>Synttäripäivän shoppailusaldo

>

Moni on jo ostoksista kysellytkin, nyt teidän odotus palkitaan! 

Tällaisen ostin, ensimmäiseni:

Pieni Vitriini :)
Se säilyttää kivasti esim. parit arkikorvikset ja -sormukset:

Aion vielä ostaa isomman Vitriinin, siinä voin säilyttää vaikka arkikaulakoruja ja -rannekoruja.

Villeroy & Bochin New Wave -astiastoni sai reissulla täydennystä!

Kahvikupit & lautaset sekä kulhot…

Ja pari tällaista lautasta: (ruokalautasina mulla on se neliön mallinen)
Keittiöaiheella jatkuu vielä…

Nämä ihanat Casa-keittiöpyyhkeet nappasin heti kärryyn: (4,99 €/2 kpl)

Sitten pari tällaista aivan ihanaa Villa Stockmann -valokuvakehystä:
Laitan niihin joko mustavalkoiset valokuvat tai sitten jotain ihanaa pinkkiä tai turkoosia… Jää nähtäväksi :).

Käsipyyhkeiksi nämä ihanan raikkaat mustavalkoiset Casa Stockmann -pyyhkeet:

Sit ostin vielä tämän:

Toisen Karlssonin kelloni, Daisyn. Kellon halkaisija on 50 cm eli ei mistään aivan pikkuruisimmasta päästä :). Nyt onki pähkäileminen, mistä se löytää paikkansa, vaihtoehtoja tuntuu riittävän…
Ehdotuksia otetaan vastaan!

Kokeile tätä:
Aika kiva juttu et shoppailupäivä osui synttäripäiväksi. Sain kivan osan näistä ostoksista lahjaksi! Kiitos vielä hirmuisesti lahjoittajille <3.

Viettäkäämme leppoisa lauantai!

Comments

 1. Lehdokki
  12.3.2011 / 10:04

  >Ihania! Toi olis voinut olla suoraan mun ostoslista myös :) Tosi kivoja, laadukkaita ja aikaakestäviä juttuja. Tykkään!!

 2. Nanna
  12.3.2011 / 10:05

  >Ihania shoppailuja! :) Mäkin ihastuin noihin keittiöpyyhkeisiin ja ajattelin jo ostaa ne, mutta sitten totesin että niitä pyyhkeitä taitaa olla tarpeeks kaapissa muutenkin. :) Myös tuo Vitriini on ihana!

 3. Anonymous
  12.3.2011 / 10:55

  >Ihania ostoksia, mulle ois kelvannu kaikki :) Mullakin on toi pieni vitriini, pinkkinä vaan, ja isona kirkas, jossa puinen pohja. Onko muuten tuo ruokailuhuoneen kellokin Karlssonia? Tiedätkö, onko vielä valikoimissa?Mukavaa viikonloppua, -I-

 4. Johanna
  12.3.2011 / 10:57

  >Oi, minä niin tykkään tuosta New Wavesta!Ja nuo kehykset… Nam.

 5. Niina
  12.3.2011 / 11:24

  >Ihanat ostokset! Tykkäsin varsinkin tuosta vitriinistä ja noista kehyksistä :) Oi, kuinka odotan keväällä koittavaa Oulun reissua!!! Meinattiin mennä juhlistamaan hääpäivää sinne :) Oikein ihanaa ja aurinkoista lauantaita sullekin <3

 6. Hanna
  12.3.2011 / 11:43

  >Ihania ostoksia! Erityisesti valokuvakehykset ja kello ovat mun mieleeni! Oonkin miettinyt, että mitä noissa vitriineissä on tarkoitus pitää, nyt selvisi yksi käyttötarkoitus! :)

 7. Anu
  12.3.2011 / 14:37

  >Tuo pieni kirkas vitriini on niin ihana. Itse sain sen Iittalan verkkokaupasta 8 eurolla ja säilytän siellä kaulakoruani ja korvakorujani jotai käytän joka päivä. On ihana laittaa ne sinne pikku rasiaan illalla ja ottaa ne sieltä käyttöön taas aamulla :)

 8. anne
  12.3.2011 / 15:14

  >Tuolla shoppailu määrällä sitä jaksaa taas itkästi etiäppäin, ihania valintoja.

