>Kaunis koti

>

Löysin koneeni ns. haavekansiosta nämä ihanat kuvat ja oli pakko tuoda ne tänne blogiinkin muistiin! Muistaakseni oon nähny nämä Alvhemin sivulla joskus (saa korjata jos oon väärässä).
Aivan u-p-e-a!!!
Vanhoissa taloissa & asunnoissa mua kiehtoo aina tollanen puulattia yhdistettynä moderneihin kalusteisiin, se tehoo aina!
Altaan yläpuolelle kaipaisin kyllä kaappitilaa, kaipaisitteko te?
Hurmaavia vastakohtia!

Eipä sitten muuta kuin mukavaa maanantaita!

Niin onhan täällä arvonta käynnissä, jos et oo vielä huomannu :)).
(Linkki oikeassa sivupalkissa.)

Comments

 1. Pieni Lintu
  14.3.2011 / 12:36

  >Tosi ihanat noi lattiat näissä kuvissa. :)Selviskö SE juttu? :) Olen utelias..poistit vai?

 2. Marja
  14.3.2011 / 12:40

  >I-h-a-n-a! Ei yllättäne, että muhun kolahtaa täysin… mulla ei vaan ole tuota ekaa kuvaa kansiossa ollutkaan – nyt on, kiitos siitä! Siinä on just sitä ideaa mitä meidän keittiörempalta haen – siis tuo valkoinen kaappiseinä missä keskellä kodinkoneet… ihana. Ja sama, mua kiehtoo myös juuri tuo yhdistelmä – puulattia ja modernimmat kalusteet.. uhuuh. Mulla just suunnitelmissa josko ens la maalaisin tyttöjen huoneen lattian valkoiseksi?!Ja joo, pakko tuon on Alvhemista olla :) Naapurimaasta varmaan anyway kun esillä Leilan keittokirja :)) Mukavaa maanantaita!

 3. Johanna
  14.3.2011 / 12:57

  >Ruotsissahan ei tunneta kuivauskaappia "ollenkaan"!! Ehkä se on syy kaappien puuttumiseen. Työskentelen keittiömyyjänä laivakaupungissa, ja olen usemman kerran myynyt Ruotsissa asuville kuivauskaapin.On meillä Suomessa jokin paremmin kuin saapurimaassa ;)

 4. Jonna
  14.3.2011 / 13:02

  >Hei, Mulla olisi lukijantoiveena, että voisitko esitellä (edes vähän vilauttaa?) teidän vaatesäilystänne? :D Onko teillä vaatekaapit vai vaatehuone? Olemme taloa rakentamassa jo melko loppusuoralla ja erityisesti kiinnostaisi ne hyllyratkaisut, että miten te ootte sijoittaneet niitä erilaisia hyllyjä/kori/tanko ratkaisuja eri vaatteille :) Mahdollisuuksia on niin monia, niin olisi kiva kuulla jonkun oma mielipide, että miten ne käytännössä toimii:)

 5. Sanna-Riikka
  14.3.2011 / 13:08

  >No niin kyllä on! Noi puulattiat on hienot! Tykkään kanssa!

 6. Äitee
  14.3.2011 / 13:11

  >Kaunista. Kaapit olisi kivat, mutta kiva noinkin. Eli ehkä en kaipaisi niitä.

 7. S
  14.3.2011 / 13:39

  >Pieni Lintu: voi eikö! laitoin sulle sähköpostia :)Marja: joo tuo eka kuva on ehkä just paras kuva, kiva että sait sen! aivan ihanuutta tuo keittiö <3. joo puulattia kivasti lämmittää kokonaisuutta, mut se sopii vaan vanhoihin, ei esim. meille :).voi kerroppa sitte jos maalaat lattian, tulis kyllä hieno! ja kiitos samoin!Johanna: aivan! joo jotenki sitä ite kyllä kaipaa sen kaapin siihen, tuntuu et muuten kaikki kerääntyis altaaseen tai tohon tasolle :)Jonna: moi :). kiitos toiveesta, vaikka heti tulikin mieleen et o-ou :D. meillä on vaatehuone, ei mikään kovin kaunis. ainoa paikka tässä talossa mitä ei oo sisustettu :D. mutta voin luvata nyt näin julkisesti et ainakin vilautan vaatehuonetta! (sitä on aiemminkin pyydetty) voin yrittää postata aiheesta kahden viikon sisällä, toiv. ei tuu liian myöhään :). tsemppiä teille loppusuoralle!!! :))Sanna-Riikka: eikö vain :) huokuu ihanaa tunnelmaa!Äitee: niin, tuohon keittiöön sopii paremmin noin et ilman kaappeja, mut jos ajattelen asuvani tuolla, ni varmasti niitä kaappeja kaipaisin. tai ehkä seki on ainoastaan totuttelua vaativa seikka, pitäis kokea :)

