>Sisustusiltamme

>

Ihanat sisustuskutsut oli eilen! Tai en tiedä onko sisustus oikea sana kuvaamaan, tuotteita kun oli paljon muitakin:
 sisustustuotteita, koruja, tunikoita, ihonhoitotuotteita…
Kodinhoitohuoneen tasot täytty ihanista tekstiileistä:
tyynyjä, lampunvarjostimia, verhoja, pöytäliinoja…

Kisut mukana touhuissa:

Takan edustallakin oli ihania tuotteita, kissan piti luonnollisesti nuuskuttaa kaikki :)

Keittiöaiheisia tuotteita, mm. koreja, kylttejä, sisustustarroja, keittiöpyyhkeitä, tiskirättejä…

Ihonhoitotuotteita ja koruja: 

Tunikoita: 

Yks parhaimmista ja kätevimmistä puolista mulle tässä oli se, et otin vaan tuotteen ja koitin sopiiko se meille :D. Kaikkea pystyin siis testata! Kuten tätä Carpe diem -tyynyä:

Sopihan se ja sohvalle jäi ;).
Oi mitä ihanuutta: shoppailla kotona!
Mitäs muuta ostin?

Vanilla and brown sugar -käsivoidetta, aivan taivaallinen tuoksu! Jos nyt muistaisin ahkerammin rasvailla käsiä :).

Pari POPdesign-tiskirättiä:

Näitä mielettömän hyväntuoksuisia palasia (mikä onkaan oikea termi näille) aion ripotella pitkin kotia, mm. vaatehuoneeseen ja vaikka eteiseen!

Ja ah, koruja ostin! Vasemmalla rannekoru & sormus, oikealla kaulakoru. 

Kisutkin tykkäs sisustusillasta, oli niin mukavia vieraita, jotka rapsutti ja silitteli <3.

Olipa mukavaa 10 naisen voimin shoppailla, kiitos osallistujille!
Sisustusiltaan pääsi osallistumaan myös Nipsun talo maalla -blogin Niina. Oli kiva nähdä, terkkuja vaan :))!


Seuraavat kutsut vois olla vaikka omien sisustustuotteiden kierrätyskutsut!

Comments

 1. Mg
  29.3.2011 / 15:18

  >Oi oi, korut, tyynyt ja tunikat olisivat päässeet täälläkin ostoskoriin. ;)ps. kokeilenpas tätä Googlen profiilia nyt.-Minna

 2. Johanna
  29.3.2011 / 15:18

  >Ihania tuotteita! Oiskohan näitä saatavilla myös jostain muualta…? Vai laitanko anomuksen osallistua teidän seuraaviin kutsuihin :D

 3. Outi-Hyypiön elämää
  29.3.2011 / 15:19

  >Ihania tuotteita kertakaikkiaan. Tykkäsin myös kovasti noista sinun raidallisista turkooseista tyynyistä soffalla..ah turkoosi <3

 4. Päm
  29.3.2011 / 15:35

  >Siis kuin suoraan sisutustaivaasta! :) Mielettömän ihania tekstiilejä yms. taihtois kans :DMulle on tullu joku kumma, kun käytiin sunnnuntaina Kärkkäisellä enkä löytäny mitään ostettavaa :// Oonkohan jotenkin vinksahtanu :DD

 5. Anonymous
  29.3.2011 / 15:38

  >Oi, oi näyttää niin ihanilta kuvilta; jospa oisin saanut olla mukana :) Olis varmaan tarttunut mukaan yhtä ja toista.terkuin Arjuli

 6. Ansku
  29.3.2011 / 15:40

  >Mun kone takkuaa, toivottavasti ei tule kovin moneen kertaan mutta laitanpa vielä: ihana idea on, mutta kuinka mahdollistui? Yleensä on vain se joku juttu kutsuilla, eli vaatteet, kynttilät, kipot ja kupit…

 7. Reissuja ja romantiikkaa
  29.3.2011 / 15:50

  >Aivan ihanaa ja tuiki tarpeellista tavaraa. Korut ja tunikat upeita !!!! Kuka pitää näitä kutsuja ?? Ja missäpäin maailmaa tällainen kutsujen pitäjä pörrää ?? Mulla tulossa Homing Heaven- kutsut huhtikuussa, mutta tämä lienee eri tapaus ?? T. Ei utelias vaan tosi utelias.

 8. Anonymous
  29.3.2011 / 15:53

  >Voihan vitsit, miten ihanat kutsut sulla on ollu :D Aivan ihqut :) Saako kyseisiä tuotteita tilattua jostain vai onko ne vain sisustusilloista ostettavana ?

 9. a_millia
  29.3.2011 / 16:01

  >Pakko ihan kysyä, että mitä kautta sait sistusillan järjestettyä? Kovasti olisi itselläkin kiinnostusta järjestää, joten vinkki olisi tarpeen ;).

 10. Anttis
  29.3.2011 / 16:03

  >Ihania juttuja! Varmasti ollut kiva ilta.