 9. Elluu
  12.3.2011 / 15:47

  >ihania ostoksia! nuo astiat ovat niin kauniit ja erinlaiset :)

 10. S
  12.3.2011 / 18:00

  >Lehdokki: oi että, tosi mukava kuulla :))!Nanna: joo kyllä meiltäki muutama keittiöpyyhe löytyy, mut toisaalta ne on niin kovassa käytössä päivittäin et uskalsin ostaa :PI: juu on tuo ruokailutilan kellokin Karlssonin, en valitettavasti tiedä saako sitä vielä jostain. oon nimittäin ostanu ton Pariisista. kiitos, sullekin mukavaa viikonloppua toivottelen :)).Johanna: kiva et tykkäät :)! mäki oon sitä mieltä et helppo tykätä :D.Hanna: ahaa nyt heräs mielenkiinto, meen heti kurkkaamaan :)).

 11. S
  12.3.2011 / 18:08

  >Niina: voi kiitos Niina <3. oi onko teillä mones hääpäivä tulossa? me taidetaan talvilomalla lähteä kans Ouluun, tuli kutsua ;)Hanna: kiva kuulla, varsinkin et kellosta tykätään :). mihin laittaisit sen meillä? joo mä luin kerran jostain et joku säilyttää Vitriinissä korvatulppia (yöpöydällä), kiva idea sekin. minä ku tarvin tulppia lähes joka yö :)). korut säilyy kivasti ku eivät pölyty!Anu: joo se on kyllä tosi kaunis, haluan vielä sen isomman :). oi miten sait kahdeksalla eurolla tuon?? :Oanne: no niinpä!!! nyt ajattelinki sit panostaa tarpeettomien tavaroiden myyntiin, kivasti oon niitä saanukki jo huutonettiin laitettua :). Elluu: kiitti kommentistasi :). nuo astiat on niiiiin ihania, en kyllästy niihin ikinä!!

 12. Onnen Omenia
  12.3.2011 / 18:35

  >Moi, postauksesi innoittamana kävin minäkin äsken kodin 1: sellä pyörittelemässä noita vitriinejä, mutta vielä jäi kauppaan. Jos synttärilahjaks ensi kuussa…

 13. Anu
  12.3.2011 / 18:45

  >Se sattui olemaan jossain tarjouksessa yhden päivän ajan. En tiedä oliko virhe vai mikä mutta äkkiä sen tilasimme poikaystäväni kanssa kun huomasimme allennetun hinnan :)

 14. S
  12.3.2011 / 19:17

  >Onnen Omenia: moi! synttärilahjaks ilman muuta! :) voi oispa meilläkin täällä Kodin Ykkönen et vois käydä vaikka päivittäin siellä :D.Anu: no ohhoh! onneks tilasit, erittäin kannattava kauppa! kerro heti jos näät samanmoisen tarjouksen ni ostan toisenkin :)).

 15. Piiju
  12.3.2011 / 19:40

  >Huikea shoppailusaldo, tosi ihania juttuja:)) Vitriini on vaan niin kaunis, itsekin haikailen kirkkaan isomman vitriinin perään;) Ja nyt pitää ihan vielä kysäistä, että kävitkö siis täällä Oulussa shoppailemassa:)?

 16. Anonymous
  12.3.2011 / 19:47

  >ihania ostoksia kaikki.kisuista oli taas niin ihania kuvia.oikein ihanaa viikonlopun jatkoa teille .on ollut tosi kaunis synttäri päivä ilma tänään.

 17. kirsi
  12.3.2011 / 20:12

  >Ihan kivoja ostoksia….varsinkin toi kello on aika nami :)

 18. S
  12.3.2011 / 21:04

  >Piiju: hih, eikö :)). juu minäkin aion vielä sen isomman hankkia, jonain päivänä! jep, Oulussa kävin! :) sinne on täältä niin sopiva matka et jaksaa päiväreissuja tehdä!Anonyymi: kiva että jätit kommentin Ansku! oli kyllä ihana ilma tänään, toivotaan et huomennakin! ja kiitos, mukavaa viikonloppua teidänkin poppoolle :)kirsi: eikö eikö ;). kiva että jätit kommenttia!

