>Terassikalusteita

>

Tykkään tosi paljon tällaisesta tyylistä!

Vaasan asuntomessut -08.

Kuitenkin tämä polyrottinkisohvaryhmä on lähempänä sitä, mikä meille todennäköisesti patiolle tulee:

Kaikenlaiset tämmöisetkin on mun makuun!

Pääterassille ajattelin katoksen alle tällaista ruokaryhmää: lasipöytä ja polyrottinkituolit, aivan ihanat!!! Saapa nähdä löydänkö tällaisen jostain ja maksaako se aivan älyttömän paljon :/. Noita tuoleja näin viime kesänä Suomi-Soffassa, mut pöytään en oo törmänny missään!

Valkeakosken asuntomessut -09.

Pari tämmöistä viherkasvia vois tulla ;).

Kuopion asuntomessut -10.

Ruukuissa miellyttää valkoinen, musta & harmaa väri ja iso koko!

Pari näyttävää ruukkua terassin yhteyteen riittää, keep it simple! on se millä meillä mennään.

Väriä ja vaihtelua voi tuoda esim. näin: (jos näätte tän minikuvan)

Siinä ois suunnitelmaa pääterassille, joka koostuu siis katetusta osuudesta (ruokailuryhmä) ja patiosta (polyrottinkisohvaryhmä & pari ruukkua). Katettu osuus tehdään puukomposiitista (UPM ProFi Deck) ja patio pihakivistä
Samoin saunaterassin kohdalla. 
(Tämä on siis tämän hetken suunnitelma, suunnitelmathan muuttuu usein… Toivon kyllä että tässä pitäydytään!)


Saunaterassille vois tulla jotku kevyet valkoiset kalusteet, pöytä ja 2-4 tuolia… (Saa ehdotella!)
Tuoleihin oon ostanu jo mustavalkoraitaiset pehmusteet, joten tuolit täytys ostaa vähä niin ku niiden mukaan… Asioiden tärkeysjärjestys…

Pääterassillekin oon viime kesänä ostanu valkoisen jättiaurinkovarjon… Niin ja 4 harmaata polyrottinkiruukkua! Tai ne voi laittaa kyllä sisäänkäynnin yhteyteen etupihallekin… Mä aloitan aina tämmöiset jutut/projektit siitä olennaisimmasta päästä!
Myöskin Kodin Ykkösestä tilasin viime kesänä turkoosinsävyisen riippumaton telineineen, täytyyhän mulla ollu joku paikka ku miehet tekee terasseja! ;D

Comments

 1. Anttis
  27.3.2011 / 09:09

  >Ihania kuvia. Voi kun olisi iso terassi johon tuollaisia voisi luoda. Meillä nykyään hyvin minimaallinen terassinpätkä jota kylläkin laajennetaan keväällä. Rivarinpihaan vaan ei kovin suurta terassai rakenneta :D

 2. -T-
  27.3.2011 / 09:30

  >Ihania terassi-kuvia, kovasti inspiroituu tässä itsekin, vaikka ulos katsoessa on terassi taas valkoisena…Tulispa kesä pian! :)

 3. Hanna
  27.3.2011 / 09:39

  >Ihanaa kun kesä tulee ja voi istua ulkona. Kivoja selkeitä kalusteita, tykkään myös tuollaisista ruukuista, puksi-puut on myös kivoja.

 4. Johanna
  27.3.2011 / 09:58

  >Ihanan inspiroivia kesäkuvia, tulispa jo… Ainakin Artwoodillahan on ihania noita polyrottinkikalusteita, ei vaan ihan just tollasta pöytää taida olla. Meilläkin pihakalusteiden osto edessä, sain ohjeen että nyt sitten vaikka tingitään siitä rouvan visiosta, mutta ne kalusteethan ostetaan täks kesäks :)

 5. -K-
  27.3.2011 / 09:58

  >Askossa on… Vila-polyrottinkisarja, myös suuria polyrottinkiruukkuja. Kurkkaapa kuvia nettisivuilta:)

 6. Hanna
  27.3.2011 / 10:23

  >Nuo kaikki kalusteet on just mun makuuni! Saapa nähdä, millaiset meille ostetaan… :) Valinnanvaikeus!Ja tykkään puksipuistakin ja isoista ruukuista! :)

 7. S
  27.3.2011 / 10:23

  >Anttis: joo rivitalon piha asettaa kyllä jonkulaisia rajoituksia terassin koolle :DT: joo näitä kuvia katellessa ei oo niin epätoivoista ;). ja hei, tänäänhän alkoi virallisesti kesäaika!Hanna: no älä muuta sano!! ootan eniten sellasta lämmintä kesäiltaa ku voi vaan istua omalla terassilla ja olla <3. juu puksipuista pidän minäkin :).Johanna: heh, me taidetaan mennä vaikka tämä kesä ilman kalusteita jos ei löydy just sellasia ku oon ajatellu. tai siis tarkoitan et puisia en aio ostaa! ehkä alkuun riittää toi sohvaryhmä, jos meinaa tuottaa ongelmia ;). K: ahaa kiitoksia vinkistä!!

