>Valivali

>

Nyt seuraa virallinen valituspostaus.
Jos et halua/kestä lukea, lopeta tähän!

En voi jatkaa bloggaamista, jos en nyt pura tunteitani.
Mä haluan pitää blogini positiivisena. Haluan et ku tuun tänne, mulle tulee hyvä mieli kaikin puolin. Tämä on hyvän mielen blogi :D.
Se hyvä mieli heijastuu sitten myös mun teksteihin & kuviin ja sitä kautta toivottavasti usein myös teihin lukijoihin. Ja sen käsityksen oon palautteista saanutkin.
Haluan jatkossakin tavata täällä ihania ihmisiä, jutella teidän kans mm. sisustusjutuista ja kissoista, kaikesta kivasta maan ja taivaan välillä!
Mä en kaipaa tänne mitään huonoja viboja ihmisiltä. En yhtään minkäänlaisia. Eikä mun tartte tätä sen enempää selitellä.
Jos joku tätä tulee joskus ihmettelemään (jos kommentti pääsee julkaisuun asti), saa hän vastaukseksi linkin tähän postaukseen.

Tästä eteenpäin otan käyttöön vieläkin rankemman käden kommenttien julkaisun suhteen.
Linja on tämä:
jos kommentti on mun mielestä sellainen, mitä ihmiset voivat kysyä/puhua/kommentoida kasvotusten oikeassa elämässä hyvässä hengessä, se on ok.
Muut lentää roskakoriin sekunnissa!

Elämä murjoo ja näyttää varjopuoliaan niin mulle kuin varmasti jokaiselle teistäkin säännöllisin väliajoin, joten miks hyvät ihmiset se pitää ulottaa tänne blogimaailmaan asti?
Eikö tämä vois olla just se paikka, missä mieli lepää? Paikka, johon karataan hetkeks todellisuutta?

Vaikka ihmiset pitää julkista blogia, se ei suinkaan tarkoita sitä, että täytyisi sietää mitä tahansa kommentteja!
Ei todellakaan!!!
Minä en oo ainakaan ikinä allekirjoittanu mitään sopimusta: ”tästä päivästä alkaen kirjoitan julkista blogia ja sen myötä otan vastaan & hyväksyn kaikenlaiset kommentit”.
EN tule IKINÄ sellaista hyväksymään, ei kenenkään tarvitse!
Kuka on antanut jollekin pätemisenhaluiselle ja huonosti elämässään voivalle anonyymille oikeuden kritisoida ihmisten nettipäiväkirjoja, sillä niitähän nämä on! Kuka voi sanoa, miten kenenkin tulisi kirjoittaa päiväkirjaansa?
Ei kukaan!
Miksi vastaanottaa kritiikkiä päiväkirjastaan, kun sitä erikseen ei ole pyytänyt?
Ei miksikään!

Miksi pitäisi vastata asiallisesti asiattomaan kommenttiin!
Jos moukkamainen kommentoija ei kunnioita bloggaajaa, miksi bloggaajan tulisi vastauksessaan kunnioittaa moukkamaista kommentoijaa?

Se ei oo kenenkään edun mukaista saada tai joutua lukemaan kurjia kommentteja. Siinä vain blogin kirjoittajakin ärsyyntyy ja vastaa samalla mitalla takaisin.
Kuka sellaista sitten haluaa lukea? Ei kukaan!
(Ja jos ihmettelette, niin ei, mitään pahoja kommentteja en oo nyt saanu, mutta lukenu niitä muiden blogeissa/kuullu asioita muilta bloggaajilta.)

Miten on niin vaikeaa ymmärtää et jokaisen blogin taustalta löytyy ihan tavallinen ihminen, ihminen jolla on tunteet?
Ei kukaan kirjoita blogiaan muiden kiusaksi, päinvastoin!
Ja meidän tulee olla kiitollisia, et pääsemme lukemaan erilaisia & ihania blogeja.

Jos on niin suunnaton tarve päästä pätemään ja kertomaan omia töykeitä mielipiteitään, ni miksei voi perustaa omaa blogia? Siellä saa möykätä ja olla niiiiiiin negatiivinen ku sielu sietää ja vieläpä ihan 24/7, wau! 
Pitäiskö tää kääntää niin et hyvin on Suomessa asiat ku niiiiiiiin pienistä asioista jaksetaan valittaa ja urputtaa ja vieläpä blogeissa?
Liian hyvin taitaa olla asiat ku murheet on tätä luokkaa!

Jää nähtäväks, auttoko tää purkautuminen.
Jos ei, niin täytyy miettiä uusiksi blogin jatko.
(Ja ei, ei mitään blogin jatkoanelutarkoitusta. Pelkästään rehellistä puhetta.)
 

Comments

 1. Soile
  16.3.2011 / 19:43

  >Vau! Siinä se oli; asian ydin hienosti sanottuna!