 8. J
  14.3.2011 / 13:58

  >Apua kaikkia ihania juttuja täällä!! uusia ostoksia ja tunnelmakuvia:) Harmi et poreamme hajos, joko ootte saanu sen kuntoon? Mikä tuo sun yks postaus on mikä ei aukea? En oo kerenny käymään täällä ku lapset sairastu..Mä kans tykkään tuosta talon lattiasta, aivan unelma! Mukavaa maanantaita sinnekin :)

 9. Anonymous
  14.3.2011 / 14:52

  >Ihanan avaran ja valoisan nakoinen asunto. Sailytystilaa nayttaa olevan keittiossa aika paljon, mutta jos asunto olisi minun, haluaisin tasojen ylapuolelle ehdottomasti jotain. Nyt nayttaa jotenkin orvolta. Mutta siis muuten tosi kaunista! Ja lattia on ihana! :-)Rags

 10. S
  14.3.2011 / 15:14

  >J: ei oo vielä amme kunnossa ku huoltomies ei oo käyny… toiv. pian! joo tuo lattia on kyllä kaunis ja kiitos :))Rags: eikö ookki! toisaalta voi olla kyllä et hiukan paljaalta näyttää noin, mut sit taas siinä on osa sen viehätyksestä :).

 11. -Heli-
  14.3.2011 / 18:22

  >Näyttääpä kyllä hyvältä :)

 12. Jane
  14.3.2011 / 18:55

  >Tuossa on paljon sitä, mitä mä haluan meidän keittiöön. Just tuollaiset vetimettömät valkoiset laatikot, musta taso – sellainen moderni mutta kuitenkin vanhahtava :) Ihana :)

 13. Anonymous
  14.3.2011 / 19:46

  >Munkin mielestä raskas lattia kaipaisi seurakseen yläkaappeja. Muuten tosi kivan näköinen keittiö.-kaisu

 14. Sanna
  14.3.2011 / 20:28

  >Mikä se sinua harmitti? :)Mullakin on tuo keittiö haavekansioissa :)

 15. Piiju
  14.3.2011 / 21:13

  >Ooh vau mikä keittiö! Modernit kalusteet ja puulattia, hyvin uppoaa myös meikäläiseen:D

 16. Rose
  14.3.2011 / 22:40

  >Pakko toistella muiden sanoja, mutta tuo lattia on kyllä niin upea.

 17. Saila
  14.3.2011 / 23:26

  >Minuunki uppoo kyllä ihan täysin, tuossa ois se mun keittiö. Ja en tiedä olenko jotenki outo mutta en kaipais ollenkaa mitää yläkaappeja. Mun siskolla on ollu pian 10 vuotta keittiö täysin ilman yläkaappeja ja kuivauskaappia (mun sys on melko svedu muutenki;)) ja tuona aikana olen ehtiny melko moneen otteeseen itekki huseerata siinä köökissä ja ikinä ei oo käyny mieleen et sieltä puuttus jotain. Liesituulettimen vaihtasin tosta keittiöstä johonki tyylikkäämpään mut muuten ois passar bra för mej! :D

 18. S
  15.3.2011 / 01:36

  >Heli: kyllä :)Jane: tuosta näyttää kyllä moni tykkäävän :). enkä ihmettele!kaisu: niin, mä oon jo ihan kahden vaiheilla, toisaalta joo ja toisaalta ei :)). Sanna: harmittaa huijaavat ihmiset! viimeisin esimerkki se keittiöäänestys! reilu peli sen pitäis olla… laitoin sulle muuten sähköpostia :)Piiju: no eikö! tosi vau :DRose: heh, hauska nähdä kuinka moni siitä tykkääkään :)).Saila: et oo outo :). mäki aattelin et kyllä se voi olla ihan totutteluaki se et tarviiko niitä yläkaappeja, varmasti siis tottuis siihen ettei niitä ole. mä en kiinnittäny mitään huomiota tuohon liesituulettimeen, nyt vasta ku sanoit :D

 19. mapela
  15.3.2011 / 08:22

  >Aivan ihana keittiö <3 Tuo näyttää niin upealta että opettelisin varmaankin elämään ilman kuivauskaappia… =D

 20. S
  15.3.2011 / 10:07

  >mapela: heh, ymmärrän ;). niiiiin kaunis keittiö on kyllä!!

 21. Anonymous
  15.3.2011 / 13:43

  >seuraan ruotsalaisia ja tanskalaisia sisustusblogeja ja jotankin särmää niistä löytyy mitä me suomalaiset ei olla hoksattu sisustamisen suhteen…..kodikkuus,hauskuus,lämpö,persoonallisuus…niinkuin kuvistakin näkee.ruotsalaisissa keittiöissä on kuivausteline

 22. S
  15.3.2011 / 13:52

  >Anonyymi: no seuraat sä näköjään tätäki. ja toi on vaan sun mielipide. tuokin koti vois helposti olla suomalaisen kodin, ei siinä mikään viittaa ruotsalaisuuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.