 8. Hanna
  27.3.2011 / 11:06

  >Minäkin etsin viime kesänä tuon tyylisistä ruokailuryhmää kuin kuvassa 4. Hobby Hallissa oli kohtuulliseen hintaankin, mutta ennättivät sitten myydä ne loppuun. Olisin halunnut ryhmän kuudella tuolilla, mutta en sitä sitten löytänyt =( Ostin sitten mustaksi maalatut puukalusteet. Aika erityyliset kuin alkuun ajattelin, muuta olen noihin tosi tyytyväinen. Säädettävät tuolit on hyvät istua. (Kuvia löytyy jostain blogistani.)

 9. anniina
  27.3.2011 / 11:42

  >Minäkin haaveilen uudelle terassille polyrottinkisesta sohvaryhmästä. Ne on todella kauniita!Samaten tykkään Lechzan ruukuista. Yhden ostin jo sisälle, mutta toiveena olisi muutama myös terassille. Ihana kun tulee kesä ja pääsee pihahommiin!! :)

 10. S
  27.3.2011 / 12:29

  >Hanna: joo mä tykkään tuosta ryhmästä kans tosi paljon!! ois aivan ku tehty meille :). oi mä en ookkaan nähny missään sellasia ku teillä on, on varmasti hienot! :)anniina: niin on ja kestäviä ja helppohoitoisia! yhdyn ton viimeisen lauseesi ekaan osaan "ihana kun tulee kesä" :)) (pihahommia en kauheesti odota, terassien sisustamista ja kalustamista sitäkin enemmän ;))

 11. S
  27.3.2011 / 12:30

  >Hanna: oi ystäväiseni jäit välistä! meillä on kyllä tosi samanlainen maku näissä piha-asioissa :)). kiva nähdä sit meidän kotien terassit valmiina!

 12. jjehna
  27.3.2011 / 13:04

  >voi ei, aivan ihania, ja aivan pakko saada! etsin jo viime kesänä polyrottinkiryhmää parvekkeelleni, mutta en raaskinut vielä ostaa:-D sait taas vanhan pakkomielteen puskemaan takaraivosta :-D

 13. LauraR.
  27.3.2011 / 13:30

  >Voi kun saisi edes tuohon parvekkeelle hankkia jonkinlaisen kaluston, mutta mies on sitä mieltä että se on ihan ajanhukkaa :D

 14. Outi-Hyypiön elämää
  27.3.2011 / 14:44

  >Ihania nuo ovat. Itse myös rakastan noita polyrottinki-huonekaluja, kun kestävät suomen säätä. Mutta kun ovat niin kamalan kalliita, ei meillä ole niihin varaa :(Ihailen niitä siis muilla, kesää ja sun terassikuvia odotellessa!!!!!!

 15. S
  27.3.2011 / 14:53

  >jjehna: polyrottinkisohvaryhmä oli viime kesänä ainaki Kodin Terrassa myynnissä edullisesti: 300! tollanen kuvan ryhmä, mut mustilla pehmusteilla :). pihakalustemyyntejä odotellessa ;)LauraR.: höps, niitä miehiä nyt ei kannata läheskään aina kuunnella ;D! oon oppinu sen jo kauan sitte! muuta ku hankit, sittepä näät et kyllä se mieski siellä silloin tällöin istuskelee ;)Mari: joo noi on kivat, mut varmasti aivan liian kalliit meille… meinasitko jo tulevaks kesäks ostaa? :)Outi: ei ne niin kalliita mun mielestä oo! joissain paikoissa ihan puukalusteiden kans samoissa hintaluokissa. esim. viime kesänä oli Kodin Terrassa polyrottinkisohvaryhmä (2 nojatuolia, pöytä & 2-istuttava sohva) 300 euroo! mustaa polyrottinkia oli ja mustilla pehmusteilla. vastaavat oli Jyskissä 600 euroa, erona vain valkoiset ja kuohkeammat pehmusteet… et kyllä löytyy hyvään hintaan jos jaksaa etsiä :)

