>Valmistautumista sisustusiltaan

>

Illalla meillä kokoontuu kiva porukka sisustusintoisia naisia ja sitä varten piti eilen hiukan siivoilla kotia :).
Siivouksen jälkeen on aina ihana laittaa kukkia esille! Hain kaupasta pari tulppaanikimppua (joo aina mä päädyn niihin).

Pääsiäismunat on alkanu vähenemään, joten siirsin ne pieneen Aalto-maljakkoon: Kai sitä ny ihmiset laittaa pääsiäistä kotiin kuukausi ennen pääsiäistä ku kaupat pursuaa pääsiäiskamaa! :D

Pinkki väistyi turkoosin tieltä, nam! Aika kiva löhönurkkaus ;).

Vaikka kyllä mä tiesin heti torkkupeittoa asetellessani et tää nurkkaus tulee oleen aina varattu…

Tässä näätte samalla mun bloggauspaikan, tuossa kulmalla nytki näppäilen :)).

Niin ku sanoin: varattu. Aina. 

Toisen tulppaanikimpun laitoin eteisen lipaston päälle:

Oottekos te järjestäneet sisustusiltoja tai vierailleet niissä?
Millaisissa?Mua kiinnostais sellaisetkin ystäväporukan sisustusillat, joihin jokainen tois itelleen tarpeettomia sisustustuotteita ja ne vaihtais illan aikana omistajaa! Ne laitettais johonki sivupöydälle eikä välttämättä tarvis tietää kuka toi ja mitä :).
Ajatelkaa mitä shoppailua ku rahaa ei tarvis!! Vain tavara vaihtais omistajaa. 
Jokainen siis tois jotain itelleen tarpeetonta ja sais tilalle jotain tarpeellista! Kivaa vai mitä :). 


Mutta nyt mä alan valmistamaan naposteltavia iltaa varten ja lähipäivinä kerron teille, 
millainen oli meidän sisustusilta!

Comments

 1. Päm
  28.3.2011 / 09:37

  >Voi huisi :) Todella kivalta kuulostaa, kerrohan sitten mitä siellä touhusitte ja mitä ideoita saitte :) Tuleeko joku esittelemään sisutustuotteita vai muuten vaan kokoonnutte turinoimaan? Turkoosista tulossa kans mun yks lemppariväri, en tiedä vaan mihin sitä torppaisin…vessaan ehkä pirskaus :) Sohvanurkkaus taatusti varattu, niin makoisalta näyttää :)Mäkään en osaa ostaa muuta kuin tulppaaneja, on ne vaan niin ihania.Miesmakumme aikalailla samanlainen…kaikki edellisen postauksen herroista kelpais ;))

 2. Anttis
  28.3.2011 / 10:02

  >Tuollainen sisustusilta olisi kyllä loistoidea. Voisi kierrättää itselleen turhaa omaisuutta ja saada jotain kivaa tilalle :)

 3. Sifia
  28.3.2011 / 10:04

  >Ihanan kuuloinen sisustusilta!! Innolla odotan pidempää postausta siitä!!Teillä on aina niin ihanan kaunista! Turkoosi on myös meidän tämän kevään väri! :) Tuo ihanasti raikkautta!!

 4. Anonymous
  28.3.2011 / 10:29

  >Kauniit nuo harmaat/hopeisen verhot! Oon ite etsinyt samalaisia, mutta en löytänyt mistää.. Mistä nuo mahtavat olla :)

 5. Anonymous
  28.3.2011 / 10:49

  >Voih,nuo raikkaat värit saa kyllä todella kaipaamaan kevättä!Kyllähän se pian tuleekin…Tää lumisade on vaan joku tilapäinen häiriö ;)Olis muuten loistava idea,nuo kierrätyskutsut!Mitenkähän se käytännössä toimis?Saa ottaa niin monta tuotetta,kuin on tuonnut tms.Täytyypä kehitellä ideaa ystäväporukalla=)-Enna

 6. S
  28.3.2011 / 11:05

  >Päm: tulee esittelemään ja ehkä turinoidaankin (mikä sana :D, onko tuo ees sana :D)! oi teidän valkoisille sohvillehan sopis ihanasti pari turkoosia tyynyä: turkoosi, valkoinen ja ruskea ihan vallaton yhdistelmä! jaa et kaikki kelpais ;D se on hyvä!Anttis: no niinpä! ei tarvis ihan kirppikselle asti kaikkea roudata ja vois samalla viettää aikaa yhdessä :)). Sifia: voi kiitos, ihanasti sanottu <3. turkoosi kyllä piristää ja raikastaa! :)Anonyymi: kiitos anonyymi! ne on aika tummanharmaat, mutta koska kangas on taftia, se myös kiiltää ja siitä johtuu hopean vivahde :). oon teettäny ne ja oon melko varma et lähes kaikissa kangasliikkeissä on harmaita taftin sävyjä. käyhän kurkkaamassa! :)Enna: joo todellakin tilapäinen häiriö, äsken ihan hiki tuli pintaan ku tein lumityöt et kivasti sitä lunta viikonlopun aikana oli tullutkin… joo niihin tuotteisiinhan voi laittaa hinnan päälle, et minkä arvoinen tuote käytettynä suunnilleen kyseessä ja sitte vois samalla arvolla ottaa tuotteita… tai jotain :)

