>Teemat testissä!

>

Arvatkaa mitä ostin eilen!

Joo laskiaispullat :P
Mutta myös ensimmäiset Teemani!
Niitähän pähkäilin jokin aika sitten postauksessani Astiamietintöjä.

Ostin Iittalan valkoiset Teema-kupit ja lautaset (17 cm):

Ostin neljä kuppia ja neljä lautasta, näillä pääsee hyvin alkuun! Mietin nyt kaikessa rauhassa hankinko lisää Teema-osia ja jos hankin, niin mitä.
Ne helmenharmaat pikkukulhot ois kyllä kivat ja tarpeelliset :). Ja näitä kuppeja+lautasia vois olla kuudet tai kahdeksat, mut ne ehtii!

Nämä oli nyt tosi hyvään hintaan: 5,95 eur/kpl! Sekä kupit että lautaset.
Tarjous oli Minimanissa ja koski just näitä valkoisia kuppeja ja lautasia. Muistaakseni tarjous on voimassa vielä tänään!

Näissä on vaan se huono puoli, et haluan noiden i-merkkien pysyvän kiinni! Joten täytyy varmaan aina tiskata käsin… Ne merkit on mulle nimittäin näiden astioiden sielu :D. Säilytän ne aina kaikissa Iittalan tuotteissa, ehdottomasti!
Säilytättekö te?

Laskiaispullat on nyt herkuteltu lämpimän kaakaon kera! Tänä vuonnahan pääsiäinen on melko myöhään ja näin ollen myös laskiainen.
Laskiaistiistai osuu tällä kertaa naistenpäivälle, 8.3.!
Samana päivänä laskiaistiistai, naistenpäivä & mun synttäripäivän aatto; on siinä juhlaa kerrakseen ;D (mitenköhän mies selviää…).

Teeman rinnalla mua on alkanu kiinnostaan Arabian Koko-sarja. Ihania sävyjä ja muotoja!!!
Joko teiltä löytyy Koko-astioita ja minkävärisinä?
(Olipa hiukan poukkoileva postaus :P)

Comments

 1. O
  23.2.2011 / 20:49

  >Oon myös ruvennut keräämään valkoista Kokoa toiseksi astiastoksi ja oon tykästynyt siihen koko ajan enemmän(saattaa olla mahdollista että siitä tulee ykkönen ja syrjäyttää Pentikin Vanilja astiaston ihan vaan siks et se käy koko valkoiseen keittiöömme paremmin) :) Mut on sullakin kyll hienot uudet astiat ;)

 2. S
  24.2.2011 / 00:46

  >O: ahaa mukava kuulla et Koko on mieleen :)). meillä on ykkösastiastona se V&B:n New Wave, sitä ei kyl Teemat syrjäytä, vaikka ihania on nekin :)

 3. Anonymous
  25.2.2011 / 18:57

  >Mäkin oon aina miettiny tota et antaakohan ihmiset yleensä noiden tarrojen olla paikoillaan vai ottaako pois, itse yleensä lautasista otan mutta kaikista muista (juomalasit, mukit, viinilasit, kivituikut, aalto maljakot) annan olla paikallaan. Noi sun kisut on aivan ihania!!<3 Rakastan noita kissakuvia tässä sun blogissa:)

 4. Anonymous
  26.2.2011 / 10:37

  >Heipsan,Olen tässä jo jonkin aikaa seurannut ihanaa blogiasia ja kateellisena huokaillut ihanan talonne sisustusta :)Teemoista sen verran, että ensimmäiset valkoiset teemat olen saanut rippilahjaksi ( kröhöm… 15 vuotta sitten) ja kaikissa on vielä Iittalan tarrat kiinni, vaikka olen pessyt astianpesukoneessakin!-T-

 5. S
  26.2.2011 / 19:15

  >Anonyymi: juu niin minäkin annan, lähtevät sit ku lähtevät :). kiitos kisukehuista <3, niin ne on aivan ihania ja huippupersoonia :)). kiva et tykkäät heidän kuvista :). T: heippa! voih, älä ole kateellinen. kiitos ihanasta kommentistasi :). kiva kuulla et tarrat on pysyny noinkin kauan!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.