 11. Mia -Willa Oliviasta
  29.3.2011 / 16:17

  >Oikein kivan näköistä ja ihania tuotteita, monta kivaa bongasin;)Tuossa yhdessä kuvassa on nuo capre diem tyynyt (KHH pöydällä). Siinä samassa kuvassa on Matison de la… tyynynpäälliset/verhot(?), kenen valmistamat ne on? Samoin nuo carpe diem tyynyt. Voisin täältäpäin etsiä samoja. Vain onko myyjällä nettikauppa?

 12. Anonymous
  29.3.2011 / 16:17

  >Mistä tollaisia kutsuja saa? Määkin tahon… Täällä pohjoisessa ei tietysti mistään :( Kivoja tavaroita, koruja ja tuo käsivoidekin kuulostaa mielenkiintoiselta… Kalliiksi vois tuollaiset iltamat tulla:) T.Aikku

 13. Hanna
  29.3.2011 / 16:21

  >Ihania kuvia! Ja ihanaa oli olla paikan päälläkin!Kiitos! <3

 14. J
  29.3.2011 / 16:28

  >Kivoja ostoksia oot tehny :)Siis voi waude miten ihania tuotteita! Toihan on just parasta ku on sisustusjuttuja, kauneudenhoitoon liittyvää ja vaatteitakin! Jokaiselle löytyy varmasti jotain :)Eka kuvassa näkyvä koruteline, missä on noi timanttipäät, tosi ihana!Ja tuo khh pöytä ja takan edusta, mä voisin ottaa nuo kaikki!! :D Tuommoset kutsut on kyllä pakko joskus järkätä kotiin :)

 15. Anonymous
  29.3.2011 / 17:46

  >Oih ja voih miten ihania tuotteita!! Miten noista pystyi paattamaan mita ostaa, kun oli niin paljon kaikkea ihanaa. Koruja ja kaikkea. Ma olen tosi huono kayttamaan koruja (kesalla kylla tulee kaytettya enemman), silti niita ostan paljon, varsinkin kaikenlaisia rannekoruja. Hullu shopaholic!! Ja makin olisin niin mielellani ollut rapsuttelemassa sopoja kisuja, pus pus heille!! RagsPS. Onkohan nuo hajusteet nimeltaan potpourri tai jotain sinne pain?

 16. Anonymous
  29.3.2011 / 18:12

  >Kuulostaa tosi kivalle, kun saa shoppailla ihan kotoa käsin ja tuotteetkin on aseteltu niin nätisti. Mutta, mutta: itse kartan kotikutsuja siitä syystä, että minun on vaikea kieltäytyä ostamasta mitään. Siis en vaan ilkeä olla ostamatta tutuilta. Siksi olen joutunut keksimään aina verukkeen, kun olen saanut kutsuja milloin alusvaate-iltoihin, milloin Tupperware-kutsuille :/-hissu

 17. Marika
  29.3.2011 / 18:45

  >Onpas tosi kätevää ja voi kuin kivoja tuotteita oli esillä! Mikäs sen parempaa kuin shoppailla konkreettisesti kotisohvalla, erittäin hyvä idea! Kivoja ostoksia teit.

 18. Anonymous
  29.3.2011 / 18:48

  >Oi,mitkä kutsut!Olispa kiva pitää tuommoset…Mitä kautta löysit esittelijän?Kaikkea ihanaa oot ostellu…Korut varsinkin tosi kauniita!-Enna

 19. maisamiisa
  29.3.2011 / 18:51

  >Vähän olisi ihanat tuollaiset kutsut! Ja myöskin sellaiset tavaranvaihtobileet olis ihan mahtavat! En tiedä tykkäiskö kukaan mun vanhoista roinista mutta olisi ihana päästä tutkimaan muiden turhuuksia :D

 20. suvi m
  29.3.2011 / 20:23

  >Oi, teillä on ollut varmasti ihana ilta! :)

 21. Marita
  29.3.2011 / 21:13

  >Ihanan näköisiä tuotteita ihanassa ympäristössa ja olipa kätevää, kun ei tarvinnut arvailla, sopiiko.

 22. Anonymous
  29.3.2011 / 22:17

  >Kaikkea ihanaa ollut teillä siellä sisustuskutsuilla! :) Ja mikäs sen mukavampaa kun shoppailla kotona! Oliko kutsujen pitäjällä myös joku sisustusliike jossakin vai pitääkö vain näitä kutsuja? -A-

 23. Tiina
  29.3.2011 / 22:31

  >On varmasti olleet ihanat kutsut. Tuollaisissa olisi itsekkin mielellään mukana. Todella ihania kuvia ja tuotteita :))

 24. Saila
  29.3.2011 / 23:00

  >Oijoijoi! Niin paljon kaikkea ihanaa! ennen kaikkea nuo korut!

 25. Onnen Omenia
  30.3.2011 / 00:00

  >Onpas teillä ollut mukava ilta ja upeita ostoksia olet tehnyt!

 26. Heini
  30.3.2011 / 09:13

  >Ihanat kutsut taisi olla, ainakin kaikkea kaunista oli myytävänä! =) se pussi missä kaikkea tuoksuvaa, taitaa olla nimeltään potpourri. Luulisin.

