>Ihana tunnustus & arvontakommentit

>

Tällaiseen en ollut ennen törmännytkään, kiva tunnustus!
Kiitos vielä Niinalle <3.

Tunnustus tulee antaa eteenpäin sellaiselle blogille, minkä parissa rentoutuu.

Mä oon nyt tällä kertaa vähän tylsä enkä jaa tätä eteenpäin kenellekään eriteltynä, jokainen on vapaa tämän omaan blogiinsa ottamaan, olkaa hyvät! :)
***
Arvontakommenteissa on tullu esiin joitain asioita, joihin vastaan tässä ja nyt!

*Sisustustarrat oon ostanu maagisesta liikkeestä nimeltä Kärkkäinen :)
*Meidän kisut on ihan maatiaiskissoja :)

Sit eteen on tullu tällainen asia:
Jos haluat luoda itsellesi nimimerkin blogimaailmaan, tarvitset siihen vain toimivan sähköpostiosoitteen ja salasanan!
Niillä tiedoilla olet valmis luomaan itsellesi Google-tilin, sen voit tehdä vaikka tästä
Tämä siis tiedoksi niille, jotka ovat tähän asti kommentoineet anonyymisti ja haluavat itselleen rekisteröidyn nimimerkin. 
Kun sinulla on tämä Google-tili, voit seurata haluamiasi blogeja yksinkertaisesti mm. klikkaamalla blogin sivupalkissa olevaa Lue/Follow -nappia (blogissani oikeassa sivupalkissa).


Lisäksi oon viime aikoina saanu muutamia kommentteja, joissa on mainittu ”eka kertaa uskaltauduin kommentoimaan” ”vihdoin rohkaisin mieleni ja kommentoin”
niin tosi kiva juttu! Saa kommentoida kuka vain, sehän on vaan mukava ku herää ystävällismielistä keskustelua :)).

Pakko ei tietenkään ole kommentoida, jos ei siltä tunnu, mut jos tuntuu ni rohkeesti vaan!


Ps. Höh, Satuhäät on taas ohi :/. Mitäs sen tilalle? Martina & Esko..?
;)

Comments

 1. Jenni
  7.4.2011 / 18:40

  >Miten olis kauneusklinikka Tiina Jylhä ja heti sen perään tosiaan Martina ja Esko :)

 2. S
  7.4.2011 / 19:13

  >Jenni: jaa seki tulee! vois kyllä kattoo millanen se on :D. Martina & Esko on kyl ehdoton ;)

 3. Ansku
  7.4.2011 / 19:48

  >No todellakin Martina&Esko. Aivan parasta viihdettä! :D Ja siis olen aivan tosissani! Mä lähdin jopa viime torstaina puolta tuntia ennen töistä että näin alotusjakson ;)

 4. Jenni
  7.4.2011 / 19:48

  >Juu, sitä on tullu jo kuusi jaksoa, ne löytyy ruutu.fi:stä kyllä kans :)

 5. Anonymous
  7.4.2011 / 20:07

  >minäki ostin toissapäivänä juuri kärkkäiseltä parit tuollaiset sisustustekstitarrat ja laitoin toisen makkariin tyhjän seinän täytteeksi :). Olinkin etsinyt tällaisia lähiaikana, ja mikä parempi ajankohta olisikaan voinut olla :) ihana sisustuselementti!

 6. S
  7.4.2011 / 20:19

  >Ansku: niin minäki oon tosissani! katoin jo sen vauvakuumetta-sarjan joka jakson. niitä on hauska seurata, Eskolla on niin hyvä huumorintaju et aina saa nauraa, uppoo ainaki muhun! :DJenni: ahaa, luulin et nyt vasta alkaa. kurkkasin jo et siellä on Henna tänään :DAnonyymi: kiva et sait omasi! :) mä aattelin kans et laittaisko tekstin sängynpäätyyn ku siinä ei oo mitään… juu laitan, sen saa helposti pois jos ei tykkääkään :D

 7. Anonymous
  7.4.2011 / 21:57

  >Moikka! Sulla on ihana blogi ja oon pitkään seuraillut. :) Ostin just hulluilta päiviltä ton pentikin lampunjalan, mikä sulla on tuolla bannerissa. Nytpä mietin että mistä tuo varjostin on kotoisin? Onko se pentikin, millä halkaisijalla? Hullareilla myytiin siihen sitä suurta 38cm halkaisijalla olevaa varjostinta. Musta se näytti vähän turhan suurelta niin päätin jättää varjostimen vielä ostamatta.Jatka samaan tahtiin :)

 8. Anonymous
  7.4.2011 / 22:00

  >Oot kylla ihan ansainnut tan tunnustuksen. I have spent sooooo many relaxing moments here! Ihana blogi. Taytyy tutustua tuohon google-juttuun, en vaan ole jaksanut rekisteroitya mihinkaan.Rags

 9. J
  7.4.2011 / 22:07

  >Jäi Martinan ja Eskon riitelyt näkemättä ku piti lähteä shoppailemaan :) Äsken vasta tultiin kotiin. Ostin muuten samanlaisia sisustustarroja vielä lisää, ei niin harmita sit jos ei arpaonni suosi :)

 10. S
  8.4.2011 / 10:07

  >Anonyymi: moi ja kiitos niin paljon ku jätit mulle noin kivan kommentin :)). varjostin on Pentikin myös, mut sitä pienempää kokoa! oon ihan samaa mieltä et se isompi oli liian iso tuohon, peitti kaunista jalkaa liikaa :). joten hyvän päätöksen teit!Rags: thank you so so much <3. mullaki heti pisti korvaan tuo relaxed, heti huusi sanaa relaxing :D. (pikkutarkka ku olen)J: tällä kertaa eivät paljo riidelleet, oli kyllä hyvä jakso. tai mun mielestä aina :D. ja aivan liian lyhyt! siis olitsä eilen Y Kärkkäisellä? mäki olin :D

 11. Niina
  8.4.2011 / 10:49

  >Olepa hyvä <3 Martiinaa ja Eskoa on tullut seurattua :) Kauneusklinikka Tiina Jylhää seuratessa tuli kyllä sellainen olo, että täytyis kait sitä ruveta jostain vähän kiristelemään meikäläisenkin naamaa tai ainakin pitäis silikonit käydä ottamassa :D

 12. S
  8.4.2011 / 12:39

  >Niina: siis mulla on sellanen mielipide tosta touhusta etten taida täällä ees sanoa :Daivan tunsin itekki kipua ku sitä touhua seurasin!

 13. J
  8.4.2011 / 16:17

  >laitoin sulle spostia :)

 14. S
  8.4.2011 / 19:44

  >J: :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.