 16. Anonymous
  27.3.2011 / 14:54

  >Heips!Ainakin Stemman valikoimasta löytyy tuollainen 6 hlö:n ruokailuryhmä, jossa tuolit polyrottinkia ja pöydän kansi lasia.Nettisivuilla ei ole vielä näkyvillä, mutta itse kävin pari viikkoa sitten utelemassa tulevista terassikalusteista, niin sain esitteen. Esitteen kuva kalusteista vastaa itse asiassa aika hyvin tuota sinun laittamaa kuvaa. Ainakin tuolit ovat prikuulleen saman malliset ja pöytäkin näyttää olevan sama. Ehkäpä se onkin juuri tuo Stemman valikoimasta löytyvä…? Ryhmän nimi on Moonlight. Maiju

 17. Anonymous
  27.3.2011 / 15:28

  >Ihania suunnitelmia! :) Vinkkinä nuihin polyrottinkiryhmiin, Maskusta sai erilaisia ryhmiä ainakin viime kesänä, eikä hintakaan päätä huimannut (verrattuna muihin liikkeisiin). Meille suunnitellaan samantapaisia, viime kesänä heivattiin edelliset kaatopaikalle, joten oli todella mieleinen postaus tämä :) ps. Ruukut on tärkeät! :)-m

 18. Co-Co
  27.3.2011 / 18:00

  >Moikka!Kuinkas sattuikaan.Itse eilen illalla nettiä selatessani ihailin tuollaista valkoista polyrottinkisohvaryhmää..Sen löysin selatessani plantagenin 2011 kuvastoa netissä..sieltä löytyy monenlaista polyrottinkikalustetta… Ja kun kerroit haluavasi valkoisen puutarhakalusteryhmän niin sielä kuvastossa oli sellaisia erilaisia ja eri kokoisia :)

 19. Päm
  27.3.2011 / 18:19

  >Viime kesänä ostimme 2 ryhmää polyrottinkisia sohvaryhmiä, eli 2 sohvaa, 4 tuolia ja 2 pöytää. Tänä kesänä olis tarkoitus vaihtaa kovapuisten ruokailupöydän ja tuolien tilalle just tollainen polyrottinkinen ruokailuryhmä.Meillä kun tuo terassi kiertää puoli taloa, niin mahtuu jos vaikka mitä :) Syvyyttä sais olla terdellä vähän enemmän, niin mahtuis paremmin…sanoinkin miehelle et saa tehdä erkkerin siihen :DMielettömät terassisuunnitelmat sulla, itsekkin ihan täpinöissä jo suunnittelemassa terassia…tulis vaan nyt edes jo se kesä!

 20. S
  27.3.2011 / 18:20

  >Maiju: ahaa! kiitos Maiju tiedosta, hitsi ku meillä ei täällä oo Stemmaa.. missäköhän on lähin, hmm… minkähintainen ryhmä oli? m: kiitos, kiva että oot tuota mieltä :)). aionki heti syöksyä mm. Maskuun ku kesäkalusteet ilmestyy :)). sitä odotellessa!Co-Co: moi! jahaa, täytyypä käydä siellä kurkkimassa, kiitti vaan vinkistä, nää on erittäin hyödyllisiä ja tarpeellisia :)!

 21. S
  27.3.2011 / 18:24

  >Päm: no vautsi, on teillä terassilla kokoa! hieno juttu :). erkkereitä sinne tänne ;D. joo siis arvaa; täällä sataa lunta!!!! tai jotain räntää, mut kuitenki inhottavaa!! toinen kissa istuu divaanin selkänojalla ja kattoo ulos ikkunasta, mun mielestä välillä näyttää siltä että se itkee :D

 22. Anonymous
  27.3.2011 / 19:04

  >Moi,Voi kurjuus. Mun käsittääkseni kuitenkin mm. Masku sun muut myyvät samoja tuotteita mutta eri nimillä. Hintaakin kyselin, mutta ei osannut vielä tarkkaa summaa sanoa. Menee kuulemma siihen 500 ja 700 euron välille noin suurinpiirtein. Toivottavasti lähemmäs 500 euroa. Meille meinaan tulee kyseinen ryhmä.. vielä kun mies irtautuisi puuta sen olla pitää-ajatuksestaan ;)Maiju

 23. Marika
  27.3.2011 / 20:41

  >Todella kivannäköisiä ideoita ja teidän pihaan niin hyvin sopivia :) Voi kun se kesä jo sieltä tulisi!!

