>Sunnuntain herkkuhampurilaiset!

>

Eilen oli ihana aurinkoinen iltapäivä. Tein auringonpaisteen ja sunnuntain kunniaks herkkuhamppareita!
Kivan kesäiset lautasliinat pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön:

Terassiemme valmistumista ja kesäisiä grillausiltoja odotellessa… :)

Mun ja miehen omatekoisiksi lempparipihveiksi on muodostunu jauheliha-fetajuustopihvit. Sopii hyvin myös lihapulliksi.

Jos haluat kokeilla:
– 400 g jauhelihaa
– 2/3 purkkia fetajuustoa (lusikalla murennettuna)
– paahtoleivän murusia korvaamaan korppujauhot
– mausteet (oman maun mukaan):
* aromisuolaa
* sipulijauhetta
* valkosipulijauhetta

* rouhittua mustapippuria
* grillaus- ja yleismaustetta

Jauhelihataikina kylmään maustumaan puoleksi tunniksi ja sit paistohommiin!
Aivan älyttömän herkullisia pihvejä, oi oi <3.

Pihvin päälle raikas ananasrengas, lisukkeiksi ristikkoperunoita & tuoresalaattia:

Miehellä vielä näiden lisäksi runsaasti kebabkastiketta ja jalapeñoja:

Herkullista helmikuun viimeistä päivää!
:)

Niin ja jos haluat hyödyntää Decodeco.fi -verkkokaupan15 % alennusta, onnistuu se vielä tänään käyttämällä niinkin kivaa koodia kuin
ALLYOUNEEDISWHITE.

Shoppailuiloa!

Comments

 1. Jenni
  28.2.2011 / 10:32

  >Ai vitsi kun herkullisen näköstä! Pitääpä heti kokeilla noita pihvejä!

 2. Päm
  28.2.2011 / 10:32

  >Uijui…maistuis ;) Kokeiltava viimeistään kesällä grillissä :)Kivaa alkanutta viikkoa! :)

 3. LauraR.
  28.2.2011 / 10:34

  >Näyttääpä pihvit hyviltä, pitää varmaan kokeilla jossain vaiheessa. Tähän mennessä mä oon tehnyt jauhelihapihvit niin, että jauhelihan sekaan on kaadettu knorrin ranskalainen sipulikeittopussi ja se on ollut siinä.

 4. J
  28.2.2011 / 10:58

  >Oi oi ku näyttää herkulliselta! Täytyypä kokeilla tuota fetajuustoa jauhelihataikinaan. Mä oon aivan kauhee fetajuuston syöjä, aina salaatissa puoli purkkia fetaa :D Mun lempparia! Varsinkin se Pirkan salaattijuustokuutiot öljymarinaadissa, se on parasta :)

 5. Soile
  28.2.2011 / 11:11

  >Oi, kuin hienot annokset! Aivan kuin ravintolassa:) Alkoipa niin tekeen mieli hampurilaista, nam!

 6. S
  28.2.2011 / 13:20

  >Jenni: suosittelen kokeilemaan :))Päm: juuh, kesä onki kuule ihan pian! mukavaa viikkoa sinnekin :)LauraR.: kokeile ihmeessä! nuo on siks hyvät mulle ku en tykkää sipulipalasista, jauheena se menee (kohtuullisena määränä), mut ne palat tosiaan töks töks :)J: joo kokeilehan, varmasti tykkäät jos oot noin feta-juustofani :). mäki joskus käytän salaattijuustokuutioita noihin pihveihin! nehän onki aivan samanmakuista ku feta :PSoile: voi kiitos, wautsi näyttääkö ravintola-annoksilta, hih!! :))

 7. Mussu
  28.2.2011 / 13:59

  >Voi apua, ei pitäis lukea ja ennen kaikkea katsoa ruoka postauksia nälkäisenä. Just tulin jumpasta ja voisin tyhjentää koko jääkaapin. Sekä sun pihvi- että hamppari resepti menee kokeiluun vielä tällä viikolla, niin herkulliselta näyttää. Siis niin NAM. Kopsaan itselleni miehesi annoksesta noi jalapenot, kebabkastike on sentään liian "miehinen" mun makuun :) Kiitos herkullisesta postauksesta ja aurinkoa päivääsi :)

 8. Terhi
  28.2.2011 / 15:50

  >Mmmm, kylläpä herahti vesi kielelle – ihan pakko kokeilla pihvejä tuolla reseptillä! Nuo perunat on meidän suosikkeja!

