>Laiskiaissunnuntai

>

Sellasta oon viettäny tänään ja ihan hyvällä omallatunnolla!
Mitään kovin hyödyllistä en oo tänään saanu aikaseks, mut miks sitä aina tarviskaan…
Ollaan vaan oltu ja möllötetty. 
Otettu kerranki mallia kisuista!Kauppareissulla poikkesin sen verran et kävin ottaan ennen-kuvia kohteesta, mistä oon saanu yhden huoneen stailattavaksi ;). Siitä lisää sen valmistuttua!

Käytiin me päivällä koko porukka ulkoilemassa pikkusen. Oon jo kolmisen viikkoa ihastellu meidän kadunvarressa komeilevia pajunkissoja. Nyt rohkaisin mieleni ja sanoin miehelle et menisitkös hakeen niitä! Siellä me oltiin: mies haaroja myöten uponneena hankeen puukko kädessä katkomassa pajunkissoja, minä niitä vastaanottamassa, kissa jaloissa pyörien ja naukuen sisälle vesisateesta, toinen innokkaana menossa lenkille ihmetellen missä viivytään :D.
Mentiin sit aika pian takas sohvalle…
Mut pajunkissoja sain kivan nipun!

Nämä vaan huutaa jotain väriä ylleen, haaveilen vaaleanpunaisista pääsiäismunista!

Siihen asti ku löydän niitä, syön näitä:

Tarjoilut viereen ja blogeja lueskelemaan, pitkästä aikaa :).
Näitä mukeja ostin muuten minilomalla Askosta, eikö oo ihanat! 
Ja oi, Askossa oli mun unelmien polyrottinkiruokailuryhmä :P. Mut oi oi mihin hintaan… :/

Illanjatkoja!

Comments

 1. Anonymous
  3.4.2011 / 18:23

  >tätä blogia olen seurannut jo muutaman kuukauden, mutta en muista ennen kommenttia jättäneeni. Ihanat kisut sulla ja ihana koti! :)-haaveilen omasta kissasta-Aurinkoista kevättä!minska

 2. FanniAuroora
  3.4.2011 / 19:03

  >Eiks vaan ookki kiva möllötellä viikonloppuna =)Ihanat kuvat sulla taas!

 3. LauraR.
  3.4.2011 / 19:27

  >Meillä laitetaan pajunkissoja kotona tulppaanien kanssa sekaisin maljakkoon. Näyttävät tosi kivoilta silloin :)

 4. Marika
  3.4.2011 / 19:40

  >Pajunkissat, varma kevään merkki, ihanaa kun kohta on kevät ja kesä!Möllöttelypäivät ovat välillä todella tarpeeseen ja sun päivät taitaa olla muuten niin hektisiä, että olet möllökkipäivän ansainnut :) odotan innolla kuvia sun stailauskohteesta!

 5. Soile
  3.4.2011 / 20:37

  >Minäkin tänään aamupäivällä lenkkeillessäni nappasin muutaman pajunoksan maljakkoon:) Taas ollaan samana päivänä oltu samoissa puuhissa!

 6. S
  3.4.2011 / 20:48

  >minska: voi kiitos sulle, kiva että nyt jätit kommentin :)). toivottavasti joku kisu päätyy sun kotiin, kodittomiakin on niin monia… ihanaa kevättä :)!FanniAuroora: no kyllä ON :D! kiitos paljon <3.LauraR.: joo mä meinasin kans laittaa, mut oon nyt kolme kuukautta ostanu tulppuja melko säännöllisesti ni kaipaa vaihtelua :). yritän metsästää niitä ihania pääsiäismunia pajun oksille!Marika: voi kiitti, ihana kuulla et oon ansainnu :D. sit sitä jaksaa taas ku on oikeen kunnolla möllöttäny! stailauskohteen valmistumista ootan minäki innolla :). siellä käytetään olemassaolevia kalusteita, piensisustustavaraa varmaan hankitaan uutta, ainaki jonku verran. niin ja tapetit menee vaihtoon, siitä se lähteekin :).Soile: heh, no niinpä ollaanki :D. silityksiä Romeolle!

