>Hyvä päivä!

>

Tänään viimeistään klo 15 repee!

Jotain muutakin ku nää tulppaanit…

Silloin päättyy nimittäin koulupäivä ja voin hihkua riemusta et

mä oon lomalla
missä sää oot???


Lomaviikon ohjelmassa on mm. seuraavaa:
*naisten sisustusilta
*ulkoilupäivä meren jäällä (jos kelit sallii ja jää kestää)
*kaunistautumista kosmetologilla
*ajanviettoa perheen kesken

*shoppailupäivä kotikaupungissa miehen kans (miehelle vaatteita)
*minikaupunkiloma: kevyttä shoppailua, hyvää ruokaa & juomaa ja seuraa. Ja näihin vielä yhdistyy yhdet juhlat ystäväpariskunnan kanssa!


  Selvästi hyvä viikko!
Ja se alkaa tänään illallisella yhdessä ihanan idyllisessä ravintolassa ;)!


Comments

 1. Anonymous
  26.3.2011 / 09:49

  >Voi jukra, miten sä onnistutkin vangitsemaan kameraasi kaikki nuo kissojesi touhut noin kivasti?!?! Nauruthan täällä taas sai (onneksi kärsii jo leikkuun jäljiltä nauraa!)… Lomasi kuulostaa tosi ihanalle! Mä olen sairaslomalla,mutta jo paranemaan päin…voisi itsekin harkita kasvo- tai jalkahoitoa mielen piristykseksi… Oikein ihanaa ja aurinkoista lomaa sulle<3 Ja toivottavasti kisut ei syö itseään kipeäksi tulppaaneilla…:) T.Aikku

 2. J
  26.3.2011 / 10:22

  >Selvästi hyvä päivä ;) Missä sää oot, mä oon SAIRASLOMALLA :D Nyt onneks alkaa jo olotila vähä helpottaan, huh, kyllähän tuota kestiki..Vietähän ihana loma!!! Sulla onki paljo suunnitelmia tulevalle viikolle :) Mikä tuo sisustusilta on? Laitathan sitte kuvia siitä? :)

 3. minna
  26.3.2011 / 10:34

  >Oi, sullahan on tiedossa ihana loma. Ja ohjelmakin mitä parhainta. Nautihan !

 4. Päm
  26.3.2011 / 11:09

  >Siis hyvästi selvä viikko ;) Ihanaa lomaa! <3 Kivat on suunnitelmanne! :)

 5. Hanna
  26.3.2011 / 11:48

  >Hyvää lomaa! Viikon ohjelma kuulostaa hyvältä =)

 6. Kirsi
  26.3.2011 / 12:34

  >Ihanalta kuulostaa suunnitelmat,rentouttavaa lomaa=)

 7. Piiju
  26.3.2011 / 13:45

  >Ouuh, nyt tiedänkin mikä biisi soi tämän päivän ainakin minun päässä:D Rentouttavaa lomaa, nautihan olostasi! Lomaviikon suunnitelmat kuulostavat kyllä mitä parhaimmilta:))

 8. Sabuska
  26.3.2011 / 16:06

  >Kiitos tunnustuksesta!ihanaa ja nautinnollista lomaa!!!

 9. S
  26.3.2011 / 17:28

  >Aikku: hih :)). kiva et oot jo paranemaan päin, sairasloman jälkeen oot kyllä ansainnu pientä hemmottelua :)! ja kiitos paljon <3. ei ne syö, pikkasen vaan jyrsivät, silloin tällöin. oikeestaan vaan vanhempi neiti :).J: kiitos <3. ja kiva että siellä voidaan jo paremmin!! sisustusillasta tulossa postausta kyllä joku päivä :)). minna: kiitos Minna! nautin kyllä varmasti :)).Päm: heh, ei ny ehkä noin hurjasti kuitenkaan ;D. kiitos <3.Hanna: kiitos Hanna :))!Kirsi: kiitos paljon Kirsi :)!Piiju: :D siitäs saitte, se on jonku aikaa soinu munki päässä :D! kiitos paljon <3!Sabuska: kiitos :))

 10. Anonymous
  26.3.2011 / 22:00

  >Olet taas piristänyt kotiäidin lauantai-iltaa. :) Olet todellinen inspiraation lähde, vaikka meidän kahden pikkulapsen perheessä ei todella ole kummoistakaan sisustusta tällä hetkellä (ellei sitten leluja, leivänmuruja ja pieniä lattialla lojuvia vaatekappaleita lue sisustukseksi…:). On ihana käydä katselemassa kauniita blogikuviasi ja haaveilla kauniista valkoisesta kämpästä… Ja täytyy kyllä sanoa, että nuo kissajutut ovat ihan piste iin päälle. Mulla on ollut ihan samanlainen kissanketale koko lapsuuteni, mutta miehen allergian takia täytyy nykyään nauraa muiden kissojen tekemisille. Ja sun kissoillahan tuota tekemistä näyttää riittävän. :)Mukavaa kevättä ja kiva kun jaksat piristää meidän väsyneiden kotiäitien päiviä!-Nasunen-

 11. Onnen Omenia
  26.3.2011 / 23:16

  >Mää oon edelleen sairaalassa :( huomenna onneksi kotiin. Johan täällä on viikko maattu. Kummasti rupeaa nämä elämän pikkuasiatkin tuntumaan kivoilta, kuten vaikka että pääsee jo vessaan ilman kahden hoitajan apua ;) nauti ihanasta lomaviikostasi, kuulostaa ihanalle!

 12. Mongusti
  27.3.2011 / 08:58

  >Voi ei miten hassuja kuvia, hih!!:DD <3Hyvää lomaa!!!:)

 13. S
  27.3.2011 / 09:39

  >Nasunen: voi miten voin sua kiittää tarpeeks.. tuli tosi hyvä mieli ku luin viestisi :)). sain paljon energiaa ja sitä tarvitsenki ku alan just siivoamaan :D! kiva että tykkäät blogistani ja meidän hassuista kisuliineistä <3. kiitos sulle siitä!ja kyllä ne lelut, leivänmurut ja siellä täällä lojuvat vaatekappaleetkin tuossa elämänvaiheessa luetaan sisustukseksi, hih! ne muuttaa muotoaan sit pikkuhiljaa lasten kasvaessa :).minä taas saan inspiraatiota näistä tämmöisistä palautteista ja nämä piristää mua suunnattomasti! tää on kato sellasta vuorovaikutusta :)). kiitos ja ihanaa ja aurinkoista kevättä sinullekin! Onnen Omenia: ai jaa höh :/. tulee varmasti aika pitkäksi siellä, toivottavasti sit tänään pääset kotiin perheen luo :). kevätauringon säteitä lähetän sulle!!Mongusti: kiitos ihanainen <3 :)) aurinkoista sunnuntaita!

 14. Hanna
  27.3.2011 / 10:24

  >Voi että kuulostaa ihanalta viikolta!!Jee huomenna sisustuskutsut!:)Ihanaa lomaa!!

 15. S
  27.3.2011 / 11:14

  >Hanna: joo kiva, ootan huomista innolla :)).kiitos! <3

 16. Marika
  27.3.2011 / 20:38

  >Oikein mukavia lomasuunnitelmia sinulla. Nyt eikun oikein hyvää ja rentouttavaa lomaa!

 17. S
  27.3.2011 / 20:39

  >Marika: kiitos paljon <3. sullakaan ei enää pitkästi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.