>Kalenteri Pariisista

>

Viime vuoden meillä oli käytössä tämä Pariisista ostamani kalenteri. Nyt en raaski nakata sitä roskiin, kivojen kuvien vuoksi…
Kuvia katellessa tulee mielikuva ihanasta pariisilaisesta katukahvilasta, jossa tuoksuu kahvi… Soi tyypillinen pariisilainen musiikki… Joku taiteilijasielu istuu yksin nurkkapöydässä kirjaansa uppoutuneena… Kauniisti pukeutuneita ihmisiä kävelee kadulla ohitse…
Mitä käyttöä te keksisitte näille kalenterikuville?
Mä en keksi muuta ku lempparikuvien kehystäminen… Mut en tiiä sopiiko meille mihinkään näin räikeet taulut :).

Tammikuu, helmikuu, maaliskuu…

Huhtikuu, toukokuu, kesäkuu…
Löysitkö oman lempparikuvasi?
Näistä ei varmasti kaikki pidä, just räikeytensä vuoksi.
Heinäkuu, elokuu, syyskuu…
Lokakuu, marraskuu, joulukuu.

Ihana sunnuntai, toivottavasti teilläkin, ja illan kruunaa vielä Pretty woman!
Leffaherkut oottaa jo kaapissa :P.
Oscar-gaalaa en jaksa valvoa, mut onneks sen voi laittaa nauhalle ja ihailla tai kauhistella pukuja vaikka huomenna :).
Meinaatteko te valvoa?
Ps. Alla toinen tämän päivän postaus.

Comments

 1. FanniAuroora
  27.2.2011 / 17:20

  >Ihania kuvia, lemppariksi nousi joulukuu. Saiskos siihen liimattua tämän vuoden kalenterin?? Sais hyötykäyttöön tänä vuonnakin!!!

 2. S
  27.2.2011 / 18:08

  >FanniAuroora: kiitos kiva kun jätit kommentin :). niin miksei, sillä tavoin sen vois hyötykäyttää :))

 3. Leena
  27.2.2011 / 19:31

  >Taulut on aina niin hankalia ripustettavia ja ne vaativat tilaa ympärilleen. Minä laittelen valokuvia ja muita kuvia nauhaan pyykkipojilla esim. verhotangosta riippumaan. Helppo poistaa, kun haluaa vaihtelua. Oi kun palasi elävästi mieleen Moulin Rougen tunnelma viime kesältä!!

 4. Johanna
  27.2.2011 / 20:04

  >Mulla on Pariisista samantyylin postikortteja, ihan käytämättömiä nyt… :( Tuo Chat Noir löytyy ainakin, ja aiemmassa asunnossa ne oli kehyksissä … vessan seinällä! :D

 5. Hanna
  27.2.2011 / 20:36

  >Tosi kivoja kuvia!Tee niistä pöytätabletteja! :) Etsi jostain käsiisi laminointikone ja laminoi kuvat läpinäkyvällä muovilla. Näin saat persoonallisia ja pyyhkimisen kestäviä tabletteja. :)

 6. S
  27.2.2011 / 21:07

  >Leena: joo totta. mäkään en innostu taulujen seinään kiinnittämisestä… tauluhyllyt on kivemmat, ku tauluja voi vaihdella siihen vaikka joka päivä, erikokoisetkin passaa hyvin :)Johanna: joo mullakin kävi mielessä et laittaisinko veskiin pari taulua :)). Hanna anto tossa loistavan idean et laminoida ne kuvat, sä voisit tehdä samoin sun korteille! saisit niistä vaikka lasinalusia :)). tai sit useampi kortti A4:lle ni saat tabletin :).Hanna: kiitos superideasta! tämä menee toteutukseen! :))

 7. Kirsikka...
  27.2.2011 / 23:11

  >minusta kaikki yhtä ihania….laittaisin kaikkiin raamit, ja samalle seinälle järjestykseen…….

 8. Anonymous
  28.2.2011 / 01:02

  >Vui kun nättejä! Mulle tuli mieleen samantapainen Pariisista ostettu juliste, jonka itse laitoin vaatekaapin seinälle. Juliste on seurannut kodista kotiin, aina vaatehuoneen/kaapin seinään tai oveen kiinnitettynä. Värikäs julisteeni ei ole nytkään rikkomassa muuten neutraalia sisustustamme, mutta muistuttaa minua joka kerta pukeutuessa Pariisin tyylikkäästä katukuvasta ja noista jo mainitsemistasi pikkukahviloista <3 tiiu

 9. S
  28.2.2011 / 10:54

  >Kirsikka: sellanen kollaasi ois kyllä ihana ja näyttävä! :)tiiu: voi sehän on kiva idea laittaa vaatehuoneeseen joku ihana kuva! täytyypä miettiä tuotakin :))

 10. Anonymous
  28.2.2011 / 11:10

  >Varmaan nayttaisi hyvalta kehystettyna jossain seinalla, piristeena valkoiselle! Sellainen ravakka juttu. :-)Mun lemppari on tietysti tuo Musta kissa. :-)Minulla on se julisteena, Pariisista ostettu ja odottaa myos kehystamista… Samoin muutama mustavalkoinen kortti, joita on reissuista kertynyt… Koskahan saisi aikaiseksi?!Rags

 11. S
  28.2.2011 / 11:48

  >Rags: totta! :) mullakin on useampi noita kissajulisteita, eri kokoisina ja Pariisista ostettuja :). en oo itekkää saanu aikaseks vielä kehystää, mut ehtiihän tuota ;)

 12. Lehdokki
  2.3.2011 / 15:33

  >Ihania! Mulla on myös tuo Tournee du Chat Noir. Edellisessä kodissa se oli yksi mun vessan tauluista (vessassa oli siis vain yksi taulu kerrallaan, mutta siihen oli monta vaihtoehtoa, mitä vaihtelin aina sen mukaan, minkäväriset pyyhkeet oli…tervettä????). Tuo taulu oli punaisten ja mustien pyyhkeiden kaveri :) Sullahan on sinne vessaan ainakin ne ihanat mustat pyyhkeet. Tuo pienempi Chat Noir sopis vaikka pikkukehyksissä vessaan silloin, kun on mustien pyyhkeiden vuoro… Ja isomman voit laminoida kissojen kuppien alle suojaksi ;)

 13. S
  2.3.2011 / 19:14

  >Lehdokki: kiva idea veskin tauluksi!! ajattelin et voisin laittaa ihan tasolle, seinään nojaamaan ku en halua seiniä rei'ittää (vieläkään) :D. ja joo-o, on tervettä vaihdella pyyhkeiden värin mukaan, pitäähän taulun ja pyyhkeiden mätsätä!! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.