 7. Hanna
  28.3.2011 / 11:44

  >En ole koskaan aikaisemmin ollut sisustusillassa, mutta tänään pääsen sellaiseen! Jee!! :)Myös tuollainen sisustusjuttujen vaihtoilta kiinnostaisi kovasti!Ihanan raikas tuo löhöilynurkkaus! <3

 8. Laura
  28.3.2011 / 12:15

  >Kiitos kommentistasi blogiini:) Itse olen seurannut blogiasi jo tovin ja ihaillut tyyliäsi sisustaa!ps. tulppaanit ovat vain niin ihania ja keväisiä!Ihanaa maanantaita sinulle:)

 9. J
  28.3.2011 / 13:16

  >Pitäkäähän hauska tyttöjen ilta! Toivottavasti löytyy kaikkea kivaa ostettavaa :)Vai onko sinne miehiäkin tulossa ;) Miehethän vois sit järjestää semmosen oman illan autotallissa, työkalut ja moottorivehkeet testeriin :D

 10. Anonymous
  28.3.2011 / 14:51

  >Mukavaa sisustusiltaa ja talvilomaa! :-)Ihana tuo kuva, jossa vilahtaa kisun hanta. Meillakin kaikki parhaimmat paikat on aina valloitettu. Ja sangyssa nukutaan leveasti, etta meilla on miehen kanssa tosi vahan tilaa.. :-DMeidan kisut taisi menna kesa-aikaan siirtymisesta vahan sekaisin, viime yo oli eka yo (koskaan??) kun ne ei herattaneet meita…!!!Ihanat nuo polyrottinkikalusteet. Makin haaveilen niista, mutta taalla ne on ihan hirvean kalliita. :-/Rags

 11. Elämän Helmiä
  28.3.2011 / 17:05

  >Kuulostaa kivalta! Täälläpä sitä odotellaan kuulumiset illasta. Ihania värejä, minullakin turkoosi alkaa taas vallata kotia.Mukavaa iltaa!-päivi-

 12. Anonymous
  28.3.2011 / 19:55

  >Toivottavasti oli mukava sisustusilta :) Mä olen kerran ollut sisustuskutsuilla. Pari tilaisuutta on menny sivusuun töiden takia.Meillä kans neidit valtaa aina sohvalla pehmeimmät paikat = torkkupeitot ;)-I-

 13. Nanna
  28.3.2011 / 20:29

  >Saako udella, että mistä noi ihanat turkoosit ostettu? Itse tilasin tänään vähän oranssia piristystä kotiin, samanlaista raitaista on tulossa myös… katsotaanpas sitten miltä se näyttää. Mutta jotain pitää saada nyt. =)

 14. S
  28.3.2011 / 21:27

  >Hanna: oli kyllä kiva iltama :)). joo pitää järkätä sellaset vaihtokutsut!! ois tosi kiva :). saapa nähä tuleeko meidän pihakirppiksestä sellanen, vaihdetaan vaan tavaroita keskenämme :DLaura: ai niinkö! voi kiitos Laura, ihana kommentti :)). mukavaa viikon jatkoa sinulle!J: kiitos, oli kyllä kiva ilta ja löyty vaikka mitä :P. miehiä ei ollu tällä kertaa mukana yhtäkään kappaletta :). Rags: kiitos paljon blogiystäväni <3. mun mies on työmatkalla, otan kisun viekkuun ens yöks, saa nukkua niin leveesti ku ikinä haluaa miehen paikalla :DD. (toinen kisu tykkää nukkua olkkarissa)Elämän Helmiä Päivi: kiitos Päivi! kuulumisia blogin puolella huomenna tai viimeistään ke, facebookin puolella jo muutama kuva :)I: oli tosi kiva ilta, en malta oottaa seuraavaa :D. joo kisut on viisaita, ymmärtävät hyvän päälle! :)Nanna: toki saat, oon tilannu ne H&M:lta viime keväänä! jaa kiva, tuunpa sit kattomaan mitä oot tilannu :))

 15. Niina
  29.3.2011 / 09:40

  >Mä oon kerran pitäny sisustuskutsut!:) Oli kivaa tavaraa ja hyvn tuli myyntiäkin!Viime syksynä piti pitää taas kutsut mutta esittelijä ilmoitti paria tuntia ennen että ei pääsekkään sairastapauksen vuoksi ja sen koommin ei hänestä kuulunut!Kyllä harmitti kun oli tulossa paljon porukkaa ja olin tehnyt hirveesti tarjottaviakin!:/

 16. S
  29.3.2011 / 14:49

  >Niina: joo eilen kyllä meni kans ihan kivasti tavaraa :). voi mikä tosi huono tuuri kävi!! inhottava tapaus :/. kai laitoit sit äkkiä omia kamoja myyntiin ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.