>Villeroy & Boch -tarjous!

>

Ja nimenomaan koskien tätä New Wave -astiastoa, jota moni teistä lukijoistakin on mm. täällä blogissani ihastellut :).

Nyt tämän setin saa Kodin Ykkösestä melko muikeaan hintaan :P, kiitti vinkistä Hanna!
Vois olla hyvä hetki alkaa keräämään, jos tykkää :).
Tarjouksessa on myös tämä 33cm x 24cm lautanen!

Villeroy&Boch, New Wave lautanen 33x24cm

Huom. Oulun seutu!
Jättäkää jotain mullekin ku pääsen paikalle vasta parin päivän päästä OK?
:P

Ps. Alla Pariisi-postaus!

Comments

 1. J
  7.3.2011 / 16:08

  >Ihania kuvia tuolla Pariisi postauksessa! Oi pääsispä sinne..ehkä joskus viiden vuoden päästä :)Mä huomasin kans kodin1 sivuilta ton tarjouksen ja tekis niiiin mieli ostaa :)

 2. Hanna
  7.3.2011 / 17:19

  >Olepas hyvä! :)

 3. Saila
  7.3.2011 / 17:33

  >Just tässä alan pakkailla muksuja autoon, joskos kävis kattoon juuri nuita astioita! Niin montakos sulle pitikään jättää? ;) Nuo on kyllä niin hienot, että mielellään ottasin vaikka kahelletoista hengelle!

 4. Nanna
  7.3.2011 / 19:01

  >Kiitos vinkistä! :) Tosin näin kun sitä netissä mainostaa, niin ne taitaa kadota aika nopeasti.. :)

 5. Jane
  7.3.2011 / 21:20

  >Tuo on kyllä kaunis astiasto! Tätä oli muuten tarjouksessa HobbyHallissakin, jos muistan oikein. Siellä taitaa olla nyt jotkut Hobbalot menossa :) En kyllä tiedä astiaston normaalihintoja niin en tiedä, kuinka hyvä tarjous se siellä on :)

 6. Malia
  7.3.2011 / 21:55

  >Olipas ihana tuo Pariisi-postaus, tuli omat matkamuistot elävästi mieleen.Kävin Soilen blogissa katselemassa keittiöt läpi ja äänestin sinun kaunista keittiötäsi :)

 7. Linda
  8.3.2011 / 00:00

  >Joo hyvä kun sanoit, saatampa käydä ykkösessä! :)

 8. S
  8.3.2011 / 00:01

  >J: kiva et tykkäsit! kyllä sä vielä sinne pääset :))Sini: hei kiitti Sini tiedosta :). täytyypä tutustua tuohon vaihtoehtoon vähän enemmän!Hanna: :)Saila: toivon et jätit ny ainaki pari kuppia ja lautasta mulle :D.Nanna: hmm… tosin tarjous on voimassa 13.3. asti, joten tavaran on riitettävä sinne asti. eri asia jos ois lukenu et "tarjous voimassa niin kauan kun tavaraa riittää" tms. joten peukut pystyyn :DJane: joo Sini tuossa jo vinkkaski HobbyHallista, kiitos teille molemmille! harkitsen kumpaakin vaihtoehtoa :)). Malia: heippa! kiva et tykkäsit :). ja voi sydämellinen kiitos äänestäsi! ja kehustasi! olin niiiin iloinen ku äsken näin miten paljon ääniä kertynyt, huikeeta! :)

 9. S
  8.3.2011 / 00:06

  >Linda: hih, kiva :))

 10. Anonymous
  8.3.2011 / 14:26

  >NUO ASTIATEI MITENKÄÄN KÄYTÄNNÖLLISETHIENOSTELUA VARTEN

 11. S
  8.3.2011 / 16:59

  >Anonyymi: no höpönlöpö! kuka sitä nyt astioilla hienostelis :D. omalta kohdaltani voin sanoa sen, etten tosiaan ostais astioita vaan niiden ulkonäön perusteella, kyllä niiden täytyy kestää käyttöä ja nämä kestää ja ON käytännölliset. mut hyvä jos et tykkää ni meille muille jää enemmän :P

 12. Kähmäräpälä
  9.3.2011 / 23:45

  >Kiitos vinkistä! Mä olen pidemmän aikaa pohtinut uuden astiaston hankkimista (tai siis keräämistä, en ihan ajatellut ostaa paukauttaa sarjallista kerralla…). Arkiastiasto on kuosissa, mutta haluaisin jotkut vähän "paremmat", ei jokapäiväiset käyttöastiat ja tuo New Wave täyttää kriteerit erinomaisesti – selkeälinjaista, valkoista ja mielenkiintoisesti muotoiltua :) . Menee vakavasti harkintaan, ja pikaiseen sellaiseen…

 13. S
  10.3.2011 / 09:13

  >Kähmäräpälä: voi ku kiva et oli hyötyä vinkkauksesta! ite rohmusin noita eilen Kodin Ykkösestä :P. ja kyllä minäkin oon tuota sarjaa nyt nelisen vuotta keräillyt, ei tosiaan mikään kertaostos tuo astiasto :D. meilläkin tuo on nimenomaan se vähän parempi astiasto, joka ei oo päivittäisessä käytössä. muuten ne speciaalihetket ei tunnu mitenkään speciaaleilta jos astiatki on ihan arkiset :). oon täysin samaa mieltä sun kans noista kriteereistä :)).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.