>Blogiarvonnat

>

Sivupalkissa on kysely blogiarvonnoista!
Mielenkiinnosta haluaisin tietää mielipiteenne;
tykkäättekö, jos blogeissa järjestetään arvontoja vai ärsyttääkö arvonnat?

Mä ite oon arvontojen puolesta, se tuo kivaa piristystä blogiin kuin blogiin ja ainahan siinä joku voittaa pienellä vaivalla itselleen jotain kivaa!
Osallistun vain sellaisiin arvontoihin, (jotka satun huomaamaan ja) joiden palkinto mua kiinnostaa. Mielestäni turha osallistua, jos en aivan hingu sen palkinnon perään :D. Annan sitten voittomahdollisuuden mieluiten muille.

Saa jättää kommenttia ja klikata vastaus sivupalkkiin tai pelkästään klikata, jos laiskottaa ;).

Comments

 1. Marika
  20.3.2011 / 20:04

  >Tykkään arvonnoista eivätkä ne minua ärsytä, päin vastoin, piristäviä vaan ovat. Ja ihan sama juttu, jos palkinto ei kiinnosta niin en osallistu, mutta ainakin täällä on ollut niin kiehtovia palkintoja että on tullut osallistuttua :)

 2. Stansta
  20.3.2011 / 20:46

  >Mun blogissa on arvonta-aikaa jäljellä huomiseen iltaan.. *wink* (…vaikka en palkintoja etukäteen paljastakaan tällä kertaa.)

 3. anne
  20.3.2011 / 21:09

  >Otan osaa kilpailuun vain jos arvonnan voitto on jotain mistä pidän :)

 4. Saila
  20.3.2011 / 21:16

  >Hyvin samoilla linjoilla olen sinunki ajatustesi kanssa. Arvonnat piristää ja osallistun jos palkinto miellyttää. Eihän sitä nyt oo järkeä viedä toisten voittomahdollisuutta jos ei palkinto ole "haluttava". Nyt olen bloggailun aloitettuani eli suht vähälle ajalle jo kahdesti voittanutkin :D.

 5. Anonymous
  20.3.2011 / 21:36

  >Arvonnat on kivoja, mutta en osallistu jos palkinto ei miellyta. Meneepa jollekin joka sita oikeasti haluaa (tosin en koskaan voita mitaan). Ja lisaksi en osallistu arvontoihin, jos en ole koskaan blogissa ennen kommentoinut. Ja myos jos palkinto on sellainen, etta postittaminen tanne maksaisi kauhean paljon, en osallistu. Mutta siis arvonnat ei todellakaan arsyta, vaan kivoja ne on. :-)Aiempaan terassipostaukseen viitaten, kannattaa laittaa sellainen, jota ei tartte koko aikaa olla huoltamassa. Akkia menee rahaa siihenkin ja sitten myos se vaiva. Vaikka onkin kalliimpi, maksaa itsensa takaisin vuosien varrella.Rags

 6. Johanna
  20.3.2011 / 22:04

  >Tykkään kyllä arvonnoista, ja osallistun jos palkinto on mieleen (tai sen tartten :D). Itse aion pitää jos joskus lukijamäärä kiipeää seuraavaan tasakymppiin :)

 7. Anonymous
  20.3.2011 / 22:38

  >Mulla on se politiikka tässä hommassa, että osallistun aina, koska mulla on niin älyttömän huono tuuri, etten koskaan voita mitään :) Jos sattuisin voittamaan jotakin, mistä en sitten pitäisikään, varmasti palkinto löytäisi uuteen kotiin vaikka jollekkin rakkaalle ystävälle lahjaksi ihan muuten vain :)-m

 8. S
  20.3.2011 / 23:35

  >Marika: kiva kuulla, ja mukavaa et on ollu kiehtovia palkintoja :))!Stansta: kiitti vinkistä, osallistumaan tuun :Danne: juu niin minäkin yleensä :)Saila: ou wau mikä tuuri sulla on ollu!!! minä en oo ikinä voittanu mitään, höh! :D ootan innolla millon se eka kerran osuu mun kohdalle!Rags: siis minäkään en voita ikinä mitään! maailman huonoin arpaonni on mulla! ja täysin samaa mieltä oon sun kans tuosta terassiasiasta :)). Johanna: juu arvonnat on kivoja :)). kyllä se pian kiipeää, innolla jo odotan arvontaasi :Pm: tosi hyvä politiikka! pitäisköhän munki alkaa soveltaa tuota tän älyttömän huonon arpaonneni kans ;)

 9. LauraR.
  21.3.2011 / 09:25

  >Blogistani löytyy jotain sinulle :)

 10. S
  21.3.2011 / 16:32

  >LauraR.: oi kiitos, kävin jo kurkkaamassa ja tartun tähän heti sopivana hetkenä :))

 11. Ansku
  21.3.2011 / 21:08

  >Juu, arvonnathan on tosi kivoja, ja just sellasia piristäviä pikkujuttuja. JOillakin joskus toki isompiakin :D

 12. S
  21.3.2011 / 21:39

  >Ansku: juuri noin :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.