>Laatikoiden sisukset järjestykseen!

>

Meidän vessan kalusteet muodostuu kuudesta iiiisosta laatikosta, joihin uppoo valtavasti tavaraa! Niinpä olikin aika käydä laatikot läpi, pestä ne ja järjestellä tavarat uudestaan parempaan järjestykseen.

Kyllä keveni sekä laatikot että oma olo: muovipussillinen purkkia, purnukkaa ym. päätyi roskiin!


Monen muun lailla oon ostanu Ohlsonin työkalupuolelta näitä pikkurasioita vessan laatikoiden sisuksiksi. Kivasti säilyy pikkutavarat näissä ja vieläpä hyvässä järjestyksessä.

Jos laatikolla on leveyttä metrin, sinne mahtuu aika lailla tavaraa. Hetken kuluttua ne tavarat on siellä kaikki kivassa sekamelskassa ilman näitä sisuksia :).

Niin kävis esim. huulipunille, huulikiilloille, kynsilakoille…

Ikeasta vois seuraavalla kerralla napata mukaan God Morgon -sarjan säilytyslaatikon meikeille! Jokos teillä on sellainen?

Nyt mulla alkaa muuten huulikiiltojen ja kynsilakkojen suurkulutus, ostolakko tästä hetkestä eteenpäin!

Kynsilakkoja löytyy muutamassa lilan sävyssä, tummaa hopeaakin löytyy…

On nuden sävyjä… Kirkkaanpunaista ja oranssia (??)… Kirkkaanpunaiset lakat on varpaankynsille :).

Näistä varsinkin on melko hyvä kokoelma: hennon vaaleanpunaisesta räväkämpään pinkkiin…

Voisin sanoa et liikaa on valikoimaa, ainakin mulle :P.
(Tässä välissä pakko lähettää terkut ystävälleni R:lle Ikaalisiin ;D)


Altaan alapuolella laatikossa säilyy hammasharjat ja -tahnat, käsisaippuat yms.

Kaikki sujuu helpommin ku on

Tämä sama pitäis tehdä seuraavaks keittiön laatikoille, niin ja vaatehuoneelle!
Oon ottanu tavotteeks käydä ne läpi kesään mennessä ettei tuu turhaa stressiä :P. Oma hommansa on tietysti sit itelle turhien tavaroiden myyminen! Huutonettiä ja kirppistä…


Apua vasta viikonloppuna lähti H&M:lle hurrrja tilaus, vaatetta ja semmosta… Mihin ne ees mahtuu???

Comments

 1. Mia -Willa Oliviasta
  22.3.2011 / 10:55

  >Mahtavan siisti laatikko. Meillä on pari teiniä ja kaksi alaikäitä (5 ja 2v), joilta joudun piilottelemaan omat kynsilakkani. Jos siis haluan ne joskus takaisin :)Täytyy varmaan itsekkin lähteä Olssonille hakemaan noita laatikoita :)

 2. Anonymous
  22.3.2011 / 11:12

  >Ihanan siistit laatikot! Mikaan ei ole kauheempaa kuin se, etta joutuu just sita yhta juttua etsimaan jostain laatikon sekamelskasta, huoh. Kumma vaan kun ainakin meilla ne laatikot ei kauhean kauan kesta siisteina jarjestamisen jalkeen, kukakohan meilla oikein sotkee, hmmmm.Hurja maara sulla kynsilakkoja! Mullakin oli jossain vaiheessa, nyt enaa vaan muutama ja yritankin ostaa niita (ja muita meikkeja) vaan tarpeeseen, kun huomasin etta kaikkea tuli ostettua, mutta sitten jaivat kayttamatta ja lopulta heitin ne roskiin. Ja tuota God morgon juttua olen suunnitellut itsellenikin (blogeista bongattu, kylla naa sitten tulee kalliiksi, kun kaikenlaista joutuu ostamaan, heh!).Mukavaa paivaa sinne teille! :-)Rags

 3. Pieni Lintu
  22.3.2011 / 11:28

  >Järjestys se olla pitää. :)

 4. Hanna
  22.3.2011 / 11:53

  >Sulla on muutama kynsilakka ja huulipuna!!!! :D :DMahtava valikoima!! :D Mulla on tällä hetkellä ehkä 4 kynsilakkapulloa ja pari huulipunaa! Oon ollut tosi laiska meikkaamaan kun oon kotona. Eiköhän tilanne vähän korjaannu kun palaan töihin. :)Ja miten siistiä! Tästä sain inspiksen järjestää meidän vessanlaatikot! Kiitos!

