>Miracles DO happen!

>

Kattokaa vaikka!
Kissa + lampaantalja = mahdoton yhtälö.
Muistatteko esim. tämän evvk-kuvan?
Ennen…

… ja pari kuukautta jälkeen!
En tiiä kuinka iso rooli tässä oli Soihdulla, mut näin kuitenki tapahtu!
Kaikista erikoisinta on se, et tän teki nuorempi kisuneiti, joka on niin äijää, niin äijää… Mitä kovempi alusta nukkua, sen parempi! Sitä mieltä on tää miusku!
Huomenna ois luvassa kuvia ostoksistani :P.
Mukavaa päivää kaikille!
Ps. Täällä sataa lunta…
Edit.
Tapahtui juuri äsken:
Toinenkin kisu! Kyllä nyt on lampaantaljat suosiossa!

Comments

 1. Anonymous
  11.3.2011 / 10:47

  >Mistäs sitäkin tietää, kuinka monat kertaa aiemmin neiti on jo tuossa taljalla tyytyväisenä maannut, kun kukaan ei ole ollut näkemässä? Ei vaan äijämäisyydeltään ole halunnut myöntää, miten kiva siinä on lököillä ;D Ennen kuin ite seuraavassa kuvassa mainitsit Soihdun, ajattelin, että neiti ymmärtää design:in päälle ja nyt kelpaa taljakin, kun on noin hieno lamppu vieressä ;)Tuo toinen tuolla taustalla tekee joitain, mistä meidän neidit saa heti huutia -istuu keittiön pöydällä! :)Kyllä kisut vaan on niin ihania <3 Rapsut teidänkin pikkuisille!-I-

 2. S
  11.3.2011 / 10:52

  >I: totta, ei sitä tiiäkkää! olin kyllä pudottaa silmäni ku toinen makoili taljalla :D. siis kyllä nuo meilläkin hätistellään (useimmiten) pois pöydältä, mut siitä ei oo mitään hyötyä!! joten tultiin miehen kaa siihen tulokseen ettei jakseta monta kertaa päivässä komentaa samasta asiasta, pyyhitään sitte pöytiä mieluummin useammin :D. mut sillon ku ihmiset on pöydän ääressä, tietävät et pöydälle ei oo asiaa!

 3. Anonymous
  11.3.2011 / 11:05

  >Kisutpa on ruvennu pehmoileen:) Kyllä noilla kelpaa kölliä… T.Aikku

 4. Anonymous
  11.3.2011 / 11:13

  >Meillakin kissat hyppii poydilla ja tasoilla, ihan turha niita on komentaa kun sinne menevat kumminkin. Sitten vaan pyyhitaan tasoja jatkuvasti. Toki kun syodaan, he eivat saa poydalla olla. Tai ehka joskus ihan reunalla… :-DDDDKyllahan sita Soihtua pitaa vahtia. :-)Meidan toinen kissa ei mene lampaantaljalle, toinen silloin talloin, nyt viime aikoina se on ollut taas suosiossa. Heilla muutenkin on sellaisia kausia, etta kun joku juttu on "uusi" tai "in", niin siina sitten nukutaan, kunnes kyllastytaan ja siirrytaan uuteen paikkaan. Sitten kun toinen kisu keksii, etta tamahan on kiva paikka lohoilla, niin toinen tietysti perassa omimassa sita itselleen… :-DKylla nuo teidan lapsukaiset on niin suloisia! <3Rags

 5. Anonymous
  11.3.2011 / 11:18

  >Voih, toinenkin vielä uskaltautui taljalle :) Joo, kyllähän tuo kisujen komentaminen on vähän sama kuin hakkais päätä seinään ;) tekevät kuitenkin juuri niin kuin itse haluavat. Meillä toinen tottelee herkemmin, toinen taas on oikea jäärä! :)-I-

 6. ★ Tö Sihteeri ★
  11.3.2011 / 11:20

  >Meillä kissat rakastaa kanssa taljoja. Kaikkeen pitää vaan totutella pikkuhiljaa ja sitten niitä ei saa kirveelläkkään irti :)

