otus! :D

 11. S
  20.2.2011 / 13:02

  >Hanna: no enkö, mitähän tää tarkoittaa ;D. jotenki se pinkki pyyhe vielä menettelis, EHKÄ, mut ei sellanen vaaleanpunainen=possunpunainen.. se on ihan totally nou-nou :D. ja kiitti :)I: kiitos ii :). joo kyllä meilläki sisustuksessa menee pinkki & vaaleanpunainen pieninä määrinä, mut en usko et mies suostuis vaaleanpunaisiin pyyhkeisiin tms. kerran yritin vaaleanpunaista kauluspaitaa: EI! kerran pelkkää vaaleanpunaista solmiota: EI! joten oon luovuttanu ja käytän sit vaaleanpunaista vaan ite :). kiitti!! ihanaa sunnuntaita teillekin!Outi: niin mustaki oli ihanat löydöt! hih, vai tyynymania :)). onneks joku on vielä pahempi ku minä! :DRUMBO: mä en ollu käyny aikoihin Jyskissä, siks ostin vasta nyt. tulis muuten aika kiva verho noista!Rags: oon niiiiiiin samaa mieltä ku sinä :)

 12. ~M~
  20.2.2011 / 13:06

  >Ei ole totta:) Minä tyhjensin meidän auton akun keskiviikkona ja mieheni eilen aamuna:D Onneksi naapuiri antoi mollemmilla kerroilla virtaa ja mielläkin on nyt uusi akku!:)

 13. S
  20.2.2011 / 13:09

  >Kris: jep, niin totta :)Päm: eikö :). ihana väriyhdistelmä teidän tyttären huoneessa, muistankin :). mukavaa sunnuntaita!! tää kärvistelee mahakivuissa :/Johanna: kiitos Johanna :). voih, onneks sit tosiaan oli mies liikkeellä etkä sinä :D.Elämän Helmiä Päivi: kiitti :). meilläkin oli viime kesänä sitä turkoosia, se on kyl mullekin ikisuosikki! nyt ajattelin et näin melkein keväällä jotain vähä erilaista, ehkä sit taas kesällä sitä turkoosia, saas nähdä :)Anttis: ahhahahhahahahha :DD. mut siinä on kyllä eroa, pinkillä ja vaaleanpunaisella nimittäin.. mäki ehkä suvaitsisin miehellä sen pinkin, mut possunpunainen vaaleanpunainen ei sopis :D

 14. mari
  20.2.2011 / 14:25

  >Onpas kivan näköset tabletit, oliko niitä muun värisiä? Meijän keittiön pöytä on tummanruskea, vaikka kyllähän siihenkin musta menis..

 15. Maiu
  20.2.2011 / 17:10

  >Ihanat tabletit!Laitoin blogiini tunnustuksen sinulle. Sinulle on ehkäpä jo sellaisia tullutkin aikaisemmin yllikyllin, että ei ole tarpeen eteenpäin jakaa uudelleen. Ilmoitan vaan että pidän blogistasi! :)

 16. Anonymous
  20.2.2011 / 17:34

  >aivan ihania löytöjä <3 minkä hintaiset olivat pinkit tyynyt?

 17. Nanna
  20.2.2011 / 17:43

  >Ohoh, aika yllättävä veto sulta tuo pinkki, mutta toimii! Sehän on pääasia! :)

 18. anna
  20.2.2011 / 19:12

  >pinkki ilahduttaa täällä meilläkin ;) itselläni muutamassa isossa lattialyhdyssä pinkit pöytäkynttilät ja sitten on jyskin pinkkejä koristetyynyjä ja pinkki torkkupeitto :) keittiössä sitten pinkki astiapyyhe ja kynttilä palaa pinkissä mariskoolissa ruokapöydällä. ihanan piristävä väri! ja sopii hyvin teidän kotiin :)

 19. Piiju
  20.2.2011 / 20:02

  >Ai että miten kiva tyynylöytö! Pinkki syrjäytti turkoosin:)) Arvaas, minulla on ne turkoosit tyynynpäälliset vieläkin kaapissa jemmassa. Mustavalkoisuus on ainakin vielä voitolla:D Että saas nähdä tuleeko meille erillistä kevätväriä..

 20. white flavours
  20.2.2011 / 23:12

  >Ihanan selkeä koti! Pinkki antaa kivasti potkua mustavalkoiseen sisustukseen.

 21. S
  21.2.2011 / 10:46

  >~M~: heh, akut menee kaupaks näillä pakkasilla! mä jäin autollani tankille, sit ku apu saapui ajoin suoraan autohuoltoon vaihdattaan uuden akun :). shoppailureissuni oli vaarassa!!!mari: ainakin liloja näkyi olevan. juu ruskeaan sopii kyllä musta :)Maiu: joo näinkin sen tunnustuksen ennen sun kommenttia, kiitos paljon ihana Maiu <3. tunnustuksista tulee aina niin hyvä mieli ja saa intoa bloggailla :)). mukavaa alkanutta viikkoa sulle!Anonyymi: pinkit tyynyt maksoi muistaakseni 22 euroa/2 kpl. yksinään oli jotain 14-15 euron paikkeilla :)Nanna: ai jaa oli vai :DD. hyvä et toimii!anna: oi ku kuulostaa hyvältä teidän sisustus :)). on kyllä todella piristävä väri ja kiitos!Piiju: joo ainakin nyt toistaiseksi, katotaan sit lähempänä kesää palaako turkoosi ;). ahaa, ehkäpä sullekin sit ku kesä alkaa lähestyä ni alkaa tehdä mieli jotain väriä.. hmm jäämme odottelemaan :D.white flavours: voi kiitos paljon, mukava kuulla :))

 22. ~M~
  21.2.2011 / 22:36

  >S,onneksi et kuitenkaan mihinkään risteykseen:D Meidän auto hyytyi ihan tähän kotipihaan:D Kivaa oli seisoa yli tunti pakkasessa odottamassa et saan virtaa siihen! Pakko myöntää,että luotan kyllä miehiin enemmän näissä autoasioissa,kun naisiin:)

 23. S
  22.2.2011 / 10:57

  >~M~: no niinpä!!! :D oli mullakin melko kylmä siinä odotella, mut onneks vieressä oli autokoulu, menin sinne lämmittelemään! joo ei mulle tullu kyllä mieleenkään alkaa kurkkiin sinne konepellin alle :DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.