 5. Marika
  22.3.2011 / 12:10

  >Wau miten siistiä, ihan kateeksi käy! Itselläkin olisi sama operaatio edessä, mutta saa nähdä minä vuonna sen toteutan… Luulenpa ettei sinulla alun perinkään ollut kovin sekaiset laatikot, mutta ainahan se on kiva saada järjestystä aikaan :)Tosi kivanvärisiä kynsilakkoja muuten, meillä on selvästi samanlainen maku niiden suhteen ;)

 6. Anonymous
  22.3.2011 / 13:16

  >Nyt oon kyllä kade!Noin hyvässä järjestyksessä kaikki…Jospa tästä sais potkua omien kosmetiikka laatikoiden järkkäämiseen =) Kiitos,inspiksestä!Tämän aamupäivän oon omia huutiskohteita myyntiin naputellu…Huh huh.Hommaa riittää.Laitahan vinkkiä,että millä käyttäjätunnuksella myyt huutiskohteita,kun asia tulee ajan kohtaseks =)-Enna

 7. Rose
  22.3.2011 / 13:22

  >Oijoi, mulla on nettitilauslakko menossa ! Mutta kiinnostaa mitä tilasit :)?

 8. Outi-Hyypiön elämää
  22.3.2011 / 14:08

  >Voe ässä sun kanssa sentään. Nyt sun takia mä joudun lähtee ikeaan kattoo laatikonsisusteita. Kempparilaatikot ja keittiönloorat tarvii JÄRJESTYSTÄ just nyt.

 9. S
  22.3.2011 / 14:23

  >Mia: kiitos Mia :)). nyt taas tuntuu ettei se tarpeeks siisti ookkaan, liikaa purkkeja ja purnukoita, joita täytyy käyttää urakalla et tulee lisää tilaa :D. no ainaki turhat karsittu pois!Rags: kiitos Rags :). mä tein ton siivouksen muutama vko sitte, edelleen on sama järjestys laatikossa, hyvä minä :D. joo tosi hyvä päätös et ostaa vaan mitä oikeesti tarvii eikä esim. montaa samaan tarkoitukseen tarkoitettua tuotetta tarvi pitää kerralla laatikossa… mä oon hyvää vauhtia päässy tuohon myös, mut kynsilakkojen ja huulikiiltojen osalla on vielä petraamista! no asia kerrallaan :).kiitos, kevätaurinkoa sinnekin suuntaan :))!Pieni Lintu: todellakin! :)Hanna: joo yritän petrata noiden tuotteiden kohdalla! (paitsi mitä nyt viikonloppuna tilasin 4 minikynsilakkaa ja pari huulikiiltoa, mut nyt se alkaa!) voisin lahjoittaa muutaman kynsilakan :P. voi ihanaa et sait inspiksen, mukava kuulla :).Marika: heh, kiitti! oli ne kyllä vähän sekaiset laatikot, muuton aikaan sitä vaan laitto tavaraa laatikoihin miettimättä asiaa sen kummemmin… nyt käytäntö on opettanu missä kannattaa säilyttää mitäkin :).jaa kiva juttu, mä tykkään kyllä tommosista pirtsakoista lakkasävyistä, varsinkin kesällä :)). talvella voi olla vähä hillitympää. tsemppiä laatikoiden siivoamiseen!Enna: voi älä kadehdi :D. ole hyvä vain, ihanaa jos sait inspistä! minäki usein saan muiden blogeista vastaavanlaisista asioista :)).joo voi siinä huutonet-hommassa on kyllä urakkaa!Rose: no mullaki oli, mut sit huomasin etten oo tilannu aikoihin, joten sain luvan tehdä niin :D. miehellekin tilasin jotain :P. kesävaatteita kauhee kasa (jää nähtäväks mitä lopulta pidän), sit oli pakko tilata minikynsilakkapakkaus ja pari huulikiiltoa :POuti: voi ku oot hauska :D. aurinkoisia terkkuja vaan sinne ;D!