 2. Hjenn
  16.3.2011 / 19:44

  >Mä olen ihan samaa mieltä sun kanssa asiasta, en ymmärrä miksi joidenkin pitää tahallaan pilata toisten ilo. Musta on ihan oikein ettet julkaise sellaisia kommentteja mitä et halua :) Ihana tuo edellinen postaus kisuista :)

 3. Anonymous
  16.3.2011 / 19:47

  >JES!!!Tykkään! hyvä postaus ihan siks, että sun blogi on mun lemppari just siks ku oot aina niin ihanan positiivinen ja tuun aina tosi hyvälle mielelle täta lukiessa!! Haistakoo nyrpeet ihmiset vaan pitkän P:n. Sulla ihana blogi, muista se! ihanaa kevättä :)Riiiiina

 4. Nanna
  16.3.2011 / 19:50

  >Voi S :( Just tän takia mäkin poistin sen yhden postauksen, niskaan satoi kuraa minkä ehti. Inhottavaa kun ei voi aina oikein kirjoitella vapautuneesti esim. omista mielipiteistään, kun heti tulee joku laukomaan että et sä noin voi ajatella. :D Pöyristyttävää! Mullekin blogi on just se hyvänmielen paikka, haaveilua ja pakoa rutiineista. Tää sun blogi on toinen kiva paikka, jossa tulee aina hymy huulille. :) Toivottavasti idiootit jättäisivät sinut rauhaan, olet nimittäin ihana! <3 :)

 5. Outi
  16.3.2011 / 19:55

  >Hyvä hyvä hyvä!!! Just näin!

 6. RUMBO
  16.3.2011 / 19:58

  >Mä oon samaa mieltä. yhtään törkyturpasta viestiä en blogissani julkaise. vain yhden ilkeen viestin olen saanut ja toivottavasti se jääkin siihen.Melko kuumana käy keskustelu.

 7. Marika
  16.3.2011 / 20:11

  >Mä ymmärrän erittäin hyvin sun pointin. Tässä elämässä on ihan tarpeeksi negatiivisuutta ja ilkeyttä muutenkin ja sitä tulee joka tuutista.Tykkään tosi paljon sun blogista juuri sen positiivisuuden takia, tätä on tosi mukavaa lukea ja mulle ei ainakaan tulisi mieleenkään laittaa mitään ilkeitä kommentteja. Sä saat todellakin kovalla kädellä valita mitä julkaiset ja mitä et. Pidetään blogi edelleenkin positiivisena! Ja tämä on todellakin kiva paikka ns. paeta todellisuutta ja saada hyvää mieltä.

 8. Anonymous
  16.3.2011 / 20:21

  >Harmi jos oot saanut ikäviä kommentteja. Mun mielestä sun blogi on yks viihdyttävimmistä, ISO kiitos siitä =DVirpi

 9. Sanna
  16.3.2011 / 20:25

  >:))

 10. J
  16.3.2011 / 20:38

  >AAMEN! Sun blogi on yks parhaista ja ihana ihminen siellä blogin takana <3

 11. Nanna
  16.3.2011 / 20:38

  >Asiahan on hyvin simppeli. Jos et tykkää jostain blogista, jos ei siellä ole sinua kiinnostavaa asiaa tai jos se muuten vain ärsyttää… niin sitä (haloo!) EI TARVITSE LUKEA. Niin helppoa se on. Kone kiinni vain, tai vaihto toiselle sivulle.En minäkään esim. lukisi väkipakolla blogia, joka käsittelee vaikka jalkapalloa ja sitten pää punaisena haukkuisi kommenttiboksiin kyseistä lajia. =)Ei muuta kuin roskiin vain ja unholaan kaikki p**kat kommentit!

 12. Hanna
  16.3.2011 / 21:01

  >Minäkin ymmärrän hyvin, mitä tarkoitat tällä postauksella! Positiivisuus kunniaan ja turhat ilkeilyt blogeista pois! Sanokoon jokainen sanottavansa suoraan sille, jolle on sanottavaa. Blogeissa asioita on aika turha levitellä. Sinun blogi – sinun valinta!Aurinkoa ihanalle S:lle!!

 13. Elluu
  16.3.2011 / 21:23

  >Ymmärrän hyvin tämän postauksen. :) kukapa haluaa lukea negatiivisia kommentteja, eihän kukaan pidä blogia että toiset saisivat häntä haukkua! tämänhän pitäisi olla mukava harrastus :) ei minulla ainakaan koskaan käy mielessä että jos jonkun blogissa on joku juttu mistä en pidä, niin sanoisin siitä jotain negatiivista, miksi pahoittaa toisen mieli väkisin? menen vain pois kyseisestä kirjoituksesta jättämättä mitään kommenttia. Tämä on sinun blogi ja kirjoitat täällä mitä haluat. minä ainakin pidän todella blogistasi, ja kodistanne. :) aurinkoista päivänjatkoa! :)

 14. suvi m
  16.3.2011 / 21:28

  >Aivan samaa mieltä olen minäkin! :)Minulla ei ole kommenttivalvontaa päällä uusissa teksteissä, joten kaikki pääsee läpi. Mutta onneksi ihmiset kommentoivat fiksusti pääosin. Ja erimieltäkin voi olla, mutta sen voi ilmaista myös hyvän tavan mukaisesti.Jatka samaan malliin vaan! :)

