>Omaa paikkaansa odottaen

>

Eräs tarkkasilmäinen blogini lukija huomasi eteispostauksessani jotain mustavalkoista lipaston päällä… Jotain sinne kuulumatonta, joka oli siellä vain väliaikaisesti :).
Oikeasti nämä kuuluu olohuoneeseen, mutta ei vielä.
Ostin nämä Pariisista (ehkä saattoi jo arvata ;)), jossa kävimme vain hetki ennen kuin kotimme rakentaminen alkoi. (Huomenna luvassa muutamia Pariisin matkakuvia muuten!)

Arvaatteko jo mitä nämä on?

No juomalasinaluset! :))
Tosi kivat mun mielestä ja tulee sopimaan paikalleen ihan loistavasti!
Nimittäin sohvapöydän päälle, sen uuden sohvapöydän. Jota oon jahkannu aivan käsittämättömän kauan nii et hävettää, mut vihdoin huomenna laitan sen tilaukseen!
Kuvia tulee heti ku saan ihanuuden kotiin! Sohvapöydän valmistaa sama yritys, joka on tehny myös meidän ruokapöydän ja eteisen lipaston. Valmistumista joudun odotella ainakin kuukauden, mut hyvää kannattaakin odottaa :).

Rentoa sunnuntaita teille ihanat!

( = holtiton värien käyttö jatkuu ;P)

 

Comments

 1. Hanna
  6.3.2011 / 11:14

  >Kivoja alustoja Pariisin kauniista rakennuksista. Vielä kun muistaisi käyttää, tai meillä on ainakin se ongelma ettei muisteta :)Aurinkoista sunnuntaita!

 2. Kirsikka...
  6.3.2011 / 11:49

  >onpa kauniit lasinaluset!ja kivanväriset!iloista laskiassunnuntaita!

 3. Hanna
  6.3.2011 / 12:03

  >Arvelinkin, että nuo ovat lasinalusia! Sopivat teille tosi kivasti!Ja hienoa, että saatte pian uuden sohvapöydän! Mieti sitä Ikean tilausta, jos haluat sieltä jotain ja ilmoittele. :)Aurinkoa sinne! <3

 4. Johanna
  6.3.2011 / 12:18

  >Onpas kivat ja nätit! Keltaista kevääseen siis noinkin isosti :D :D

 5. Päm
  6.3.2011 / 13:13

  >Voih kun joskus pääsis Pariisiin! Tosi kauniista kuvakulmista otetut kuvat alustoissa. Odottelemma Pariisin postaustasi :)Kivaa laskiaissunnuntaita! :)

 6. S
  6.3.2011 / 13:45

  >Hanna: mä oon hyvin muistanu käyttää, varmaan ku on ollu lasipöytä ni lasinalusten tarpeellisuuden muistaa helpommin ;).kiitos, aurinkoista sunnuntaita sullekin Hanna!Kirsikka: joo noita oli värillisinäkin, mut valinta oli helppo ottaa nää mustavalkoiset :). niin joo nyt on laskiaissunnuntai!! kiitos, samoin sulle :)).Hanna: juu niin mustakin sopii :). joo mä mietin, mut voi olla ettei mitään tarvi ku ei oo vielä tullu mieleen… tai siis ainahan kaikkee pikkujuttuja, mut ei mitään mitä pitäis oikeen tilata :). kiitos, aurinkoa sinnekin päin :).Johanna: eikö :). joo keltainen ei ihan oo mun lempivärejä :D. pääsiäisenä käytän kotona pikkusen, mut ei yleensä muuten :D.Päm: ai kiva kuulla, sinä se aina huomaat kuvakulmat :)). toivon että pääset jonain päivänä Pariisiin!! huomenissa kuvia luvassa, ei kovin laadukkaita kuvia mut kuitenkin :)kiitos samoin sulle Päm :)

 7. Anonymous
  8.3.2011 / 13:22

  >EEI OO TOTTA, mulla on nuo ihan samanlaiset! Kävin myöskin pariisissa ja ihastuin noihin ihan täysillä ja pakkohan ne oli ostaa! Mulla ne koristaa hyllyllä, en raaski käyttää tarkoitukseensa.. vielä ainakaan:)From paris with love;)

 8. S
  8.3.2011 / 14:00

  >Anonyymi: ee :) tosi hauska! nuo on kyllä nätit! saapa nähdä raaskinko itekään käyttää niitä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.