>Birthday bubble bath

>

Kun palasin keskiviikkoiselta synttärishoppailureissultani, mies oli järjestänyt kotiin kivoja ylläreitä!
Oli mm. sydämenmuotoinen synttärikakku, jota herkuteltiin ja elämä oli niin ihanaa:

Oli tykötarpeita kylpyhetkeä varten ja oi että miten ihanalta elämä tuntuikaan:

(Onnittelukortin kohdalla kysyin toiveikkaana, tarkoittaako se et meille otetaan kolmas kisu. EI kuulemma tarkoita, pyh!
;D
Kortti kyllä antaa ymmärtää niin vai mitä…)

Synttäripäivän kruunas ihanan rentouttava kylpyhetki poreammeessa valkoviiniä ja kaakaovadelmatryffeleitä nauttien. Elämä oli niiiiiiiiin ihanaa!

VAI
tapahtuiko kaikki sittenkin näin:
Ihanasta sydänkakusta palasta leikatessani kaadoin kyynärpäälläni miehen mulle kattaman täyden juomalasin lattialle, se särkyi ja sirpaleita ja sitä juomaa oli lattia (ja tuolikin) tulvillaan… Samassa rytäkässä Magisso-kakkulapio raottui ja tiputti osan kakunpalasta pöydälle. Siinä imuroidessa ja mopatessa ja pyyhkiessä meni tovi…
Myöhemmin illalla valmistelin kylpyhetkeni kaikessa rauhassa, otin huomioon pienimmätkin yksityiskohdat… Kun kaikki oli valmista, oli kylpynautinto enää napinpainalluksen päässä. Napista poreet päälle! Oi miten ihanaa ja rentouttavaa!

Kunnes poreet jo kahden minuutin päästä sammui itsestään, tuli täysin hiljaista.
Poreammeen oikosulku! 
–> Kylpyhetki ilman poreita.
Also known as, normi bubble bath. 
Seuraavana aamuna soitto poreammeen myyjälle.
Siitä alkoi huoltomiehen odottaminen…

Anyways,
on naisen elämä aikasta ihanaa!
;)

Shoppailua & bubble batheja! Poreilla tai ilman, ei niin väliä!

Tänään on tämän ihanan viikon viimeinen päivä ja se päättyy Sex and the Cityn parissa.
Onhan se jo nähty, mut pitäähän se nyt nähdä taas!
:)

Comments

 1. Mia -Willa Oliviasta
  13.3.2011 / 10:11

  >Anteeksi ihan hirveesti, mutta en voi olla nauramatta ;)Noinhan se normielämä menee, ainakin meillä!Eräällä tuttavallani on tapa, että hän kertoo asioista vain hyvät puolet (eihän heidän elämässä saa olla mitään huonoa). Kerran hänen miehensä alkoi korjailemaan vaimon mielestä niin ihanasti mennyttä matkaansa. Loppujen lopuksi kävi ilmi, että heillä oli kaikki mennyt pieleen. Monet naurut ollaan siitäkin saatu:)Ne on niitä elämän "ihania" juttuja, jotka muistaa myöhemmin hymyissä suin -vaikka ei ehkä tapahtuma hetkellä.

 2. Anonymous
  13.3.2011 / 10:59

  >Voi ei, mikä tuuri!! Mut hei, ajatus kuitenkin on tärkein! Ja kyllä melkein ton kortin perusteella vois jo olettaa, että uus kisu ois tulossa ;D Jostain syystä mäkin saan aina kisuaiheisia kortteja…:)-I-

 3. Sabuska
  13.3.2011 / 11:04

  >Ihanalta kuulostaa, poreilla tai ilman anyway, minäkin olen askeleen lähempänä omaia poreita ;-) Toi kolmas kissa ajatus täälläkin nostelee välillä päätään..Meidän Hertta on tarkoitus kasvattajan toimesta astuttaa ja sitten on kyllä vaikea paikka jos sieltä joku yli söpis tulee:-)Onnea synttärisankarille tosin jälkijunassa.