 15. Sammakkoprinssi
  16.3.2011 / 21:33

  >Hyvä S! En minä ainakaan lukijana todellakaan halua mitään negatiivista nälvimistä käydä lukemassa. Ihan niin kuin kirjoitit, blogit on ainakin mulle nimenomaan ne paikat, joista saa sitä positiivista mieltä. Arkielämässä on niitä negatiivisia asioita ihan tarpeeksi, ei niitä blogeihin asti tarvitse siirtää. Enkä tosiaan ymmärrä miten toisilla ei tunnu olevan muuta tekemistä kuin toisten blogien nälviminen??? Paras linja tässä asiassa taitaa olla juuri se että heittä roskakoriin ne negatiiviset jutut. Päästää läpi vaan ne kivat ja positiiviset jutut. Tsemppiä!

 16. Mickey
  16.3.2011 / 21:57

  >Hih :) Huvittava postaus… Olin hetken että mitätäh?! saatko muka SÄ nega-anonyymit liikkeelle? Niin ihanan positiivinen ja valoisa blogi. Sit mä skippasin tän postauksen, aion pitää hyvänmielen blogina, nappasin suuhun colakäärmeen (KARKKI!) ja hymyilin :D Eihän TÄNNE nyt nyhtään negaa voi kommentoida! Jatka ihanuus samaan malliin vaan <3

 17. anne
  16.3.2011 / 22:04

  >Ttoivoisin myös, että täällä elo ja olo olisi kaikilla positiivinen. Kommenteissa voi toki olla asiallisesti erimieltä kirjoittajan kanssa, mutta sellainen kirjoittajalle turha pahanmielen aiheuttaminen ei ole asiallista ennemminkin lapsellista. Tsemppiä jatkoon, minä ainakin nautin positiivisesta kirjoitustyylistääsi.

 18. Noora
  16.3.2011 / 22:04

  >Aamen. :)

 19. Marja
  16.3.2011 / 22:09

  >Aamen :) Allekirjoitan. Olen tänään miettinyt itsekin ihan samoja asioita! Kuten luultavasti aika moni muukin bloggaaja. Plääh. Mäkään en ole saanut varmaankaan ikinä sellaista kommenttia mitä en olisi julkaissut ja suorastaan ihmetellyt miten mun blogiin (thank god!) ei ole eksynyt ketään mollaajaa.. no varmaan vielä eksyy sinnekin. Mutta siis anyway, tiedän mitä tarkoitat!

 20. Anna
  16.3.2011 / 22:27

  >Miten joku voi edes kommentoida tänne negatiivisesti, kun tää sun blogi saa hymyn huulille aina! :) varsinkin noi ylisöpöt kuvat kissoista! <3

 21. Anonymous
  16.3.2011 / 22:27

  >Oon ihan samaa mieltä sun kanssa! Mutta tietäähän sen ketkä sitä kökköä palautetta antaa; kateelliset ihmiset. Me kirjotettiin ennen julkista raksablogia ja kun ei haluttu julkaista valmiista pinnoista kovin tarkkoja kuvia ja tuotteista selostuksia niin johan alkoi tulla p*askaa niskaan ja että pitäis kuulemma kirjottaa salaista blogia. Niinku me ei ite oltais saatu päättää millaista blogia kirjoitamme ja oltiin muka outoja. Nyt blogimme on salainen ja johan tulee sähköpostia että voisko sen palauttaa julkiseks. Hohhoijaa! Kukaan ei oo ikinä tyytyväinen. Ihmiset on kateellisia ja niin pirun uteliaita. :)

 22. Päm
  16.3.2011 / 22:28

  >Voi juku, kurjaa kun mielialasi on apea :(Ihminenhän on jollain tavalla sairas jos se tarkoituksenhakuisesti haluaa olla ilkeä :/Rakentava kritiikki on asia erikseen.Mun on pakko kertoa, kun ekan kerran luin blogiasi ja olit postannut ruokailutilasta. Kommentoin sulle sillon näin:"Kauniita yksityiskohtia ja kaunis kokonaisuus, :), mutta liian moderni minun makuuni" (hih, kävin blokkaamassa sen kommentin tähän siitä postauksesta). Koska olin vasta alkanut lukemaan blogeja, juttelin mieheni kanssa bloggaamisesta ja kommentoinnista ja kerroin mitä oli sulle kommentoinut ja kysyin voiko noin kommentoida, vai suuttuukohan kommentistani…mies vastasi, et ethän sä nyt noin voi sanoa…mutta sitten vastasit ystävällisesti, et kiva kun tykkäät vaikkei olekkaan sun tyyliä :) Siitä hetkestä lähtien sä oot ollu yks "läheisimmistä" bloginpitäjistä :D No johan oli sepustus, mutta toivottavasti ymmärrät mitä tarkotin :)Niin muuten, siitä vielä… nyt ei ruokailutila ole edes enää liiaan moderni mun makuun…tykkään siitä ihan kybällä…niin se maku muuttuu :DKivaa keskiviikon jatkoa! Cheer up! :)