 7. Hanna
  11.3.2011 / 11:30

  >Hih, hauskoja! :D Ihana tuo kuva missä toinen nukkuu taljalla ja toinen istuu tyynesti pöydällä. :DEt arvaa, miten ne tulppaanit meillä kiinnostikaan kissoja! Herra T yritti käydä pariin kertaan niitä syömässä, mutta aina ajoin sen pois pöydältä. Koko päivän se malttoi istua tuolilla pöydän vieressä ja eiköhän se silloin iskenyt tulppaaneihin, kun olin suihkussa!! :D

 8. Esmeralda
  11.3.2011 / 11:31

  >Meidänkin kissa rakastaa taljoja. Ensimmäistä kertaa taljaan tutustuessaan tosin tappoi ja raateli tovin taljaa, ennen kuin saattoi alkaa nukkumaan sen päällä. :/ :)

 9. Paula
  11.3.2011 / 11:39

  >Voi miten herttasia kuvia! Kyllä on sulosia nämä sinun kissat :) Ja ovat selvästi tulleet mamiinsa, kun ymmärtävät sisustuksen ja desingnin päälle!Meillä vanhempi koira, Töpö tyttönen, etsii aina kaikkein parhaimmat nukkumapaikat, jos lattialle on tippunut tyyny, viltti tms, aivan varmasti Töpö on siellä nukkumassa. Iltasinkin, kun ottaa päiväpeiton pois sängystä, niin tämä tyttöhän menee heti valottamaan isin tai äitin tyynyn.. Ja sehän on maailman tylsintä, kun sitten häädetään siitä pois :P Toinen sitten taas, Kamu poika, saattaa mennä nukkumaan esim. muovipussin, puita täynnä olevan puunkantokassin tai vaikka kirjojen päälle. Se on muka niin äijä, että kelpaa mikä paikka vaan :DVoi että, miten paljon iloa noista karvaystävistä onkaan!

 10. S
  11.3.2011 / 11:43

  >Aikku: no eikö vain :D. hauskoja! ennen taljaa kartettiin viimiseen asti!Rags: hahaa ku naurattaa toi "ehkä joskus ihan reunalla" :D. myönnän et niin meilläki jos ei oo vieraita :D. muutama pvä sitte vanhempi kisu hyppäs niiiin varovasti aivan pöydän reunalle ku syötiin iltapalaa :D. näytti ihan siltä et "näättehän, oon ihan nätisti tässä reunalla, niin reunalla et melkeen putoan, saanhan jäädä tähän näin.." :DDmikä pakkomielle niissä pöydissä on, en tajua!!meillä on tähän asti kartettu taljoja, nyt yhtäkkiä molemmat käyny kerran makoilemassa :D. tai en tietty tiiä mitä puuhaavat ku ei olla kotona.. ja nuo kausipaikat on tuttuja täälläkin! nuoremmalla oli muutaman vkon ajan sellanen kausitapa et aamuruuan jälkeen piti mennä aina olkkarin ikkunan eteen istumaan ja tähystelemään omalle pihalle. siinä patsasteltiin niin kauan et alko unettaan ja sit sohvalle maate. nyt hänellä on sellanen kausitapa et aamuruuan jälkeen suoraan meidän sänkyyn nukkuun :D. siellä se on nytki! vanhempi nukkuu omassa sängyssään masu täynnä <3. oho, tulipa multa tekstiä :D.minkävärisiä teidän kisut muuten on?I: joo molempien piti käydä makoilemassa :D. meillä kans vanhempi tottelee helposti, mut nuorempi on aivan jästipää. komentelulla ei oo siihen neitiin yhtään mitään vaikutusta. joskus ku joudun hieman karjasta ni se vaan siristää silmiä :D. se pyörittää tätä huushollia; se vie ja me muut vikistään :D.niin ja unohdin aiemmin lähettää terkut teidänkin kisuille!Tö Sihteeri: meillä nuo ennen kartto taljoja viimiseen asti, mut nyt yllättäen iskeny joku taljabuumi :D. saapa nähä kuinka kauan buumi kestää ;).

