>Holtitonta värien käyttöä

>

Lauantaiset moikat puhtaalta tuoksuvasta kodistamme!
Ei se tulppaanimania ollukaan mun kohdalla ohi… Meinasin jo kaupassa tarttua keltaiseen tulppaanikimppuun, mut myyjä näki varmaan mun ilmeestä ettei ne ihan suosikkeja oo ja kävi takahuoneessa keikan. Toi lisää tulppaaneja, joista kaksi oli tämän värisiä:

Ne sai sit kodin meiltä, naturligtvis!
Kisutkin tykkäs, yhteen lehteen oli yön aikana ilmestyny muutama hampaanjälki…
Siis mitä tää lähestyvä kevät saakaan mussa aikaan!
Pinkkiä tuli pikkuriikkisen lisää…
Aluks oli nää Jyskistä ostamani tyynyt:
Sit pinkkejä tulppaaneja… Niin kauniita!
Ja sitten vielä tämä kynttilä, jonka oon saanu vuosikausia sitten veljeltäni (muistaakseni ystävänpäivälahjaksi). Veli tais olla kynttilän antaessaan 10-vuotias :). Kynttilä on kulkenu mukanani vuosikausia, kaikissa muutoissa, terkkuja vaan lahjan antajalle <3.
Et onhan tässä jo aika paljon pinkkiä! Yhdessä huoneessa! :D

Niin ja kesäksi laitan taas turkoosia, päätin :).
Sit ku poistan pinkin ja ennen ku laitan turkoosin, pidän jonku aikaa ei mitään tehostevärejä -kauden. Silloin on vaan valkoista, mustaa ja harmaata. Niin ja siivotessa löysin muutama kuukausi sitten ostamani shamppanjanväriset tyynynpäälliset. Ja heti muistin omistavani samanvärisen maljakonkin! Ne päätyy makkariin :)). Ja sit sen jälkeen tulee sitä turkoosia.
Aah, väriähkyä <3.

Comments

 1. Anonymous
  5.3.2011 / 11:06

  >Kivalta näyttää, edelleen :) Mä hipelöin myös noita tyynynpäällisiä Jyskissä, mutta ainakin vielä toistaiseksi jäivät sinne, vaikka niin herkullisen värisiä ovatkin :)Tää lähtee nyt kans tulppaaniostoksille.-Nanna

 2. LauraR.
  5.3.2011 / 11:13

  >Voi, mäkin haluan tulevaisuudessa tuollaisen kämpän, jonka saa helposti vaihtamaan ilmettä kun vaihtaa sohvantyynyjä yms. Tosin, mulle täysi valkoinen ei ehkä ole se yleisväri, varsinkin kun haluaisin sitten kalusteisiin tummaa puuta. Mutta onneksi mulla on aikaa tässä vielä kehitellä mitä sitten siltä omakotitaloltani joskus haluan :)

 3. Johanna
  5.3.2011 / 12:30

  >Hurrrrja väripläjäys :D :DTosi hyvältä näyttää kyllä pinkki valkoisen ja erisävyisten harmaiden kanssa!

 4. S
  5.3.2011 / 13:04

  >Nanna: kiitti :). toivottavasti ei yhtäkkiä ala näyttää rumalta :O. minkäsvärisiä tulppaaneja sinä ostit? :)LauraR.: jep, juuri siks mä valitsin nämä sävyt kotiini :). aivan, kannattaa rauhassa miettiä mitkä ne sävyt on omalla kohdalla! on tärkeää et ajatus ehtii muhia :).Johanna: no älä!! kauhistelin et mitäköhän mieskin sanoo mut ei se ees huomannu tuota kynttilää, murrr ;D.oon samaa mieltä :)

 5. Anonymous
  5.3.2011 / 14:49

  >Taas niin kaunista! Kuvasi on aina niin ihania. :-)Ihanan variset tulppaanit ja ihana tuo Aalto-vaasi. Mullakin on just tuo vari, ihana. (Tulikohan nyt jo sanottua tarpeeksi monta kertaa ihana….) Meidankin kisut tykkaisi tulppaaneista, mina vaan olen niin kauhea mami, etta yoksi ja kun lahdemme kotoa pois, tulppaanit lentaa korkeuksiin, kissojen ulottumattomiin… Joskus on unohtunut ja sitten niista ei ole jaljella oikein mitaan enaa. Mikahan niissa oikein viehattaa?? Mahtaa maistua hyvalle. :-DRags