 23. Hennuska
  16.3.2011 / 22:40

  >S mahtavaa tekstiä, juuri tuota olen itesekin joskus miettinyt blogia kirjoitellessani. Jokaisen kommentin kirjoittajan täytyisi ymmärtää ettei ihan mitä sattuu voi toisten blogiin kirjoitella ja täytyy myös ajatella blogin kirjoittajaakin.Oma mielipiteeni blogistasi on yhdellä sanalla IHANA. Blogiasi on tosi mukava lukea ja aina kun osoiteriville piirtyy sinun blogin osoitteesi, mieli piristyy hetkessä. Tekstisi ja kuvasi ovat aivan parhaita. Jatkossakin kyllä tulen lukemaan blogiasi, voisin toki kommentoidakin enemmän ja antaa palautettakin useammin mitä olen antanut. :)

 24. J&M
  16.3.2011 / 22:51

  >Hyvähyvä :D Aivan samaa mieltä!

 25. Anonymous
  16.3.2011 / 23:05

  >Blogisi on yksi parhaista mielestäni. Sen jotenkin aistii, että olet hyväntahtoinen ja mukava ihminen. Eikä vähiten sen takia että rakastat kissoja kuten minäkin ;). Monia mukavia blogeja seuraan kivan pitäjän ja tunnelman takia, vaikka oma elämäntilanne ja maku olisi aika erilainenkin. Itse olen niin herkkä etten voisi pitää blogia, juuri ikävien kommenttien pelosta. -Pilvi

 26. Johanna
  16.3.2011 / 23:07

  >HYVIN SANOTTU. Kaikkinensa. Erityisen hyvä pointti on minusta tuo, että jos on niin paljon sanottavaa, ja tietäisi niin paljon paremmin miten pitäisi kirjoittaa, tai olla, tai elää, tai sisustaa, niin voisihan sitten perustaa sen oman blogin! Jatka sinä samaan malliin!

 27. S
  16.3.2011 / 23:08

  >hei te aivan ihanat naiset! <3oon sekä nauranu ääneen että pikkasen itkeny (en ääneen) kommenttejanne lukiessani, sormet syyhyää ku haluisin kaikille äkkiä vastata jotain, paljon mielen päällä. mutta enää tänään en jaksa, palaan huomenissa :). minä ja blogini ollaan ylpeitä et saadaan tämmönen kunnia = noin ihanat ihmiset lukijoiksi! kertoo tosi paljon teistä ku noin kauniisti lähes tuntemattomalle ihmiselle kirjoitatte <3.

 28. Saila
  16.3.2011 / 23:16

  >Puhut täyttä asiaa. Elä missään nimessä muuta blogisi suuntaa negatiiviseksi, tykkään juuri tästä valoisuudesta ja rennosta meiningistä, jossa kisulit tuovat oman lisäbonuksensa! Edellinen postaus sai mut taas yhden asteen lähemmäs kissan hankintaa – ääneen nauroin sille auringossa simmut kii rellottelijalle! On se melkonen rakkauspakkaus :).

 29. Omppumamma
  16.3.2011 / 23:42

  >Juurikin näin. Positiivisuutta tämä maailma tarvitsee. Mäkään en ymmärrä, miksi ihmisten täytyy mennä toisten blogeihin purkamaan pahaa oloaan. Onko pakko saada joku muukin pahalle mielelle, jotta oma kohentuisi?Täällä on kiva käydä, kun on sisustusta ja kissoja. Tykkään niistä molemmista vallan kamalasti. :)Aurinkoista kevättä!

 30. anna
  17.3.2011 / 00:06

  >täysin samaa mieltä! itse en malta odottaa että pääsen koulupäivän jälkeen tänne lueskelemaan taas uusista sisustusjutuista ja varsinkin niistä ylisöpöistä kisuista mitä siellä kotonasi on, niinkuin täällä minullakin :) on se kumma, kun joillakin on niin suuri tarve olla aina negatiivinen ja tulla sitten aukomaan päätään blogeihin. ja oikeasti, tuskin kovinkaan moni uskaltaisi sanoa niitä asioita päin naamaa! todella lapsellista. mutta itse tykkään tästä blogista aivan valtavasti, ihania juttuja ja ihana sisustustyyli sinulla :) aina saa ihania ja uusia vinkkejä omaankin sisustukseen :) ja kissasi ovat niin hurmureita että tulee pakostikin hyvälle tuulelle kun lueskelee heidänkin kuulumisia ja kommentteja ;) <3

 31. Anonymous
  17.3.2011 / 00:24

  >On kyllä todella käsittämätöntä, että te bloggaajat saatte täällä kuraa niskaanne!!! Edelleenkään kukaan ei pakota näitä lukemaan; jos ei kerran jonkun blogi/ bloggaajan tyyli miellytä, miksi roikkua ko. blogin sivuilla pahoittamassa bloggaajan mieltä?! Itse tykkään päivittäin piipahtaa sivuillasi. Sinulla on hauska, humoristinen, elämänmyönteinen ja realistinen tapa kirjoittaa asioista. Ja pisteenä i:n päällä ovat tietysti hurmaavat kisuneidit ja kaunis kotinne!Kiitos, että jaksat kaikesta huolimatta pitää tätä blogia. Jatka samaan malliin!-I-

