>Torstai on (blogi)toivoa täynnä!

>

Kuten arvelinkin, pieni purkautuminen täällä auttoi! Niin ku yleensä aina auttaa ku päästelee enimpiä höyryjä ulos :).
Ennen kaikkea kiitos kommenteistanne <3. Mä sekä nauroin ääneen että pikkasen itkin (en ääneen) ilosta kommenttejanne lukiessani. 
Mä saan kyllä ylpeillä tollasilla lukijoilla, mahtavia ootte!!!
Teidän kommentit kertoo teistä ihmisinä tosi paljon; kirjoitatte noin kauniisti ihmiselle, jota ette oo koskaan tavannu <3.
Tällaisia ihmisiä (blogi)maailma tarvitsee!

Mietin eilen et ne blogimaailman häiriköt taitaa olla koulukiusaajia aikuisempina… Tai ”aikuisempina”. Ei riitä ymmärrystä, koulukiusausjututki saa mut aivan raivon valtaan! Aina kuulee sanottavan et koulukiusaajilla on itellään huono olo, siks kiusaavat, mutta eihän se hyvänen aika oikeuta kiusaamiseen missään muodossa!!! Ei kiusaamiselle oo mitään oikeutusta! Piste.


Ja joo, eriävät mielipiteet on asia erikseen. Mutta tarviiko niitä aina välttämättä esittää, jos niitä ei erikseen pyydetä? Toki jos itse kysyn mielipiteitä ihmisiltä, täytyy mun silloin varautua et ihmiset mielipiteensä myös kertoo ;).
Mutta tämäkin riippuu niin paljon siitä, miten asian esittää. Se asian ilmaisutapa ku on usein ratkaisevampaa kuin itse asiasisältö. 
Täällä blogimaailmassakin vois noudattaa periaatetta ”vaikeneminen on kultaa” eikä aina olla päätä aukomassa. 


Iloitsen kuulla et ihmiset tulee hyvälle mielelle tätä mun blogia lukiessaan, se on ehkä paras mahdollinen lopputulos! Ja siihen haluan pyrkiä jatkossakin! Koen olevani positiivinen ihminen enkä voi tehdä tätä juttua täydellä sydämellä jos olo ei oo täysin positiivinen. Sen takia kirjoitin tästä aiheesta eilen. Mieltä painoi, joten ois ollu teidän huijaamista kirjoitella niitä näitä, vaikka olo tuntui joltain aivan muulta.

Mut siis hei, nyt on
torstai ja aurinkoinen päivä, vielä mun vapaapäivä!
Miten mä voisinkaan enää olla harmistunut!
:)


Muistutamme vielä kaikkia kiinnostuneita arvonnastani! Osallistumaan pääset tästä.On myös toinen kiva arvonta meneillään, blogissa nimeltä Lilianna Lehdokki. Käykääs kurkkaamassa arvontaa tästä!Huomenna viimeistään jatketaan kevyemmillä jutuilla, nyt mä lähden hakemaan erästä pakettia matkahuollosta :P

Comments

 1. Niina
  17.3.2011 / 12:04

  >Ihanaa vapaapäivää!!! Mitäköhän paketista paljastuu??? :D Komppaan edelliseen postaukseen kommentoineita, että ehdottomasti tämä on hyvänmielenblogi! Ihmiset ovat kateellisia ja siitä varmasti johtuu ainakin suurin osa noista negatiivisista kommenteista. Jatka vain samaan malliin S! <3

 2. Anonymous
  17.3.2011 / 12:51

  >Sopo surffaja-kisu. <3Meidankin tytot tykkaa makoilla lapparin lahella tai paalla, mikahan siinakin kiehtoo…Tuuletin lammittaa, mutta se kelpaa kylla kylmanakin. :-DMua kanssa vihastuttaa tuo kiusaaminen. Kokemusta siita tyopaikalta. :-/Kiva kuulla, etta purkautuminen auttoi! Ihanaa ja rentouttavaa vapaapaivaa!Rags

