>Inspiraatiota viikon alkuun tarjoaa Gant

>

Sain yhtenä aamuna aamiaisseuraa Gantin kuvastosta: (kuvat otettu kuvaston sivuilta, se selittänee laadun)

Tulee aivan kesämielelle näitä kuvia ku kattelee!

Kesämökki meren rannalla… Kiireettömät aamut kesälomalla…

Puuhailua mökkikeittiössä, herkullisten kesäaterioiden valmistamista…
Kauniista säästä nauttimista & rentoutumista…
Iltapäiväkahvit ulkosalla… Sisustuslehtipino viereisellä pöydällä…
Kesäautoja ja arskoja…
Ihan pian ON kesä! ;)
Iloa alkavaan viikkoonne!
Enää tämä viikko aherrusta ja sit on mun talviloma ♥.
Jokos te ootte omanne pitäneet?

Comments

 1. Sokrutin
  21.3.2011 / 11:19

  >Hyvin on Gantmainen tyylilleen uskollisesti. Ei ihan meille, pari pyyhettä ja tyynyliina on vain home mallistosta meillä. Miehen vaatekaappi sen sijaan keräilee merkiltä vaattekappaleita :)

 2. Mari
  21.3.2011 / 11:23

  >Ihanaa kun ollaan menossa kohti kesää..Meillä kesämökin valloittaa appivanhemmat toukokuusta syyskuuhun niin rauhaisaa siellä ei ole mutta onhan se kuitenkin mökki järvenrannassa :)

 3. Noora
  21.3.2011 / 11:25

  >ihania kuvia! :D noista tulee hyvällä mielelle!

 4. Anonymous
  21.3.2011 / 11:43

  >Hei,Ihanaa tosiaan kun on jo kevät ja kesä tulla porskuttaa pikkuhiljaa :-). Mulla alkaa talviloma keskiviikkona, ja nuorimmaisen rippijuhlien järjestelyt. Toivotaan että ensiviikonloppuna juhlapäivänä on yhtä upeat ilmat kuin nyt viikonloppuna oli täällä kanta-hämeessä. Mukavaa viikkoat.Iinuska

 5. Hanna
  21.3.2011 / 11:51

  >Näyttää niin hyvältä!Kesää odotellessa! :)

 6. Tickler
  21.3.2011 / 13:08

  >Voi S! Meillä on ollut ihan samat ajatukset! Ajattelin tehdä postauksen samoista kuvista :)! Meillä alkaa kesämökin kunnostus ja sisustus heti, kun lumet vähän sulaa ja tuo Gantin esite kyllä toi hyviä insipiksiä lisää!

 7. S
  21.3.2011 / 16:36

  >Sokrutin: meillä ei oo mitään Gantin tuotteita, ainakaa toistaseks :). jotku pyyhkeet kyllä miellyttää silmää!Mari: eikö vain ookki! me saadaan nauttia miehen vanhempien merenrantamökistä :)Noora: kiva että oot tuota mieltä, niin minäkin :)Iinuska: täälläki oli viikonloppuna, varsinki eilen, aivan upee keli! toivotaan todellaki et on myös ens viikonloppuna, ja koko ens viikko ku lomailen :)). kiitos samoin!Hanna: niinpä, niinpä ;)Tickler: ai jaa ihanko totta! laitappas sinäkin kuvia :)). oi päästäänkö blogissasi seuraan mökkiprojektia?

 8. Anonymous
  21.3.2011 / 19:25

  >Yritin aiemmin jo kommentoida tähän postaukseen, mutta kun lähetin sen, ruudulle tuli sellainen patterin näköinen punainen juttu. Yritin uudestaan, sama homma. Eikä näköjään ole tullu perille..Ihanan kesäisiä kuvia, sulaispa jo noi lumet pois ja tulisi kunnolla kevät!Meillä on Gant:lta pari tyynyä ja torkkupeittoa. Joskus vähän karsastin niitä tähtikuvioita ja värejäkin, mutta nyt oon alkanu vähän tykkäämään. Sama juttu, kun Kartellin kanssa -niin se maku vaan muuttuu.Oon edelleen lähettämässä sulle niitä kuvia, kun vaan sopivan aurinkoinen keli tulisi, niin kuvatkin näyttäis kivammilta. Toivottavasti meidän pienellä digikameralla saa riittävän isoja /tarkkoja kuvia.-I-

 9. S
  21.3.2011 / 19:40

  >I: oho, mistähän moinen johtu :Ojoo sais lumet sulaa pikapuoliin kyllä, valtavasti sitä vielä on! mulla on sama; vähä karsastan sitä tähtikuviota tai niitä vahvoja värejä, mut joistain tykkään kyllä :).päivänvalolla tuleekin parhaat kuvat ;). lähetä aluks vaikka pari testikuvaa ja oota mun vastausta et miltä vaikuttaa se koko :).

 10. Anonymous
  21.3.2011 / 19:52

  >Ok, tehdään niin :)-I-

 11. Niina
  22.3.2011 / 20:01

  >Kyllä noissa kuvissa silmä lepää :D

 12. S
  22.3.2011 / 20:05

  >Niina: hih, varsinki vikassa vai ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.