 10. Annika
  22.3.2011 / 14:47

  >Oi kun saisin omaankin kylppäriin noin järjestelmällisen systeemin! Rakastan järjestystä ja siisteyttä, oon ihan Frendien Monica :D Ehkä sit isona omassa talossa toteutan haaveet ;)Niin, ja sain nyt aikaiseksi sen kesäkaupunki-infohommelin, jonka lupasin tehdä aikaa sitten. Pistin sen tuonne blogin sähköpostiin äsken :)

 11. S
  22.3.2011 / 19:22

  >Annika: niin mäki rakastan ja mies on joskus muaki sanonu Frendien Monicaks :D. otan sen toki kohteliaisuutena ;D. kiitti postista, vastasin sulle sähköpostiin!Hanna: ahaa kiva kuulla! meenpä heti kurkkaamaan sun työkaluboxia :))

 12. Niina
  22.3.2011 / 20:06

  >Oi, minä niin haaveilen tuollaisista laatikoista, että saisin sitten laitettua sisukset tuollalailla järjestykseen! Hyvältä näyttää :D

 13. S
  22.3.2011 / 20:10

  >Niina: hih, toivon että haaveesi toteutuu <3 :D

 14. Outi-Hyypiön elämää
  25.3.2011 / 17:13

  >Kiitosta vaan, sun takia jouduin alkaa siivoomaan keittiön kaappeja :)Mutta ompa ilo silmälle.Noita pirun Godmorgoneita en vaan löytänyt Iksusta, en tiedä mihin pirun osastoon on ne piilottaneet, grr.

 15. S
  25.3.2011 / 18:46

  >Outi: hih vai niin :)). harmi ku niitä ei löytyny, mut pääasia et sait siivottua laatikot! ihanaa viikonloppua!

 16. Outi-Hyypiön elämää
  30.3.2011 / 22:09

  >Arvaappa kuka kävi just kotiuttamassa sen pirun lokerikon :)Etin väärästä paikasta, nyt se löyty. Jee huomenna kempparikamat SAA KYYTIÄ.Eli hän kiittää ja kumartaa vinkistä ja inspiraatiosta.

 17. S
  30.3.2011 / 22:18

  >Outi: no hieno homma et löyty!! laitappa lopputuloksesta sit blogiin kuvaa :)). mukava kuulla et tästä oli inspistä jollekin, hih!

 18. Anonymous
  19.7.2011 / 12:34

  >Mahtavan siistiä teillä kyllä laatikoissa. Tosi järki-idea laittaa tollasia pikkulokeroita, joihin kaikki tavarat järkkäilee! GodMorgonia myös itte kattellu IKEAn sivuilta tulevaan keittiöön, vaikuttaa näppärältä! Onks teillä oikeesti 3x metrin laatikot vessassa?? OHHOH, ompas teillä hulppee veski!-Minna A.

 19. S
  19.7.2011 / 12:40

  >Minna A.: voi kiitos :). ihme ja kumma, järjestys on pysyny tähän päiväänkin saakka, kiitos pikkulokeroiden :). juu veski on kooltaan 3m x 2m :)talon keskelle jäi nimittäin sellanen tyhjä tila ja keksin et siihenhän me laitetaan vessa :D

 20. Anonymous
  19.7.2011 / 12:59

  >Seko mikä seko.. En enken kuiteskaan keittiöön sitä lokerikkoo oo kattellu vaan jos kuitenkin sinne veskiin :)-Minna

 21. S
  19.7.2011 / 14:55

  >Minna: täällä toinen seko joka ei huomannu aiemmassa viestissäsi mitään ihmeellistä :Dkyllähän ne vois keittiössäkin mennä, minitavaran säilytyksessä :))

 22. Emma
  10.4.2014 / 15:43

  WC:n laatikoiden järjestelyä luvassa täällä (kevätsiivousta siis). Mistäköhän olet löytänyt kuvissa vilahtelevat läpinäkyvät laatikot vanulapuille- ja puikoille?

  • 10.4.2014 / 17:37

   Vanulappujen ja -puikkojen laatikot olen ostanut Ikeasta. Muut pikkulaatikot (mm. kynsilakoille ja huulipunille) on Clas Ohlsonilta. Mukavia siivoushetkiä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.