 32. S
  17.3.2011 / 08:34

  >Soile: kiva että oot tuota mieltä :)).Hjenn: joskus tosin tuntuu et haluis julkaista idioottimaisiakin kommentteja (tosin ei niitä monta ole tullut), sillä ois kiva sanoo niille vajaille suorat sanat!!! :DRiiiiina: voi ihana sinä <3. aivan mahtavaa palautetta, kiitos! todella mukava kuulla et joku tulee hyvälle mielelle tätä lukiessaan, ehkä paras mahdollinen lopputulos :). ja siihen haluan pyrkiäkin! koen olevani positiivinen ihminen enkä voi tehdä tätä juttua täydellä sydämellä jos olo ei oo täysin positiivinen. se tuntuis lukijoiden huijaamiselta. kiitos, sullekin toivon ihanaa kevättä! :)Nanna: voi Nanna <3. kiitos, niin oot ihana sinäkin etkä tosiaan ansaitse sinäkään mitään kurjaa ryöpytystä! kiva että saat täältä hyvää mieltä, mä nimittäin saan sitä aina sun kommenteista, kiitos niistä!!Outi: :))RUMBO: niin toivon minäkin! ja kiitos kommentistasi, nauroin ihan ääneen tolle törkyturpa-sanalle :D. huippu! sitä käytän itekki jatkossa :D. Marika: ihanaa Marika että oot tuota mieltä!! todellakin pidetään blogi positiivisena :)). mä en yleensäkään yhtään ymmärrä kateutta, miten sitä voi ees tuntea :O. jos on jostain kade jollekin ni tehköön perässä! ei mekään näitä talorahoja omasta lompsasta kaivettu, ihan normaali-ihmisten tavoin marssittiin pankkiin :D. et eiköhän kaikilla oo siihen mahdollisuus…Virpi: voi mahtava kuulla, kiitos Virpi! :)Sanna: :)J: voi ihana J, kiitos sanoistasi, toistan itteeni mut onneks ollaan tavattu :))

 33. Tiinatar
  17.3.2011 / 08:38

  >Totta puhut. Ihmettelen, jos sullekin tulee törkypostia. Mistä sulle voisi napista? Niin no jotkut ei tykkää valkoisesta kodista, mutta luulisi heidän jo blogin nimestä tajuavan, ettei tämä ole oikea osoite heille. Sun blogi on yksi mun lemppareista :)

 34. Anonymous
  17.3.2011 / 08:53

  >Osuit asian ytimeen; taas kerran. Näiden blogien lukeminen on ainakin minulle se päivän piristysruiske. Ihanaa saada uusia ideoita ja ihailla kauniita koteja. Sinun blogisi on yksi lemppareistani; ehkä juuri siksi, että tykkään valkoisesta sisustuksessa. Kiitokset siis sinulle ja teille kaikille muillekin ihanien blogien pitäjille.terveisin Arjuli