 4. suvi m
  13.3.2011 / 11:05

  >Hauska postaus! Ihana synttäripäivä sinulla on ollut joka tapauksessa. :)Kunpa minäkin pääsisin jo kylpemään…

 5. Nanna
  13.3.2011 / 11:16

  >Heh, tuo on sitten kai sitä elämää! Harvoin se menee niin kuin elokuvissa! :P Söpö muuten tuo kisu, sopisi hyvin sen sun lampaantaljan päälle, hih. :)

 6. Hanna
  13.3.2011 / 11:22

  >Oi että! Siis oliko sun mies ostanut sulle tuon lehdenkin ja tryffeleitä?! Täydellistä! :) Näyttää niin ihanalta nuo kylpy- ja viinikuvat! <3 Kylläpä sulla oli ihana synttäripäivä! :)

 7. Sanna
  13.3.2011 / 11:27

  >Pisti naurattamaan kyyneleet silmissä, vaikka sulla ei varmaan silloin naurattanu :D

 8. Niina
  13.3.2011 / 11:29

  >Voi, kuinka hyvin osaat kirjoittaa!!! Kaikenlaisia kommelluksia voi sattua, mutta onneksi osaat suhtautua asiaan huumorilla :D Ihanankuuloinen synttäripäivä sulla silti ollut! <3 Oma synttäripäivä on parin viikon päästä :) Ihanaa sunnuntain jatkoa! Ja tottakai Sex and the City katsotaan tänään :D

 9. Anonymous
  13.3.2011 / 11:54

  >Onneksi oli sentaan viinia sita huoltomiesta odotellessa.. :-D Ihanan kuuloinen synttaripaiva ja ilta, ilman poreita tai ei. Kuvista nakyy kaunis tunnelma. Ja kyllahan tuo kortti vahan niin kuin meinais sita, etta kolmas kisu olisi teille tulossa… Minakin haaveilen kolmannesta, mutta asialle ei viela olla tehty mitaan. Mies on kylla nayttanyt jo vihreaa valoa, mutta…Aivan huippuihania ostoksia olet tehnyt!! Mulle kelpais nuo kaikki. Makin olen haaveillut vitriinista, joku paiva sen kylla ostan! :-)Ihanaista sunnuntaipaivaa!RagsPS. Laitan sen kuvan sulle piakkoin!

 10. FanniAuroora
  13.3.2011 / 12:03

  >Ihana synttäri-ilta, hih, vaikka ei mennytkään ihan kuin elokuvissa, se oon juurikin sitä tosi elämää=)

 11. Päm
  13.3.2011 / 12:40

  >Voi ei S! Kaikki kuulosti niin täydelliseltä ja sit puhkasit kuplan ja palasin maan pinnalle ajatuksissani täydellisestä illastasi :DD No mut kuitenkin pääsit lillumaan ihanaan kylpyyn :)Kivaa sunnuntaita…meitsi lähtee tänään Ikeaan soffa ostoksille =))

 12. Carlina
  13.3.2011 / 15:21

  >Niin tai näin, aivan ihana synttäri sinulla on ollut! Ja tuo korttihan on nyt ilman muuta lupaus uudesta kisusta; niin minäkin yritin pari vuotta sitten kun sain yorkshireterrierikortin mieheltä – neuvotteluja toisesta yorkista käydään tosin vieläkin… ;)

 13. S
  13.3.2011 / 17:02

  >Mia: ei mitään anteeks pyydettävää :D. turha niitä asioita on kaunistella, oon sitä mieltä! noloo on sitte ku totuus paljastuu, kuten tuttavillasi :)I: joo aattele mikä säkä, just tuona iltana! :D juu kisukortteja satelee aina mullekin :))Sabuska: ai jaa! tuleeko teillekin poreamme :)joo siis teidänhän on pakko ottaa Hertan pennuista itellenne AINAKIN yks, sanomattakin selvää ;D. sitte ei Hertta-mammakaan niin masennu :).ja kiitos onnitteluista!suvi m: oli kyllä ihanat synttärit :)). kyllä sä pian pääset!!Nanna: jep tää on sitä tosielämää tää :Dno eikö ookki ihana kisulainen, aivan ihana pikkupirpana jonka mielelläni laittaisin taljan päälle paapimaan <3 :DHanna: :) joo mies oli ostanu kakun, viinin ja lehden. tryffelit sain ystävältäni. oli kiva kylpy vaikkei porekylpy ollukkaa :D