 11. S
  11.3.2011 / 11:53

  >Hanna: miten tuo sun nimimerkki on tommonen, ootko sama Hanna :D. herra T:stä tunnistin :)). joo just siitä kuvasta näkee kellä täällä on valta :DD. voi herra T :DDD. kyllä oli sinnikäs!!! se niiiiin näki hetkensä tulleen :D.Esmeralda: ai ku hauska teidän kissa :DD. meilläki nuorempi kerran mäikkäs taljan kans, puri ja töni tassuilla. varmisti ettei se enää elä :D.Paula: voi kiitos, ihana et tykkäät heistä <3. hih, hauskoja tapoja teidän koirilla :)). minkärotuisia he ovat? meillä nuorempi kisu tulee usein mun tyynylle aamuyöstä… muutaman kerran oon heränny pää patjalla ja kissa tyynyllä :D.siis todellakin niistä on iloa, aivan valtavasti joka ikinen päivä <3

 12. Niina
  11.3.2011 / 11:54

  >Ihanat kisuneidit joutuvat luovuttamaan-kyllä se talja vaan on niin pehmeä! :D

 13. Marika
  11.3.2011 / 12:29

  >Voih miten ihania:) Kyllä tuolla taljalla kelpaa kölliä. Huvittavaa kyllä miten ensin oikein kierretään uudet jutut kaukaa. Ja kappas vaan kun sitten huomataankin, että hei täähän on ihan hyvä juttu, niin sitten mennään ihan muina miehinä uuden jutun kimppuun ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut ja ollaan ihan, että ainahan mä tästä olen tykännyt, mitä te siellä oikein tuijotatte ;)

 14. Anonymous
  11.3.2011 / 13:23

  >Kausitapa onkin hyva sana! Meidan toisella kissalla on nyt menossa sellainen tapa, etta han jaksaa aamulla olla 20 min hereilla ja sitten pitaa paasta takaisin sankyyn nukkumaan. Ja on nyt keksinyt, etta mun tyynyn paalla tai tyynyjen valissa on hyva nukkua. (Han aina pitaa huolen siita, etta aamiainen tulee joka aamu samaan aikaan, tai ehka han vaan ajattelee meita, taytyy herattaa ettei myohastyta toista.) :-DJoo ja meilla myos se lampaantalja piti ensin "tappaa". Kunhan muistan niin laitan sulle meidan tytoista kuvan!Rags

 15. Onnen Omenia
  11.3.2011 / 13:54

  >Kissat tuntuu olevan joskus vähän hitaasti lämpiäviä… Meillä talja on ollut tosi kovalla käytöllä kissalla jo monta vuotta. varsinkin talvella nukkuu aina joko sen päällä tai takan päällä. Meillä kissa "polkee" kynsillä taljaa aina 10 min ennen kuin siihen voi asettua nukkumaan ;)

 16. Päm
  11.3.2011 / 13:54

  >Siiiis hei daa! Onks teil taas kissa pöydällä :DDDDDDDDDDD Meillä oli kisu 18 vuotta ja se oli grafiitinharmaa ja sen nimi oli Rambo ja kun se avas suunsa se sanoi vaan: "Määää", siis niinkuin lammas….oliskohan se tykänny tosta lampaantaljasta :) No mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan….ymmärsivät hyvän päälle =))Kivaa alkavaa viikonloppua!

 17. S
  11.3.2011 / 14:40

  >Niina: joo näköjään sitä ei voinukaan vastustaa :DMarika: joo just tollasta on niitten toiminta :D. niin hassuja otuksia! mua niin naurattaa ku yhtäkkiä molemmat kävi viikon sisällä kerran makoilemassa taljalla eikä sitä ennen oo voineet, vaikka monta kuukautta täällä ollaan asuttu :DRags: tyynyt ja tyynyjen välit on täälläki hitti, huoh… onneks meidän kisut ei herätä aamuisin ruuan takia, pakko koputtaa heti puuta!!! ja voi että mua naurattaa, siis kaikki kisut ajattelee taljoista samalla tavoin –> taljan rökitys homma nro 1. kissat on muuten niin viisaita eläimiä ni sit joku talja höynäyttää niitä :D.voi joo laitahan kuvaa tulemaan :)).Onnen Omenia: :D se polkeminenki on niin hauskaa kateltavaa, meillä vaan vanhempi harrastaa sitä.. yleensä poljetaan mun vaatteita tai torkkupeittoja nenu märkänä! oisivatpa nämä meidänki kisut hokanneet taljan edut niillä kovilla pakkasilla eikä nyt ku on plussakelit ;DPäm: joo siis daa taas!!! :D OMG!oon muuten tullu siihen johtopäätökseen et siks mulla on niin hyvä vastustuskykykin, kisujen ansiota siis :D. :DD Rambo yritti varmaan sillä vihjata et vähä kylmä, talja ois jees… mitähän meidän nuorempi neiti yrittää vihjata ku se sanoo aina "miuu, miuuu" hmm.. kiitos, viikonloppuja sinnekin :))