 27. Hanna.A
  30.3.2011 / 09:19

  >Kuulostaa ja näyttää kivalta :-) Enpä ollut ennen tuollaisista kuullutkaan. Aina sitä jotain uutta oppii ;-)

 28. S
  30.3.2011 / 09:30

  >Mg: heh, en yhtään ihmettele :)Johanna: hih, on myös nettikauppa mut en tiiä saako sitä mainostaa… menee heti kauppa tyhjäks ku tääl ilmoitan :D. laita mulle meiliä jos haluat!Outi: joo noi tyynyt on ihan unelmat munki mielestä <3Päm: sisustustaivas onki hyvä sana kuvaamaan :D.voi älä huoli, tuo tollanen on ohimenevää! siitä seuraa yleensä semmonen et seuraavalla reissulla ostat sen edellisenki kerran eestä :DDArjuli: hih, varmasti ois :PAnsku: kerran vaan tuli kommenttisi :). en ymmärrä mitä tarkoitat? myyjällä on oma putiikki, jonka tuotteita toi meille shoppailtavaksi :)Reissuja ja romantiikkaa: eikö :)). tää on Keski-Pohjanmaalla eli kyllähän näitä pitäjiä on monia eri puolilla maata :). missäspäin sun kutsut on? :PAnonyymi: eikö :). saa tilattua, laita mulle sähköpostia ni vastailen!a_millia: etit sun asuinpaikkakunnan sisustusliikkeitä (yksityisiä), he usein järjestää näitä ja tulevat sit tuotteineen kotiin esittelemään :)Anttis: eikö ja kyllä oli mukava iltama :))

 29. S
  30.3.2011 / 09:52

  >Mia: voisit laittaa mulle sähköpostia ni tutkin asiaa :)Aikku: kalliiks tuli mut olipahan helppoa :D. monesti pienet sisustusliikkeet (siis yksityiset) järjestää tämmösiä, tulevat tuotteineen kotiin :)Hanna: kiitos Hanna <3 :)J: jep aivan, kunnon naistenilta :P. oli kyllä ihania tuotteita ja moneen makuun! mäki löysin vaikka tämmönen moderni koti onkin :))Rags: hih, oliki kuule vaikee päättää :D. mä oon pikkuhiljaa palannu käyttään koruja, ku raksavuoden aikana ne luonnollisesti jäi.. voi, kisut kiittää et heidätkin huomioitiin <3. no sinäpä sen sanoit; "fragranced potpourri" lukee kyljessä, enhän mä pääkivussani ees kattonu :Dhissu: no täällä ei ollu kyllä mitään ostopakkoa! enkä usko et kukaan koki asian niin et pakko ostaa jotain, kaikki näytti olevan niin innoissaan :)). en ois itekkää ostanu mitään jos en oikeesti ois löytäny, eihän siinä mitään järkeä olis :)Marika: joo shoppailupaikka oli kyllä ihanteellinen :P oisin viihtyny tavaroiden parissa monta tuntia :DEnna: eikö :) tosi hopeisia nuo korut, vaikka rannekoru ja sormus hiukan tummat kuvassa. voit katella oman paikkakuntasi pienempiä sisustusliikkeitä, niiden yrittäjät saattavat järjestää myös tällaisia!maisamiisa: joo niinpä :D se vaara niissä kutsuissa kyllä olis et kutsujen jälkeenki ois omat samat roinat käsissä :Dsuvi m: oli kyllä :))

 30. S
  30.3.2011 / 10:22

  >Marita: kiitos Marita :)) todella kätevä shoppailutapa!A: eikö vain :)) on sisustusliike, jos haluat, voit laittaa mulle meiliä! kerran eräs liike kielsi mainostamasta blogissani ku varastot on hiukan puutteelliset, joten en uskalla tehdä sitä nytkään :).Tiina: kiitos Tiina :) toivottavasti pääset osallistumaan vastaaville pian!Saila: eikö :P korut oli mun heikkous..Onnen Omenia: oli kyllä ja kiva et tykkäät ostoksistani :)Heini: oli onnistunut ilta! joo oikeassa olet, potpourri lukee paketissa :))Hanna.A: ja oli kivaa :). kiva et opit uutta!

 31. Anonymous
  30.3.2011 / 13:33

  >hei. Mistä nuo teidän sohvan raidalliset tyynyt on? Sopisi myös meille kun on samanvärinen sohva ja turkoosi torkkupeitto. kiitos vastauksesta!

 32. Niina
  30.3.2011 / 17:14

  >Kiitos terkuista! Oli kyllä tosi kiva nähdä ja ilta oli oikein mukava :) Kivat ostokset teit ja sait sitten vihdoin päätettyä, kumpaan kaulakoruun päädyt ;) Teidän kisut on kyllä ihan mahtavia <3

 33. S
  30.3.2011 / 17:36

  >Anonyymi: heippa! raidalliset, turkoosit tyynyt oon tilannu H&M:lta :) toivottavasti niitä vielä myydään että saat omasi!Niina: kiva että tykkäsit! joo ei siinä kaulakorupäätöksessä kauan kestänytkään, heh :D. voi kiitos et tykkäät kisuistamme :)) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.