 35. S
  17.3.2011 / 09:02

  >Nanna: totta! oon mäki törmänny blogeihin, jotka ei mua niin nappaa. oon poistunu sit vähin äänin enkä oo enää hetken päästä ees muistanu koko blogia. mut ei ikinä tulis mieleenkään kertoa mielipidettäni blogin kirjoittajalle, en nää et mulla on siihen oikeutta. ei sen bloggarin tartte sitä blogia mun mieliksi kirjoittaa, riittää että hän itse siitä tykkää ja varmasti sitten siitä tykkää muutkin ihmiset! makuja on monia, joka asiassa :). tilanne ei voi koskaan olla se et kaikki tykkäis kaikesta/kaikista, se täytyy vaan hyväksyä ja pitää naama kii :D.Hanna: joo voi juma et pistää vihaks tollanen et haukutaan toisen blogia toisen blogin kommenttiboxissa!!! kuinka lapsellinen ihminen voikaan olla??? ei oo pokkaa sanoo asioita suoraan! pimee tyyppi, en voi muuta sanoo.todellakin mun blogi, mun valinta :D.kiitos, näyttää tulevan tänäänkin tosi kaunis päivä, ihanaa päivää sulle <3Elluu: kiitos kommentistasi Elluu :)). oon niin samaa mieltä sun kans! asia on just noin, miten tossa Nannallekin vastasin. nimenomaan: mukava harrastus! sitä skeidaa löytyy kyllä blogimaailman ulkopuoleltakin ihan tarpeeksi!ihanaa aurinkoista torstaita sulle! :)suvi m: kiitos Suvi ku jätit viestiä <3. toki saa olla eri mieltä, mut täytyykö sitäkään mainita välttämättä :D. ainakaan siis jos mielipiteitä EI kysytä! ite oon niin varovainen sanoissani, siis blogeissa varsinkin, kyllä mä kasvotusten uskallan nätisti sanoa :D, mut blogeissa oon niin varovainen mitä kirjoitan etten vaan pahoita bloggaajan mieltä. sit sen takia jotenki odotan sitä muiltakin ihmisiltä… ja tosiaan joskus saan pettyä, mut ei tässä ihan missään pumpulissa eletä, vaikka nyt saattaa siltä kuulostaakin :D. Sammakkoprinssi: aivan!! niin aion tehdäkin. blogimaailman ulkopuoliset huonot asiat kyllä riittää mulle vallan mainiosti, en tartte niitä enää täällä. kiitos paljon tsempeistä, jo sun ihana nick on piristävä :D.Mickey: voi ihanuus minkä kommentin mulle jätit, tuli kyyneleitä ja naurua samaan aikaan ku sitä luin :D. kiitos <3 <3 <3. ja nakkaas hei tännekki yks colakäärme :Panne: kiitos Anne, ihana kuulla :). aina niitä eriäviä mielipiteitäkään ei mielestäni tartte esittää, jos ei niitä mielipiteitä erikseen kysytä, mut ne kyllä voin vielä hyväksyä :). seki riippuu niin paljon, miten asian esittää. se asian ilmaisutapa on usein ratkaisevampaa kuin itse asiasisältö. tahallista ilkeilyä en hyväksy, sillä se todellakin on lapsellisuutta ja ennen kaikkea kateutta.Noora: hih :)Marja: mä oon muutaman kommentin nakannu roskakoriin, tai oikeestan poistan ne pysyvästi heti. jaa mitä kummaa on sit tapahtunu eilen???Anna: kiitos ihana Anna <3. oon ilonen et saa hymyn huulille :)). miks ihmiset ei ota rennosti niin ku kissat! :D

 36. S
  17.3.2011 / 09:35

  >Anonyymi: siis niin totta!!! ihmisten kateudella tai uteliaisuudella ei oo mitään rajaa! kaikkia ei voi ikinä miellyttää, aina niitä narisijoita valitettavasti löytyy… miten ihmiset jaksaakin :DPäm: voi Päm Päm Päm, toki ymmärrän :). mä muistan ton sun kommentin, vaikka et ois sitä tohon kopsannukkaa :D. rehellisesti sanottuna se hiukan kirpas ja oli sellainen, mitä ite en kellekään sanois, mut se ei ollu kuitenkaan mitenkään törkeä. ja itehän mä siinä postauksessa kysyin et mitäs mieltä ootte tms., joten silloin täytyy varautua et ihmiset myös kertoo mitä mieltä ne on :D. ajattelin kyllä sillon et minkälainen ihminen tämä Päm oikeen on, ensivaikutelma ku oli hiukan erikoinen ;). ilokseni oon huomannu et sä oot tosi mukava, positiivinen, huumorintajuinen ja lämminhenkinen ihminen ja on tosi kiva et sillon jätit sen kommentin ni "tavattiin" :D. tuntuu joskus ku oltais tunnettu kauan!kiva et luet mun blogia ja tykkäät nyt ruokailutilastamme! ps. kyllä mä sun pään vielä sen Karlssonin Daisy-kellon suhteenkin käännän ;D.kisu kömpi just kainaloon, ei voi olla mieli maassa :))).Hennuska: juuri niin! tuhannet kiitokset lämpimistä sanoistasi, aivan ihana kommentti <3. oon tosi iloinen et sulle tulee hyvä mieli täältä :)). voisko parempaa palautetta saadakaan!J&M: kiva juttu :)!Pilvi: voi ihana Pilvi, kiitos sulle <3. onpa mukava et tollaset luonteenpiirteet välittyy täältä :). todellakin rakastan kissoja, toinen just kömpi tähän mun kainaloon, aika haasteellista kirjoittaa mut ei vaan voi laittaa kisua pois <3. tuo on kyllä harmillista ettei voi perustaa blogia ku pelkää kurjia kommentteja :(. ehkä salasanalla suojattua blogia voisit kirjoittaa, jos haluat?auringonpaistetta päivääsi!!!Johanna: no nimenomaan!! kyllä tähän maailmaan blogeja mahtuu :D. kiitos kommentistasi, autto kyllä tuo ku päästi enimmät höyryt ulos!