 18. Sokrutin
  11.3.2011 / 15:58

  >I-h-a-n-a kisu!!! Hih tuli ihan hymy huulille. Hyvän tuulen postaus. Enkä lakkaa ihastelemasta tuota Soihtua. Ostopäätös on jo tehty, sit syksymmällä varmaan on pakko saada :)Mukavaa viikonloppua sinulle!

 19. FanniAuroora
  11.3.2011 / 16:42

  >Kyllä sitä voi näköjään kovempikin "äijä" vaan pehmoilla =) Mukavaa viikonloppua!

 20. S
  11.3.2011 / 21:35

  >Sokrutin: voi miten mukava kuulla että tää sai hymyn huulille :)). jee kiva että teillekin tulee Soihtu, et varmasti kadu sen hankintaa!kiitos paljon, sullekin mukavaa viikonloppua :).FanniAuroora: joo näköjään voi :D. kiitos paljon, samoin sinulle!

 21. Anonymous
  11.3.2011 / 23:29

  >Ihanat kissat teillä!!<3 Kyllä tuossa kelpaa pötkötellä!:)Piia

 22. Hanna
  12.3.2011 / 09:13

  >Nimimerkki oli siks tuollainen, kun kirjoitin tänne mieheni koneella (omalla koneella se johto-ongelma…) ja en jaksanut kirjautua uudelleen googletiliin…

 23. Paula
  12.3.2011 / 10:20

  >Meidän ystävät on rodultaan Tiibetinspanieleita. :) Minä herään usein yöllä siihen, että Töpö puskee päällä minua pois omalta tyynyltä :D Ja jos se onnistuu vallottamaan sen, niin enhän minä sitä siitä raaski poiskaan ajaa, niin suloisen näkösesti siihen pötkähtää. Tulkoon vaikka sitten äitin niskat kipeiksi! :D

 24. S
  12.3.2011 / 17:55

  >Piia: voi kiitos Piia, niin ne onki ihania :)Hanna: niin aivan, ok :)Paula: joo kyllä ne vaan osaa näyttää suloisilta et saavat oman tahtonsa läpi :D

 25. Anonymous
  13.3.2011 / 01:23

  >Voi taas noita ihania kissoja! Rupes ihan naurattamaan :) Kyllähän sitä nyt vois itekin kierähtää lampaantaljalle pötköttelemään ;D-Tinsku

 26. S
  13.3.2011 / 16:44

  >Tinsku: hih, kiitos sulle ihanasta kommentistasi :))

 27. tiksuli
  27.4.2011 / 15:46

  >Ihana blogi, ihana koti ja isona plussana on IHANAT KISUT! :) Ai että mä rakastan katsoa näitä postauksia ja noita vallattoman suloisia otuksia :) Täälläkin on kaksi poitsua, jotka rakastavat kaikkea enemmän ja vähemmän pehmoista, suuressa suosiossa on ikivanha, mutta hyvin pehmoinen lampaantalja ! :) Kommentoin hieman vanhempaa postausta, koska sattumalta löysin tän blogin ja jäin ihan koukkuun! :) Jatka ehdottomasti noin pirteällä ja suloisella tavalla kirjottamista, ite en uskalla blogia (ainakaan vielä) tehdä, mutta aktiivisesti seurailen :) Ihanaa kesän odottelua sinne, Jyväskylän suunnalla ainakin jo pienenpieniä kukkasia on havaittavissa ja ISOJA kimalaisia :)

 28. S
  27.4.2011 / 16:08

  >tiksuli: ihana KOMMENTTI!!! kiitos paljon sulle, tuli niin hyvä ja iloinen mieli ku luin sen :)). kiva et löysit tiesi tänne blogiin, lämpimästi tervetuloa :).ja kiitos, ihanaa kesänodotusta sulle myös, tää on nyt parasta aikaa ku alkaa olla jo niin lämmintä! rapsutuksia teidän pojille :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.