 14. S
  13.3.2011 / 17:33

  >Sanna: kiva et nauratti :D. ei kyllä naurattanu sinä iltana, ei… ei ees seuraavana mut sitä seuraavana pysty jo nauraan :DNiina: voi, kiva et oot tuota mieltä :)). huumori auttaa lähes aina ;). kiitos, ihanaa sunnuntaita sinnekin suuntaan!Rags: no niin siis mustakin!! miks ostaa tollanen kortti kissakuumeiselle :D. voi ottakaa äkkiä kolmas ku mieheski on suostuvainen, meillä ei mies anna lupaa kolmannelle :/. tää toinen kattimatti ku otettiin (vanhempi kisuhan mulla oli jo ku miehen kaa tavattii) ni siinäkin sain suostutella aika hyvän aikaa :). mies sillon sano et aina ku meille otetaan kissa ni hän ostaa auton; nyt on yhteensä kolme autoo (yks tosin mun) ja kaks moottoripyörää. et kolmas kisu on siinä pientä vai mitä ;D!ja kiitti, sullekin ihanaa sunnuntaita!FanniAuroora: jep näin on, todellakin tosielämää! :DPäm: arvaa vaan puhkesko mun kupla siellä kahden minuutin poreissa :D.kiitos, sunnuntaita sinnekin! ihanaa et pääsit Ikeaan!Carlina: joo niin oli :). heh, meillä käytiin toisen kisun ottamisesta neuvotteluja, sillon jo tehtiin mulle selväks et kolmatta ei tuu, ei sitte millään. heti ku alan siitä puhua, mut keskeytetään EI, EI VARMASTI TUU KOLMATTA. ymmärrän kyllä osittain ku meidän nuorempi neiti on "astetta" verran työläämpi tapaus… se oikeesti vastaa 3-4 normikissaa…

 15. Marika
  13.3.2011 / 19:08

  >Hyvin kyllä sait minutkin lankaan kuvailemalla ensin ihan täydelliseltä kuulostavaa iltaa ;) No, eihän se onneksi kovin pieleen lopulta mennyt. Ihania juttuja sun mies oli kyllä hankkinut :)

 16. Anonymous
  13.3.2011 / 20:24

  >Laitoin sulle just kuvat!Ja asken olin laittavinani viestia tanne, mutta se tais kadota jonnekin.Ihan hyvin yksi kissa mahtuisi teidan joukkoon viela (ja meille myos!!), nythan teilla on aikamoinen epatasapaino kaikkine autoineen ja moottoripyorineen! :-DDRags

 17. Anonymous
  13.3.2011 / 20:44

  >Ihana synttäripäivä kommelluksineen kaikkineen! Onnittelut ihanan huomioivasta miehestä :)Heidi

 18. S
  13.3.2011 / 22:35

  >Marika: heh, hauska :D. ei onneks tosiaan kovin pilalle menny :).Rags: kuvat tuli, kiitos :). laitoin sulle takas sähköpostia! joo kyllä täällä tilaa vielä yhdelle pienelle kisulle ois :)Heidi: niin oli :). ja kiitti :D

 19. Joëlle - TrendyHomes
  14.3.2011 / 02:46

  >With a little delay I wish you a Happy Birthday "S" . As the google translater doesn"t work very good I don't always understand all… But It seems you had a eventful evening…but anyway seeing the pics, it has been a great moment! I ve been very upset too this last friday. I bought 2 garage doors for some friends and I. The were only 8 of them and lots of people. I paid them and told the salesman we 'll pick them up on the afternoon… and when we got back with a van…the garage doors had been solded!!! :(The salesman forgot to write " sold" on the doors! We should have 2 others nexr friday I hope…Have a nice week.