 37. S
  17.3.2011 / 10:10

  >Saila: jep, en aio julkaista mitään negatiivista, oli se sitten nimettömänä tai nimellä kirjoitettu, se ja sama mulle! mä nauroin ääneen sun kommentin loppuosalle :D, huippu!! kiitos Saila!! <3t. S & rellottelijatniin ja muuten! luin kommenttisi miehelle illalla ja sanoin et ottaiskohan tää Saila meidän S-kisun hoitoon muutamaks päiväks… mies tuumas et se tulis takas päivän päästä :D. aika työläs tapaus on tää meidän nuorempi kisulainen nimittäin, mm. viime yönä nousin sen takia 4 kertaa (portsarin hommia)… mut ota vaan kisu, normaalisti ne ei oo tämmösiä, meidän vanhempi kisu on aivan enkeli <3. nuorempi vastaa kolmea tai neljää kisua…Omppumamma: no juuri noin! varmaan juu siitä oma olo jotenki kohenee ku saa pahoitettua toisen mielen, sairasta!ihana et tykkäät käydä täällä :)). kiitos, aurinkoista kevättä sullekin!anna: kiitos niin paljon Anna kommentistasi <3. oon tosi iloinen ja otettu siitä, kiva että luet tätä blogiani!!! silityksiä teidän kisulle ja aurinkoista torstaita! :)I: kirjoitit niin ihanasti, lämmin kiitos <3. mahtava juttu et tykkäät täällä lueskella :). sun kommentit on aina niin kivoja!Tiinatar: heh, joskus tulee mieleen et pitääkö tuo blogin nimi kirjoittaa myös suomeks ku ei varmaan kaikki sitä ymmärrä, vaikka on google translatet ja kaikki ;). ei mulle kovin törkeitä kommentteja oo tullukkaa, lähinnä jotain lapsellista kateuslörinää. kiva et blogini lukeutuu lemppareihisi, kiitos siitä :)!Arjuli: kiitokset sulle Arjuli ihanasta kommentistasi! juuri sunlaisten ihmisten takia blogia on niin mukava kirjoittaa :)

 38. Anonymous
  17.3.2011 / 10:45

  >Voi että tuollaiset ikävät ihmiset pilaa tämän blogimaailman!:( Itse en omista blogia enkä aio sellaista ruveta kirjoittamaankaan, mutta näitä teidän…ja tässä tapauksessa sinun blogiasi on ihana lukea. Itse istun sairaalassa vatsaleikkauksen jälkeen ja tulin katsomaan iloisesti ja hauskasti kirjoitettuja juttujasi ihanien kisu- ja kotikuvien kera!Jatka vaan samaan malliin…T.Aikku

 39. Anonymous
  17.3.2011 / 11:00

  >Varmasti olet pahoittanut mielesi,voimia sinulle.Ja nyt vaan bloggailet entistä ahkerammin,sehän se vasta kateellisia narisijoita ärsyttää.Epäilen et päällimmäinen syy negatiivisiin kirjotuksiin on ollut just kateus.No joo myönnetään oon mäkin kade teidän ihanasta kodista,mut "hyvällä" tavalla.Haaveilen ja matkin jotain pieniä juttuja.Mut saat ainakin iloiseksi.Innolla aina odotan sun uusia juttuja.T:Mia

 40. Hanna.A
  17.3.2011 / 11:13

  >Kaikenlaisia ihmisiä niitä mahtuukin tähän maailmaan. Ja valitettavasti niitä löytyy joka paikasta. Joskus olen miettinyt, että tajuaako ne ite omaa käyttäytymistään. No anyway, antaapa niiden olla. Mäkin muuten tykkään sun kisuista. Vai oisko se tapa miten kirjoitat niistä, siis pilke silmäkulmassa. Mulla oli myös 10 vuotta sitten kissa ja kun sen aika jätti niin se oli niin kamalaa, että lupasin etten uutta enää ota. Aurinkoista päivää! :-)

 41. Janet
  17.3.2011 / 11:14

  >Olen niin S kanssasi samaa mieltä. Tahdon pitää blogia hyvän mielen paikkana, enkä haluaisi saada sinne mitään negatiivisia kommentteja. Kuitenkin niin tuore bloggaaja olen, etten juurikaan edes saa kommentteja. Toivon, että jokainen negatiivinen kommentoija mieluummin jättäisi kokonaan kommentoimatta kuin aiheuttaa pahaa mieltä kanssa eläjille. Sinun blogisi on kyllä niin ihana ja positiivinen! Rapsutukset kisuille :)

 42. Anonymous
  17.3.2011 / 11:56

  >Hear hear! En ymmarra miksi jonkun taytyy menna toisten blogeihin kirjoittamaan jotain negatiivista?! Jos ei jostain asiasta ole samaa mielta tai pida jostain jutusta, voisi olla hiljaa. Tuskin sanoisi mitaan kasvotusten. Tai jos blogi ei muuten vaan miellyta, miksi lukea sita?? Ja tama sinun blogisi on kylla niin ihana, positiivinen ja hyvanmielen blogi, etta en tajua jos joku tanne jotain soopaa kirjoittaa. Vai arsyttaako se positiivisuus sitten niin paljon?? Toki tama on vaan pintaraapaisu sinun elamastasi, kuten kaikki muutkin blogit. Jatka vaan samaan malliin! Kayn taalla joka paiva ja tulen aina hyvalle mielelle naista postauksista, varsinkin jos kuvissa viela sattuu vilahtamaan sopoja kissoja!! <3Rags

 43. Marja
  17.3.2011 / 12:34

  >Niin siis mä olen seurannut pari päivää muutamia lähinnä lastenvaatebloggaajia – heitä vastaan kun on vauva-lehden aihe vapaa-palstalla hyökätty oikein urakalla. Arvosteltu jopa lapsien ulkonäköä, tehty lastensuojeluviranomaisille ilmoituksia, julkaistu bloggaajien oikeita nimiä ja osoitteita.. ja ties mitä. Uh. Toteanpahan vaan tännekin vielä, että pienet on ongelmat täällä koti-Suomessa kun tällaiset asiat ovat ne tärkeimmät…Hei ulkona paistaa aurinko, tahtoo ulos, pois toimistolta! Huoh!