 6. S
  5.3.2011 / 14:56

  >Rags: voi että, kiitos Rags <3. ihanasti sanottu :)). ihana on aika kiva sana, suosittu :D. se on vaan usein niin kuvaava :D. en ymmärrä mikä noissa tulppaaneissa niin kiinnostaa, ei ne kyllä voi hyvälle maistua, heh!ihanaa lauantaita!! :)

 7. Nanna
  5.3.2011 / 19:18

  >Hih, ihana otsikko! :) Sun postaukset on niin ihanan piristäviä! Hyvää viikonloppua! :)

 8. Hanna
  5.3.2011 / 19:23

  >Kivalta näyttää! Meilläkin on olkkarissa pilkahdus pinkkiä ja olen kyllä tykännyt niistä kovasti. Harmi vaan, että silkki tyynynpääliset ovat tulleet aikansa päähän. Pitäis jostain löytää uudet tilalle.

 9. anna
  5.3.2011 / 22:05

  >itselläni on aivan samat suunnitelmat! nyt on pinkkikausi ja kesäksi tulee turkoosia :) jos sitten ens vuoden keväällä pistäs vihreää, kun sekin on jotenkin pistänyt silmään tuolla kaupoissa kun on kierrellyt :)

 10. ~M~
  6.3.2011 / 02:26

  >Ihana sohva teillä:)

 11. Hanna
  6.3.2011 / 09:35

  >Kaunista ja ihanaa! :)Me tilattiin eilen sohva ja kaksi uutta nojatuolia! Sellaiset ruskeanharmaat, sopii meidän tapettiin. Oikeastaan aika paljon tapetin väriset, tummemmat vain. Saa nähdä, millaiset ne sitten lopulta on, kun ollaan totuttu harmaisiin kalusteisiin… :)

 12. Sokrutin
  6.3.2011 / 10:12

  >Pinkkii sopii teille hyvin. Minä ajattelin kaupassa pinkkejä tyynynpäällisiä ostaa varalle,mutta mukaan tarttui vaan keltaiset. En ole koskaan tykännyt keltaisesta. Pieninä määrinä tietyissä jutuissa se on nyt niin must.

 13. S
  6.3.2011 / 11:22

  >Nanna: voi ihana kuulla, kiitos sulle Nanna :)). aurinkoista sunnuntaita <3Hanna: kiitti Hanna! joo pinkki piristää kivasti :).anna: ai jaa, hih! mäki viime kesänä suunnittelin tälle tulevalle kesälle limeä, mut taas se turkoosi vei voiton ;).~M~: jaa kiitos, on se kyllä kiva :). Maskusta :).Hanna: kiitos paljon :)). oi kuulostaapa tosi hyvältä!! varmasti tosi kivat, mistä tilasitte? Sokrutin: kiitti, kiva kuulla :). heh, eikö oo hauska miten joskus joku väri yllättää! keltainen on aivan ku auringonvalo :))

 14. Anonymous
  6.3.2011 / 11:53

  >Juu, ei pelkoo, että yht´äkkiä rupeis rumalta näyttämään ;)Siis mä ostin punaisia tulppaaneita! Ei ollut jäljellä kuin niitä ja keltaisia. Kotiin päästyäni mietin, että miks ihmeessä mä noita punaisia otin, nehän on ku jouluna konsanaan ja nyt ei kyllä yhtään jouluta! Mä luin kyllä tuolta sun tulppaanivinkit, mutta saavat jäädä käyttämättä näiden kohdalla. Mitä nopeemmin kuolevat, sen parempi ;) Että ei muuta kun uusia tulppaaneita metsästämään :)Mukavaa sunnuntaita!-Nanna

 15. Hanna
  6.3.2011 / 12:05

  >Maskusta tilattiin. :)

 16. S
  6.3.2011 / 13:38

  >Nanna: voi ku oot hauska :DD. ne sun tulppaanit on nyt sit varmaan jotain extrasuperpitkäikäisiä, vaikka et edes aio kovasti vaivaa nähdä niiden säilymisen eteen :D.aurinkoista sunnuntaita sinnekin suuntaan! :)Hanna: ok :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.