 20. -T-
  14.3.2011 / 09:27

  >Ihana postaus! :)Kiitos aamun piristyksestä <3

 21. S
  14.3.2011 / 11:03

  >Joëlle: merci beaucoup Joëlle :)). yes very eventful indeed :D. oh what a pity with the garage doors!!! I really hope you will get new doors this week! obviously it's the salesman's fault :/. thanks, have a nice week you too :)!T: kiitti :) kiva et piristi!!!

 22. SuviA
  14.3.2011 / 19:41

  >Myöhästyneet synttärionnittelut! Toivottavasti saatte poreammeen pian kuntoon. ;) Asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan, mutta huumori auttaa onneksi moneen asiaan.

 23. S
  15.3.2011 / 01:23

  >SuviA: kiitos Suvi :)! joo toivotaan ;).

 24. jjehna
  15.3.2011 / 14:54

  >haha, aivan paras! aina ei niin kiva todellisuus on kuitenkin taustalla.. sulla on loistava blogi! :)

 25. S
  16.3.2011 / 00:34

  >jjehna: :D sä oot aivan loistava ku jätit noin kivan kommentin, kiitos!

 26. About Nicky
  18.3.2011 / 17:02

  >Your blog is lovely and you have a very beautiful home! :) XO Nicky

 27. S
  18.3.2011 / 17:18

  >Nicky: thank you so much for your lovely words! :)

 28. Anonymous
  20.3.2011 / 22:22

  >Hei! On saattanut jo aiemmin tulla ilmi, mutta mistä olette poreammeen hommanneet? ja saako vielä hintaa kysellä? :) Meillä etsinnässä amme, ei vielä varmaa poreilla vai ilman. Olisi niin ihanaa pulahtaa vaahdonkeskelle rentoutumaan… opiskeluaikojen yksiössä oli amme ja vaikka vanha olikin niin, niiiin ihana ja rentouttava.Teidän kylpyhuone on kyllä unelma. :)-Dana

 29. S
  20.3.2011 / 22:29

  >Dana: moikka! ei oo aiemmin muuten tullut ilmi! eli amme on tilattu Smartiasta, hintaa 1990 euroa. paitsi et se sattu olemaan viikon verran tarjouksessa ja mikä onni että näin ja saatiin amme hintaan 1390,-! ;) Elegance-niminen. suosittelen kyllä, ei kovin suuri satsaus rahallisesti mielestäni, mut tuo aivan ihanaa luxusta arkeen! ilman poreitakin ihana!

 30. Sabuska
  20.12.2011 / 14:25

  >Hei taasen, meillä mietitään parhaillaan poreamme asioita, luin jostain blogista että eivät enää huolisi poreammetta sen metelin vuoksi, miehen kanssa mietimme että onko laadukkaammissa ammeissa sitten pienempi ääni? Pystytkö kuuntelemaan musiikki kylvyssä? Entäs toi vaahto? Onko poreammeisiin oma kylpyvaahto?Vinkit tervetulleita!Muksaa joulun aikaa teille!

 31. S
  20.12.2011 / 16:57

  >Sabuska: heippa :)toki poreamme pitää ääntä, myös muutamilla tutuilla on poreamme ja äänekkäitä nekin on :). on siellä melko suuri "koneisto" joka hurisee etten usko et se kalleinkaan poreamme kovin äänetön olisi… mua se ei haittaa, ne poreet todellakin korvaa sen enkä luopuis poreammeesta millään! tuo on toki makuasia… miten sen kokee…ammettahan voi käyttää myös ilman poreita, silloin kuulee musan parhaiten :D. meidän ammeessa on kahdenlaisia poreita, joita voi pitää päällä yhdessä tai erikseen. ku ne kaikki poreet on päällä, musa saa olla melko lujalla et sen kuulee.mä oon käyttäny ihan normi kylpyvaahtoa poreammeessa.kannattaa valita sellanen poreamme jossa on otsonointi eli sähköinen veden puhdistustoiminto.kiitos, kivaa joulunaikaa teillekin! ensi jouluna oottekin uudessa upeassa kodissa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.