 9. Anonymous
  28.2.2011 / 17:06

  >Tuli nälkä! saiskos ristikko potuista ohjeen myös =)

 10. Piiju
  28.2.2011 / 17:42

  >Ouuh, ei töiden jälkeen tuhannen nälkäisenä saisi katsella tällaisia herkkuhamppareiden kuvia;) Nyt syömään:D

 11. Niina
  28.2.2011 / 18:23

  >Grillauskesää odotellessa! NAM, mitkä hampparit! Otan kyllä tuon ohjeen talteen, kun on niin herrrkullisen näköisiä :D Ihanaa helmikuun viimeistä ja kohta alkavaa maaliskuuta! <3

 12. Johanna
  28.2.2011 / 18:51

  >Nälkä tuli näitä katellessa! :) Pitääpä kesällä grilliin kokeilla tätä reseptiä, silloin meilläkin aina omatekoisia hamppareita.

 13. Anonymous
  28.2.2011 / 19:39

  >Nuo ristikko perunat on tosi hyviä, löytyy kaupan pakastealtaasta – eiköstä ? ja hampurilainenkin näyttää todella hyvältä ja maukkaalta, pitää varmasti hiihtiksellä heti testailla! Herkkullisen näköinen annos – kyllä maistuisi minullekkin !-Terhi-

 14. Ansku
  28.2.2011 / 19:43

  >Voi hitsi, näyttää paaaljon paremmalta kuin yhdessäkään ravintolassa jossa olen syönyt hampurilaista :D

 15. Hanna
  28.2.2011 / 21:18

  >Tosi herkullisen näköisiä hampurilaisia! Arvaa vaan tuliko nälkä! Menee kyllä kokeiluun tuo sun jauhelihapihviresepti. En ookaan koskaan kokeillut fetaa lihapulliin, varmasti on hyvää!

 16. Marika
  28.2.2011 / 21:50

  >Mielettömän herkullisen näköistä! Täytyypä ehdottomasti itsekin kokeilla. Siis saako näitä ristikkoperunoita ostettua jostain kaupasta valmiina pakasteena? en ole nähnyt niitä muualla kuin ravintolassa ja ovat suurta herkkuani :) Toisaalta melkeinpä toivon ettei niitä saisi kaupasta, koska tiedä miten siinä käy jos hoksaan, että niitä saakin lähi-Siwasta ;)

 17. Hanna
  28.2.2011 / 21:59

  >Tämä fetahiiri laittaa reseptin "korvan taakse"!

 18. Maria
  28.2.2011 / 23:12

  >Okei, tuli nälkä. :)

 19. S
  28.2.2011 / 23:43

  >Mussu: voi kiva, et varmasti pety, niin hyvää tuo on, varsinki pihvit <3. heh, mä laitoin pihvin päälle pikkasen kebabkastiketta :P. kiitos sulle ihanasta kommentista ja mukavaa viikkoa!!Terhi: oi niinkö, kiva kuulla et herahti :). et varmasti pety reseptiin! :)Anonyymi: heh, toki saisit jos oisin ne ite tehny, mut ihan kaupan pakastealtaasta noita ristikkoperunoita löytyy (ainaki K-kauppojen). musta crisscuts-pussi :)Piiju: heh, voin kuvitella ettei ehkä se paras aika katella tällasia kuvia :DNiina: jep, sitä kyllä odotellaan!! mut pian se on :)). ota ohje talteen, on kyl kokeilemisen arvoiset piffit! ja kiitos, sitä samaa sulle Niina <3.Johanna: oi oi, kesä ja grillaus on kyllä aivan ihanaa aikaa <3. sitä odotellessa :PTerhi: kiitti Terhi, testaappa ja tuu kertoon tykkäsitkö :). juu pakastealtaasta löytyy ristikkoperunoita, ainaki K-kauppojen!Ansku: oi ihanko totta :D. mahtavaa kuulla, kiitti Ansku! ja tosi mukava kuulla susta pitkästä aikaa :))Hanna: kiitti ja voin arvata ;). kiva et sait vinkin, kerro sit ku oot joskus testannu et tykkäsitkö :).Marika: hihii :)). ja apua, nyt paljastan sulle et kyllä niitä saa pakasteena! Siwasta en tiedä, mut ainakin K-kaupoista saa (mustassa pussissa ristikkoperunat). Hanna: hih, kiva juttu et fetahiiri sai uuden reseptin :)Maria: :D I know the feeling…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.