 3. Anonymous
  17.3.2011 / 12:53

  >Voi tuota karvaturria! Mulla kävi tässä äsken myös yksi kullanmuru kiehnaamassa, hän myös tykkää, kun saa pusun otsalle <3 Taidankin tietää, mitä sun paketista paljastuu… Jos se on mitä arvelen, olen ollut omaani oikein tyytyväinen :) Ja kiitos tämän ihanan blogisi, sain selville, mistä niitä saa!Ihanaa vapaapäivää!-I-

 4. Onnen Omenia
  17.3.2011 / 13:23

  >se on hyvä aina välillä päästellä höyryjä… Helpottaa kummasti. Kiitos blogivinkistä, sieltä löytyikin tosi kiva blogi! Jos haluat, olisi kiva kun tekisit vaikka postauksen blogeista joita luet, olen ennenkin löytänyt kauttasi kivoja blogeja!

 5. PikkuMamma
  17.3.2011 / 13:48

  >Sulla on tosi kiva blogi ja kissaihmisenä on kiva katella rentoreinojen touhua. Meillä kolme kissaa ja vähän samanlaista meininkiä meilläkin ;D http://pikkumamma.blogspot.com/2011/03/aidin-pikku-apulainen.htmlJa todella kaunis koti teillä myöskin. Kiva seurata uuden kodin sisustamista kun itselläkin vähän samaa hommaa menossa.

 6. anne
  17.3.2011 / 15:46

  >Olen samaa mieltä, että jos ei pidä jostain voi jättää mölyt mahaansa. Vaikeneminen on tosiaan kultaa, mutta kaikki sitä eivät ymmärrä. Kyllä sitä kommenteilla nimenomaan haluaa antaa jotain positiivista tai jakaa jonkun itse kantapään kautta oppineen, mutta onhan niitäkin kutka eivät suutaan avaa ja naurekselevat partaansa kun toiset toistaa samoja virheitä joihin on itse joskus törmännyt, nautinto kait sekin sitten heillä.Mutta JOO!Ihanaa aurinkoista vapaapäivää kera kisuleitten!

 7. S
  17.3.2011 / 17:54

  >Niina: kiitos Niina <3. paketin sisältö paljastuu viikon loppuun mennessä ;).Rags: voi että, työpaikkakiusaaminen vasta kauheeta onki! aikuiset ihmiset, voi huoh… kiitos, ollu tosi mukava vapaapäivä ja upea ilma! :))I: :D mäki aina annan noille pusuja otsalle, ja poskiin, ja mahaan ja… :D.kyllä taitaa meillä olla samoista ostoksista kyse ;), kuvia tulossa viikon loppuun mennessä!kiitos paljon!OnnenOmenia: niinpä! joo se on kiva blogi :)). hyvä ehdotus, harkitsen asiaa! mun kohdalla se on vaan vähän vaikea toteuttaa, koska seuraan vaihtelevasti niin monia blogeja. joskus saattaa mennä päiviä etten lue blogeja, sit taas yhden päivän aikana monta. joitain luen usein, joitain kerran viikossa/kuukaudessa yms. eikä mulla oo missään ylhäällä niitä blogeja, oman muistin varassa vaan mennään :D. et saattaisin unohtaa monia ja pelkään et joku loukkaantuu :/.mutta tosiaan mietin asiaa! :)PikkuMamma: kiitos sulle kivasta kommentista :)). oih, kolme kissaa <3, mitä ihanuutta!!! :Dihana kuva siitä yhdestä kisusta sohvan käsinojalla, heh!anne: joo tosiaan, mölyt kannattaa usein säilyttää mahassa! mut meitä on monenlaisia täällä pallolla… kiitos Anne :)).

 8. Marika
  17.3.2011 / 20:53

  >Kiva että höyryjen päästäminen ulos helpotti, niinhän se yleensä tekee. Harmittaa kyllä että maailmassa on niin paljon negatiivisuutta ja kyynisyyttä ja että joilltakin on tarve purkaa omaa pahaa oloaan olemalla ilkeitä muille. Ihana kisu, mistähän se haaveilee:) Virtuaalihiiristä kenties :)

 9. S
  17.3.2011 / 21:04

  >Marika: niin harmittaa, sitä ei vaan voi välttää, mut ois kiva ku ainakaan täällä blogimaailmassa sitä ei ois :/. heh :D voi olla et virtuaalihiiret on kisun mielessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.