 19. Anonymous
  12.3.2011 / 21:25

  >Heippa, kirjoitat mukavasti,iloisesti ja kevyesti, Kerrassaan mukavaa luettavaa.Kissa-postaukset ovat kivaa luettavaa, vaikka itse olenkin enemmän koira-ihmisiä. Teillä on kaunis koti, myös minä pidän valkoisesta erittäin paljon. Kivaa kevään jatkoa!mari

 20. Päm
  12.3.2011 / 21:30

  >Vitriinit on tosi yksinkertaisen kauniita ja pyyhkeet ihan just sun kodin näköiset. Todella ihanan syndepäivän shoppailukierroksen teit :) Kellosta en niin pidä, mutta teille kyllä täys nappi :)Kivaa lauantai jatkoa! :)

 21. S
  12.3.2011 / 21:40

  >mari: oi mikä ihana kommentti, lämmin kiitos Mari <3. tuli niin hyvä mieli, luin miehellekin kommenttisi :D. ihana kuulla et on mukavaa luettavaa!ja kiva myös et tykkäät kisupostauksista :)). niitä tulee varmasti joka viikko! mukavaa kevään odotusta sullekin!Päm: joo niin on! ja kuule pämi kyllä mä sun pään vielä ton kellon suhteen käännän :Dkiits, lauantait sinnekki!

 22. Anonymous
  12.3.2011 / 22:34

  >moi mie seuraan sun blogii ain silleen joskus.mut tosimakeita JUTTUJA IHANIA KISUJA SUL . MONI MIES EI NIITÄ HYVÅKSY.MUT MEILLÄ KYLL. HOSYT

 23. jjoossu
  12.3.2011 / 23:08

  >kerroppas sitä huutonetin linkkiä, toiselle tarpeeton voi olla toiselle tarpeellinen ! :)

 24. Anonymous
  13.3.2011 / 02:40

  >Heippa! Löysin sattumalta blogiisi ja jäin heti ihastelemaan aivan ihania kuvia kodistanne! Todella hyvällä maulla sisustettu ja kaunis koti! Itseäni miellyttää myös musta-valkoinen sisustus kovasti ja odotankin innolla kesällä alkavaa omakotitaloremonttiamme, blogistasi sain paljon uusia ideoita ;)Jään innolla odottelemaan uusia juttuja :)-Tiina-

 25. Niina
  13.3.2011 / 11:26

  >Kuudes hääpäivä on tulossa ja sokkarilla oli niin kiva hotellipakettitarjous, että en millään malttais oottaa :) Sit pääsee Stockalle ja White Maisoniin!

 26. S
  13.3.2011 / 16:53

  >Anonyymi: moi tosi kiva et seuraat joskus :)). kiitos paljon kehuista, myös kisuja koskien! ku tavattiin miehen kans, tein heti selväks et minä ja kisuliininen (vanhempi) tulemme yhdessä paketissa :D. nyt mies ja tämä kisuliininen on erottamattomia, olivat oikeestaan ensi tapaamisestaan lähtien! en muutenkaan ymmärrä miehiä, jotka ei pidä kissoista. luulenkin sen olevan lähinnä äijämäistä isottelua… ku sellaiset ihmiset vaan asuis jonkin aikaa kisujen kans, niiden sydämet sulais <3. tosin osaltaan se johtuu varmasti siitä kollien ruikkimisesta auton päälle, onhan se toki kurjaa se kollikissan pissan haju, oiski hyvä leikkauttaa kissat :)jjoossu: heh, harkitsen asiaa :D. en nyt innostu huutonetin ja blogin sekoittamisesta, tietysti voisin blogin kautta kaupata joskus jotain… :)Tiina: heippa Tiina! voi miten mahtavaa kuulla tämmöistä, kiitos sulle niin paljon! huippua et oot saanu täältä uusia ideoita :). tsemppiä teidän rempalle ja harkitsehan jos sit sen valmistuttua lähettäisit mulle kuvia kodistanne: lukijan kotona -postaussarjaan! :))Niina: oi ihanaa :)). jaa millanen tarjous oli?? kiinnostus heräs!

 27. atronii
  7.10.2011 / 11:03

  >Casa-pyyhkeitä olen nähnyt mainostettavan ilmaisjakelulehdessä Vantaan Retail Parkin mainoksessa, mutta itse en ole ehtinyt sinne.

 28. S
  7.10.2011 / 18:52

  >atronii: meillä on tälläkin hetkellä ne Casa-pyyhkeet käytössä :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.