 24. S
  27.3.2011 / 21:00

  >Maiju: toivotaan et Maskussa ois vastaavanlainen :)! suostuuko sun mies sitte hoitaan niitä puisia kalusteita joka kesä? ;) se vois tepsiä..Marika: kiitos, kiva kuulla!! no sanoppa muuta, tänäänki satanu lunta :O

 25. Anonymous
  27.3.2011 / 21:21

  >Paha ku käy täällä lukemassa, niin rupee itekin suunnitteleen terassille uusia kalusteita! No, ei oikeesti paha ollenkaan….Kiitosta vaan vinkistä.Hienoja on nuo kalusteet! Mä kans taidan uusia puiset tollaisiin polyrottinkisiin, menihän tuo viime kesänä jo yksi tuoli rikkikin, että uusia kalusteita kaipaa:) Haaveilee: Aikku

 26. Anonymous
  27.3.2011 / 21:54

  >Hei Olen kotoisin Ruotsista, ei suomalainen, mutta yritä käyttää kääntää o Toivottavasti ymmärrätte fråga.på puutarhan yhden kuvan, kuulet pari mittalasia ohuella kynttilä,,, missä on valo sylinterit? niin mukavaa. Kiitollinen vastauksista Terveisin Eve. Sähköposti: vitlinje@hotmail.com. P.s Odotan blogisi o kauniiden bilder.så mukavaa kuin olet.

 27. S
  27.3.2011 / 22:30

  >Aikku: heh, se on tää kavala blogimaailma :D! joo no sit on hyvä syy uusia ku vanhasta meni tuoli rikki, myyntiin vanhat ja tilalle uudet ;)Eve: hejsan! tack för ditt meddelande! :)jag förstår inte riktigt vad du menade… menar du den första bilden? den är från Vasas bostadsmässa 2008. och glas/ljus är Iittalas Lantern :). här ser du mera bilder av det:http://www.iittala.fi/web/Iittalaweb.nsf/fi/tuotteet_sisustaminen_lantern_kynttilalyhty_600_mm_kirkas?open&sc=0kul att du hittade min blogg!

 28. Anonymous
  27.3.2011 / 22:34

  >Hej du från SverigeJag tror att ingen förstår vad du försöker säga.. De sku kanske vara lättare om du sku skriva på svenska och nån svenskatalande här kunde översätta. :)Anonym

 29. S
  27.3.2011 / 22:40

  >Anonym: tack för din vänlighet :). jag har redan svarat på Eve.

 30. Anonymous
  28.3.2011 / 10:18

  >Hej du som äger denna fina blogg..jag tackar för ditt svar o jepp det var ittalas lanterna i glas så fin.visste ej om du kunde svenska.sorry.men du har en jätte fin blogg o fina bilder det är mitt helg nöje o titta på din blogg,Tack o kramEva

 31. S
  28.3.2011 / 10:57

  >Eva: :) ja, jag kan lite svenska. engelska bättre :). tack så mycket, vad härligt sagt!!

 32. jjehna
  28.3.2011 / 19:21

  >oho, no onpa tosiaan ollu edullinen jos kolmellasadalla saa! ehkä on siksi mennyt täysin ohi kun täällä joensuussa ei kodin terraa ole/: heti kun nuo pihakalustemyynnit pääsevät vauhtiin oon kodin terrassa kärkkymässä! :D

 33. Niina
  28.3.2011 / 19:51

  >Kivoja inspiskuvia. Jotain tuon tyylistä kyllä näkisin teidän terassilla :) Me päätettiin rakentaa heti kerralla 20 m2 terassi rivitalon pihaan. Nyt sitten rakennetaan vihreitä seiniä siihen ympärille :D

 34. S
  28.3.2011 / 20:14

  >jjehna: no eikö! toivotaan et tulevana kesänä on yhtä hyvään hintaan saatavilla ;). Niina: joo itekkää en osaa kuvitella muunlaisia :). oi teilläpä on ihanan kokoinen rivariterassi! pari kuukautta (jos sitäkään) ni pääsee terassille puuhaileen, tai meillä niitä terasseja puuhaileen :P

 35. J&M
  29.3.2011 / 22:24

  >Voi kun oliskin jo kesä! Ihan samannäköisiä kuvia ruukkuja ja kasveja myöten löytyy munkin inspis- kansiosta :) Ihanaa!

 36. S
  30.3.2011 / 09:15

  >J&M: no niinpä! voi teille tulee sit varmasti aivan ihana piha ;))

 37. Anonymous
  1.4.2011 / 15:13

  >Katoppa HobbyHallin tarjontaa.Sieltä löytyy aikas kivoja polyrottinkiryhmiä.Me tilattiin sieltä vuosi sitten ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä.T:Mia

 38. S
  2.4.2011 / 16:34

  >Mia: kiitos vinkistä, kävin kattelemassa :)). mut harmi ku näytti olevan vaan ruskeita, meille tulee musta tai harmaa. mut ehkä tuo tarjonta tuosta voi vielä täydentyä kesän lähestyessä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.