 44. Lehdokki
  17.3.2011 / 13:23

  >*etähali*

 45. S
  17.3.2011 / 13:44

  >Aikku: kiitos Aikku <3. ei anneta niiden tylsimysten pilata tätä blogimaailmaa, meitä hyviä ihmisiä on kuitenkin enemmän, joten joukolla vastaan! :Dtoivon sulle pikaista toipumista leikkauksesta ja lähetän kevätauringon säteitä sinne :).Mia: voi ihana Mia, kiitos <3. oon iloinen et saan sut jutuillani iloiseks :)). jatketaan samaan malliin ja nautitaan keväästä!Hanna.A: juu ei välitetä (muuta kuin joskus pikkasen sylettää) :D. voi, mä muistan ku meidän kultainennoutaja nukkui pois, se oli aivan järkyttävän kauheeta!! en voi ees ajatella miten mun käy jos näitä kisuja ei enää oo :/. pala sydämestä poistuu kisun myötä :´(.aurinkoista päivää Hanna sullekin! (kauhee nyt ku tuli suru lemmikin menetyksistä :(()Janet: kiitos paljon Janet, ihanasti kirjoitettu <3. kisuilta kurnauskis ;).joo en ymmärrä miksei voi olla vaan HILJAA!! joskus kyllä niin tekee mieli huutaa että PÄÄ KII TOLLO!!! :DDRags: siis just noin. ois hyvä omata se vaikenemisen lahja… ei mulle nyt mitään kovin pahoja kommentteja oo tullu eikä edes monta, mut jotain tyhmää pari kertaa. niin aivan, tämä blogimaailma on vain yksi osa elämää. toki tähän voi mennä enemmän aikaa kuin muihin harrastuksiin, mutta tää on vaan niin kiva harrastus! meneehän sitä aikaa postausten tekemiseen, kuvaamiseen, kommentteihin vastaamiseen yms. mut on se sen arvoistakin :). ihana juttu et luet mun blogia, oon siitä tosi iloinen ja sun kommentit saa mulle aina hyvän mielen!!Marja: voi hyvänen aika sentään!!! mä en ollu tuosta kuullutkaan, aivan järkyttävää miten julmia ihmiset on toisilleen!!! esim. Japanissa se todellinen hätä on, kuinka tyhmä pitää olla ettei tommosia asioita ymmmärrä!!juu mä oon just lähdössä ulos nauttiin arskasta kisujen kera! lähetän sulle sinne toimistolle aurinkoista mieltä ja työniloa :)). Lehdokki: kiitos <3

 46. Paula
  17.3.2011 / 14:14

  >Hienoa, juuri näin! Olen aivan samaa mieltä kanssasi! Luulevatko ihmiset tosiaan, että netissä voi kirjoittaa ihan mitä tahansa, että se ei loukkaa vastaanottajaa lainkaan?!? Helppohan se on anonyyminä tai nimimerkin takaa tulla huutelemaan, toista se olis sitten kasvotusten.. Miten jollain edes riittää energiaa ja aikaa moiseen negatiiviseen toimintaan?Minä luen blogiasi nimenomaan sen positiivisuuden vuoksi. Minusta on ihana katsella kauniita kuvia kodistsi ja kissoistasi. :) On jännää, kuinka innolla odottaa uusia postauksia ja kuvia ihmiseltä, jota ei tunne, eikä edes tiedä miltä tämä näyttää! Ehkäpä juuri siksi, on hauska miettiä mielessä minkä näköinen ihminen siellä ruudun toisella puolella kirjoittelee.. Aurinkoisia ajatuksia päivääsi ja voimia noiden kateellisten kommentoijien kestämiseen! :)

 47. S
  17.3.2011 / 15:30

  >Paula: no älä muuta sano, en ymmärrä miten kiinnostaa muiden elämä noin paljon! minäkin monesti ajattelen miltäköhän kukin lukija näyttää, mutta eipä sillä oikeestaan oo väliä. on kiva muodostaa ihmisistä mielipiteitä pelkän sanallisen viestinnän kautta, virkistävän erilaista!aurinkoa sunkin päivään Paula! :)

 48. Anonymous
  17.3.2011 / 19:50

  >Voi ei, tulipa paha mieli :( Toivottavasti et ottanut pahalla minun viestiä, olin vain utelias. -miia

 49. S
  17.3.2011 / 21:02

  >miia: no voi höh :/ en tietenkään ottanu, höpsö :)). toivottavasti paha mielesi katoaa pian!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.