>Heippa vain!

>

Nyt on sellanen juttu, et yön yli kestänyt päänsärky ei näytä laantumisen merkkejä :/. Ootin niin innolla et pääsen teille kertomaan eilisistä sisustuskutsuista, mut nyt se saa oottaa…
Kaikkia muitaki bloggausideoita on pää tulvillaan :D. (Ehkä tää päänsärky johtuukin siitä…)

Toivon et tää menee pikaisesti ohi ja pääsen nauttimaan aurinkoisesta lomapäivästäni <3.
Energiaa hedelmistä!

Kuullaan taas :).

Comments

 1. Hanna
  29.3.2011 / 09:27

  >Voi että, paranemisia! <3

 2. Outi-Hyypiön elämää
  29.3.2011 / 09:41

  >Paranehan pian. Kyl me maltetaan odottaa. Ehkä :)

 3. J
  29.3.2011 / 09:46

  >Kyllä me täälä ootellaan :) Lepäile vaan nyt rauhassa pääkipu pois, niin pääset nauttimaan taas lomasta <3

 4. Anonymous
  29.3.2011 / 09:58

  >Voi ei, pikaista toipumista!! Itse migreenistä kärsivänä tiedän, miten päänsärky voi pilata päivän :( Aurinkoista lomapäivää kaikesta huolimatta! Ja kisuthan varmaan pitävät mamille seuraa :)-I-

 5. Anonymous
  29.3.2011 / 10:09

  >Voi, pikaista toipumista! Paansarky on kylla ihan kamalaa! Nim. kaksi paivaa migreenista karsinyt. :-/Herkullisen nakoinen tuo hedelmavaasi, toivottavasti saat niista energiaa. Nyt menet kisujen kanssa potkottelemaan. :-)Rags

 6. S
  29.3.2011 / 14:56

  >Hanna: kiitos <3Outi: kiitti :)) ei vieläkää ohi :/J: kiitos! tosi rasittavaa vaan makoilla!!! äsken nukuin reilun tunnin, olin hetken hereillä ja kipu palas!! kauheesti ois tekemistä, en jaksa vaan nukkua!!! :/I: kiitos, toivotaan et kipu pian lakkaa! kisut kyllä ois valmiita nukkumaan koko päivän :PRags: kiitos Rags! niin on :(. joo kisuilla on ollu onnenpäivä ku oon niitten kaa nuokkunu vähän väliä :D

 7. Päm
  29.3.2011 / 15:29

  >Voi kurjuus :( Pääkipu ei ole kiva ja vielä vähemmän lomalla :/ Paranehan pian, että päästään ihailemaan sun uusia sisutushankintoja :))

 8. Marika
  29.3.2011 / 18:42

  >Ikävä kuulla, toivottavasti on nyt jo ohi eikä pilannut ihan koko päivää! Itsekin kärsin tänään pahasta pääkivusta, ei auttanut särkylääke yhtään töissä. Töiden jälkeen piti mennä vajaaksi tunniksi pimeään makkariin. Onneksi meni ohi. Oli semmoista migreenintyyppistä, onneksi mulla ei ole sitä usein.

 9. S
  30.3.2011 / 09:19

  >Päm: joo voi vitsi koko eilinen päivä oli niin turha!!! en tehny yhtään mitään, kipuilin siis vuorokauden putkella :((. vähä aikaa sit heräsin ja vieläki aivan pikkasen tuntuu kipu..Marika: koko eilinen päivä meni niin hukkaan, yli vuorokauden kesti kipu ja vieläki tuntuu aavistuksen verran :((. tosi rasittavaa!!! mikään lääke ei auta. onneks sulla meni ohi nopeammin!

 10. Mg
  30.3.2011 / 19:02

  >Heimoi!Olen vasta alkutaipaleella, mutta jos tästä innostun, niin alan kirjoittaa minäkin jotain blogintapaista.. :)Siispä aloittelijalta kysymyksiä: miten ihmeessä saan otsikon keskelle ruutua? En mistään löydä keskitä/center-toimintoa, pitääkö se koodina johonkin väliin laittaa? :oSekä tiedätkö miten saa postauksiin liitettävät kuvat näkyviin niin, ettei niitä saa auki enää suuremmaksi? Eli niin, etteivät ole linkkejä.Iso kiitos vastauksistasi, katsotaan saanko tuota nykyistä enempää aikaiseksi! :) -Minna

 11. Mg
  30.3.2011 / 19:19

  >Jee, osasin keskittää otsikon!

 12. S
  30.3.2011 / 19:30

  >Mg: moikka moi! ilman muuta, pian oot jo blogikoukussa :)). hmm en valitettavasti tiedä, miten kuvat saa liitettyä niin etteivät ne enää suurene… tietysti jos käytät pienempää kuvakokoa, ei ne avaudu enää kovin suuriksi. mut sit taas toisaalta, suuremmat kuvat ainakin mua kiinnostaa blogeissa. ite en välitä pienistä kuvista :) mut makuasioita nämäkin! saa kysyä jos tulee kysyttävää! vastaan jos osaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.