 7. Hanna
  3.4.2011 / 20:57

  >Kauniita kuvia! :)Laiskottelupäivät on niin jees aina välillä! Minäkin odotan innolla kuvia siitä stailauskohteesta! Siitä tulee varmasti upea sun taidoilla! :)

 8. S
  3.4.2011 / 21:21

  >Hanna: kiitos :). totta puhut!oi kiitos, olipa kivasti sanottu :)). ainakin kk pitää vielä odotella, sit on varmasti valmista ;)

 9. mansmo
  3.4.2011 / 22:17

  >Liityin lukijaksi ihanaan blogiisi!!Oon muutamana iltana selaillu blogasi ja saanu monia hyviä ideoita omaan uuteen kotin. Muutto upouuteen omakotitaloon on edessä pääsiäisenä, 3 viikonpäästä siis!! P.S. Miten hienosti sopiikaan pajunkissat tulppaanikimpun joukkoon! :)

 10. Kirsikka...
  3.4.2011 / 23:23

  >Kauniita kuvia kauniista kodista, kauniita esineitä!Sunnuntait ovat oivia päiviä lepoiluun.Levänneenä jaksaa taas seuraavan viikon!Iloa viikkoosi :) !

 11. S
  4.4.2011 / 09:45

  >Lilja: voi kiitos Lilja :)mansmo: kiva et liityit lukijaksi, toivottavasti viihdyt jatkossakin! ilahduttaa tosi paljon kuulla et oot löytäny täältä ideoita :)). oi ihanaa teidän muutto on aivan pian!Kirsikka: kiitos paljon!! ja aivan totta mitä kirjoitit sunnuntaista. kiitos, mukavaa viikkoa sullekin :))

 12. Anonymous
  4.4.2011 / 10:01

  >Voiii, mä niin tahdon sun kisulit! Harmittaa kun asun kerrostalossa niin en oo voinu hankkia :( ei sillä ettei tänne saisi, mutta on vielä niin pieni asunto tahtoisin et kisulit pääsis vapaammin liikkumaan. Oon vaan niin kissarakas et kohta ratkeen kuitenkin ;) sun blogi on kiva, tuun tänne jokapäivä tsekkaamaan uudet postaukset ja ihastelee sun kisuja :PT:Veronica

 13. S
  4.4.2011 / 10:24

  >Veronica: et saa!!!! :Dvoi, toivon et saat pian kisun tai kaks ;). mulla on tuttuja joilla on kerrostalossa kissoja, ihan hyvin pärjäävät ja nauttivat olostaan :). onko sulla parveketta? SINÄ oot kiva ku luet tätä mun blogia, kiitos siitä :)).

 14. Anonymous
  4.4.2011 / 10:40

  >Ei mulla oo parveketta:/ se siinä onkin, kun sitte ne tarvitsee sen oman wc pisteensä ja tilaa on 40 neliötä. No okei onhan se ihan riittävä varmaan ainakin yhdelle kissalle, joskus tahdon vielä kaksi :) Onko sun kissat ihan maatiaisia? Tykkään myös rotukissoista, mut kaikki ei menis joten maatiainenkin olis tervetullut. Ja rotukissat on yleensä aika hävyttömän kalliita:/ hmmm…T:Veronica

 15. S
  4.4.2011 / 11:02

  >Veronica: kyllä siellä yks kissa menis ;). kissat on tosi sopeutuvaisia ja ainahan voit silloin tällöin lenkittää kisulia valjaissa!juu ihan maatiaispalleroita ovat <3. voin suositella :))

 16. Anonymous
  4.4.2011 / 11:38

  >No niin menis :) oivoi kyllä se varmaan pian ois oma pallero hankittava, niitä kun tuntuu olevan niin paljon vailla kotia miten osaan ikinä päättää?! :DT:Veronica

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.